Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SilverNitrate

Boşversene. Kimseye beğenilmek zorunda değilsin. Esasen hepimiz yalnızız bence. Yani tiplisi de tipsizi de yalnız. Çıkarlar hep bireysel

Sen yalnızlık görmemişsin kardeşim

Tipin iyi olsa insan kendi kendine mutlu olur özgüveni olur
    Kendini sever yani o bile cok Güzel bi duygu olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

Boyum 1.67, hadi ayakkabı vs giydin dışarıda 1.70 oluyorsun. Ama ben yaşadığımı bilirim. Adamın bira göbeği var, kafası kel, ama boyu 1.85. Yanındaki hatunları göreceksin. Benim yüzüm ondan iyi, vücudum fit, 6 senedir fitness çalışıyorum, o adam kebap lahmacun künefe gömüyor devamlı. Ha bir de ben ondan fazla para kazanıyorum, okuldayken de ondan daha başarılıydım, yüksek lisans yaptım, yabancı dilim var mesela bunlar da yok onda. Ama yine tercih edilen o. Sence niye? Kadınlar kendilerini yanında korunmuş ve güvende hissedecekleri erkekleri tercih ediyor.

Boyda tipe girer fizik yani

Sen istedigin kadar kas yap boy önemli olan

• Öyle bir konuşmuşsun ki tek çirkin sensin anasını satayım.
    Oku, çalış, para kazan, estetik yaptır çok umurundaysa. Ne diye burada sızlanıyorsunuz anlamış değilim.
    Böyle konu açıp kendinizi ezikleyince daha rahatlamış mı hissediyorsun nedir yani?
  • Öncelikle sevgili kardeşim söylediklerine birebir katılmakla beraber..

Tipsiz olmak zordur 5 kızla tanışırsın dördü tipe biri iç güzelliğe bakar sadece bu bile insanı yorar o insanı bulabilme ve tekrar kaybetmekten korkma düşüncesi..

Diyelim kaybetmedin devam ediyorsun ortama girdin. Biri sana laf attığında o kızda direk üstüne alınacak sonra kızın arkadaşları "kızım o çocuk çok tipsiz yaa" diyecek dört bir yandan adeta tipsiz olmanın çirkin yüzünü görür iç güzelliğe bakan nadir insanları bile kahpe kesimin nasıl baskısına maruz kaldığını görürsün..

Görürsün geçirirsin niye yaşıyorum dersin bilim adamı bile olsan milyarder bile olsan seninle milyarder yada bilim adamı olduğun için birlikte olduğunu bilirsin.. İçini kemirir verem yapar bu dert..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Primarch

Öyle bir konuşmuşsun ki tek çirkin sensin anasını satayım.
    Oku, çalış, para kazan, estetik yaptır çok umurundaysa. Ne diye burada sızlanıyorsunuz anlamış değilim.
    Böyle konu açıp kendinizi ezikleyince daha rahatlamış mı hissediyorsun nedir yani?

aynen katılıyorum.
  • Sonra derler ki allah adaletli nerde la adalet bak adam tipsizlikten intihar etcek nerdeyse
  • KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    Allah bize evleneceksin gel Neriman özgüveni versin

• Bende kendimi cirkinim diye hayiflaniyordum ama son 2 senedir umrumda degil eger dibi gorduyseniz bir bakima ozguveniniz bayagi bir yukselebilir.Suan bi kizdan hoslansam o kabul etmese kendi kaybeder bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 1 Ocak 2017; 19:34:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şey kız mı la?

Tipsiz olup hayatta başarılı olursan, akademik olarak mesela, yanında olan insanlar tipine bakacak mı zannediyosun? Hayatım kız tavlamak, yatmak, boş beleş yaşamak, idealler ve hayallerim olmadan ölmek diyosan, evet tip önemli.
  • KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    İstesem 3 ay evden çıkmam. İnsanlar umrumda olmaz

• Devir kötü kardeş napacaksın.

Şimdi flört denen nane sayesinde kızlar bütün heyecanlarını gayri meşru olarak yaşıyor , sonra kıyaslamaya başlıyor.
    En mükemmeli arıyor , para olacak , yakışıklı olacak , güçlü olacak vs.
    Maddiyat ön planda , kızlar artık hayatlarını idame ettirmek için erkeğe ihtiyaç duymuyor.
    Evlilik desen sadece ayak bağı olarak görülüyor , herkes özgür , kadın istediğini yapar , erkek evlilikte hükümsüzdür vs.
    Etraf 1 çocuklu dul kaynıyor , yuvanın reisi baba rolü yavaş yavaş yok oluyor.
    Dizilerle pompalanan dış güzellik , mal - mülk , para herşeydir vurgusu zaten tamamen zihniyete yerleşti.
    Bu arada facebook , instagram vb. mecralarda paylaşılarak şişirilen egolar da üstüne kaymak oldu.
    Şimdi ne yaparsan yap , eksik geliyorsun gözlerine. Çünkü sen evlenecek erkek değilsin , amaç da evlilik değil , hava atmak aracısın sen.
    Sosyal medyada kızın yanına yakışacak bir maddesin sadece. Daha fazla beğeni sayısı , daha fazla ego pompası aracısın. Ve eğer çirkinsen sen sadece utanç kaynağısın.
    Eskiden böyle değildi , insanlar en azından düzgündü elbette güzellik de bir nebze etkiliydi ama bu devir kadar ön planda değildi., eşler flört etmeden evleniyorlardı.
    Kız ve erkek evlendiğinde birbiri için her konuda "ilk" oluyordu. Tabi haliyle bu durum sağlam duygusal birliktelikler, uzun ömürlü evlilikler sağlıyordu.
    Bana inanmıyorsan git anne ve babana sor , nasıl evlenmişler anlatsınlar.
    Şimdi çevir kafanı bak bu dönem kadar boşanma yaşanan bir dönem var mı ?
    Daha 2 gün önce kızın ayağına dünyaları seren adamın konusu vardı forumda... Ama memnun edemiyordu ne kızı ne ailesini.
    Bir çözümü yok bu durumların maalesef , her nesil daha da kötüye gidiyor. Kimse şükretmiyor , herkes en iyisini ve en mükemmelini istiyor.
    Herkes "ben" merkezli yaşıyor.

Fedakarlık , aşk , sadakat vs. hepsi koca bir yalan oldu.
    Çakal olursan kızlar sıraya giriyor , efendi adamsan adını bile anan olmuyor.
    Durum budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 1 Ocak 2017; 19:58:27 >

• bırak bu ayakları tipsizmiş diye bakmıyorlarmış sen tipsiz bi kıza bakabiliyomusun onu sevebiliyomusun peki. anca şikayet... hadi sen sev kolaysa. noldu iç güzellik önemliydi hani, senin gibi düşünen o kadar çok karşı cins var ki sevgiye muhtaç olan seninle herşeyini paylaşmaya hazır olan.
    onları sevebilir misin? sen ondan haber ver yok sevemem diyosan hiçbir şey hissedemem diyosanda boşuna ağlama.
    ikiyüzlülüğün alemi yok ya sev yada kabul et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theblueman

Normalde böyle konuları okuyup geçerim ama yazılanları okuyunca çok doğru hak veriyorum yakışıklı değilsen sevdigin kiz sana bakmiyor basima geldi bana karşılık verse o kızla ciddi düşünürdüm ama o sırf yakışıklı ve statüsü oldugu icin onu tercih etti o iç güzellik felan boş hikaye ben onu cinsel çıkarlarım icin sevmemistim gercekten yüreğimle sevmistim ve o bana karşılık vermedi...

Onlar öle dusunuyor dostum yakışıklı bir adamla begendigi veya cinsellik yaşamak istiyor

• Konu sahibine hitaben; para varsa yazdıklarının hiç bir değeri kalmıyor. Para varsa insanlara daha hoş görünmeye başladığını farkedeceksin.

Diyelim ki para da yok.

Tipin kötü diye boş boş oturmak yok. Kendine bakacaksın, giyineceksin kuşanacaksın. Aynı kişinin bir mekana bir paçoz girmesi var bir de kaliteli kıyafet ve aksesuarlarla girmesi var.

Hiç biri çözüm olmuyorsa yapacak bir şey yok hayat acımasız. Tek derdi olan insan sen değilsin.

Çevremden sürekli yakışıklı olduğum yönünde iltifat alırım, param da var, mutlu bir ailem de var. Fakat son yıllarda bunların hiç birinin çözemeyeceği bir derde sahibim. Sürekli bununla uğraşıyorum ama elimden yine de bir şey gelmiyor. Boşa kürek çekmek gibi. Ve bu derdi yaşamayan kimsenin umrunda olmayacak bir dert.

Sözün özü yalnız değilsin, herkesin bir derdi var ve ne olduğunu ne kadar acıttığını bilemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzkorkak71

Demek istedigini anladım her cirkinin çirkin bir sevgilisi olabilir diyorsun ama güzel bir insanla yaşadığı gibi mutlu olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mab4ever

bırak bu ayakları tipsizmiş diye bakmıyorlarmış sen tipsiz bi kıza bakabiliyomusun onu sevebiliyomusun peki. anca şikayet... hadi sen sev kolaysa. noldu iç güzellik önemliydi hani, senin gibi düşünen o kadar çok karşı cins var ki sevgiye muhtaç olan seninle herşeyini paylaşmaya hazır olan.
    onları sevebilir misin? sen ondan haber ver yok sevemem diyosan hiçbir şey hissedemem diyosanda boşuna ağlama.
    ikiyüzlülüğün alemi yok ya sev yada kabul et.

Aynen katiliyorum. Sen güzele bakarsan onunda sana bakmasini bekleme kardes. Madem dedigin gibi ozaman kendi fiziksel ozelliklerine gore birini sec. Ayrica nu nedir ya bu hayat sadece bumudur yani. O beni sevmiyor o bana bakmiyor millet bana cok tipsizsin diyor. Bumu senin icin hayatin önemi. Sen bak bakalim etrafina nebicim hayatlar var. Adam dertli dertli ici yaniyor. İnsanlarin bir ton derdi var. İnsanlar sagliklarini kaybediyor. Adam kanser oluyor herseyini kaybediyor. O insanlar ne yapsin sen boyle cok tipsizim uhuhuhu diye isyan edersen. Az kendine çeki düzen ver. Dış guzellik tabiki ilk bakista önemli ama sana öncedem guzel gelmeyen bir insani da konusarak sevebilirsin buda gerçek. Allah başka dert vermesin kardeș tek derdin bu olsun yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

quote:

Orijinalden alıntı: promise89

quote:

Hayatta problemi olmayan insan tanimadim. Herkes ne sinavlardan geciyor. Senin o ortamlara akiyor kizlarin aklini basindan aliyor dedigin insanlarin da ne dertleri var. "Ne dert" derken derdin buyuklugunden kucuklugunden bahsetmiyorum belki seninkiyle kiyaslayinca onunki kucucuk bir dert gorulur ama sen tipsizligine o da ufak derdine ayni olcude takiyorsa dertleriniz esittir ne sekle girdigi onemli degil.

Benim tipim iyidir diye tahmin ediyorum cevremden ve kizlarin bakislarindan. Sana sokakta yururken tipsize bak demisler, daha gecen hafta bugun tanimadigim cocuklar yanimdan gecerken tipime iltifat etti. Kimin umrunda? Bu konuyu okumasaydim 1 haftadir aklima bile gelmemisti. Gecenlerde bir arkadas bolumun en guzel kizi diye bir kizi gosterdi ben de aniden donup bakinca kiz onu konustugumuzu anladi o gunden beri kesiyor ve gecen tum amfi bosken yanima oturdu arkadasim ona asik kimin umrunda? Hani cok onemli saniyosunuz ya tipin iyi olmasini kizlarin size yazmasini, bi bok degil, bok gibi hayatim var. Daha dogrusu kendimi yapmam gereken islere verip aci duydugum seyleri hatirlamadigimda, dis etkenleri umurdamadigimda guzel, gerisinde ne yakisikliligin, ne kizlarin ilgisinin, ne zenginligin, ne hayalini kurdugunuz hicbir seyin bir boka yaradigi yok.

Dis etkenlerden etkilenmeyin, degistiremeyeceginiz seylere uzulmeyi aklinizdan bile gecirmeyin, erdemli bir insan olun, mutlu olursunuz. Bunu "cirkinlige ragmen mutlu olma yolu" olarak soylemiyorum Brad Pitt de olsaniz mutlulugun yolu budur. Biri onla sinanir biri bunla gerisi teferruattir. Hayatta en buyuk keyfi bir cocukla kavga ettigimde disipline giderken okulun en degerli hocasinin "o yaptiysa bi bildigi vardir" anlamina gelecek birsey soylemesinde, butun yaz her gun saatlerce ingilizce calisip dersde kendimi gosterdikten sonra gecen yil tartistigim kiz kelime bilgime hayran kaldigini soylediginde, onlarca kitap okuduktan sonra aylarca bekleyisin ardinda parami dovizde katlayip hakli ciktigimda, zar zor gecen hatta bir kere gecememis bir ogrenciyken milletin hayal dahi edemedigi notlari aldigimda ve bana karsiliginda hicbir sey veremeyecek birine sadece zarif bir insan oldugum icin icimden gelerek saygiyla hitap ettigimde onun yuzundeki degisimde. Bunlarin hicbiri dogustan gelen avantajlarimla ilgili degildi ne tiple ne baba parasiyla ilgili seylerdi. Tipim iyi param cok suyum var buyum var diye hayat amacini kizlara erkeklere hava atmak onlardan ustun olmak yaparsan da dunyanin en cirkin insanindan da mutsuz olman muhtemeldir. Mudahale edebildigin seyleri yeniden gözden gecir.

Buram buram lise kokan bir yazı. 3 paragraf yazmış ilk paragrafta yolda geçn kendisne övüyorumuş, iknci paragrafta üniverstnin en güzel kızı, amfi boşken yanına oturmuş, sürekli onu kesiyormuş.Kıza sorsan aklının ucundan geçmez 3. pargraf braad pittle başlamış, kızların hepsi bu liselinin kelime bilgisine hayranmış, bi,r de sınavları çok yüksekmiş ona da ayrı hayranmış.
    Ln Ergenus bunları soran oldu mu sana. 14 satır yazmış 16 kere kendini övmüş. Ynai buram buram ergenlik gözkyor. Seri Tokatla geç.

Orda milletin yada kizlarin tipimden dolayi bana iltifat etmesinin hicbir boka yaramadigini, Diger yazdigim senin gibi insanlara onemsiz gelen ama basarmak icin biryerinden terler akitman gereken seylerin karsiligini alinca mutlu oldugumu yazmisim. Kafasi calisan adam burdan bir sonuca varir. Ama suc senin degil boyle bir gercekligi hayal bile edememeni saglayan dogdugun dandik toplum.

Al 4 sayfadan 2 yillik hayatim, her gun kendimi gelistirmek icin nasil kopek gibi calistigimi gorursunhttps://forum.donanimhaber.com/disiplin-kazanmak-icin-30-gun-boyunca-yapabilecegim-seyler--103740854-4

Al bu da dolar 2,97yken actigim konu, senin gibi ergenler bana ergen deyip dalga gecmisti sonra dolar 3,60 oldu, ben parami sayarken tek konustuklari dolar oldu.
    https://forum.donanimhaber.com/ulkenin-ekonomik-krize-girecegini-dusunuyorsak-en-cok-kari-nasil-saglariz--120697168#120697168

Kiz beni kesmis mi kesmemis mi tipim iyi mi degil mi bunlari kanıtlamakla ugrasmicam cunku umrumda degiller. Hayatin keyfi dogustan gelen seylerde degil ugrunda ter akittigin seylerde.

Kanitlayamassin çünkü yok öle birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: KızılKaplan81

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: promise89

quote:

Hayatta problemi olmayan insan tanimadim. Herkes ne sinavlardan geciyor. Senin o ortamlara akiyor kizlarin aklini basindan aliyor dedigin insanlarin da ne dertleri var. "Ne dert" derken derdin buyuklugunden kucuklugunden bahsetmiyorum belki seninkiyle kiyaslayinca onunki kucucuk bir dert gorulur ama sen tipsizligine o da ufak derdine ayni olcude takiyorsa dertleriniz esittir ne sekle girdigi onemli degil.

Benim tipim iyidir diye tahmin ediyorum cevremden ve kizlarin bakislarindan. Sana sokakta yururken tipsize bak demisler, daha gecen hafta bugun tanimadigim cocuklar yanimdan gecerken tipime iltifat etti. Kimin umrunda? Bu konuyu okumasaydim 1 haftadir aklima bile gelmemisti. Gecenlerde bir arkadas bolumun en guzel kizi diye bir kizi gosterdi ben de aniden donup bakinca kiz onu konustugumuzu anladi o gunden beri kesiyor ve gecen tum amfi bosken yanima oturdu arkadasim ona asik kimin umrunda? Hani cok onemli saniyosunuz ya tipin iyi olmasini kizlarin size yazmasini, bi bok degil, bok gibi hayatim var. Daha dogrusu kendimi yapmam gereken islere verip aci duydugum seyleri hatirlamadigimda, dis etkenleri umurdamadigimda guzel, gerisinde ne yakisikliligin, ne kizlarin ilgisinin, ne zenginligin, ne hayalini kurdugunuz hicbir seyin bir boka yaradigi yok.

Dis etkenlerden etkilenmeyin, degistiremeyeceginiz seylere uzulmeyi aklinizdan bile gecirmeyin, erdemli bir insan olun, mutlu olursunuz. Bunu "cirkinlige ragmen mutlu olma yolu" olarak soylemiyorum Brad Pitt de olsaniz mutlulugun yolu budur. Biri onla sinanir biri bunla gerisi teferruattir. Hayatta en buyuk keyfi bir cocukla kavga ettigimde disipline giderken okulun en degerli hocasinin "o yaptiysa bi bildigi vardir" anlamina gelecek birsey soylemesinde, butun yaz her gun saatlerce ingilizce calisip dersde kendimi gosterdikten sonra gecen yil tartistigim kiz kelime bilgime hayran kaldigini soylediginde, onlarca kitap okuduktan sonra aylarca bekleyisin ardinda parami dovizde katlayip hakli ciktigimda, zar zor gecen hatta bir kere gecememis bir ogrenciyken milletin hayal dahi edemedigi notlari aldigimda ve bana karsiliginda hicbir sey veremeyecek birine sadece zarif bir insan oldugum icin icimden gelerek saygiyla hitap ettigimde onun yuzundeki degisimde. Bunlarin hicbiri dogustan gelen avantajlarimla ilgili degildi ne tiple ne baba parasiyla ilgili seylerdi. Tipim iyi param cok suyum var buyum var diye hayat amacini kizlara erkeklere hava atmak onlardan ustun olmak yaparsan da dunyanin en cirkin insanindan da mutsuz olman muhtemeldir. Mudahale edebildigin seyleri yeniden gözden gecir.

Buram buram lise kokan bir yazı. 3 paragraf yazmış ilk paragrafta yolda geçn kendisne övüyorumuş, iknci paragrafta üniverstnin en güzel kızı, amfi boşken yanına oturmuş, sürekli onu kesiyormuş.Kıza sorsan aklının ucundan geçmez 3. pargraf braad pittle başlamış, kızların hepsi bu liselinin kelime bilgisine hayranmış, bi,r de sınavları çok yüksekmiş ona da ayrı hayranmış.
    Ln Ergenus bunları soran oldu mu sana. 14 satır yazmış 16 kere kendini övmüş. Ynai buram buram ergenlik gözkyor. Seri Tokatla geç.

Orda milletin yada kizlarin tipimden dolayi bana iltifat etmesinin hicbir boka yaramadigini, Diger yazdigim senin gibi insanlara onemsiz gelen ama basarmak icin biryerinden terler akitman gereken seylerin karsiligini alinca mutlu oldugumu yazmisim. Kafasi calisan adam burdan bir sonuca varir. Ama suc senin degil boyle bir gercekligi hayal bile edememeni saglayan dogdugun dandik toplum.

Al 4 sayfadan 2 yillik hayatim, her gun kendimi gelistirmek icin nasil kopek gibi calistigimi gorursunhttps://forum.donanimhaber.com/disiplin-kazanmak-icin-30-gun-boyunca-yapabilecegim-seyler--103740854-4

Al bu da dolar 2,97yken actigim konu, senin gibi ergenler bana ergen deyip dalga gecmisti sonra dolar 3,60 oldu, ben parami sayarken tek konustuklari dolar oldu.
    https://forum.donanimhaber.com/ulkenin-ekonomik-krize-girecegini-dusunuyorsak-en-cok-kari-nasil-saglariz--120697168#120697168

Kiz beni kesmis mi kesmemis mi tipim iyi mi degil mi bunlari kanıtlamakla ugrasmicam cunku umrumda degiller. Hayatin keyfi dogustan gelen seylerde degil ugrunda ter akittigin seylerde.

Kanitlayamassin çünkü yok öle birşey

Kardesim senin karakterin kotu bunu kabul et. Dunyanin en yakisikli insani da olsan insanlar anca senden faydalanmak icin yaninda olurdu hicbiri seni adam yerine koymazdi. Bak ben bunu iki cumlenden anladim. Sokakta yanindan gecerken tipe bak diyenler serefsizmis ama muhtemelen sen de hayatinda bu acilari yasamayi hak edecek birseyler yapmis birisin. Evrenin duzeni sasmaz.

• + olarak kendini bilerek kucuk goren insan aslinda en kibirli insandir. Dis gorunuse bu kadar onem veren birinin dis gorunusu guzel olsaydi kim bilir cirkinlere nasil davranirdi. Birseyi elde etmenin en kolay yolu onu hak etmektir. Allah evren buddha neye inaniyorsaniz o da bunun farkinda o yuzden size degil onu kaldirabilecek olana veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4ris

herkesin bir fiyatı vardır,çok çalışın,ya da çalın çırpın(bu ülkede böyle arkadaş,iyi hırsız olacaksın),iyi para yapın...
    bakın bakalım hangi biri sizin sex köleniz olmuyor...

Paran icin senin kölen olur
    Zevk İçinde baskaının Or**usu

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.