Şimdi Ara

Cinsellik aslında bir bencilliktir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar çoğunuz bu söyleme karşı çıkacaksınız ama bir düşünün. Cinsellikten sonra doğan bebeğe haksızlık. Bir zevk uğruna her gün daha kötüleşen dünya ya bir bebek geliyor. (kastım buydu) savaşma seviş lafı kadar saçma bir laf duymadım. Tamam eyvallah seviş ama sonra ortaya çıkan çocuk.... Ne bilim, ben dünya ya gelirken kimse sormadı gelmek istiyor musun. Ee şimdi müslümanlık boyutundan bakınca da çoğalın demiş allah. Yani acaba insanlara verilen en büyük ceza damı çoğalmak diye düşünüyorum. Ne kadar çok insan olursa o kadar çok özgürlüğün kısıtlanıyor. Hapis hayatı çekiyosun resmen. Doğayada zarar. Kafam parça pinçik. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Pompala beya. Ömür biter dert bitmez

• Conar-XP kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş. Bu nasıl bi iddaa ise olan kullara oluyo. Allah yine aynı katta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya cinselliği çok dar ele almışsınız. Öncelikle cinsellik ile üreme arasındaki farkı ortaya koymak lazım. Canlılığın soyunu devam ettirmek için yavrulamaya dönük gerçekleştirdiği birleşmeye biz üreme diyoruz, cinsellik ise işin içinde duyguların olduğu, bir iletişimin gerçekleştiği ve iki ya da daha fazla tarafın belli bir anlaşma çerçevesinde bir araya geldiği, birlikte olduğu şeydir. İnsanda cinsellik salt üreme amaçlı değildir, iletişim kurmanın ve geliştirmenin de bir yoludur. Bunu şöyle açıklamak aslında iyi olur; antik yunan'da kadınlar insan sayılmadığı için erkekler onlarla sadece üremek için birlikte olurdu. Ama cinsellik ve zevkli birliktelik ihtiyaçlarını erkekler hemcinsleriyle görürlerdi. Bu açıdan sizin bahsettiğiniz gibi algılanmadığını söylemek mümkün. İnsanlık tarihi boyunca cinsellik iletişimin, duygusallığın, bağlanmanın önemli bir itkisi olmuştur. Üremeyle alakası yoktur bence. Sizin bahsettiğiniz üreme ve gerçekten üreme konusunda size katılıyorum.

• üre çoğal diye verilen rüşvettir :))
  • Evlat ya fitnedir, ya nimettir. Korkunun ürünüyse tevekküle aykırı olduğundan fitne sebebi olur. Mesela onun sana ilerde bakacağından, para getireceğinden medet umarsın. Öbür yandan temiz bir fıtratın ürünüyse dünyevî ve uhrevî bir süs olur.

Yani ilerde çocuğa ne olacak, dünya pek kötü bir yerdir ve herkes buradan zararlı çıkar diye düşünme. Sen niyetini düzgün yap gerisini bırak.
  • naber kız zilli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seks yapmak nasıl bir duygu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

naber kız zilli
    Uslu dur biraz
  • arki olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

arki olalım
    :D tamam.
  • Her cinsel ilişkiden sonra çocuk olmadığı için konu başlığını (Çocuk sahibi olmak aslında bir bencilliktir!) şeklinde değiştirmelisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.