Şimdi Ara

Cinemaximum'da çalışıyorum, merak ettiğiniz merak ettiklerinizi bu başlıkta yanıtlıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
9
Favori
52.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi , Kastamonu'da sinemaya gitmiştim 5 Tl. ye , film öncesi reklam yok büfesi ucuz ki bunun gibi bir çok örneği var.. Bu karşılıyor herşeyini de , bileti 15-20 tl. olan bol reklam yayınlayan , büfesi pahalı olan sinemalar mı kazanamıyor..
    Kısacası kazanmaktan ziyade çok kazanma istiyorlar diyebiliriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePoine

@r3

Hangi pozisyonda çalıştığım bana kalsın.

@Pcmors Evet salondaki kameralar izleniyor. Fazla ileri gidince müdahalede bulunulabiliyor ama diğer türlü herhangi bir müdahale olmuyor

@Sampiyon bilo Sinemanın kantininin pahalı olmasının sebebi sinemanın devamlılığını sağlıyabilmek için biraz. Evet bunu bizde biliyoruz kantinin pahalı olduğunu fakat sinemaya gelen insan sayısı türkiyeye kıyaslandığında oldukça düşük. Sinemaya gelen insanlar düşük olduğu için bunun zaten az bir kısmı büfeye yöneliceği için birazcık fiyatlar fazla tutuluyor. Fakat fiyatın bu kadar yüksek olması kaliteyle birlikte yarışır bir durumda. Çünkü cinemaximum biletten herhangi bir pay elde etmiyor.. %8 lik kısım dışında.

İşletmenin kendisi için doğru bir fikir olabilir ama genel kabul gören bir yöntem değil bence..Kutu içeceğe 5 TL almak "zaten sinema seyircisi az,bari büfe fiyatlarına çakalım ne yolarsak kârdır" ile açıklanamayacak kadar uçuk bir fikir..İki kişi içecek+patlamış mısır alsa bilet fiyatına denk geliyor neredeyse..

• Hocam bir şey soracağım öncelikle Merhaba.
    Dün cinemaximum da pendoryadakin de Düğün Derneğ'i izledim fakat biletlerimizi hiç kontrol bile etmediler. Neden?
    Kaçak giren çok oluyordur böyle bu 3. oldu 4. de biletsiz gireceğim.
  • quote:

@crnyldz Alma hakkınız var isterseniz bırakabiliyorsunuz da sizin insifiyatinize kalmış..

@Apollon Başvurduğun yerde personel var olabilir dostum. Ben başvurdum ve almışlardı.

Bir arkadaştan zorla almışsınız. Konu linkini hatırlamıyorum. Siz değil çalıştığınız yer.

Çalışan kişi ısrarda bulunursa ne demeli?

@ThePoine
  • @Sirlethe Aslında bilet kontrolleri için fuaye sistemimizde turnikeler var fakat şuanda ap ayrı bir sisteme geçtiğimiz için bunlar de-aktif durumda. Gittiğiniz işletme belki personel sıkıntısı çekiyor olabilir. Normalde fuaye görevlisinin biletleri kontrol etmesi gerekiyor.

@stop It Daha öncelerde gözlük toplanıyordu doğrudur fakat yaklaşık 1-2 ay önce bu sistem değişti. Gözlük ile çok problem yaşadığımız için artık toplanılmamaya karar verildi, tekrar giderseniz bir şey demeye gerek kalmaz gözlüğü bırakmak istemiyorum demeniz yeterli olacaktır..
  • Filmde ara verildiginde sigara icmeye cikip elimi kolumu sallaya sallaya giriyorum kontrol eden yok bu mantikla belese film izleriz??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Filmde ara verildiginde sigara icmeye cikip elimi kolumu sallaya sallaya giriyorum kontrol eden yok bu mantikla belese film izleriz??

Aslında şöyle bir durum var :D Bu size saçma gelebilir ama ben kendim açısından söylüyorum artık insanların sinemaya geliş şeklinden bile arada mı yeni giriş olduğunu anlamak mümkün. O yüzden bilet kontrolleri ben dahil aralarda yapmıyorum. Çünkü geliş şeklinizden bunu belli ediyorsunuz :)
  • Otlansın aklıma gelirse sorarım.
  • Tukcell Sarı kutudan çıkan beleş sinema biletlerinde belirli bir gün var mı ?

• nerdesin istanbulda mı ?
  • Sinemada "en ileri" ne yakaladın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ddixon işletme hakkında konuşmayacağımı yazmıştım

@diosfer 31 aralık son kullanım tarihiydi sanırım.
  • @sentez iki kişiyi çıplak yakalayıp salona 3 kişi girdiğimiz oldu :D O anı hiç bir zaman unutamıyorum

@swash dostum salonda ne yaparsan yap makinistin haberi var. Zaten eğer birisi eğilip kalkıyorsa problem var demektir salona müdahale oluyor.
  • quote:

@ddixon işletme hakkında konuşmayacağımı yazmıştım

@diosfer 31 aralık son kullanım tarihiydi sanırım.

İstediğim gün istediğim seans gelebilirim yani

• Forumda bilet kodu satılıyor.Bunların geçerliliğinin olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz?
  • @diosfer doğrudur istediğin zaman gelirsin

@_emre herhangi bir bilgim yok o konuda. karşıdaki insana güvenmene bağlı. sinema ile alakası yok o konunun
  • quote:

Evet başlıkta belirttiğim gibi Cinemaximum sinemalarında çalışıyorum, merak ettiğiniz soruları başlık altında cevaplıyacağım...

P.S : İşletme sormamak kaydı ile...

Maaş ne kadar hocam ? İş yorucumu birde

• yere düşen 3d gözlükleri napıyorsunuz ?
  • Hocam izmir optimumdaki bilet verenler bekar mı?Bekarlarsa nolur bana ayarla bir tanesini.
  • quote:

Evet başlıkta belirttiğim gibi Cinemaximum sinemalarında çalışıyorum, merak ettiğiniz soruları başlık altında cevaplıyacağım...

P.S : İşletme sormamak kaydı ile...

düğün dernek'e daha gitmedim hocam cuma günü gitmeyi planlıyorum o zamana kadar vizyondan kalkar mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.