Şimdi Ara

Çinliler Huawei'ye sahip çıkıyor: Satışlar %130 arttı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
4.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu konuda Huawei nin yanındayım ama iphone kullanıcısıyım. İphone 4s ten sonra Samsung ve Sony nin amiral gemilerini kullandım hep, Note 8 alacak iken Son anda fikir değiştirdim 8 plus aldım, iyi ki almışım. Tip olarak veya kağıt üzerinde özellik olarak daha geride görünmesine rağmen 20 aydır telefon bir kere donmadı, yavaşlamadı, en ufak bir problem çıkarmadı. Eskiden bataryası hemen cortlardı iphoneun o işi de epey geliştirmişler. Apple tarafında da böyle bir gerçek var, keşke aynı kullanım devamlılığı ve güveni Android telefonlar da verebilseler. Yurtdışından aldım 3500 liraya, şimdi de 6000 +680 kayıt ücreti ile Son model iphone Huawei veya samsung dan daha pahalı değil,10 bin falan vermek zorunda değilsiniz,tamam Huawei masa başı oyunlar ile alaşağı edilmeye çalışıyor ama statü falan değil tek sebep harbiden sorunsuz çalışıyor sadece bunun için bile tercih edilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı durum bizde olsa bazı kansızlar app store önünde kuyruk olur kurtuluş savaşındaki manda isteyenler gibi çini de sevmem abd'yi de ikisi de aynı gözümde ama takdir ediyorum bu çinlileri dolar arttı cumhurbaşkanı dolar satın dedi bir kısım inadına dolar aldı bizim ülkemizdeki bazı insanlar ülkesine bu kadar fıransız işte

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Taklitse de iyi taklit etti. Bizde o da yok. Ülkeyi yabancı acentalarına ve montaj yapan niteliksiz işgücüne teslim ettiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojiyi verimli kullanmak önemli diye yazmıştım.

Bu milletin büyük zaafı çok çabuk ayrışmak.

Ben telefon, işletim sistemi, telefon fanatiği başka ırk ya da millet görmedim.

Aç fanatizmde bir başka komik oluyor.

Takımımıza sahip çıkalımdan sonra huawei ye ve iphone a sahip çıkalım diyen aç fanatikleri görürsen şaşırma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onların ayfonu varsa bizim huvayimiz var demişler

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    vestel ve casper hariç diyorsun verilen cevapta vestel ve casper amerikan şirketlerinden malzeme alıyor diyorlar... amerikada bile amerikan şirketi üretimi parça kullanmıyorlar ekranlar özellikle çin üretimi... vestel çinde fabrikası varken... siz yerli markaları asla desteklemezsiniz... gerçeği kabullenin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

1 kere iphone kullandım. 3gs. Bir daha kullanmam. Itunes ayrı dert, kısıtları ayri dert.

Düşük config de güzel sonucları veren düzgün bir OS. Ama android de gayet iyi oldu.

O elma logosu TR için bir statü sembolü. Dışarıda insanlar iphone u "kolay kullanım " diye kullanırlar bizde "elalem çatlasın" diye
    Peki Apple ın dünyanın en hızlı mobil işlemcilerini üreten firma olduğunu duydunuz mu statüyü duymuşsun da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

Peki Apple ın dünyanın en hızlı mobil işlemcilerini üreten firma olduğunu duydunuz mu statüyü duymuşsun da.

Alıntıları Göster
    Delikanlı bana bulaşma lütfen.

Apple'ın TSMC'ye ne yaptırdığını bu karşındaki kişi yıllardır biliyor merak etme. TSMC olmasa Apple'ın tasarımları da çöpe dönerdi. İyi ki taiwan'lı şirket var.

Ben Apple'ın aşağılamıyorum ki. İnsanları tuhaf değer yargılarını eleştiriyorum o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burkiling

Bende bu konuda Huawei nin yanındayım ama iphone kullanıcısıyım. İphone 4s ten sonra Samsung ve Sony nin amiral gemilerini kullandım hep, Note 8 alacak iken Son anda fikir değiştirdim 8 plus aldım, iyi ki almışım. Tip olarak veya kağıt üzerinde özellik olarak daha geride görünmesine rağmen 20 aydır telefon bir kere donmadı, yavaşlamadı, en ufak bir problem çıkarmadı. Eskiden bataryası hemen cortlardı iphoneun o işi de epey geliştirmişler. Apple tarafında da böyle bir gerçek var, keşke aynı kullanım devamlılığı ve güveni Android telefonlar da verebilseler. Yurtdışından aldım 3500 liraya, şimdi de 6000 +680 kayıt ücreti ile Son model iphone Huawei veya samsung dan daha pahalı değil,10 bin falan vermek zorunda değilsiniz,tamam Huawei masa başı oyunlar ile alaşağı edilmeye çalışıyor ama statü falan değil tek sebep harbiden sorunsuz çalışıyor sadece bunun için bile tercih edilir.
    e ne olmuş ben de mate 9'u 25 aydır kullanıyorum. hergün saatlerce oyun oynadım bataryası da hala sağlam. kaya gibi telefon ve sorunsuz hiç servise gitmedi tamir görmedi bataryası değişmedi birkaç kez camının üzerine yakın mesafeden (koltuktan) yere düştü ekran koruyucu da yok. bu apple uzun süre gidiyormuş parasını oradan çıkartıyormuş filan işleri doğru değil. aynısını mac çöpleri için de söylüyorlar ama alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 27 Mayıs 2019; 17:18:14 >

• seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    Edenler düşünsün ben teslim ettiğimi düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    apple turkiye de yasaklansa cok iyi olur. ne malum onlarin da bizim devletimize karsi ajanlik yapmadiklari? bu emlakci bozuntusu turkiye yi tehdit etti onlari mahvedecegiz diye atti tuttu hele ki ondan onceki yamyam elinde beyzbol sopasiyla irkimiza milletimize basinda tayyib olsa bile artistlik yapti dolari guya bu emlakci yukseltti falan bassinlar yasagi tek bir apple copu turkiye ye giremesin soyledigin gibi ama nerde o cesaret bunlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 27 Mayıs 2019; 17:32:29 >
  • sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    Biraz sakin ol şampiyon, agresif yorum yapmaya gerek yok. Ben kendi kullanım tecrübemden bahsettim, Huawei ye yapılanın yanlış olduğunu söyledim. Hatta bir sonraki telefonum kuvvetle muhtemel Huawei olabilir. Bir markaya bağımlılığım yok, sizin tecrübenizi de eleştirmedim. Ama şimdiye kadar kullandığım onca Note, Galaxy S, LG ve Xperia modellerinden sonra iphone beni daha çok memnun etti diyorum,Macbook Air de kullanıyorum memnun olduğum tarafları da var olmadığım tarafları da ama kesinlikle çöp değil. Herkes tecrübelerini yazsın faydalanalım, babamızın malı değil hiçbiri.

• quote:

Orijinalden alıntı: gavanator

vestel ve casper hariç diyorsun verilen cevapta vestel ve casper amerikan şirketlerinden malzeme alıyor diyorlar... amerikada bile amerikan şirketi üretimi parça kullanmıyorlar ekranlar özellikle çin üretimi... vestel çinde fabrikası varken... siz yerli markaları asla desteklemezsiniz... gerçeği kabullenin...
    Biz burda üretmeyi konuşmuyoruz kaliteli üretmeyi konuşuyoruz.Vestelin ürettiği tv olsun telefon olsun kalitelimi sence?Samsung çinde üretip sana 3 bin liraya veriyor vergilerle dahil ama vestel burda üretip sana telefonu tv aynı fiyata satmaya çalışıyor madem kendi üreten daha ucuza alıyor neden vestel kendi ülkesinde ucuza satmıyor bana bunu açıklayabilimirsin.Sence vestel ile apple ve samsung aynı seviyedemi kalite olarak?
  • quote:

Biraz sakin ol şampiyon, agresif yorum yapmaya gerek yok. Ben kendi kullanım tecrübemden bahsettim, Huawei ye yapılanın yanlış olduğunu söyledim. Hatta bir sonraki telefonum kuvvetle muhtemel Huawei olabilir. Bir markaya bağımlılığım yok, sizin tecrübenizi de eleştirmedim. Ama şimdiye kadar kullandığım onca Note, Galaxy S, LG ve Xperia modellerinden sonra iphone beni daha çok memnun etti diyorum,Macbook Air de kullanıyorum memnun olduğum tarafları da var olmadığım tarafları da ama kesinlikle çöp değil. Herkes tecrübelerini yazsın faydalanalım, babamızın malı değil hiçbiri.
    Ne kullandığın beni gram ilgilendirmiyor sen demişsin Apple Iphone'u 20 ay sorunsuz kullandım ve çok memnun kaldım ben de demişim ki, ben de huawei mate 9'u 25 aydır sorunsuz kullanıyorum ve o kadar memnun kaldım ki, bir 25 ay belki de daha uzun süre kullanmayı planlıyorum

macbook, macbook air, iphone ve apple ürünü her elektronik cihaz çöptür. çöp olma sebebi normalde edeceği fiyatın kat kat üzerine satılmasıdır.

bu fiyat yani kazık farkını ise şu komik argümanla savunuyorlar. (bunu sadece sen savunmuyorsun bu genel bir argüman) apple ürünleri uzun süre dayanıyor, verilen para pc ve android telefona verilen paraya denk geliyor 3 tane android ya da 3 tane pc alacağımıza 1 tane mac ya da 1 tane iphone alıyoruz şeklinde yalan söylüyorlar.

halbuki şu an kullandığım ve bu yazıyı yazdığım pc makine tam 8 yıllık bir intel sistem ve bu cihaza eklediğim bir nvidia kart ve ram ssd desteği ile doom , wolfenstein the new colossus ve hatta ac origins (sadece bu oyun ve benzeri optimizasyon problemli birkaç oyunda işlemci gücü yetmiyor) oynayabiliyorum.

yani hem apple bilgisayar, hem de android telefon olsun sen apple cihazı kaç sene kullanıyorsan bu cihazlar da o kadar sene kullanılabiliyor.

ha bir de mac os güya eski apple cihazları uçuruyormuş filan iş ondaymış hiç alakası yok apple'ın desteği kestiği mac bilgisayarlar bootcamp ile windows yüklenerek hayata dönebiliyor

bunlar işin gerçek kısmı ve ben bilgilenmek isteyeni zaman ayırıp bilgilendiriyorum üstelik teşekkür bile beklemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 27 Mayıs 2019; 19:16:26 >

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Konuya yanlış pencereden bakıyorsunuz, diyelim Apple yasaklandı, Apple yerine alınan her telefon yine Android işletim sistemi vasıtasıyla ABD ye kazandırıyor. Facebook, instagram, WhatsApp, Twitter, Gmail gibi uygulamalar zaten akıllı telefonun olmazsa olmazları. Masaüstü bilgisayarlarda veya laptoplarda MacOs kullanmadın diyelim elin Microsofta mahkum. Görüyorsunuz ki korkmaktan ziyade posta koyabilecek durumda da değiliz. Elimizde yukarıda saydığım yazılımların yerli alternatifi ya yok ya da kullanılmayacak kadar kötü durumdalar. Donanım yapmasak bile en azından yazılım işinde makası kapatmamız lazım, bunun için de en az bir 10 senemiz var. Tabi devlet bu işe para yatırmak zorunda, şu anda bildiğiniz üzere yatırım yapacak durumda da değiliz. Sonuç olarak ister samsung alalım ister iphone ya da başka bir ürün ABD ye elimiz mahkum. Türkiyede 4 telefondan 1 i iphone. Eski veya yeni... Nargile içenler ile tespih çekenler de iphone kompleksi olabilir ancak iphone kullananları da "görgüsüz, gösteriş meraklısı" diye genellemek de bence iphone kullanmayanların kompleksi.

• iPhone almak için tek sebebim ios olur.

• quote:

Konuya yanlış pencereden bakıyorsunuz, diyelim Apple yasaklandı, Apple yerine alınan her telefon yine Android işletim sistemi vasıtasıyla ABD ye kazandırıyor. Facebook, instagram, WhatsApp, Twitter, Gmail gibi uygulamalar zaten akıllı telefonun olmazsa olmazları. Masaüstü bilgisayarlarda veya laptoplarda MacOs kullanmadın diyelim elin Microsofta mahkum. Görüyorsunuz ki korkmaktan ziyade posta koyabilecek durumda da değiliz. Elimizde yukarıda saydığım yazılımların yerli alternatifi ya yok ya da kullanılmayacak kadar kötü durumdalar. Donanım yapmasak bile en azından yazılım işinde makası kapatmamız lazım, bunun için de en az bir 10 senemiz var. Tabi devlet bu işe para yatırmak zorunda, şu anda bildiğiniz üzere yatırım yapacak durumda da değiliz. Sonuç olarak ister samsung alalım ister iphone ya da başka bir ürün ABD ye elimiz mahkum. Türkiyede 4 telefondan 1 i iphone. Eski veya yeni... Nargile içenler ile tespih çekenler de iphone kompleksi olabilir ancak iphone kullananları da "görgüsüz, gösteriş meraklısı" diye genellemek de bence iphone kullanmayanların kompleksi.
    quote:

Nargile içenler ile tespih çekenler de iphone kompleksi olabilir ancak iphone kullananları da "görgüsüz, gösteriş meraklısı" diye genellemek de bence iphone kullanmayanların kompleksi.

yarası olan gocunur diye bir laf vardır. demek ki siz iphone cihaz kullanmaktan kompleks duyuyorsunuz ki, bu tarz laflar sizi etkiliyor. kompleks duyduğunuz halde neden hala iphone kullanıyorsunuz anlamak imkansız. herhalde para verdim satarsam zarar ederim mantığı olabilir. olsun 300 - 500 tl zarar önemli değil önemli olan komplekssiz kullanmak

• sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    Sen galiba seviyeli bir şekilde tartışmayı bilmiyorsun. Hayatımda telefon satmadım, kullanmadığım telefonu aileden birine hediye ederim. İlk telefonumu 22 yıl önce kullanmaya başladım, Ericsson, Aselsan,Nokia, Samsung, Sony, LG, Motorola, iphone kullanmadığım telefon kalmadı. İphone u toplasan 4 sene kullanmışım ve diğerleri ile karşılaştırdığım zaman (akıllı telefon dönemini kastediyorum) başımı hiç ağrıtmaması, ilk günkü performansından hiç bir şey kaybetmemesi beni memnun etti diyorum. Bunda anlamayıp "yaran var gocunuyorsun, zarar ederim diye korkuyorsun" gibi laflara ne gerek var? Sen de o telefondan memnun kalmışsındır bir başkası başka bir telefondan memnun kalır. Ne nargileciliğimiz kaldı, ne kompleksimiz ne görgüsüzlüğümüz kaldı... Niye? İphone umuz var ondan. Töbe töbe kardeşim niye kendinizin görüşünden başka bir görüşe tahammül edemiyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.