|
Çinli yapay zeka asistanı DeepSeek, App Store'da zirveye yerleşti
-
-
Kaldırılsın ya hemen fetöcü falan diye pardon ajan diye başka ülke ile karıştırdım.
-
Yükledim kod gönder kısmında takılıyor kaydolamıyorsun kaldırmıyor sistem :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çıkışın bir sebebi de mobil uygulamaları 2025 te yayınlandı.
-
500 milyar dolarlık yatırım kararından sonra böyle bir şey gelmesi manidar olmuş Çin'de 100 küsür milyar dolar yatırım yapacağını açıklamıştı hemen sonra
-
Ben google hesabıyla gir diyerek girebildim bir tek , kod ise maile 1 saat sonra geldi neredeyse
-
Ben sabah indirdim aninda giris yapabildim yoğunluktan dolayi olmus olabilir bu sorun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bütün ameleler üşüştü çok fazla reklamı yapılınca yavaşladı bugün girilmedi hatta aylardır kullanıyordum ne güzel, şimdi yemek tarifi falan arayanlar yüzünden biz AI uzmanları yavaş kullanmak zorundayız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Android Store'da ChatGPT'den sonra 2. sırada. İlginç olanı, Google'ın Gemini'yı ancak 3. sırada olması; bence o sıraya bile girebilecek kalite/yetenekte değil.
TikTok'a yapmaya çalıştıkları gibi başarısına tahammül edemeyip Çin menşeili diye sonunda yasaklarlar. Yasaklanmaması için de şirketin Amerikalı yatırımcı ve hissedarlara satılması şartını koşarlar. =)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapay zeka asistanı olarak kullanım amacı tam olarak ne? Chatgpt'den ne kadar iyi veya kötü?
-
Çin resmen ABD'nin kemiklerini kırıyor.
-
Ah siz Ai uzmanları siz yok musunuz. Eee ne olacak şimdi aylar önce keşfettiğiniz uygulama yavaşlamış bu uzmanlıkta bi gerilemeye sebep olabilir. Aklıma bi de siyaset uzmanıyım diyen biri vardı o geldi. Neyse omlet nasıl yapılır biraz biraz araştırayım yemek uzmanıyım sonuçta.
Ai uzmanları dışında kalan ameleler bugün bir özür yayınladılar uygulamayı kullandıkları için, siz kaçırmışsınız.
Talebin karşılanabileceğine emin olmadan tüm kullanıcılara açılan bir yapay zeka için firmayı eleştirmek yerine kullanıcıya amele demek de tam Ai uzmanına göre bir yorum olmuş.
-
Farklı modelleri ve yeteneklerini karşılaştırmak önemlidir. Bence her birinin güçlü ve zayıf yönleri var. ChatGPT çok fazla deneyime sahip, ancak Gemini'nin belki de yeni özellikleri nedeniyle üçüncü sırada yer alması ilginç.
-
Bana mail anında geldi
Çin'in nüfusunu dikkate aldığınızda App Store'da zirveye yerleşmesi garip değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba.Dh anonimle nasil iletişime geçebilirim.Bilen var mı?
maks yaptıkları da kod yazdırmak
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ah siz Ai uzmanları siz yok musunuz. Eee ne olacak şimdi aylar önce keşfettiğiniz uygulama yavaşlamış bu uzmanlıkta bi gerilemeye sebep olabilir. Aklıma bi de siyaset uzmanıyım diyen biri vardı o geldi. Neyse omlet nasıl yapılır biraz biraz araştırayım yemek uzmanıyım sonuçta. |
TikTok'a yapmaya çalıştıkları gibi başarısına tahammül edemeyip Çin menşeili diye sonunda yasaklarlar. Yasaklanmaması için de şirketin Amerikalı yatırımcı ve hissedarlara satılması şartını koşarlar. =)
|
Benzer içerikler
- en çok abonesi olan youtuber
- instagram profil büyütme kapatma
- snapchat st ne demek
- bedava mavi tik
- instagram koyu tema
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X