Şimdi Ara

Cinsellik kaç yaşına kadar devam eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • agalar şimdi bildiğiniz üzere en güzel çağlarımı cinsellik yaşamadan geçirdim. bu da beni üzüyor tabi ki. yaş 31 bir kaç aya 32 olur. şimdi diyorum bundan sonra bir şekilde yoluna koysam hayatımı kaç yaşına kadar dilberlerin tadına varırım. ve aynı yoğun zevki alırım? birde kendimi aç bıraksam bile 18 yaşındaki halim gibi cinsellikten zevk alamam mı bunu merak ediyorum. sonuçta adult filmde bile aşırıya kaçınca zevk oranı düşüyor, kaç yaşında olursan ol.

yani forumun tecrübeli delikanlılarına şunu sormak istiyorum, 20 yaşınızdaki cinsellikle 30 yaşınızdaki cinsellik arasında fark var mı? varsa nedir?

daha mı iyi daha mı kötü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 3 Ocak 2024; 21:7:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20de de aynıydım 44 oldum hala aynıyım binlerce kez ilişkiye girdiğimden dolayı eski heyecan tabii yok

• gavuroglan kullanıcısına yanıt

anladım hocam. bencede olay aç kalmak ve libido seviyesinin yüksek olmasında

• sigara alkol uyuşturucu tüketimi sonucu kuşu öldürmezsen eğer ucu bucağı yok erkek için

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam. alkol, uyuşturucu yok. sigarayıda bırakıcam 2. güne girmek üzereyim

• gavuroglan kullanıcısına yanıt
    İmkansız 20 ikenle 25 iken arasında bile dağlar kadar fark varken 44 yaşında kendini kandırıyorsundur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insan cinsel bir yaratiktir ölene dek surer.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç ne kadar eder
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kimse kendini kandırmasın
    Türk insanında bu abartma huyu niye bu kadar çok bilmiyorum
    Ben 20 yaşında her sabah erekte kalkardım ve aynı gece sayısız cinsellik yaşayabilirdim
    Şu an o heves yok o dinamiklik yok hemde 30 bile olmadım daha
    Ha kötü mü değil yine iyiyim realist bakıyorum ama o 20 bin ardı ardına olan iştahı arzusu yok olamazda
    Varsa sorun vardır

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt

aynen bro kilo ve sigara erkeğin düşmanı

• kıllı forum üyesini baz alırsak 50 ve hala devam ediyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kadın içinde geçerli bu durum kadında kilolu olursa partnerini mutlu edemez yatakta kendide tatmin olamaz

genel olarak sadece cinsellik için değil konforlu bir hayat için ilgilendiğiniz bir spor olmalı yoksada günlük minimum 5-6k adım atmanız lazım hareketsizlik ve obezite çok erken yaşlarda başınıza sıkıntılar açar bak açabilir demiyorum açar sen fazla kilolu ve hareketsizsen öyle geçirdiğin her gün kendine en büyük zararı veriyorsun

sigara içen kesin şöyle olur diyemem sigara riski arttırır akciğer kapasitesini azaltır koah yapma ihtimali çok yüksektir ses tellerine zarar verir bunlar bariz zararlarıdır ama 10-20 yıllık süreçte verir onun hayatını etkilemesi zart zurtu sana 20-30 belki ömür boyu bi tolerans tanır ama

Obezite ve hareketsizlikte etkisini direk görürsünüz genetikle zart zurtlada kaçamazsınız hareketsiz kadın 45 den sonra kemik erimesi yaşar kadını erkeği yok yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.