Şimdi Ara

Cinemaximum'da çalışıyorum, merak ettiğiniz merak ettiklerinizi bu başlıkta yanıtlıyorum. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
9
Favori
52.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kmlsnmz.

quote:

Orijinalden alıntı: swashbucker

Açıkça sorucam.Boş bir salonda pek görünmeyen bir yerde oral yaptırsak, müdahale ediliyor mu? Görünmeyecek şekilde olucak ama.Mont altından falan insan da yok salonda.

Ulan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba kardeşim ben Konak Pierde ki cinemaximuma gittim orada müşteri memnuniyetinden dolayı 2 bilet verdiler elektrik gittiği için ben haftasonu denizliye gidicem oradaki cinemaximumda kullanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePoine

Sevişen sevgililer için dediğim gibi eğer bir tık daha ileri giderlerse müdahalede bulunuyoruz,

Filmin bize gelişi diye bişey yok örnek veriyorum xx filmine 10 kişi gelmişse gün içinde filmci onun parasını alır. Biz herhangi bir ücret ödemeyiz biz sadece büfeden kazanıyoruz. ve reklamdan tabii herkesin merak ettiği soruyuda bu cevapta karşılamış olalım. Reklamların uzun olmasının sebebi şirketin sadece büfe ve reklamdan para kazanmış olmasıdır..

hocam ne gibi müdahale merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 12 Şubat 2014; 11:58:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Orijinalden alıntı: ThePoine

Sevişen sevgililer için dediğim gibi eğer bir tık daha ileri giderlerse müdahalede bulunuyoruz,

Filmin bize gelişi diye bişey yok örnek veriyorum xx filmine 10 kişi gelmişse gün içinde filmci onun parasını alır. Biz herhangi bir ücret ödemeyiz biz sadece büfeden kazanıyoruz. ve reklamdan tabii herkesin merak ettiği soruyuda bu cevapta karşılamış olalım. Reklamların uzun olmasının sebebi şirketin sadece büfe ve reklamdan para kazanmış olmasıdır..

hocam ne gibi müdahale merak ettim

tutup atacakalr dışarı

• quote:

Orijinalden alıntı: aRŞ-ı aZaM

2 tl karşılığında satılan 3d gözlükleri filmin sonunda topluyorlar. Vermek zorunda mıyız? Konya Kent Plaza da bulunan cinemaximum da bu sorunu yaşıyoruz.

atıyomuşum gibi yapıp cepliyorum ben kavga etmeye gerek kalmıyor bizim sonuçta
  • Hiç bütün biletleri satın alan oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elma Çöpü

@sentez iki kişiyi çıplak yakalayıp salona 3 kişi girdiğimiz oldu :D O anı hiç bir zaman unutamıyorum

@swash dostum salonda ne yaparsan yap makinistin haberi var. Zaten eğer birisi eğilip kalkıyorsa problem var demektir salona müdahale oluyor.

şu ilk olayı biraz daha açarmısın mahsuru yoksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse sormamış ama yere düşen magazinleri ne yapıyorsunuz?
  • recep ivedik e gidecemde fiyatları nekadar oluyor
  • Mesaiden sonra filmleri izleyebiliyormusunuz, ve filmlerin çözünürlüğü nedir ?

• çıkış kapısından girip film izlesek

bir filme bilet alıp bütün filmlere girsek nasıl anlayacaksınız
  • Avantajlar:

-Koltuklar rahat geriye yaslamalı on numara ayakları uzatabiliyoruz
    -Ekran büyük ve net bir görüş kalitesi var
    -Seste gayet modern

Dezavantajlar:

-Bilet fiyatları pahalı
    -Patlakların fiyatları pahalı
    -1 su 2 lira olurmu lan
    -Müşteri memnuniyeti sıfır
    -Kalite kontrol yok
    -Herkes kendi havasında
    -Bilet kontrolü yok
    -Kamerayla izlediklerini bilmiyordum bak vay anasını heryerde artık kameralar insan paranoyaya bağlıyor hacı gülsende kendini sıkıyorsun
    -Giriş-çıkış gayet kolay,kimsenin hop nereye dediği yok

Velasıl bu yani,ha birde gençturkcelle 1 bilet alana 1 bilet bedavası var oda Pazartesi-Perşembe..Haftasonu olmaz zaten :)

Nerede o eski sinemalar
  • Ya bu nautilusteki cinemaximuma 3-4 kere gittim büfeye hiç uğrayamıyorum bile zaten ama bana mı öyle geliyor yoksa filmi izlerken türk sinemasındaki karıncalanmalar ve çizikler mi görüyorum bu normal mi başka sinemalarda var mı dikkat etmedim de sinirimi bozuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul111111

quote:

Orijinalden alıntı: aRŞ-ı aZaM

2 tl karşılığında satılan 3d gözlükleri filmin sonunda topluyorlar. Vermek zorunda mıyız? Konya Kent Plaza da bulunan cinemaximum da bu sorunu yaşıyoruz.

atıyomuşum gibi yapıp cepliyorum ben kavga etmeye gerek kalmıyor bizim sonuçta

Resmi olarak açıklama aldım. Vermek zorunda değiliz. Hatta o günden sonra denedim ve yine çıkışta önümüzü kestiler. Vermek zorunda değiliz dediğimde hizmet bilmem ne cart curt dedi. Bende cinemaxiuma sordum isterseniz beraber soralım deyince tamam efendim dedi ve aldım gözlüğü çıktım. Özel salonlar da kullanılan gözlüklerin iadesi zorunlu gerisi değil.

• cinemaximum mars sinema çalışanları full time ne kadar maaş alırlar ve diğer haklar nedir?çok acil cevap lütfen....
  • Ya arkadaş kendinizden utanın ya.Milletin cebini hortumlamaktan başka bir şey değil Cinemaximum kusura bakmayın.

Tamam sineması kaliteli ama bu kadar da pahalı olmaz ki arkadaş! Ben Elazığ'da oturuyorum burada 3D film öğrenci fiyatıyla 8-10 tl.Mısır da 3 tl,kola 2.5 tl.Zaten sinemadan kazıklıyorsunuz,insan film arasında mısır,bilmemne alsa hoop 20 tl de oradan alıyorsunuz.Yazıktır günahtır verdiğiniz hizmet kadar para alın.Bir halt yok gösterişinizden başka.

Geçen fiyatlara bakayım dedim orta mısır+kola 14 tl.bir kola daha alsan oluyor sana 20-21 tl.Aradaki zıplayış nasıl bir kutu koladan kaynaklanabiliyor açıklar mısın?

Valla büyükşehirde yaşayanların Allah yardımcısı olsun.Sömüren sömürene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaHaN96 -- 16 Eylül 2014; 18:22:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

cinemaximum mars sinema çalışanları full time ne kadar maaş alırlar ve diğer haklar nedir?çok acil cevap lütfen....

cinemaximum mars sinema çalışanları full time ne kadar maaş alırlar ve diğer haklar nedir?çok acil cevap lütfen....
  • Bu burger kampanyasi gecen sinemalarda belese girsek nasil anlicaksiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaşlar ne durumda

• Hocam bu ankamalldeki salon ne zaman açılacak?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.