Şimdi Ara

Çinliler Huawei'ye sahip çıkıyor: Satışlar %130 arttı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
4.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android açık kaynak kodlu bir işletim sistemi. Yani baştan işletim sistemi yazmasına gerek yok. Zaten haberlerde de android çalışmayacak demiyor, güncelleme almayacak veya google uygulamaları temin edilemeyecek diyor. Bunun sonucunda açık kaynak kodlu yazılımlar ile devam edecekler. Aptoide haberinde de aynısını anlattılar. Yalnız büyük sorun şu; Youtube, Google gibi şeylerden mahrum vaziyette onlara karşı rakip program çıkartacaklar ve bunun dünya çapında tutması gerekiyor. Tabi böyle bir şey olursa işte o zaman teknolojik anlamda savaş çıkabilir. Her şey ucuzlar. Google tekeli olmaz. Mediatek olayına gelecek olursak; eğer mühendisleri varsa ki vardır, Huawei'nin ARM'dan esinlenerek geliştirdiği ve kendi kattığı şeylerle gene Huawei ekibiyle beraber iş yaparak devam edecektir. Zaten Çin hükümetinin desteği ortada. Çin tamamiyle Apple ürünlerini ülkesine sokmaz ve kendi ürünlerini geliştirip dünya pazarına çıkarabilirlerse işte o zaman Çin dünyada lider olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Adamların sahip çıkacakları bir markaları var ya bizim. Adamlar her şeye kaşılık verebilecek durumdalar yarın bize uygulansa bu ambargo vestel,GM, ne yapacak nasıl bir önlem alacak acaba. İçler acısı bir durumdayız. Hiç bir teknolojimiz yok patentimiz yok. Çinin içinde olduğu durum zerre umrum da değil. Ama bize örnek olmalı bu olay. Onuda kim umursar ise.

• sosisvesalam S kullanıcısına yanıt
    yerli mal derken bana yerli olan bir telefon parçası söylermisin. Dış plastik hammaddesinden tut hiç bir şey yerli değil. Giydiğimiz donların bile hammaddesi ithal efendi. Sen nerede yaşıyorsun farkındamısın. Kurduğumuz fabrikalardaki vidalara kadar hammaddelerinden kendilerine kadar ithal. Aksini iddaa eden var ise hodri meydan kanıtlasın

• quote:

Orijinalden alıntı: sosisvesalam

bizde aynı durum yaşansa içimizdeki bir kısım muhalefet yerli malı karalamaya başlar ve amerikan malını yere göğe sığdıramaz.

Madem iddian var, o halde ispat iddia sahibine aittir ilkesiyle cevap ver. Senin ülkende ürettiği tek yerli teknolojiyi söyle lütfen? Yoksa hepsini yurt dışından alıp sadece montaj mı yapıyorsun? Cevabını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VESTEL bunu yapsaydı ! almazdım ama :D

• Risc-V çok güçsüz kalıyor ama belki masaüstü işlemci mimarisi Cisc kullanılabilirse bir şeyler yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Daha doğru dürüst 1080p60 çekemeyen telefon mu üstün? 2015’te aldığım 6s 2019 model P30 Pro’dan daha güzel video çekiyor.

Ayrıca PUBG’yi bir iPhone 7 Plus’ta oyna bir de P20 Pro’da. Bak bakalım P20 Pro’da nasıl frame atlamaları oluyor. iPhone 7 Plus en yüksek ayarlarda dahi yağ gibi akıyor. Dünyanın parasını verdiğin telefonda doğru dürüst 1080p60 video bile çekemeyip PUBG’de frame atlamaları yaşa sonra bir de bunları kusursuzca yapan iPhone kullanıcısına kazıklanıyorsunuz diye çemkir. Güzel kafa. iPhone 8’i kıyaslamıyorum bile. Bu telefona hakaret olur.
    Huawei için dediklerin doğruysa yer yerinden oynar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MrKattchup kullanıcısına yanıt
    onu diyebilir hakkıdır çünkü var gerçekten, olmayıpta diyenlere ne demeli asıl !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 27 Mayıs 2019; 8:50:26 >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Teklif ederek dünyanın en büyük 2. telefon üreticisi oldu 2. olan apple'ı yerinden etti. Bide böyle düşün :)

• Konuyu iphone nasıl çevirdin bilmiyorum ama iki işletim sitemi de ABD'nin ve ayrıca senin çevrende statü sağlamak için varsa ama benim çevremde yok gerçekten hakkını vererek kullanıyoruz. iş yapabilirlik açısında iphone gayet kullanışlı özelleştirme ve değişikliği sevenler için ise android.

• Yahu amma çene yoruyorsunuz içindeki bütün tel üreticilerinin bir araya gelmesiyle bu iş biter ne olur ibunlar kendi sistemindeki cikarır yok Facebook’işte YouTube vs gibi biraz zaman alır güzel yaparsa işi dünyada cin teli kullanıcıları var sü anda Apple Samsunlu alt ettiğine göre zamanla islemcilerlede alt edecektir ne olacak ikutuplaşcak dünyada 2siştem kıyasıya rekabet edecek öyle gözüküyoki cin yöne kazanacak bekleyip görüver.

• İlk çıktığında iPhone 3gs 3 gün kullandım. Kendimi köle gibi hissettim. 3 gün sonra sattım.

Windows mobile 6.5 yüklü HTC hd2 aldım.

1 sene sonra buna android yükledim.

Sonraki yıllarda Sony kullandım.

Su anda Huawei p30pro. Sahane birsey.

• Komünist devletlerin yaptığı propaganda bildiğin bu...

• yerli üreten zengin olacak

• Adamlar adam gibi telefon üretiyor, halk tabiki sahip çıkacak. Paraları adam gibi ürüne gidiyor. Bir de bizim Vestel ve Casper'a bak. Yıllardır yapıyorlar bi halt oldukları yok. Teknik servis konusuna girmek dahi istemiyorum.

• Huawei işlemci ve işletim sistemini kendi üretince piyasada çok daha rekabetçi duruma gelecek ve ABD dışında diğer ülkelerde satış rakamları uçacak. Kapitalizmi sevmeyen pek çok ülkede ve ABD ile sorun yaşayan pek çok ülkede apple yasaklanacak. Ayrica apple Çinde üretim yapamayacak. Kısa vadede ABD kazançlı çıkacak uzun vadede Çin.

• Bizden bu konuda ne zaman adam çıktı da şimdi çıkacak
    Ülkede eline para geçen arsa apartman almak derdinde
    Az akıllı olan mutaahit olma derdinde
    Biraz daha akıllı olanı yandaş olup cebi doldurma derdinde

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Apple'da da taklitçilik yok zaten değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hava atmak.
    Söyle düşün Afrika'da Lewis kot pantolon giymek hava atma sebebi çünkü orada ancak bu kadar oluyor.
    Burada ise telefon araba ev hava atma sebebi.
    Tamamen görgüsüzlük ile ilişkili.

• ALGI.
    Başka bir açıklaması yok.
    Bir insanın algısını manipüle edebilirsen onu ele geçirirsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.