Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazarlara, sanatçılara, bilim adamlarına veya bir şeyler başarmış insanlara bakın. Kaç tanesinin tipi iyi ? Kaç tanesi dış görünüşü sayesinde önemli yerlere geldi ? Hepsi iyi oldukları alanları keşfedip o konuda ilerlediler. Benim tipim kötü benden bir şey olmaz demediği için başarılı oldular. Hayattaki amacınız sadece karşı cinsi etkilemek olmamalı veya karar sizin.
  • Çirkin olmak çok kötü...Hem çirkin hem parasız hemde kaybedenseniz bunun üzerine birde platonik aşık iseniz.... Bu durum nasıl anlatılır ki...
  • Tipin ne kadar önemli olduğunu bizzat kendim deneyimledim. Boyum 1.90 kilom şu an 112. Suratım falan tombul biraz ve bildiğiniz kiloluyum. 2 sene önce 90 kiloydum ve emin olun yolda yürürken hatunlar bir bakardı şaşarsınız. Ulan bi mekana gireyim gözler direkt bana dönerdi. Şu an bakan çok az çok nadir. Demek ki dış görünüş çok önemli aga. Bunu örnek olsun diye yazdım yanlış anlamayın.
  • İç güzellikte önemli ama ruhlar aleminde yaşamıyoruz :D Şaka bir yana dış görünüş ilk görüşte önemli fakat bir insanı tanıyıp vakit geçirdikten sonra güzelliğinin çekiciliğinin veya çirkinliğinin bir önemi kalmıyor bence.
  • Çirkin olduğum için,kısa olduğum için gözyaşı dökmediğim tek bir gün yok.Seni çok iyi anlayabiliyorum dostum.Doğru düzgün arkadaşım bile yokDeli gibi hoşlandığım bir kız var ama bana hayatta bakmaz.Ne yapacağım bilmiyorum.
  • Kardeslerim ben de oyle yakisikli bir adam degilim ama is baskasinin guzelligine gelince biz insanlardan farkli bir tutum takiniyor muyuz? Hangimiz karsisindaki insanin ic guzelligine gercekten dikkat ediyor ki baskasinin bize bu sekilde yaklasmasi konusunda sikayet etme hakkini kendimizde buluyoruz? Eminim burada cogunuzun o kiz bana bakmiyor diye agladiginiz kizlar bakimli ve cekici kizlar. Is karsimizdaki kizin ic guzelligini gormeye gelince biz de diger insanlarin bize baktigi sekilde onlara bakmaya basliyoruz. Biz insanlari nasil gorunduguyle degil de kim olduklariyla yargilayamadikca ayni muameleyi gormek bize musatehak. Cuvaldizi biraz da kendimize batirmayi ogrenmeliyiz.
  • Çirkinim diye birşey yapmazsan tabiki kahrolursun. Spora gidip vücudunu geliştir estetikle burnunu felan düzelt. Dediklerim pat diye yapılmazda ömür boyu ağlamaktan iyidir
  • Araç alırken bile önce kaporta ya bakarız sonra içine
  • Şuan çirkin olabilirsin ama herşeyi değiştirmek senin elinde. Spora başla, saç bakımını yap, şık bir sakal bırak sonra gel bakalım. Güzellik dediğin şey kişiden kişiye değişir. Sana çok güzel bir şey söyliycem burdan yola çık. Kızların %90'ı doğuştan kıllıdır, bıyıklıdır sen hiç bıyıklı bir kıza bakar mısın ama kızlar günlerinin çoğunu ayna karşısında geçiriyor kendine bakıyor. Şu konuda haklısın doğuştan gelen problemlerinden dolayı aşkı doruklarda yaşayamıyacaksın belki ama yinede bir hayat yaşıycaksın. İmtihan da bu zaten zor olsun ki imtihan olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starcloth

Maalesef öyle yani tipin iyiyse bir adım öndesin zaten hayatta bazı konularda da bu böyle değil mi.Kimi zengin bir ailede doğuyor kimi doğuştan hastalıklarla mücadele ediyor kiminin bambaşka sorunları oluyor.

Hayat adil değildir bende olmayıp sende olan şeyler de var.Kabullenmekten başka çare yok...

İste cok zor kardeşim bunu kabullenmek

Tipimizi , ailemizi hatta dinini bile secemiyoruz sonra bunlardan sorguya cekiliyoruz
    Nasil kabulleniyim 1 hafta 1 ay kabulleniyosun sonra gelip biri hatirlatiyor yine başa sarıyor bu döngü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 980Ti Satılır.

Yok be dostum emin ol durumlarimiz ayni nerdeyse bende çok isyan ediyorum ama bişey değişmiyor. Beni tipsiz diye eleştirdikleri için hayatımda hiçbir kızla çıkamadım. Bir tanesiyle bile. Digerlerini bilmem ama yakışıklı olsaydım bile ben milleti tipiyle elestirmezdim. Belki de biz cok safizdir onlar çok akillidir?

Belkide iyi olduğumuz için böyleyiz
    Kotü olmakmi gerekiyordu anlamayamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

Gençler tip konusuna bu kadar üzülmeyin. Tip önemli değil. Hayvan gibi görünün, güçlü olun, bu adam beni koruyabilir, gerekirse 10 kişiyi bile dövebilir diye düşünürse sizindir. Ama cılızsanız, boyunuz kısaysa tipiniz ne kadar iyi olursa olsun şansınız yok. Benim tipim iyiydi ama boyum kısaydı, 36 yaşıma kadar geldim hala sapım. Benden çirkin ama yapılı arkadaşlarım hep evlendi.

Alakası yok dediklerini

Boy dedigin seyde fizik tipe girer
    Ben 185 olsam daha farklı olurdu gorunumum

Sen yakisikliydinda boyun kısaymış 165in altinda diilsen dediklerin saçmalık

• 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandalyeayağı

quote:

Orijinalden alıntı: KızılKaplan81

quote:

Orijinalden alıntı: sandalyeayağı

Ya arkadaşım bu durumu niye hemen aşmıyorsun. Seni anlayamam ben veya hiç kimse kimseyi anlayamaz. Çünkü herkes farklı. Bunun sebebi ise olayları yorumlama farklılığından.

Neyse yani seni kimse anlayamaz dostum, en iyi sen anlıyorsun. Saçma gelebilir belkim ama madem çirkin olduğunu düşünüyorsun bu durumu olduğu gibi kabul et. Kendini bu şekilde anlamış olduğunu düşünüyorsan tamam kabul et. Sonrasında ise madem çirkinsin dışarıdan gelebilecek bu tarz yorumları da göze al. Bunları dememin sebebi aşılmaz olarak görüyor olman bu durumu, yoksa daha farklı yazabilirdim.

Ancak senden tek isteğim şudur ki bu durum sevdiğin işleri yapmana engel olmasın. Yaptığın işi öyle sev ki tipini kimse umursamasın. Ünlü insanlara bakınca hepsi güzel mi sence? Bu göreceli bi kavram tartışmaya açıktır ancak yorum yapabileceğim tek kısım yaptığın iş. Yaptığın iş ile tipini kıyas eden o kişiyi de gidip dövebilirsin gerçekten. Bu tür insanlar hadsizdir, bencildir.

Veee böyle konulara böyle yazılar yazdıktan sonra içimi bir karamsarlık alıyor ki sorma. Çünkü şu an savaşta olan vs ülkeler var orada insanlar nelerle uğraşırken bizim durumumuza bak diyorum. Sana bir lafım yok kendi adıma. Dertlerimiz ne olursa olsun, vakit geçiyor bir şekilde... İnsanların hakkımızda ki düşünceleri ne olursa olsun, senin kendin hakkında ki düşüncelerin daha önemli değil mi? Kendini çirkin olarak kabul ettir kendine artık haydi, insanları takacak olursan yılların karamsar geçecek. Tipin olsa bile insanları taktın mı o hayat yaşanmaz olur.

Çok zor kardeşim cok zor nasıl kabullenelim heh

Sen hic aynaya bakıp tipini gibeim dedinmi kendi kendine

Aynalardan kactigin oldumu veya bakamadigin rahatsix olduğun

Hic foto cektiremedigin hepsinde kötü ciktigin

Senin hakkinda tipinle cok kötü sekillerde alay edildimi dislandinmi

İntihar dusundunmu ailen annen uzulur die yapamadigin geri döndüğün oldumu

Neye Şükredecek ya neye birileri yakışıklı mutlu mesut hemde ustune zengin .
    Sade normal bir tipim olsaydı baska hiçbirşey istemedim

İnsanların neler yaşadığını bilemezsin. Bu düşünce ile devam et dostum ne diyeyim. Saplanıp kalmışsın. Sadece şundan eminim ki şu an burada çoğu kişinin dediği şeyleri dinlemeyip kendi kafanın doğrultusunda düşüncelerini direttiğin ve kendini eziklemek için yazdığın o kadar cümle için o kadar pişman olacaksın ki. Şu an başka bir derdin yok ve tipine takılıp kalmışsın. İleride hayatın daha farklı boyutlarda yaşanabildiğini görünce, bugünlerin için biraz pişman olabilirsin. Çünkü bu yaptığın şey sana vakit kaybı olarak geri dönecek. Umarım düşüncelerini diretmekten erkenden vazgeçersin, çünkü yıkılmaz kale yapmışsın çirkinim düşünceni. Hatta öyle ki iç güzelliği yoksaymışsın ve insanları da bu şekilde yönlendiriyorsun.

Senin gibi düşüncede olan biri bu konunu okuyunca ya senin yüzünden intihar ederse? O zaman ki pişmanlığını düşünebiliyor musun? O kişiyi geçtik, kendi içinde bu düşünceleri tekrarladığın sürece dediğin gibi intihara da götürürsün kendini ki bu zaten en kötü durum. Yani umarım bu hallerin için erkenden pişman olacağın şeyler yaşarsın hayatta.

Şu tavırdan da vazgeç, sanki kendi derdin her insanın derdinden büyükmüş gibi. Sana burada öyle dertler anlatırım ki şükredersin diyeceğim ama şükretme kısmı yok sen de hiç bu yüzden kendi vaktimi çöp etmeyeceğim. Hayırlı geceler.

Sen yasamadigin icin sana kolay tabi

Zaten biri okuyup intihar etse en azından kurtulmuş olur

• quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

quote:

Orijinalden alıntı: 980Ti Satılır.

Aşk diye birşey yok bence de. Bu dünyaya kız erkek diye gelmemizin sebebi sadece soyumuzu devam ededek üremek.Yani aslında hayvanlardan farkımız yok guzel kiz yakışıklı erkekle çıkar maalesef bunlar normal.

Benim tipimde kötü.maalesef ama yapacak birşey yok.. Zaten yalnızlığa alıştım gibi 24 saat ps oynuyorum.Ama üzülüyor muyum desek evet üzülüyorum. Ama maalesef her kul gibi Allah a sukretmek zorundayım. Yoksa yolumun cehennem olacağını biliyorum.

Benim anlamadığıım çirkin olduğun için üzüldüğünü ancak her kul gibi allaha şükretmek zorunda oldugunu söylüyorsun? Neden allaha şükrediyorsun ki ? Burak özçivit ya da murat boz eğer iyi birileriyse normal hayatlarında günah işlemeyip iyi insan olup allahın istedikleriin yapıyolarsa ki iyi insan olduklarını düşünüyorum, onlar da cennete gidicek sen de şükrettiğin için cennete gidiceksin peki neden onlar cennet gibi dünya yaşarken sen cehennem gibi dünya yaşayıp sonra ikiniz aynı yere cennete gidiceksiniz?nerde allahın adaleti, onların bu dünyada yaşadıkları ortalama 70 sene onların yanına kar mı kalıcak ? ki görünen o ki kalıcak

Doğru söylüyor adam

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayburtlu

Bu kadar eziklikle nasıl yaşıyonuz lan

Yaşamak denirse buna yaşıyoruz işte çirkin çirkin

• Türkiye nin geneli ortalama altında zaten erkeği kadını büyütmeye gerek yok.

Fani dünya da derdin birtek tipin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Siz kendinizi bu kadar hor görüp aşağılarsanız diğer insanlar daha fazlasını yaparlar. Dış görünüş tamamen önemsiz değil ama insanlarda kişilik de önemlidir.

Dışını begenmeedigim seyin içine bakmassin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

Senden bu kafayla bi bk olmaz zaten

Olsada birşey olmaz cirkinim çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Mushi-Shi

Yazarlara, sanatçılara, bilim adamlarına veya bir şeyler başarmış insanlara bakın. Kaç tanesinin tipi iyi ? Kaç tanesi dış görünüşü sayesinde önemli yerlere geldi ? Hepsi iyi oldukları alanları keşfedip o konuda ilerlediler. Benim tipim kötü benden bir şey olmaz demediği için başarılı oldular. Hayattaki amacınız sadece karşı cinsi etkilemek olmamalı veya karar sizin.

Mesele birşeyler basarmak deilki

Kaybedilen ve asla kazanilamayacak şeyler

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.