Şimdi Ara

Çinliler Huawei'ye sahip çıkıyor: Satışlar %130 arttı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
4.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çin komünist partisi propagandası muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Huawei P10 Lite var bazen dışarıdan bakan "o Iphone mu" diye soranlar oluyor (sanırım biraz da olsa benziyorlar birbirlerine), hayır değil deyince bakışları değişiyor. Enteresan hakikaten telefonla hava atanları görünce baya dalga geçesim geliyor zaten.
  • Bu bir Türkiye gerçeği Buradaki insanlar ufak oğullarının pipisini misafire gösterip hava atarak mutlu oluyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Diğerlerini çoğu kişinin markadan saymaması , algı.

Yani aynı fiyatta başka bir telefon aldığında " Bu ne ya? " tarzı sanki telefon dışında herşeye benziyormuş gibi tepkiler , Iphone olduğunda ise " Ooo hayırlı olsun , güzel telefon " tepkileri.

Ha bunu yapanlarda Iphone kullananlar , böyle bir düzen oluşturdular kısaca. Iphone kullanmayan sanki telefon kullanmıyormuş gibi muamele yapıyorlar

Hal böyle olunca millette " oldu mu Iphone olmalı " deyip borç harç Iphone almaya koşuyor.

Alıntıları Göster
    Selam.

Bende de iPhone 7 var ama daha da Apple almam gibi. Hangisini tercih etsek peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Hiç Iphone kullanmadım çok ciddi soruyorum Iphone'un diğer telefonlardan farkı ne? Ne sunuyor da insanlar Iphone Iphone diye konuşup duruyorlar? Iphone'un verip Huawei'nin Samsung'un Xiaomi'nin vermediği şey ne?

Pubg daha akıcı oluyormuş öyle diyorlar

• Sizler hangi diyarlarda nasıl çevrelerde yaşıyorsunuz Allah aşkınıza? Bazen senede iki, en geç iki senede bir telefon değiştiririm, şimdiye kadar bir Allah’ın kulu aa bakayım o iPhone mu falan diye muhabbete girmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cassation

Sizler hangi diyarlarda nasıl çevrelerde yaşıyorsunuz Allah aşkınıza? Bazen senede iki, en geç iki senede bir telefon değiştiririm, şimdiye kadar bir Allah’ın kulu aa bakayım o iPhone mu falan diye muhabbete girmedi.
    Bana denk geldi size denk gelmedi diye böyle şeyler yaşanmayacağını mı düşünüyorsunuz? Normal gayet bildiğin insanlar işte. Hatta bir şey anlatayım aklıma geldi şimdi. Ben de S4 mini vardı her ihtiaycımı görüyordu bir gün akrabamla otururken arada bir görüp muhabbet ettiğimiz bir arkadaş geldi yanımıza, sohbet muhabbet falan derken telefonu çıkardım aynen tepki şu "aaa sen halen daha bu telefonu mu kullanıyorsun?" "niye ne olmuş ki dedim" "onların modası geçti falan dedi" biraz da küçümseyerek. Bunlar var yani gülüyoruz falan ama gerçekten varlar yapacak bir şey yok.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    evet ruhu yok, her firma bebek olarak alıp kendi evrilleştiriyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 27 Mayıs 2019; 13:35:42 >
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Cebinize hangisi uygunsa onu tercih edin. Kullanacağınız altı üstü bir telefon. Amiral Telefonlar arasındaki en büyük fark ise bence kameraları. Pil süreleri çoğunda zaten aşağı yukarı aynı.

• quote:

Sizler hangi diyarlarda nasıl çevrelerde yaşıyorsunuz Allah aşkınıza? Bazen senede iki, en geç iki senede bir telefon değiştiririm, şimdiye kadar bir Allah’ın kulu aa bakayım o iPhone mu falan diye muhabbete girmedi.
    diyarbakir da yasiyordur eleman

• sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    Diyarbakır ne alaka??

• quote:

Diyarbakır ne alaka??
    diyarbakirlilar iphone seviyorlar. altin iphone u daha cok severler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 27 Mayıs 2019; 13:34:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-96DE7F07E

Bu bir Türkiye gerçeği Buradaki insanlar ufak oğullarının pipisini misafire gösterip hava atarak mutlu oluyorlar.
    iyi de zengin adamin altinda bmw olur merso olur. zengin adamin zengin oldugu oturdugu semtten cocugunun gittigi kolejden bile anlasilir.
    sizin iphone statunuzu gercekten ciddiye aliyorlar mi? ya da adama bak cebinde para yok bindigi araba reno opel bilmemne oturduğu yer varoş mahalle üstündeki tişört pazar malı gitmis 10 bin liralik iphone almis mi diyorlar acaba arkanizdan?
    ben bu soruyu daha once iphone statudur diyenlere hep sordum ama cevap alamadim

yani belki de negatif etki yaratiyor ama siz bunun negatif oldugunu anlamiyorsunuzdur iste havami attim hayran kaldilar yucelttiler iphone a ozendiler diye dusunuyor da olabilirsiniz. belki de iphone statümü yükseltiyor zannederken aksine aşağılanıyorsunuz ve daha kötüsü bunun farkında da olmuyorsunuz çünkü gerçek hayatta insanlar sizi aşağılık olarak gördükleri zaman bunu forumlarda olduğu gibi direkt olarak suratınıza söylemezler bunun yerine arkanızdan dedikodu yaparlar

halbuki cebinizde bir huawei ya da başka bir marka olsa belki sizi daha samimi bulacak insanlar

buradaki siz sozcuguyle aslinda sizi direkt olarak kastetmiyorum iphone'u bu amacla alip kullananlari kastediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 27 Mayıs 2019; 13:55:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sturmgewehr44

iyi de zengin adamin altinda bmw olur merso olur. zengin adamin zengin oldugu oturdugu semtten cocugunun gittigi kolejden bile anlasilir.
    sizin iphone statunuzu gercekten ciddiye aliyorlar mi? ya da adama bak cebinde para yok bindigi araba reno opel bilmemne oturduğu yer varoş mahalle üstündeki tişört pazar malı gitmis 10 bin liralik iphone almis mi diyorlar acaba arkanizdan?
    ben bu soruyu daha once iphone statudur diyenlere hep sordum ama cevap alamadim

yani belki de negatif etki yaratiyor ama siz bunun negatif oldugunu anlamiyorsunuzdur iste havami attim hayran kaldilar yucelttiler iphone a ozendiler diye dusunuyor da olabilirsiniz. belki de iphone statümü yükseltiyor zannederken aksine aşağılanıyorsunuz ve daha kötüsü bunun farkında da olmuyorsunuz çünkü gerçek hayatta insanlar sizi aşağılık olarak gördükleri zaman bunu forumlarda olduğu gibi direkt olarak suratınıza söylemezler bunun yerine arkanızdan dedikodu yaparlar

halbuki cebinizde bir huawei ya da başka bir marka olsa belki sizi daha samimi bulacak insanlar

buradaki siz sozcuguyle aslinda sizi direkt olarak kastetmiyorum iphone'u bu amacla alip kullananlari kastediyorum

Alıntıları Göster
    Telefonla prestij yakalama devri çoktan bitti ama bazı şeyler de değişti. Bugün altına sıfır araba çeken adam bana göre zengindir mesela. Öyle marka olayına falan da girmem, Sıfır Fiat Egea bile bu durum için geçerli. Bu zamanda telefona da 10,000 TL falan veriyorsan zenginsindir. Bazı şeyleri gösterir.

• sen sürekli telefon değiştirdiğinden alışmış demekki çevren biz 5 10 yılda bir değiştiriyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Telefonla prestij yakalama devri çoktan bitti ama bazı şeyler de değişti. Bugün altına sıfır araba çeken adam bana göre zengindir mesela. Öyle marka olayına falan da girmem, Sıfır Fiat Egea bile bu durum için geçerli. Bu zamanda telefona da 10,000 TL falan veriyorsan zenginsindir. Bazı şeyleri gösterir.

Alıntıları Göster
    10 000 tl'lik iphone ve fiat egea sıfır arabayla zenginlik mi olur yahu. biz ve insanların kalanı bu kitleye orta halli diyoruz hatta kendini beğenmiş zengin insanlar direkt fakir diyorlar.

zengin insan ister istemez zaten görgüsüz olur gerçi görgüsüz olmasına gösteriş yapmasına da gerek yok yaşam şekli zaten o gösterişi onun yerine yapar

onlar parasını istediği gibi savurabilirler ve yadırganmaz. ister iphone alırlar isterlerse iphone'u altından yaptırıp sipariş ettirirler fakat fiat arabaya binip de iphone kullananları aşağıladıklarından eminim

ben aşağılık duruma düşmemek için bile (fakat esas sebep luzumsuz goruyorum kaziklandigimi dusunuyorum) kesinlikle iphone telefon kullanmam kaldı ki birkaç evim ve son model japon arabam falan var ve zengin değilim

tabii bu yazdiklarim turkiye icin gecerli cunku iphone amerika da cok pahali degil yine de amerika icin bile luzumsuz cunku alternatifler de ayni isi yapabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 27 Mayıs 2019; 14:23:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sturmgewehr44

10 000 tl'lik iphone ve fiat egea sıfır arabayla zenginlik mi olur yahu. biz ve insanların kalanı bu kitleye orta halli diyoruz hatta kendini beğenmiş zengin insanlar direkt fakir diyorlar.

zengin insan ister istemez zaten görgüsüz olur gerçi görgüsüz olmasına gösteriş yapmasına da gerek yok yaşam şekli zaten o gösterişi onun yerine yapar

onlar parasını istediği gibi savurabilirler ve yadırganmaz. ister iphone alırlar isterlerse iphone'u altından yaptırıp sipariş ettirirler fakat fiat arabaya binip de iphone kullananları aşağıladıklarından eminim

ben aşağılık duruma düşmemek için bile (fakat esas sebep luzumsuz goruyorum kaziklandigimi dusunuyorum) kesinlikle iphone telefon kullanmam kaldı ki birkaç evim ve son model japon arabam falan var ve zengin değilim

tabii bu yazdiklarim turkiye icin gecerli cunku iphone amerika da cok pahali degil yine de amerika icin bile luzumsuz cunku alternatifler de ayni isi yapabiliyor

Alıntıları Göster
    Neysa ya boşver şimdi onu, en kral Android telefon hangisi? Ben iPhone 7 kullanıyorum memnunum ama IOS da çok güzel, alırsam yine Apple almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Neysa ya boşver şimdi onu, en kral Android telefon hangisi? Ben iPhone 7 kullanıyorum memnunum ama IOS da çok güzel, alırsam yine Apple almak istiyorum.

Alıntıları Göster
    ben mate 9 kullaniyorum alali 25 ay oldu. marvel contest of champions isimli bir oyunu 20 ay hergun en az 3 saat oynayarak ve ev de pc yerine bu cihazi surekli kullanarak (pc yi eve tekrar alali daha 1 ay oldu) kalite kontrolu bizzat yapmis oldum hala tas gibi calisiyor

bu saatten sonra huawei alinmaz tabii gelecegi belli degil onun yerine xiaomi oneririm onu da kullandim ve cok guzeldi

• öncelikle abd yi bir fare kadar sevmem bu1

çin eğer iyice güçlenir ise emin olun ki abd kadar saldırgan olur bu2
    yine de çin eğer iş hacmini kaybeder ise bu dünya için hiç iyi olmaz sağa
    sola göç ederler bu bir felaket olur bu3

yine tartıya koyduğum zaman abd mi çin mi derseniz ben çin 51%. abd %49 derim
    ona bakarsak çin de herşey yasak özgürlükçü bir ülke felan da değil geçsinler bu işleri

• quote:

Orijinalden alıntı: XFalconX

öncelikle abd yi bir fare kadar sevmem bu1

çin eğer iyice güçlenir ise emin olun ki abd kadar saldırgan olur bu2
    yine de çin eğer iş hacmini kaybeder ise bu dünya için hiç iyi olmaz sağa
    sola göç ederler bu bir felaket olur bu3

yine tartıya koyduğum zaman abd mi çin mi derseniz ben çin 51%. abd %49 derim
    ona bakarsak çin de herşey yasak özgürlükçü bir ülke felan da değil geçsinler bu işleri
    Türkiye'yi şu an zaten ABD yönetiyor ve ülkenin halini görüyorsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.