Şimdi Ara

Çinli Cherry'e talep yağdı, elde araba kalmadı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mermerler Otomotiv deyince aklınıza hangi marka geliyor? İlk aklınıza gelen Mazda ise artık ezberi bozmanın zamanı gelmiştir. Çinli Chery ile üç yıldır flört eden Mermerler, sonunda Çin malı otomobilleri Türkiye'de satmaya başladı...

Peki bu otomobiller ne kadar kaliteli? Fiyatlar kaç liradan başlıyor? Kaç model geldi? Otomobillere tüketicisi ilgisi ne durumda? Başka markalar da gelecek mi?

Aklımızdaki bu ve bunun gibi soruların yanıtını bulmak üzere Mermerler Otomotiv'in Balmumcu'daki merkezinin yolunu tuttuk, Mermerler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer ile bir söyleşi yaptık...

Mermerler Otomotiv'in showroom'unda ilk gördüğümüz manzara bütün Chery'lerin üzerindeki 'satılmıştır' ibaresi. Showroom'daki kalabalık da saat henüz sabah 10.30 olmasına rağmen fena sayılmaz. Herkes meraklı gözlerle yeni Chery'leri inceliyor.

Araçlara olan ilginin yüksek olduğunu Yüksel Mermer de doğruluyor. Mermer, "Araç yetiştiremiyoruz. Bayilik için 1000'in üzerinde başvuru var. Çin'den gelen aracı hemen bayilere gönderiyoruz. Şimdi yeni parti malı bekliyoruz" diyor...
    diye giden uzun bir yazı.

Hürriyet'in haber kamuflajlı reklamlarından biri daha sanırım. Yoksa bu kadar satıyor olabilir mi?

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/8239528.asp?gid=229&sz=78780

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky9 -- 15 Şubat 2008; 16:08:40 >

• Çin arabalarının bize tek faydası ikinci el piyasasını düşürmesi olcak
  • Alan vatandaşlara hayırlı olsun.Hayatta bazı gerçekler yanlış yapa yapa öğrenilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eran C

Alan vatandaşlara hayırlı olsun.Hayatta bazı gerçekler yanlış yapa yapa öğrenilir..

• quote:

Alan vatandaşlara hayırlı olsun.Hayatta bazı gerçekler yanlış yapa yapa öğrenilir..

• quote:

Orjinalden alıntı: BSMORUK1

Çin arabalarının bize tek faydası ikinci el piyasasını düşürmesi olcak

2.eller zaten düşük,herkes zararına satıyor, ve eskisi gibide talep yok,bu çin otomobilleri daha önce kapışılan ve daha sonra milletin elinde patlayan 1000 ytlik mopedler gibi olursa ozaman filimi izleyin.
  • beklemek lazım biraz bence bu kadar ön yargılı olmakta güzel degil. zamanla kalitelimi kalitesiz mi ortaya cıkar nasıl olsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu araçlara da talebin yoğun olacağına adım gibi emindim ki yanılmamışım. Hayırlı uğurlu olsun mu denir yoksa geçmiş olsun mu denir bilmiyorum hani.
  • ben bu kadar talep beklemiyordum açıkçası ya biraz şişirmişler yada millet kredi çekip arabaya mı yatırmış anlayamadım
    gerçi tam olarak fiyatlarını bilmesemde bu kadar rağbet edilecek bir araç olduğunu sanmıyorum
    adamlar ne demiş ucuz alıcak kadar zengin değilim demiş bu söze katılıyorum
  • sıfır araç almak için kasanlar için chery bir alternatif oldu..bu araçların sağlam olduğuna ben inanmıyorum.
  • bence balon haber.. benim halkım akıllıdır, arabadan anlar
  • yaw ankara da açılmış bi bayi si

sincana giderken gördüm baya bi gösterişli stant kurmuşlar

ama you tube deki görüntüleri tüyler ürpertiyor yaw

kaza testleri
  • daha İstanbul trafiğinde hiç görmedim
  • bu fiyata iyi satılmış eger ellerinde kalmadıysa. ben pek tutacagına ınanmıyordum en dusuk aracı 19.000 ytl o paraya daha ıyı araclar alınır 2. el yada 1 - 2 mılyardaha koy sıfır al bılemıyorum yanı
  • hani nerde ya, yollarda ferrari bile daha fazla görünüyor :)
  • Allah korusun bunların kazaları çok kötü oluyor
  • 200-300 aracın hepsi satılmış normal
  • İlk çin motorları çıktığında trafik dolmuştu bunlardan, şimdide araba çıkardılar yandık demektir. Önüne gelen araba alacak, apaçiler artacak, trafik iyice kötüleşecek. Ucuzlatacaklarına pahalılatmaları lazım arabaları.
  • quote:

Ama bu yanlışı yaparken hayatlarını kaybedebilirler...
  • fiyatı ucuz değilki o parayı riske atmaya değmez
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.