Şimdi Ara

Çinli Cherry'e talep yağdı, elde araba kalmadı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ya hocam Sizin Bu Araba olan ilginiz,merkanız hiç bitmeyecek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: diesotto

"Verilen video yu izledim tabiri caizse felegim şaştı

Yolda Chery marka bi taksi gorursem binmem valla "

Tofas ın teneke taksilerine yıllardır bindiniz ama. Hala bir sürü Sahin Taksi var yollarda. Durunca bir tanesi bu Sahin ben binmem diyormusunuz peki? Chery Sahin den bin kat iyidir bence. En azından teste girmis, Sahin'in bir carpısma testi bile yok. Olsa bile testin sonunda degerlendirebilecek bir arac kalmazdı herhalde. Bir teneke yıgını kalırdı ortada!

Katılıyorum. Son zamanlarda milleti bir sardı çarpışma testleri, eskiden biniyordu millet torosa şahine, sonra albea ya palio ya. Tık yoktu kimsede. Şimdide araba beğenilmiyor birde sanki çok zengin bir ülkeyiz. Bu durumda böyleyse para olsa yurdum insanında Bentleyden aşağıya inmez

• bütün taksiler artık chery olur gibime geliyor..

giyotin gibi araba; kaza anında kesin ve etkili ölüm
  • Milletimiz ne kadar meraklı şu tenekelere binmeye, fiyatı da uygun olsa bari...
  • Yine Hürriyet ve yine Asparagaz bir haber. Kim bilir Mermerler otodan kaç para aldılar bu reklamı yapmak için.
    Ben neredeyse hergün sabah akşam önünden geçiyorum Mermerler'in Balmumcu'daki Ana Showroom'unun (ki başka showroom'ları yok.) içerisi hep bomboş oluyor benim gördüğümde. Sanki çalışma saatleri dışındaymış gibi çalışan bile görünmüyor içerde.
    Tüm arabalar satılmış diyor, nedense yolda bir tane görmek şerefine nail olamadık henüz. Var mı gören? Yok. Arkadaşların dediği gibi Ferrari daha çok görüyoruz.
    Balon haber.... tıss.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.