Şimdi Ara

Çinli Cherry'e talep yağdı, elde araba kalmadı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün gazetede Hyundai Getz Klimalı modeli 20000 ytl civarı bi paraydı.İnsanımız bunları bilmiyormu da bu tip arabalara bu kadar paraları verebiliyorlar.

Bugün 12000 ytl olsa sıfırı anlarım fakat,Çin arabası olmasını geçtim,servisi,yedek parçası olmayan bi aracı,oturmuş markaların aynı fiyattaki modellerine tercih etmekteki mantık nedir.

Anlayan birisi varsa açıklasın.Yeniye heves mi,yoksa fason haber mi.
  • bence biraz daha bekleyip şamatayı izleyelim...
  • Süpper
  • Karadenize de bekliyoruz, sabrımız kalmadı artık,
    bayi önünde yataacağını söyleyenler var sesimizi duyun artık!!
  • valla en full donanımlısı 24000 ytl , ve içinde deri koltuğundan tutun ,sunroof , tam otomatik klima, park sensör bile var . bence tutulur bu arabalar. Aslında daha iyi oldu, bare diğer firmalar fiyatlarını biraz daha geri çeker diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeWBeWC!BeWBeW

quote:

Orjinalden alıntı: Eran C

Alan vatandaşlara hayırlı olsun.Hayatta bazı gerçekler yanlış yapa yapa öğrenilir..

Ama bu yanlışı yaparken hayatlarını kaybedebilirler...

Tabii haklısın BeWBeWC!BeWBeW ama allah insana akıl,fikir vermiş.Biraz da doğal seleksiyon gibi düşünebiliriz bu durumu.Doğa (yada hayat) aklını kullanmayanı bir şekilde silecektir.Yalnız bunu kader duygusuyla karıştırmayalım.Kaderciliği hiç sevmem.Bu gibi konulardaysa hiç duygusal düşünmem.

• Bizim millet alışık markaya para vermeye gidip pompalamıs vw almaya su cinlinin neyi yokki
  • quote:

Orjinalden alıntı: EaudeToilette

Bizim millet alışık markaya para vermeye gidip pompalamıs vw almaya su cinlinin neyi yokki

haklısın be gurban çeri çeri leydi
  • yalanmı söledim,şişiriyorlar şişiriyorlar reklamla sonrada al sana pompalanmıs marka
    quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: EaudeToilette

Bizim millet alışık markaya para vermeye gidip pompalamıs vw almaya su cinlinin neyi yokki

haklısın be gurban çeri çeri leydi

• Markaya para vereceğime donanımı yüksek arabaya para veririm.Halk cherry'nin kalitesini görecek.
  • Alın arkadaşlar o zaman ve kaza yapmamak için dua edin

Çünkü kazada sizi bu araçlar korumaz

ÖLÜRSÜNÜZ

Canlı çıkmak mümkün değil içinden diyorlar

ve yorumlar

theodoroscristou (3 hours ago)

well what do you expect?it's fucking chinese.crap

WallaWallaOnions (2 weeks ago)

In communist china, you ARE the crumple zone.

TurkishTuranian1 (2 weeks ago)

this is bad car

no turkey enter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 16 Şubat 2008; 23:18:39 >

• Bencede marka takıntısından vazgeçilmeli
  • Bu görüntüdeki araç ne öyle ya arabanın bagajına kadar geldi kırılma, bu araç euroncaptan eksi kaç yıldız alır acaba. Bakalım ne olacak ön yargılıda olmak istemiyorum. Birde görüntüde adam elinde çekiç ile sağına soluna vuruyordu çok komik böyle mi üretiyorlar bunlar aracı olmayan parçaları vurarak kırarak mı düzeltiyorlar.
  • Çinde en az 20 otomobil markası var, ne bileyim bu videodaki aracın chery olduğunu?

Şartlanmış tüketim alışkanlıklarıyla verilen tepkiler bunlar.

80 lerde japon otolarına da bu tepkiler verilmişti, hatta Almanya da 'Toyotaya sadece Türkler biner' şeklinde bizi ve toyotayı küçümseyen sloganlar bile çıkmıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

Çinde en az 20 otomobil markası var, ne bileyim bu videodaki aracın chery olduğunu?

Şartlanmış tüketim alışkanlıklarıyla verilen tepkiler bunlar.

80 lerde japon otolarına da bu tepkiler verilmişti, hatta Almanya da 'Toyotaya sadece Türkler biner' şeklinde bizi ve toyotayı küçümseyen sloganlar bile çıkmıştı.

http://www.youtube.com/watch?v=W7VSHCgjbt0&eurl

buradan bakarsın chery amulet

KAZA HALİNDE İÇİNDEN CANLI ÇIKILAMAYAN ARAÇ

If your life is very depressing and you want to end it quickly, buy a QQ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 17 Şubat 2008; 15:07:32 >

• normal kullanıcılar almasa bile şirketler bu araçları alacaktır...fiyatı ucuz çünkü 3 sene kullanır satar adam...ben olsam alır mıyım?öncelikli tercihim elbette olmaz.ancak maddi gücüm ona yetiyorsa,koşullar onu gerektiriyorsa neden olmasın.herhangi bir önyargım yok hala taksiye bindiğimde şahin'e denk geliyorum bazen o daha mı güvenli?ya da benim kendi kullandığım araba opel corsa 97 model 2-3 yıldızlı küçücük bir araba o daha mı güvenli??

ne kadar para o kadar köfte...paran varsa en hızlısını,en güvenlisini alırsın ancak paran yeterli değilse ve ihtiyacın varsa napacaksın??

eski model focus diyenler,ki bende focus'u tercih ederim ancak herkes nakit para alacak diye bir şey yok.adam banka kredisiyle alacaksa eğer mecbur 0 km araba alacak...

önyargılı olmayalım derim.
  • Forumda Aliaya ait yeni bir çarpışma testi vardı
    ve bana göre oldukça başarılı.Burada söz konusu
    edilen video hem eski hem de Türkiyede satılan
    modellere ait değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: armi

normal kullanıcılar almasa bile şirketler bu araçları alacaktır...fiyatı ucuz çünkü 3 sene kullanır satar adam...ben olsam alır mıyım?öncelikli tercihim elbette olmaz.ancak maddi gücüm ona yetiyorsa,koşullar onu gerektiriyorsa neden olmasın.herhangi bir önyargım yok hala taksiye bindiğimde şahin'e denk geliyorum bazen o daha mı güvenli?ya da benim kendi kullandığım araba opel corsa 97 model 2-3 yıldızlı küçücük bir araba o daha mı güvenli??

ne kadar para o kadar köfte...paran varsa en hızlısını,en güvenlisini alırsın ancak paran yeterli değilse ve ihtiyacın varsa napacaksın??

eski model focus diyenler,ki bende focus'u tercih ederim ancak herkes nakit para alacak diye bir şey yok.adam banka kredisiyle alacaksa eğer mecbur 0 km araba alacak...

önyargılı olmayalım derim.

20 milyara bunu alanın aklını ......

.... hayal gücüne kalmış isteyen aklını seve, isteyen aklını öper isteyen küfreder....

Ben aklını sevemeyeceğim buna 20 milyar veren adamın...

21 milyara Symbol var, 4 yıldızlı gayet güvenli, eski çirkin halinde bir nebze olsun makyajla kurtarılmış, parçası çok çok ucuz bir araç...

Ben İETT ile giderim gene de bu arabaya binmem , illa bu arabaya binecek kadar felsefesi dar olan bir adama Symbol Mercedes gelmesi lazım, kalkıp Symbol ü beğenmemezlik yapmayın gülerim...

Samand hayatımda gördüğüm en dandik saman araç gidip Symbol ün üstüne tercih ediyorlar, komik :)

Zürefanın düşkünü BEYAZ giyer kış günü

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.