Şimdi Ara

Cinemaximum'da çalışıyorum, merak ettiğiniz merak ettiklerinizi bu başlıkta yanıtlıyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
9
Favori
52.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vizyonlar cumadan cumaya değişiyor ama kalkıcağını zannetmem iş yapan bir film

yere düşen 3d gözlükleri çöpe atıyoruz genelde

maaş asgari ücret evet kış zamanları inanılmaz yorucu yazın gayet güzel

hocam genelde işe alırken genç güzel ve bekar olanlar ön planda oluyor. Şansını dene derim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaPAxA

Şimdi , Kastamonu'da sinemaya gitmiştim 5 Tl. ye , film öncesi reklam yok büfesi ucuz ki bunun gibi bir çok örneği var.. Bu karşılıyor herşeyini de , bileti 15-20 tl. olan bol reklam yayınlayan , büfesi pahalı olan sinemalar mı kazanamıyor..
    Kısacası kazanmaktan ziyade çok kazanma istiyorlar diyebiliriz..

Şöyle bişeyde var ben kendim örnek vereyim a firması kazagı 5 tlye satar çok satar b firmasıda aynı ürü daha iyi konseptle 20 liraya satar , a firması hem daha cok yorulur hem amelelik yapmıs olur b firması daha az calısıp daha fazla kazanır
  • Hayat Maximumdaaaa da da da da da daaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobbit'in ilk filmine kimliğim yanımda yok diye almamışlardı. 17 yaşındayım film +7'ydi. Bu kimlik saçmalığı nedir? Adam öldürdüm de silahı sinema salonuna mı saklayacağım?
  • Düğün derneğe gittik geçen hafta o filmi oynatan lavuk kimse biraz aşağı doğru tutmuş ekranı, o yabancı dilde konuştukları sahnede ki altyazıları göremedik tam 5 dk boyunca boş boş baktık ekrana.Kaç kere oynatılan film bi dikkatli olur insan ayrıca önceden 3d gözlükleri zorla alıyorlardı geçen gün bişey demediler evde 10 a yakın 3d gözlük oldu 4 tane gözlüğün 70 liraya satıldığı ülkede çok iyi oldu
  • cinemaximum bileti 3d de geçerli 11 lira tek kişilik kodlar mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePoine

@sentez iki kişiyi çıplak yakalayıp salona 3 kişi girdiğimiz oldu :D O anı hiç bir zaman unutamıyorum

@swash dostum salonda ne yaparsan yap makinistin haberi var. Zaten eğer birisi eğilip kalkıyorsa problem var demektir salona müdahale oluyor.

Hocam ne yaptiniz o 2 kisiye?

• İzmir kipa'da olan salonlardan birinde film izledim. Film negatifleri anladığım kadarıyla mekanizmada kaymıştı. Ekranın sol tarafından neredeyse 2 metreye yakın kayıktı ve negatif kenarlarındaki boslukları bile görebiliyordum. Gittim film boyunca 4 defa şikayet ettim değişen bişey olmadı. Mail attım dönüş olmadı. Türkiye'de afm harici rakipleri olmadığı için koy bi tarafına rahvan gitsin mantığıyla takılıyorlar.

Soru: Benzer durumlarda şikayet için nereye başvurulur? Çünkü o gün ortada muhattap alınabilecek kimse yoktu. Önce kantin çalışanlarına sonra da gişedekilere şikayet etmiştim ama sonuç alamadım dediğim gibi.
  • Sana göre en iyi sinema hangisi ?
  • Yiyişenler çok oluyor mu? Yakalayınca ne yapıyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana cinemaximuma söyleyin saçma sapan adı şanı duyulmamış türk filmleriyle doldurmasınlar salonları.
    Kafamıza esiyor bir gerilim polisiye dram arıyoruz kaliteli bişe.
    Bi bakıyorum raga oktay mı ne onun filmi var adı da mc dandik
    Neyse haftaya iki güzel fimle geliyor.
    AA ne dicem bu iş bankası kartıyla bilet alanlara mısır veriliyor iki orta boy onların birini iki kola yapma şansımız var mı kantinciye söylesek yapar mı
  • "Orayı size verirsek o sırada 1 kişilik boş yer kalıyor, satamıyoruz sonra."

Bu ne demek ? Yere düşen beyinleri ne yapıyorsunuz ?

• Oral yapılıyor sinemada.Kimse yok,cart curt demesin.Sinemada 5-6 kişi var,benim kuzen en arkada öpüşmeden tut,oralına kadar yapıştırıyor.Adam üstüne birde videoya çekiyor etrafı,oral anını felan.Lan dedim ne işler arkadaş.Amma velakin işi pişiren pişiriyor.

• adın emre'mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı sinemalarda çıkışta 3D gözlükleri bir kutuya topluyorlar. Hatta bırakmadan geçenlere "gözlükleri bırakıyoruz" diye uyarıda bulunuyorlar.

Ama bazılar umursamıyor. Hatta ben gişeden gözlük fişi almayı unutmuştum bir seferinde. İçeride kafedeki elemandan parasını uzatarak gözlük istedim. Paraya gerek yok diyerek ambalajlı gözlük vermişti bana.

Cinemaximum'un kendi sitesinde böyle bir yazı bulunmasına rağmen topluyorlar gözlükleri.
     Cinemaximum'da çalışıyorum, merak ettiğiniz merak ettiklerinizi bu başlıkta yanıtlıyorum.

1 - Bu gözlükleri toplayıp ne yapıyorlar?
    2 - Toplanması için yukarıdan bir talimat mı geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 22 Aralık 2013; 17:02:52 >

• yahu bu sinema fiyatları çok pahalı hobit 3d dublajlı 16 lira orta boy mısır 20 lira markete 1-2 lira yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePoine

@sentez iki kişiyi çıplak yakalayıp salona 3 kişi girdiğimiz oldu :D O anı hiç bir zaman unutamıyorum

@swash dostum salonda ne yaparsan yap makinistin haberi var. Zaten eğer birisi eğilip kalkıyorsa problem var demektir salona müdahale oluyor.

• Ankara Yanıyor'u kaçırdım, nasıl izleyebilirim bu filmi? İlla korsanının internete yüklenmesini mi bekleyeceğim?
  • 1- 3D gözlüğü kendimiz götürsek orda almasak olmuyor mu ?
    2- Kendiniz istediğiniz filmleri izleyebiliyormusunuz ? Mesela cuma vizyona giricek size perşembe geldi. Perşembe akşamı erkekler bir araya gelip izler salonda deneme amaçlı
    3- 47 ronin ne zaman geliyor sinemalara ? 3D mi ?
    4- Geçende gittim. 3 bilet aldım. Alırken öğrenci dedim. Yanımda kimse yoktu banada birşey sormadan öğrenci olarak verdi. Bunu neye dayanarak veriyor ? Belki öğrenci değilim.
    5- Çalışma şartları nasıl hangi günlerde çalışıyorsun günde kaç saat ? İşe nereden başvuruyoruz ?
    6- Kız olayı varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iptal55 -- 23 Aralık 2013; 0:46:22 >
  • Hangi alişveriş merkezinde çalısıyorsun , senden istediğimizde bize bilet ayırtabilirmisin ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.