Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğuna katılıyorum. Güzel ya da yakışıklıysanız her durumda birkaç - 0 önde başlıyorsunuz. Bırakın bu yüzden işe falan tercih edilmeyi güzel ya da yakışıklı değilsen direk elendiğin meslek grupları bile var.

Velhasıl her zaman söylerim. 1 fizik 2 iletişim.
  • Çirkin olmak özellikle Türkiye'de sıkıntı. Türkiye'de çirkin bir erkeğe güzel kızları geçtim çirkin kızlar bile pas vermezler. Ama Ukrayna İngiltere gibi ülkelerde durum farklı. İnstagram da Ukraynalı kızların Ukraynali sevgililerine bakıyorum gerçekten yüzde 70 i Türklerden çirkin. Ingiliz erkekleri de öyle. Sevmek sevilmek herkesin hakkıdır. Yazık değil mi çirkin bir erkek gidiyor çirkin bir kıza asık oluyor ama o bile onu kabul etmiyor hatta rencide edici şekilde reddediyor. Yakışıklı biri üniversitede veya cafede gidip kızların masasina şak diye oturup merhaba diyip sohbete dalabilirken, çirkin biri gitsin şak diye masaya otursun bakalım kızlar ne tepki gösterecekler.
  • Normalde böyle konuları okuyup geçerim ama yazılanları okuyunca çok doğru hak veriyorum yakışıklı değilsen sevdigin kiz sana bakmiyor basima geldi bana karşılık verse o kızla ciddi düşünürdüm ama o sırf yakışıklı ve statüsü oldugu icin onu tercih etti o iç güzellik felan boş hikaye ben onu cinsel çıkarlarım icin sevmemistim gercekten yüreğimle sevmistim ve o bana karşılık vermedi...
  • Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birebir yaşadığım durumdur

wp grubunda bir kızla çok iyi anlaşıyorduk yazışıyorduk, sonra özele gelip merak ettim deyip foto istedi, attım, kız bir anda bana karşı 180 derece değişti, benim mesajımı her gördüğünde birşeyler diyen kız, beni terslemeye bile başladı

• adam haklı beyler

Konu kilit üye ban

• quote:

Orijinalden alıntı: promise89

quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

Hayatta problemi olmayan insan tanimadim. Herkes ne sinavlardan geciyor. Senin o ortamlara akiyor kizlarin aklini basindan aliyor dedigin insanlarin da ne dertleri var. "Ne dert" derken derdin buyuklugunden kucuklugunden bahsetmiyorum belki seninkiyle kiyaslayinca onunki kucucuk bir dert gorulur ama sen tipsizligine o da ufak derdine ayni olcude takiyorsa dertleriniz esittir ne sekle girdigi onemli degil.

Benim tipim iyidir diye tahmin ediyorum cevremden ve kizlarin bakislarindan. Sana sokakta yururken tipsize bak demisler, daha gecen hafta bugun tanimadigim cocuklar yanimdan gecerken tipime iltifat etti. Kimin umrunda? Bu konuyu okumasaydim 1 haftadir aklima bile gelmemisti. Gecenlerde bir arkadas bolumun en guzel kizi diye bir kizi gosterdi ben de aniden donup bakinca kiz onu konustugumuzu anladi o gunden beri kesiyor ve gecen tum amfi bosken yanima oturdu arkadasim ona asik kimin umrunda? Hani cok onemli saniyosunuz ya tipin iyi olmasini kizlarin size yazmasini, bi bok degil, bok gibi hayatim var. Daha dogrusu kendimi yapmam gereken islere verip aci duydugum seyleri hatirlamadigimda, dis etkenleri umurdamadigimda guzel, gerisinde ne yakisikliligin, ne kizlarin ilgisinin, ne zenginligin, ne hayalini kurdugunuz hicbir seyin bir boka yaradigi yok.

Dis etkenlerden etkilenmeyin, degistiremeyeceginiz seylere uzulmeyi aklinizdan bile gecirmeyin, erdemli bir insan olun, mutlu olursunuz. Bunu "cirkinlige ragmen mutlu olma yolu" olarak soylemiyorum Brad Pitt de olsaniz mutlulugun yolu budur. Biri onla sinanir biri bunla gerisi teferruattir. Hayatta en buyuk keyfi bir cocukla kavga ettigimde disipline giderken okulun en degerli hocasinin "o yaptiysa bi bildigi vardir" anlamina gelecek birsey soylemesinde, butun yaz her gun saatlerce ingilizce calisip dersde kendimi gosterdikten sonra gecen yil tartistigim kiz kelime bilgime hayran kaldigini soylediginde, onlarca kitap okuduktan sonra aylarca bekleyisin ardinda parami dovizde katlayip hakli ciktigimda, zar zor gecen hatta bir kere gecememis bir ogrenciyken milletin hayal dahi edemedigi notlari aldigimda ve bana karsiliginda hicbir sey veremeyecek birine sadece zarif bir insan oldugum icin icimden gelerek saygiyla hitap ettigimde onun yuzundeki degisimde. Bunlarin hicbiri dogustan gelen avantajlarimla ilgili degildi ne tiple ne baba parasiyla ilgili seylerdi. Tipim iyi param cok suyum var buyum var diye hayat amacini kizlara erkeklere hava atmak onlardan ustun olmak yaparsan da dunyanin en cirkin insanindan da mutsuz olman muhtemeldir. Mudahale edebildigin seyleri yeniden gözden gecir.

Buram buram lise kokan bir yazı. 3 paragraf yazmış ilk paragrafta yolda geçn kendisne övüyorumuş, iknci paragrafta üniverstnin en güzel kızı, amfi boşken yanına oturmuş, sürekli onu kesiyormuş.Kıza sorsan aklının ucundan geçmez 3. pargraf braad pittle başlamış, kızların hepsi bu liselinin kelime bilgisine hayranmış, bi,r de sınavları çok yüksekmiş ona da ayrı hayranmış.
    Ln Ergenus bunları soran oldu mu sana. 14 satır yazmış 16 kere kendini övmüş. Ynai buram buram ergenlik gözkyor. Seri Tokatla geç.

Orda milletin yada kizlarin tipimden dolayi bana iltifat etmesinin hicbir boka yaramadigini, Diger yazdigim senin gibi insanlara onemsiz gelen ama basarmak icin biryerinden terler akitman gereken seylerin karsiligini alinca mutlu oldugumu yazmisim. Kafasi calisan adam burdan bir sonuca varir. Ama suc senin degil boyle bir gercekligi hayal bile edememeni saglayan dogdugun dandik toplum.

Al 4 sayfadan 2 yillik hayatim, her gun kendimi gelistirmek icin nasil kopek gibi calistigimi gorursunhttps://forum.donanimhaber.com/disiplin-kazanmak-icin-30-gun-boyunca-yapabilecegim-seyler--103740854-4

Al bu da dolar 2,97yken actigim konu, senin gibi ergenler bana ergen deyip dalga gecmisti sonra dolar 3,60 oldu, ben parami sayarken tek konustuklari dolar oldu.
    https://forum.donanimhaber.com/ulkenin-ekonomik-krize-girecegini-dusunuyorsak-en-cok-kari-nasil-saglariz--120697168#120697168

Kiz beni kesmis mi kesmemis mi tipim iyi mi degil mi bunlari kanıtlamakla ugrasmicam cunku umrumda degiller. Hayatin keyfi dogustan gelen seylerde degil ugrunda ter akittigin seylerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben iç güzelliğimi anlatamadan kız sıfatına bakıp posta koyacak zaten o yüzden iç güzellik muhabbeti yapanlar polyannacılık oynuyordur
  • Herkes güzel olmadığı için ne diyecekti? "Güzeller yaşasın, çirkinler ölsün" mü diyecekti.

Akıl var mantık var. Eminim dışı güzel olanların çoğunluğunun içi de güzel oluyordur. Hem iç güzellik dediğiniz şeyin dış görüntüyle hiç bir alakası yok ama benim gördüğüm kadarıyla çirkin olanların huyu da pek iyi olmuyor.

Eğer tipsiz olanların neslini devam etmeleri vaktinde engellenseydi bugün dünyada bu kadar tipsiz insan olmayacaktı. Hiç demiyorlar mı benim çocuğum da böyle olacak ileride sıkıntı çekecek diye...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michelle Rodriguez -- 1 Ocak 2017; 19:53:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring Fan

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da]

Sonrada korumasıyla aldattı.
  • herkesin bir fiyatı vardır,çok çalışın,ya da çalın çırpın(bu ülkede böyle arkadaş,iyi hırsız olacaksın),iyi para yapın...
    bakın bakalım hangi biri sizin sex köleniz olmuyor...
  • isteyen eşini tipe göre seçsin beni ilginlendirmez..

Ama insanlara önyargılı davranıp buna göre davranmak yanlıştır..

Örneğin dolandırıcılar iyi görünür buna rağmen insanlar kıyafete ve yüz görseline bakar.

Avm'de güvenlik esofmanla gidunce tip tip bakiyor benim icin onemli bi yer degil ki orası takım elbise mi giyecem.
  • KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    İyicene gözünü yüreğini karartmışlar senin. Kendine biraz güvensen o özgüvenin yüzüne bakıldığında kimse bir şey diyemez. Kendini bi tipsizsin lafını yemeye müsait haline getirmişsin. Toplarlan saç şekli yap bakışlarını drğiştir. Değiştirirken kaşlarını çat veya kaz ayaklarını çıkar demiyorum. Daha canlı bak özgüvenin yüzünde yazsın. Ve milleti takma. Sen başkasının ne dediğine bakacak hale geldiysen sevgili arıyorsundur yanlızlık çekiyorsundur bu kadar basit. Kendi işinin gücünde olan insan başkasının ne dediğini duyacak zamanı olmayan insandır.

• Her zaman icin önce tipe bakar bu iş(elektrik alma olayi) sonra diger sosyal olanaklar(cebinde paran var mi? Ne iş yaparsin? Necisin sen?) En son azinin laf yapmasi lazim(ondada kafan guzel olmasi lazim)
  • RobinHood35 kullanıcısına yanıt
    Sonsuzlukla 70 seneyi karşılaştırıyorsun ve 70 seneyi önemseyebiliyorsun ki bence bu tam olarak inanmadığını gösteriyor.

• Seni bu hallere bu psikolojiye sokanların ben taaaaa
  • Kimse Görüntüsü hoş olmayan bir meyvenin tadına bakmak istemez.

Hamam böceğinin TADI çok güzel deseler kaç kişi tadına bakar. Nokta.
  • Abartıyosunuz. Dışınızı güzelleştirmek için hiç çaba sarfettiniz mi?
  • Şöyle birşeyde var, çirkin biri çevresinde kabul ve saygı görmek için iyi olmak zorunda olamazmı?İç güzellik falan hikaye, hepimiz yolda karşılaştığımız insanı tipiyle güzelliğiyle değerlendiriyoruz yalanmı. İşyerimde çalışan kızlar, gelen müşteri yakışıklıysa koşa koşa gidip ilgileniyorlar, ama biraz çirkin biri geldiği zaman ağabey erkek müşteri geldi sen ilgilen diyorlar. Dünya böyle yapacak birşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.