Geçen gün alman kanalı rtl de haber de duydum cips ve bildiğimiz çukulata ürünlerine bayatlamasını önleyici madde koyuyorlarmış buda sağlığı etkiliyormuş varmı bunu duyan yada bilen?
alaturka
quote:
alaturka
alaturka doritos a giriyorjinaldan alıntı : M@XWeLL
doritos peynirli...
domatesli alaturca ***1NUMARA*** peynirli doritos her türlü pringles&cheetos ağzıma layık...
soğanlı ruffles mavi patos(bu bişeyliydi ama) yeşil patos(bu baharatlı olandı sanırım)
özellikle mavi ambalajlı patosu mutlaka deneyin. bizimkilerden cips istemiştim. yanlışlıkla bunu almışlar. ne yapcam bunu dedim patos matos neymiş. 2 hafta durdu bi köşede. bi bakim dedim tadına o gün bugündür paso yerim
soğanlı ruflles daima bir numara
bide baharatlı lays
quote:
Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___
lay's - hasat şenligi
bence de
Kırmızı Lays, Doritos Taco, Ruffles Maximum ve Classic.
Lanet olsun bu dördüne. 80 kilo oldum onlar yüzünden.
Gece gece canım cipsçekti yaw doritos alaturka
Cipso peynirli 1ytl lik olan favorim
Ruffles hem tuzlu hemde yağlı.
Doritos Nacho ve Cheetos un tüm sürümleri. Lays pek sevmem ve ruffles ın (aslında tüm geri kalanının ) tadını hatırlamıyorum. Pringles dan da hiç hoşlanmam
abi doritos panco ruffels cheetos pringles zaten ayri bi olay bide bu cesnili cips varya laysin cikarttigi o süper bişey.
quote:
Orjinalden alıntı: LeBron_ James_
ayır etmem hepsını mıdeye ındırırım
+999 ..
critos süper beyler. denemeyenler denesin.
quote:
Orjinalden alıntı: aRaCeLLy
Doritos Peynirli favorim
Evet Benimde
eskiden bi çitos vardı, kaz moku gibi, soğanlı peynirli.
bayılıyodum ona ama piyasadan kayboldu...
kaz moku şeklinde cheetos istyoruz yetkililere duyrulur :)
lays ve ruffles çok yağlı gelio bana doritos peynirli severim ama ruffles ında soğanlısını çok severim bide critos böle huni gibi oh oh ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme