Şimdi Ara

Cinsellik üzerine (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awaonnet -- 11 Temmuz 2009; 23:41:46 >
  • awaonnet yazdıklarının hiç birine katılmıyorum.Ama ne yalan söyliyim,yazarkenki iyi niyetin çok hoşuma gitti.
  • Hiçbirine katılmıyorum demek biraz ağır oldu,katıldığım yerler var ancak çözüm önerilerin konusunda tamamen zıt düşüyoruz.

Aklıma gelen birkaç şeyi yazayım yazınla alakalı:

Cinselliğin insanı bir türlü tatmin etmediği doğrudur.Ama cinselliği istediğimiz gibi ve istediğimiz partnerle yaşayamadığımız için bir türlü tatmin olmayız..

Kendimizi tümüyle katamadığımız bir cinsellik bizi daha çok cinselliğe iter.

Cinselliğin içindeki öfke çoğu zaman sex ten bağımsız bir öfkedir,insanlara hayata kadınlara-erkeklere karşı duyduğumuz bir öfkenin devamı gibidir.

Aklıma bunlar geliyor şimdilik.Ama çözüm oalrak cinsellikten arınmak ve kaçmak değil,bizzat üstüne gidip en uç noktasını yaşamayı öneriyorum.Ancak ondan sonra birşeyler yoluna girebilir.
  • 2+2=5 diyene, yanlış diyebilmek için matematik öğretmeni olmak gerekmediği gibi;yanlış kurulan cümlelere yanlış demek için de türkçe öğretmeni olmak gerekmez.

Kaldı ki arkadaşı savunmak için de avukat olmam gerekmez.

Sadece ufak bir uyarıda bulunmuş arkadaş,neden sinirlendiniz anlamadım.
  • Benim senin ile konuşmam.
    Senin beni gırgıra alman.
    Beni gırgıra almanın sonucu
    Benim artık beni dikkatle dinlemeyen kişiye karşı tepkim. Ben beni dikkatle dinleyene yazı yazarım...
  • Sen bir gırgırla tüm mesajlarını sileceksen eğer kimse senin fikirlerini tabi ki ciddiye almaz.Önce sen güvenip yazıcaksın ve ne olursa olsun fikirlerinle ayakta durucaksın,ki daha sonra biz de sana inanalım.

Bu arada benim de mesajlarım silinmiş ,hadi bakalım hayırlısı.Nedenini de anlasam iyi olacaktı.
  • Sen bir gırgırla tüm mesajlarını sileceksen----> gırgıra aldığını kabul diyorsun.
    Ben seninle konuşuyordum. Eğer foruma doğru konuşsaydım silmezdim ama baktım sen ciddiye almıyosun bende sildim...
  • Üzüldüm gerçekten.Bi dahakine daha dikkatli oluruz karşılıklı,başka yapacak bişey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

İngiltereden dönen arkadaşlarım oranın kültürüyle ilgili iginç bir ayrıntıyı anlatırlar her defasında.
    Bir erkek ile bir bayan ilk tanıştıklarında bir yakınlık hissederlerse öncelikle sex yaparlar, daha sonra ilişkiye devam edip etmeyeceklerine karar verirler. Böylelikle ilişkinin sadece sex temelli mi olduğu yoksa duygusallığın da var olup olmadığından emin olabiliyorlar.
    İşte bu yüzden İngiltere bir süper güç biz ise aşağıların aşağısındayız. Çünkü oranın erkekleri bu felsefe ile abazanlıklarından kurtulup akıllarını ilme, teknolojiye yordular. Biz uçkurumuza saplanıp kaldık.

TuVNeRa,
    Bu yorumla, olumlu olumsuz en çok tepki alan arkadaşımızın siz olduğunuzdan kuşku duymuyorum. Ancak bir yorum yaptınız, pir yorum yaptınız ve ortadan kayboldunuz. Sanırım, Türk erkekleri olarak, arzuladığınız biçimde bilime angaje olmamız için çok daha ikna edici argümanlara ihtiyaç duymaktayız. Sizin, zımnen benimsediğiniz yöntemden her iki tarafı tenzih ederek, yazdığınız birkaç satırla, ricalimizi ancak tahrik edebileceğinizi, sırf sözle, onları bilimsel içerikli faaliyetlere yönlendiremeyeceğinizi (burada bir parça size katılıyorum galiba) bilmem hatırlatmaya gerek var mı? Siz de zamanın konuşmak zamanı olmadığının farkındasınız, umarım. Vakıa farkındasınız ki, artık söz ile zaman kaybetmekten kaçınıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ponponius -- 16 Temmuz 2009; 23:58:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

İngiltereden dönen arkadaşlarım oranın kültürüyle ilgili iginç bir ayrıntıyı anlatırlar her defasında.
    Bir erkek ile bir bayan ilk tanıştıklarında bir yakınlık hissederlerse öncelikle sex yaparlar, daha sonra ilişkiye devam edip etmeyeceklerine karar verirler. Böylelikle ilişkinin sadece sex temelli mi olduğu yoksa duygusallığın da var olup olmadığından emin olabiliyorlar.
    İşte bu yüzden İngiltere bir süper güç biz ise aşağıların aşağısındayız. Çünkü oranın erkekleri bu felsefe ile abazanlıklarından kurtulup akıllarını ilme, teknolojiye yordular. Biz uçkurumuza saplanıp kaldık.

Ah salak ingilizler ah. Bunun adı ne özgürlük nede protesto. Dünden buyana arzuladıkları hep bu tarz eylemler zaten. Petrol? :) Bence sadece bahane. Çaresizlik içinde bir çıplaklık, SÖMÜRÜLMÜŞLÜK , acı ve yalnızlık içinde ÖLENLER afrikanın masum halkları.Altında bilmem kaç sterlinlik bisikleti, dolu midesi ve sahte gülümsemeleriyle can sıkıntısından soyundan bu sefil ingilizler değil."Bu modernlikse böyle modernliğin ben içine tükürürüm kusura bakmayın".Saygılarımla..

• dm01
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guess Who

dm01

eski nickim. Komik olan nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.