Şimdi Ara

Çinliler Huawei'ye sahip çıkıyor: Satışlar %130 arttı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
4.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizde olsa bu hükümet gitsin de isterse ülke batsın mantığıyla boykot ederlerdi. Nitekim oluyor da. Dünyanın en cins muhalefeti bizdedir bence.

• adamlar sahip çıkıyor helal olsun
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    asıl sen saçmalama VESTEL küçük marka değil adamlar global marka fabrikaları saysak inanmazsın ya... silikon vadisindede var koredede... VESTEL düşmanı olduğundan inkar edersin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gavanator

Apple sadece Amerikan markası üretim yeri Çin yani Made in China... + vergi kaçırmak için 2 şirket kuran Apple mı Amerikan...

@Galatas4ray
    fason üretici... hiç duymadın heralde... SAMSUNG parçaları yolluyor fason üretici kendi parçalarını kullanmıyor...
    Kusura bakmayında ben mi anlatamıyorum.Samsung parçaları gönderir vestel üretir bu fason üretim.Vestel gidip kendi telefonunu veya televizyonunu üretmek için bütün parçaları dışarıdan aldığında apple ve samsung gibi kalitelimi oluyor?Üstteki arkadaş bunu anlamıyor idrak edemiyor o yüzden saçma sapan cevap vermiş.Sizde anlamadınız sanırım.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    sen anlamıyorsun tv işindede telefon işindede vestel birçok parçasını kendi üretiyor... işlemci ram gibi parçalar hazır ekran hazır... tabi vestel alın demem samsung içinde alın demem zaten...
  • gavanator kullanıcısına yanıt
    Zaten asıl konu kalite burda tartışmada bu zaten.Kaliteli üretirsen veya ürettirsen kendi milletin arkada durur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    kalite olarak aynı olması lazım yoksa kalite kontrolünü geçemezler bir çok kalite kontrolünden geçiyorlar...
  • Şu vestel, general mobile denen firmaları savunup durmayın yahu, ithal ürünle aynı seviyedeki ürünü aynı fiyata satmaya kalkıyorlar. Bu milleti kimse keriz yerine koyamaz, kimsenin çıkarı da milletin çıkarından üstün değil. Vesteli, GMyi savunmak bir yana yaptıklarına bakarsan vatan haini bile sayabilirsin onları.

• quote:

Orijinalden alıntı: sturmgewehr44

ama gerçek bu. bunları kabul etmeyenlerin kendisi fanatik. hesap ortada, mal meydanda.

ben apple bilgisayar da kullandım evime imac aldım. hatta gingerbread zamanlarında android çöp olduğu için mecburen iphone alıp kullanıyordum ama artık devri geçti

gerçi üzerinde konuşulmaya bile değmeyecek kadar düşük bir pazar payı var maclerin ama yine de işin içinde apple varsa kazıklara değinmemek olmaz

herkes bilgisayardan ileri düzeyde anlamıyor sonuçta.

ben sizin gibi fanatik olmayanları bilgilendiriyorum ve uyarıyorum çünkü ilerde pişman olma ihtimalleri var kim eğer ki aklı başındaysa sırf daha süslü diye aynı ürüne 3 katı para vermeyi içine sindirebilir?

bazen bu forumda görüyorum işte başlık açıp mac alayım mı diye soruyorlar belli ki işten anlamıyorlar anlasalar zaten o soruyu sormazlardı böyle yazacağız ki millet gerekiyorsa yanlıştan dönecek
    bunun fanboyu falan yok

apple pişmanlıktır

Alıntıları Göster
    aynen kardes, 7 yila yakin android kullandim, keçen yil iphone 7 plusa geçdim. aldigim güne lahnet olsun. telefon iyi donma kasma falan yasamiyorum ama hep uygulamalar oyunlar para para paraa... yeter artik men saf diyilim uygulamalara para ödemek için.. hem deki ios uygulamalari baayaa az kisitli. ama android uygulamalari bol boluna hem de ücretsiz

• 7 plusu satip samsung s10 plusa geçme zamani

• Zararın neresinden dönse kardir Huawei

• quote:

Orijinalden alıntı: rocky_balbao

GM9 Pro 1529 TL alan yok
    çünki sorunlu dandik bir cihaz ))

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.