Şimdi Ara

Çinli Cherry'e talep yağdı, elde araba kalmadı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalan en başta fiyat vaadinden başlıyor.Aynı paraya ikinci el kaliteli marka tercihleri bu aracın çok satılmasına asla müsade etmez.Hİçbir zaman yüksek satışa ulaşamaz.Türk tüketicisi markaya bakar.Bu araba ticari başarıya ulaşamayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 19 Şubat 2008; 1:52:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tempraclube

bizim milletimiz teneke parçası şahinlere doğanlara broadwaylere 10-12 bin ytl verip biniyor daha üst sınıf araçlar daha ucuzken .çinli çherynin en azından donanımı var ve o kadar abarttınızki sanki millet arabayı binmek için almıyorda sadece kaza yapmak için alıyor. madem canınız o kadar kıymetliydide bu kuş serisi araçlara çuval dolusu paralar döküp niye aldınız.

örn: 86 model murat 131 5,500 85model mercedes 190e 6,500

Mercedes al demesi kolay gel birde parça fiyatlarına bak.85 model arabanın sağlam tarafı kalmamıştır.6,500'e alsan 4-5 masraf yaparsın.131'e 2000 versen arabayı komple sıfırlarsın.Bende palio var parçası ucuz derler ama bozulan parçaları değiştirmeye başladım 3 aydır bitiremedim param yetmedi.Palio böyleyse mercedes nasıldır?

• quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

quote:

Orjinalden alıntı: tempraclube

bizim milletimiz teneke parçası şahinlere doğanlara broadwaylere 10-12 bin ytl verip biniyor daha üst sınıf araçlar daha ucuzken .çinli çherynin en azından donanımı var ve o kadar abarttınızki sanki millet arabayı binmek için almıyorda sadece kaza yapmak için alıyor. madem canınız o kadar kıymetliydide bu kuş serisi araçlara çuval dolusu paralar döküp niye aldınız.

örn: 86 model murat 131 5,500 85model mercedes 190e 6,500

Mercedes al demesi kolay gel birde parça fiyatlarına bak.85 model arabanın sağlam tarafı kalmamıştır.6,500'e alsan 4-5 masraf yaparsın.131'e 2000 versen arabayı komple sıfırlarsın.Bende palio var parçası ucuz derler ama bozulan parçaları değiştirmeye başladım 3 aydır bitiremedim param yetmedi.Palio böyleyse mercedes nasıldır?

acaba cherynin parçaları ne kadar kaliteli

• +1
  • mercedesin parçaları neredeyse şahine doğana denk aksaraydaki parçacılardan bizzat fiyatlar alınmıştır..
  • çarpışma testi güzel gözüküyor ama testi yapan neresi??? euro ncap değil sonuçta açıkca belli... ben pek güvenmedim bu videoya... belki markayı iyi göstermeye çalışan sahte testler olabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: tahas

Chery alia nın çarpışma testi gayet başarılı görünüyor.

• Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kazcıoğlu, 3 değişik değişik modelle Türkiye pazarına girmek üzere olan Çin otomobillerinin, kalite ve güvenliği konusunda endişeler olduğunu söyledi.

Kazcıoğlu, Çin otomobillerinin çok ucuz fiyat ve 3 değişik modelle Türkiye pazarına girmek üzere olduğunu, araçların tanıtımının yapılmaya başlandığını hatırlattı.

İlerideki dönemlerde 'Türkiye'nin Çin araçları mezarlığına dönüşebileceğini' savunan Kazcıoğlu, Çin motosikletlerinin kalitesizliği nedeniyle Türkiye'nin adeta bir motosiklet mezarlığına dönüştüğünü bildirdi.

Kazcıoğlu, ''Çin otomobillerinin güvenliği bilinmiyor. Bizim ülkemizin yol durumuna uygun olup olmayacağı tartışılır. Eğer uygun değilse kazalara sebebiyet verebilir'' dedi.

Kazcıoğlu, Çin'in Türkiye'ye traktör ihraç etmeye de hazırlandığını ve oradan gelecek traktör parçalarının Türkiye'de montajının yapılacağını, sanki Türkiye'de üretilmiş gibi piyasaya sürüleceğine işaret etti.

Çin araçların Türk otomotiv sanayine hiç bir katkı ve fayda sağlamadığını öne süren Kazcıoğlu, tam tersine sektöre zararı olduğunu
    savundu.

Ucuz Çin motosikletleri nedeniyle motosiklet sektörünün iş yapamaz duruma geldiğini savunan Kazcıoğlu, ''Çin yedek parçaları çok ucuz. Yan sanayinin işine yaramıyor'' dedi.

KALİTELİ YAN SANAYİ ARTTI

Bu arada Türkiye'nin otomobil sektöründe bir cazibe merkezi olduğunu dile getiren Kazcıoğlu, Türkiye'de 7 kişiye bir araç düştüğünü ve pazar açığı bulunduğunu söyledi.

Avrupa ülkelerinin ünlü araba markalarının, Türkiye'deki kaliteli yan sanayiyi artırdığını ve yan sanayi ürünü parça büroları açtığını kaydeden Kazcıoğlu, ''2008 yılındaki en büyük gelişim bu olacak. Avrupa ülkelerine yedek parça satacağız'' dedi.

Rekabet etmek zorunda kaldıkları Çin, Hindistan, İran ve Cezayir'in sabit giderlerinin çok ucuz olduğunu belirten Kazcıoğlu, bu ülkelerin çok avantajlı şartlarla dışarıya mal ihraç ettiğini söyledi.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=57029&cat=130&dt=2008/02/21

pekte kaliteli olmadığını yetkililerde belirtiyor

• Ankara da Eryaman'da Cherry açılmış,araçların kapısını açınca adi plastik kokuyor bilesiniz.Kim ne derse desin ben hayatta o arabalara para vermem.Eğer bir şirketim olur da filo alırsam başka
    İlkönce 3. dünya ülkeşerine bi satsınlar,para kazanıp kaliteli araç yapmayı öğrensinler sonra bakarız
  • quote:

Verilen video yu izledim tabiri caizse felegim şaştı

Yolda Chery marka bi taksi gorursem binmem valla

Çinlileri savunmuyorum yanlış anlama ama şu an bindiğimiz şahin taksiler kaç yıldız almıştı acaba?
  • Samand varken 19 100 e ciilllop gibi,
    ne gerek var cine üstelik kendini ispatllamis pejo motoru var üzerinde..
  • Benim paramla 5000ytl bile etmez bu kiraz mıdır cherry midir nedir.Bizde nüfus azalmasına yol açar bu araba allah korusun.Bayramlarda falan binmek yasak olsun.
  • trafikde adım atacak yer kalmayacak
  • Ama çinli arabalar 20 bin ytl'ye 1.6 16v en az 100 beygir arabaları satıyor. Ofiyata bu kadar güçlü motorlu araba var mı? Donanımda full. (Şimdi hemen benim cevabın tersine yanıt yazılacak)
  • 20 bin ytl en azindan cheryden cok daha iyi olan araclar var getz clio symbol gibi..
  • video korkunç biraz daha hızlı çarpsa araba tamamen paket olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulasseven

Ama çinli arabalar 20 bin ytl'ye 1.6 16v en az 100 beygir arabaları satıyor. Ofiyata bu kadar güçlü motorlu araba var mı? Donanımda full. (Şimdi hemen benim cevabın tersine yanıt yazılacak)

Her şey motor gücü ve beygir demek'mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: skysoblue85

valla en full donanımlısı 24000 ytl , ve içinde deri koltuğundan tutun ,sunroof , tam otomatik klima, park sensör bile var . bence tutulur bu arabalar. Aslında daha iyi oldu, bare diğer firmalar fiyatlarını biraz daha geri çeker diye düşünüyorum.

allah korusun;sahsen deri koltukla sunroofla tam otomatik ya klimayla yapısıp olmek istemem... heralde arabanın yapımında sadece plastik kullanıyolar
  • "Verilen video yu izledim tabiri caizse felegim şaştı

Yolda Chery marka bi taksi gorursem binmem valla "

Tofas ın teneke taksilerine yıllardır bindiniz ama. Hala bir sürü Sahin Taksi var yollarda. Durunca bir tanesi bu Sahin ben binmem diyormusunuz peki? Chery Sahin den bin kat iyidir bence. En azından teste girmis, Sahin'in bir carpısma testi bile yok. Olsa bile testin sonunda degerlendirebilecek bir arac kalmazdı herhalde. Bir teneke yıgını kalırdı ortada!
  • Ne kadar ekmek o kadar kofte hesabi ucuz ama tehlikeli
  • ben aracımı sattım. Şimdi bekliyorum piyasanın düşmesini. Çin arabaları satılmaya başlanılsa düşer piyasa.Bende daha yeni bir araç alırım.Nasılsa para faizde hazır.Hem millet arabayı kaza yapmak için mi alıyor. Zaten yüksek hızda kaza yaparsan hangi araç olursa olsun zarar görürsün. Ben hız meraklısı değilim. Şu ana kadar hiç kaza yapmadım 13 senedir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.