Şimdi Ara

Cinemaximum'da çalışıyorum, merak ettiğiniz merak ettiklerinizi bu başlıkta yanıtlıyorum. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
9
Favori
52.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Suyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma Çöpü

Sevişen sevgililer için dediğim gibi eğer bir tık daha ileri giderlerse müdahalede bulunuyoruz,

Filmin bize gelişi diye bişey yok örnek veriyorum xx filmine 10 kişi gelmişse gün içinde filmci onun parasını alır. Biz herhangi bir ücret ödemeyiz biz sadece büfeden kazanıyoruz. ve reklamdan tabii herkesin merak ettiği soruyuda bu cevapta karşılamış olalım. Reklamların uzun olmasının sebebi şirketin sadece büfe ve reklamdan para kazanmış olmasıdır..

bir tık daha dediğin ne oluyor, ne yaparlarsa uyarıyorsunuz? Neyle karşılaştın en çok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WESTEN

quote:

Orijinalden alıntı: Lawlss

Beyler bi avmdeki şubelerine gidip iş başvurusu yaptım form doldurarak; ne zaman cevap gelir acaba?

Bende netten yaptm ne zaman donerler

sezon açıldı, alımlar hız kazanmıştır.. Şartlarına uygunsanız yakında ararlar..
  • Ben gidip direkt şubeden başvuru yaptım form doldurarak. Aynı gün 2-3 saat sonra arayıp çağırdılar. Gittim sinema müdürü ile odasında görüştüm, benden 6-7 tane rapor - belge istedi. İkametgah belgesi, sabıka kaydı falan. 2 güne tamamlayıp götürdüm müdüre. Bir kaç sayfa sözleşme imzalattı çarşamba günü. Sonra dosyaları kayıt için merkeze göndereceğini, cuma ya da pazartesi beni arayacaklarını söyledi. Hala bekliyorum.

Büfeye aldılar beni acaba nasıl geçecek :D

• Yeren düşen mısırları yiyior musunuz

• Kardes nasil gidiyor bende parttime olarak baslicam yakinda gisede galiba.dmden de yazabilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awesome1905 -- 8 Ekim 2015; 16:41:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hione

Filmler neye yüklü olarak size geliyor ? Kopyalama imkanı yok mu ?

Bende merak ediyorum cevaplar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlikmadde -- 8 Ekim 2015; 16:54:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swearer

quote:

Orijinalden alıntı: hione

Filmler neye yüklü olarak size geliyor ? Kopyalama imkanı yok mu ?

Bende merak ediyorum cevaplar mısınız?

Bildiğimiz dahili harddisk tarzı bir depolama aletine yüklenip geliyor ama kopyalanma şansı yok onun şifresi var ve formatı falan bayaa karışık işler.
  • Arkadaşlar hortlatıyorum ama, başvuru aşamasını anlatabilcek biri varmı ? üniversite öğrencisiyim. çalışmak istiyorum. ne gibi kriterler arıyorlar? nasıl başvururum ?
  • Ayssu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben bugün arandım firmadan ve görüşmenin olumlu olduğunu söylediler. Yapılacak şeyleri özetleyeyim. Kariyer.net(şuan cinemaximum birçok ilan vermiş vaziyette) sitesinde üyelik açıp ordan Cinemaximum iş ilanına başvuruyorsunuz. Sonra uygun bulunmanız halinde mülakata çağırıyorlar, mülakat rahat, 2-3 kişilik mini gruplar halinde yapılıyor sıcakkanlı ve modern insanlar var karşınızda. Mülakat bittikten 1-2 gün sonra olumlu olması durumunda aranıyorsunuz ve sizin eğitim dönemine gireceğinizi söylüyorlar yani herhangi yoğun olan bir Cinemaximum sinemasında çalışıp öğreniyorsunuz işi, sanırım bu bir gün belki bikaç gündür diye tahmin ediyorum. Sonrasında ise sizi başvuru yaptığınız Cinemaximum sinemasında görevlendiriyorlar. Ha unutmadan iş alanı Gişe-Fuaiye-Büfe bunlardan hangisini istediğinizi soruyorlar sebebini de soruyorlar. Hangi pozisyon olacağı şans işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher155 -- 26 Ekim 2015; 4:22:32 >
  • Makinistleri kim alıyor? Eğitimi varmı? Ne kadar maaş alıyorlar? Günde kaç saat çalışıyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki kat daha pahalı olmanız neden?

• quote:

Orijinalden alıntı: berk5

Merhaba, ben bugün arandım firmadan ve görüşmenin olumlu olduğunu söylediler. Yapılacak şeyleri özetleyeyim. Kariyer.net(şuan cinemaximum birçok ilan vermiş vaziyette) sitesinde üyelik açıp ordan Cinemaximum iş ilanına başvuruyorsunuz. Sonra uygun bulunmanız halinde mülakata çağırıyorlar, mülakat rahat, 2-3 kişilik mini gruplar halinde yapılıyor sıcakkanlı ve modern insanlar var karşınızda. Mülakat bittikten 1-2 gün sonra olumlu olması durumunda aranıyorsunuz ve sizin eğitim dönemine gireceğinizi söylüyorlar yani herhangi yoğun olan bir Cinemaximum sinemasında çalışıp öğreniyorsunuz işi, sanırım bu bir gün belki bikaç gündür diye tahmin ediyorum. Sonrasında ise sizi başvuru yaptığınız Cinemaximum sinemasında görevlendiriyorlar. Ha unutmadan iş alanı Gişe-Fuaiye-Büfe bunlardan hangisini istediğinizi soruyorlar sebebini de soruyorlar. Hangi pozisyon olacağı şans işi.

parttime da durumlar nasil hocam, kac gun kac saat maasi nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elma Çöpü

Evet başlıkta belirttiğim gibi Cinemaximum sinemalarında çalışıyorum, merak ettiğiniz soruları başlık altında cevaplıyacağım...

P.S : İşletme sormamak kaydı ile...

Şimdi forum istanbulda cinemaximum bileti alıp turnikeye okutup 6 tane salonun açıldığı büyük bir alana giriyosun film biten girdiği kapıdan çıkıyor o kalabalıkta istese bir daha filme girebilir çünkü bilet en başta turnikede alınıyor sadece ne saçma

• Aurorax kullanıcısına yanıt
    Part time başvuruda ayda 15 gün çalışmak koşulu var. Haftada en fazla 4 gün çalışabiliyorsun, mesaileri yoğunluk durumuna göre değiştirtebiliyorsun 8.5 saat toplam süren ve bunun 1 saati mola. Maaş konusunda bilgilendirme yapılmadı. Ancak Parttime konusunda Park Bravo ve Defacto'nun maaşı 640 tl o da primsiz tabi. Hedef satışlarda 740 tl civarı bişey oluyor. Aynı prim sistemi Cinemaximum'da da var hedeflenen satış gerçekleşirse (özellikle bilet değil de büfeyi örnek gösterdiler) her çalışana prim yatıyormuş, tahminimce Cinemaximum da kuralı bozmayarak 640 tl + prim sisteminden gidiyordur. Keza seçimlerden sonra asgari tutar her türlü artacağından parttime maaşlar da hatrı sayılır oranda artacaktır. Tavsiyem biran önce başvurmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk5

Part time başvuruda ayda 15 gün çalışmak koşulu var. Haftada en fazla 4 gün çalışabiliyorsun, mesaileri yoğunluk durumuna göre değiştirtebiliyorsun 8.5 saat toplam süren ve bunun 1 saati mola. Maaş konusunda bilgilendirme yapılmadı. Ancak Parttime konusunda Park Bravo ve Defacto'nun maaşı 640 tl o da primsiz tabi. Hedef satışlarda 740 tl civarı bişey oluyor. Aynı prim sistemi Cinemaximum'da da var hedeflenen satış gerçekleşirse (özellikle bilet değil de büfeyi örnek gösterdiler) her çalışana prim yatıyormuş, tahminimce Cinemaximum da kuralı bozmayarak 640 tl + prim sisteminden gidiyordur. Keza seçimlerden sonra asgari tutar her türlü artacağından parttime maaşlar da hatrı sayılır oranda artacaktır. Tavsiyem biran önce başvurmakta fayda var.

Cevahire mi gireceksin?

• ComandanteBilic kullanıcısına yanıt
    Hayır, İzmir'deki bir yere.
  • İçeriye nasıl daha kolay yiyecek içecek sokabiliriz

• CİNEMAXİMUMLARDA GEÇERLİ 1 ADET KÜÇÜK BOY PATLAMIŞ MISIR VE COCA COLA İÇECEĞİ PNR KODU 5 TL

ESKİŞEHİR,KAYSERİ,ERZURUM,ÇANAKKALE,BURSA,SAMSUN,MERSİN,ADAPAZARI,ANKARA VE İZMİR CİNEMAXİMUMLARINDA GEÇERLİDİR

SON KULLANMA TARİHİ 1 TEMMUZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

Filmden çıktıktan sonra ana koridorda başka bi filme girsek(yer alınmamış yere otursak) anlama ihtimaliniz ne kadar?

Yapılıyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.