|
Çinli Zeekr 007'nin batarya kapasitesi belli oldu: 870 km'ye kadar menzil
-
-
870 km menzil çok çok iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ters rüzgar olmayan hava sıcaklığı 25 derece olan klima açık ve 80-90 kmh hızla gidebileceksek her zaman bencede güzel
-
120 130la giderken 500 km menzile sahip olsun alınır ama yalandan şu menzilleri yazmasınlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu otomobil için rahatlıkla ulaşılabilecek bir değer.
LFP hücreleri ile 100 kWsa kapasite helal olsun çinlilere.
-
Tasarım harika. Özellikle arka bagaj kapağının tam açılır dizaynını çok beğeniyorum. Lucid'de de böyle.
Ciks derler ya, aynen öyle bir araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elektrikli araba almak istedim de orda tanıdık detaylıca anlattı bu elektrikli araba menzilini . arabanın pilini uzun süre verimli kullanmak istiyorsan , %40 ila %80 şarj arasında kullanacaksın aracı . yani aslında %40 lık bir kısmını kullanıyorsun. yani 900 km bile olsa menzil 360 km gidebilirsin verimli olarak. fazla her şarj şarj kapasiteni düşürüyor. e noldu o da hızlı gitsen 200-250 km yaptı. arabaya zarar vermeden gideibleceğin max mesafe bu . ona gore hesap yapmalı.
-
Benim mazotlu araba en fazla uzun yol vs 800 km gidiyor. normalde 700/750 km
Bu iyi menzil daha artacaktır. Bu teknolojiye geçmek için ideal zamanlar.
CLTC menzili 870 açıklanıyorsa ise
WLTP menzili 710
Gerçekte tam dolu kapasiteyle en fazla 600
Pil sağlığı açısından %20-%80 arası 350
soğuk havalarda en iyi ihtimalle 300
-
Bu tarz araçların menzil, ısıtma, soğutma problemleri çözülmedikçe şehir içinde sağa sola gitmekten başka bir amacı olmayan insanlar tarafından alınacağını düşünüyorum.
Şehir dışı km yapan kitle için pek uygun gözükmüyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
120 130la giderken 500 km menzile sahip olsun alınır ama yalandan şu menzilleri yazmasınlar
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X