Şimdi Ara

Çingenler Hattımı İstila Etti Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün bi abi için silah bakmaya gittik.onun hattı kırıldı bugün aranması için benim numaram verilmişti.ya sabah alınmıyacak silah denildi.hala arıyorlar abi nerdesin biz getirelim silahı diye.
    çıldırıcam ya.bide çağrı atıp kapatıyolar nolur yardım nasıl bi dille konuşulur bu heriflerle 1 saat dil döküyorum nafile 10 dk sonra abi silah nolcak diye gene arıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 20 Haziran 2008; 21:22:02 >

• İşin zor hacım.Bence arayan kişilere ben değilim üstelerseniz savcılığa vereceğim diye tehdit et.Dahada olmadı ya savcılığa ver yada hattı kapat.
  • hattı çöpe at :D veya belli bi süre kapalı tut telefonun 2-3 gün gibi onlar ulasamayınca vazgecerler
  • sen söle o ben değilim bi arkadaşımdı felan de anlamazlarsa sizi savcılığa verebilirim dersin suslarlar merak etme bi b.k olmaz
  • hattı deiştir gitsin yada numaranı engellet bayiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

quote:

Orjinalden alıntı: EmyRocK

İşin zor hacım.Bence arayan kişilere ben değilim üstelerseniz savcılığa vereceğim diye tehdit et.Dahada olmadı ya savcılığa ver yada hattı kapat.

Bende Uşaktanım!
    hocam yok bu heriflerle öyle konuşamam ya:(bi halt açarlar başıma bunlar.
    hattıda kapatamam özel sebeplerden

@cmsltn123

telefonun bugün uzun süre kapalı kaldı açtıktan 2 dk sonra aradılar(abi konuştu)

Hiçbirşey yapamazlar. Savcılığa gerekirse şuç duyurusunda bulunacağını söyle. Nedir lan bu Uşak'ta bu yamyamlardan çekdiğimiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.