Şimdi Ara

Cinemaximum kazığı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
54.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
331 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle değerlendiricem
  • Cinema pink nasıldır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar; konuyu açmamdaki amaç bir farkındalık oluşturmaktı zira iş işten geçtikten sonra akıl veren çok olur. Cinemaximum'un websitesindeki email adresine mesaj atmıştım ancak bugün iletilemedi diye mesaj geldi, ben de sikayetvar sitesine yazdım. Gelen mesajda böyle bir uygulamalarının olmadığını ve gerekli uyarıların yapılacağını belirten bir mesaj gönderdiler. Bana iki de PNR kodu göndermişler, bunlarla 2D-3D film izleyebilirmişim.

Birgün sadece kontrol maksadıyla tekrar aynı sinemaya gideceğim, bakalım gerçekten uyarmışlarmı.
  • saf gördüklerine iteliyorlar.nerde dh ölücü ruhu!!sinema kültürün olmadığı çocuğunu götürdüğün vasat çocuk filminden belli.dünyanın hiçbir sinema zincirinde mısır menüsü zorunlu olamaz bunu bilmiyorsun da su almak için carrefour a inmesini biliyosun haha

• sinema bileti alacağım ve bana zorunlu meni kaktıracaklar
    yıkarım ortalığı onları da bir güzel itin *ötüne sokarım
    fakat en temizi forumdan kod alıp gitmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

Cinema pink nasıldır ?
    ben gidiyorum

iyi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

8 TL ye Cinemaximum da IMAX film izliyorum sıkıntı yok.
    Benim kafadan
  • Benim de başıma geldi , ankara cepa cinemaximum .
    O nedenle her şeyi internetten almak daha mantıklı kazıklamak için yer arıyorlar.
    Ayrıca ssadece örnek
    Bilet internette 15 liraysa kasada 16-17
    Mısır internette 10-15 liraysa yine fiyat farkı oluyor.
    Not: allah rızası için sinemada bir şey yemeyin , ağzını kapamadan şeyler var dövmemek için zor tutuyorum ankarada bir gün patlarım ana habere çıkarız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

iyice saçmaladılar. Sinemaya gidileceği de kalmadı neredeyse. Gidersem biletletleri internetten alıyorum, daha ucuza geliyor. Öyle zorunlu menüler falan olan bir sinemaya da gitmem. Zorunda mıyım arkadaş çatır çutur mısır yemeye kola içmeye. Zaten yiyenlere de uyuz oluyorum sanki o mısırı kafamın içinde yiyorlar, sinemada bile okadar net duyuluyor ki. Ama işin ucunda para var dürüm lahmacun bile satarlar salon leş kokar, şaşırmam.
    İngiliz bir abimiz imza kampanyası başlatmıştı şu mısır, cips gibi şeyleri yasaklatmak için ama elbette olmadı. Cidden inanılmaz uyuz bir durum tam filmin havasına girmişken gelen çatır çutur sesler.

• biletleri opet den 10 tl ye alıyorum istediğim seans ve 3 d geçerli
    artı bu söylediklerimi kontrol görevlileri okumasın ama
    kıyafet yada giyim yada teknoloji her neyse poşetinin içine içecek ve cips koyuyoruz
    genelde sinemalarda olan mağaza poşetleri
    taş çatlasın kişi başı 15 tl bilet artı içecek ufak bir cips yada gong da olur :D

tavsiye ederim

• Sacmaliga bak yahu belki ben tika basa kebap yedimde geldim, senin kiytirik misirina 30 lira vermek zorunda miyim arkadas, bu konunun uste çıkıp bu arkadasi zorlayan kişinin işten atılması lazim

• Sürekli giden biri olsaydınız maksimum 25-30 verirdiniz.. kesinlikle zorunlu değil!!!

• Aynı olaya bende başka bir cinemaximum da şahit oldum bu tarz durumlara karşı bilinçli hareket edip almamak lazım kanaatindeyim...

• Geçmiş olsun, böyle zorlama durumlar neden yaşanıyor hala, yani sinemaya girmek için bilet almak yeterli değil mi? İnsanı acaba başka nasıl hortumlarım diye düşünüp milletin üzerinde mi deniyorlar bu yöntemleri? Bileti internet üzerinden alıp gitseydiniz daha iyi olurdu, hem (varsa) sıra beklemezdiniz, hem de zaman kazanırdınız, umarım hatalarını gidermek adına birer sinema bileti hediye ederler de gönlünüzü alırlar

• zorunlu diye bişey yok hocam. bu kadar pasif kalmayın Allah aşkına.
  • ankarada next levelda panorada armadada gordionda böyle bi şey görmedim. burger kingden paket yaptırıp sinemada çok yedim kimse içeri sokamazsın demedi, diyemez de. aynı şekilde 3 birayla ya da şarapla girdiğimde çok oldu. en son temizlik görevlisi filmden önce şaraba uzandı, noluyo dercesine kafamı salladım boş sanmıştım ne o dedi. şarap, kolay gelsin dedim gönderdim. zorla bişeyler satmak nedir böyle bi uygulama olmaz. menü almak isteyenler dışında bunu kabul edenler gitsin düşünsün bunu bana niye kitledi ben sesimi neden çıkaramadım diye
  • Zorunlu diye birşey olamaz hocam. Bilmiyorum sizi zayıf gördüler belki. Zorunlu ne demek ya 🤣

• hocam daha geçen cuma gittim bayrampaşa axis cinemaximuma banada menü istermisiniz diye sordular hayır dedim. Bunu size dayatamazlar. Ben hatta yaklaşık 2 senedir burdan kod alıp sinemaya gidiyorum.
  • zorunlu diye bir şey yok hocam ne zorunlusu sizce mantıklı mı hayatta almam zaten ben sinemaya gidince gişeye uğramıyorum direk salona geçer izlerin sağolsun sinemia iyiki var 19 tl 1 imax 2 düz filmi izliyorum size de öneririm
  • her pazar giderim, 8 TL filmimi izler dönerim. Ekstra 1 tl bile harcatamazlar bana, yoksa orada başka bir film çevrilir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.