Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doktorum60 kullanıcısına yanıt
    Hocam peki dersleri zor mu suan? Benim ailemde aile hekimi zor ama yaparsın diyorlar. Yatay geçişe kesin gözüyle bakiyorlar bende anca ozeli kazanirim diyorum çünkü ygs lys cok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

Benim anam babam oldukça güzel yakışıklı insanlar (annem babam olduğu için demiyorum gerçekten öyleler.) Ama ben tipsizin tekiyim valla bu nasıl bir şans arkadaş?

Oha lan nasıl oluyor ?
    Eyer dedigin gibiyse gercekden
    Zaten anne guzelse bir ailede bak gercek soyluyorum dogurgan birey o olduğu için kiz veya erkek çocuk güzel olurmus %97 ihtimalle bi abd arastirmasinda okumustum

• quote:

Orijinalden alıntı: Primarch

Öyle bir konuşmuşsun ki tek çirkin sensin anasını satayım.
    Oku, çalış, para kazan, estetik yaptır çok umurundaysa. Ne diye burada sızlanıyorsunuz anlamış değilim.
    Böyle konu açıp kendinizi ezikleyince daha rahatlamış mı hissediyorsun nedir yani?

Estetik okadar gelismedi maalesef komple kafaya yaptırmak lazım

Ayriyetten burda istediğimiz konuyu acariz İcimizi Dökuyoruz
    İlgini cekmiyosa çıkarsın konudan

• Kast sistemi yok fakat insanların kafalarında illa ki insan sınıfları var. Bu düzen değişmez. Çirkinler çirkinlerle, güzeller güzellerle, fakirler fakirlerle, zenginler zenginlerle... Maalesef

• Aynen yav. Ama mesela arada görüyorum guzel kizlar yakışıklı erkekle çıkıyor. Adam cokta zengin değil. Bu nasıl oluyor bilen var mı? Ben kime teklif ettiysem tipsizsin olmaz dedi.
  • Beyler tarz diye birşey vardır . Çok iyidir çok kötüdür tarz yapın . Kendiniz beğenin birazda götünüzu kaldırın . Guzellik yakışıklılık neye göre kriter ne ? Ben mesela yakışıklı değilim pek ama çok karizmatik ayrı bir duruşum olduğunu duymaktan yoruldum buda benim hoşuma gitmiyor . Yani göreceli çirkin olup çok daha çekici albenili görünenlerde var . Yaradana şükür elin ayağın gözün kulağın sağlamsa şükret 50 sinden sonra herkes aynı ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

Bende kendimi cirkinim diye hayiflaniyordum ama son 2 senedir umrumda degil eger dibi gorduyseniz bir bakima ozguveniniz bayagi bir yukselebilir.Suan bi kizdan hoslansam o kabul etmese kendi kaybeder bu kadar basit.

Cirkinler en diptedir zaten

• Tipsizsin olmaz diyen kızla ne işin olur dostum.Birazda gururlu olalım . Senin tek çaren var nokta atışı yapman şart

• quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

Her şey kız mı la?

Tipsiz olup hayatta başarılı olursan, akademik olarak mesela, yanında olan insanlar tipine bakacak mı zannediyosun? Hayatım kız tavlamak, yatmak, boş beleş yaşamak, idealler ve hayallerim olmadan ölmek diyosan, evet tip önemli.

Yakışıklı insanda ideal ve hayallee kuruyor ve o bos beleş dedigin seylerinde tadını çıkarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sodasisesineoturanadam

Sen dayatılan söylenilen herşeyi kabul eden herşeyde kendine pay çıkartan ama hiç bunu kabullenemeyen narsist bi adamsın. Adım kadar eminim buna.
    Sokratesi bilirsin ünlü filozof. İnsanlar onun tüm çağların en iyi filozofu olarak görüyor. Hala onun hakkında kitaplar , onun düşünceleri hala ilham kaynağı oluyor bize.

Dostum sokrates yaşadığı dönemde canavar olarak adlandırılıyormuş. O kadar çirkinmişki insanlar ondan ölesiye korkarlarmış. İnsanlar bunu dile getirdiklerinde ise akıllıca bir cevapla karşılığını verirmiş. Eğer biri bana çirkin derse , ona bunun hayattaki en küçük fakat en değerli çirkinlik olduğunu söylerim demiş. Gördüğün şey güzelliğin başka formda dışa yansımasıdır der. Eminim pırıl pırıl bi zekan vardır seninde. Duvarlarından kurtul ve şu küçümsediğin rus edebiyatını ya da en yakın türk edebiyatını yala yut

Sokrates için kötü bir durum

Cirkin olmanın neresi iyiki .s
    FATAL ERROR

• quote:

Orijinalden alıntı: stanco

Devir kötü kardeş napacaksın.

Şimdi flört denen nane sayesinde kızlar bütün heyecanlarını gayri meşru olarak yaşıyor , sonra kıyaslamaya başlıyor.
    En mükemmeli arıyor , para olacak , yakışıklı olacak , güçlü olacak vs.
    Maddiyat ön planda , kızlar artık hayatlarını idame ettirmek için erkeğe ihtiyaç duymuyor.
    Evlilik desen sadece ayak bağı olarak görülüyor , herkes özgür , kadın istediğini yapar , erkek evlilikte hükümsüzdür vs.
    Etraf 1 çocuklu dul kaynıyor , yuvanın reisi baba rolü yavaş yavaş yok oluyor.
    Dizilerle pompalanan dış güzellik , mal - mülk , para herşeydir vurgusu zaten tamamen zihniyete yerleşti.
    Bu arada facebook , instagram vb. mecralarda paylaşılarak şişirilen egolar da üstüne kaymak oldu.
    Şimdi ne yaparsan yap , eksik geliyorsun gözlerine. Çünkü sen evlenecek erkek değilsin , amaç da evlilik değil , hava atmak aracısın sen.
    Sosyal medyada kızın yanına yakışacak bir maddesin sadece. Daha fazla beğeni sayısı , daha fazla ego pompası aracısın. Ve eğer çirkinsen sen sadece utanç kaynağısın.
    Eskiden böyle değildi , insanlar en azından düzgündü elbette güzellik de bir nebze etkiliydi ama bu devir kadar ön planda değildi., eşler flört etmeden evleniyorlardı.
    Kız ve erkek evlendiğinde birbiri için her konuda "ilk" oluyordu. Tabi haliyle bu durum sağlam duygusal birliktelikler, uzun ömürlü evlilikler sağlıyordu.
    Bana inanmıyorsan git anne ve babana sor , nasıl evlenmişler anlatsınlar.
    Şimdi çevir kafanı bak bu dönem kadar boşanma yaşanan bir dönem var mı ?
    Daha 2 gün önce kızın ayağına dünyaları seren adamın konusu vardı forumda... Ama memnun edemiyordu ne kızı ne ailesini.
    Bir çözümü yok bu durumların maalesef , her nesil daha da kötüye gidiyor. Kimse şükretmiyor , herkes en iyisini ve en mükemmelini istiyor.
    Herkes "ben" merkezli yaşıyor.

Fedakarlık , aşk , sadakat vs. hepsi koca bir yalan oldu.
    Çakal olursan kızlar sıraya giriyor , efendi adamsan adını bile anan olmuyor.
    Durum budur.

Kardeşim simdiki boşanmaların nedenide %70 bellide neyse

İnsan hep daha fazlasini ister hep daha iyisini bu yaratılış amacıdır insanın

Öyle olmasa teknokoji , bilim gelismezdi

• sende sana bunları yapanlara goldberg gibi spear çek.goldberg gibi olursan ona benzersen kimse yanına yaklaşamaz.al bak ilham al
  • KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    Bruce Wills'ın saçı döküldü fakat adam hâlâ KARİZMATİK. Brad Pitt'ün yüzü sivilce izi içinde fakat dünyanın em yskışıklı erkeği... Şimdi sana onlarca örnek çıkarıp ispat etmek istemiyorum. Sana tek diyeceğim bu aptal düşüncelerinden vazgeç. Sevgili arayışında olduğun için milletin laflarına taktığını düşünüyorum. Herkesin bi alıcısı vardır. Yanında sevgili bi kız/erkek olsa bu konuyu açma gereği duymazdın. Sen işine bak adam ol bekle, yeri gelince o da karşına çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Konu sahibine hitaben; para varsa yazdıklarının hiç bir değeri kalmıyor. Para varsa insanlara daha hoş görünmeye başladığını farkedeceksin.

Diyelim ki para da yok.

Tipin kötü diye boş boş oturmak yok. Kendine bakacaksın, giyineceksin kuşanacaksın. Aynı kişinin bir mekana bir paçoz girmesi var bir de kaliteli kıyafet ve aksesuarlarla girmesi var.

Hiç biri çözüm olmuyorsa yapacak bir şey yok hayat acımasız. Tek derdi olan insan sen değilsin.

Çevremden sürekli yakışıklı olduğum yönünde iltifat alırım, param da var, mutlu bir ailem de var. Fakat son yıllarda bunların hiç birinin çözemeyeceği bir derde sahibim. Sürekli bununla uğraşıyorum ama elimden yine de bir şey gelmiyor. Boşa kürek çekmek gibi. Ve bu derdi yaşamayan kimsenin umrunda olmayacak bir dert.

Sözün özü yalnız değilsin, herkesin bir derdi var ve ne olduğunu ne kadar acıttığını bilemeyiz.

Neymiş derdin

Cirkinligide kimse yaşamadan anlayamaz

Sende bu yuzden anliyamiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

quote:

Orijinalden alıntı: KızılKaplan81

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: promise89

quote:

Hayatta problemi olmayan insan tanimadim. Herkes ne sinavlardan geciyor. Senin o ortamlara akiyor kizlarin aklini basindan aliyor dedigin insanlarin da ne dertleri var. "Ne dert" derken derdin buyuklugunden kucuklugunden bahsetmiyorum belki seninkiyle kiyaslayinca onunki kucucuk bir dert gorulur ama sen tipsizligine o da ufak derdine ayni olcude takiyorsa dertleriniz esittir ne sekle girdigi onemli degil.

Benim tipim iyidir diye tahmin ediyorum cevremden ve kizlarin bakislarindan. Sana sokakta yururken tipsize bak demisler, daha gecen hafta bugun tanimadigim cocuklar yanimdan gecerken tipime iltifat etti. Kimin umrunda? Bu konuyu okumasaydim 1 haftadir aklima bile gelmemisti. Gecenlerde bir arkadas bolumun en guzel kizi diye bir kizi gosterdi ben de aniden donup bakinca kiz onu konustugumuzu anladi o gunden beri kesiyor ve gecen tum amfi bosken yanima oturdu arkadasim ona asik kimin umrunda? Hani cok onemli saniyosunuz ya tipin iyi olmasini kizlarin size yazmasini, bi bok degil, bok gibi hayatim var. Daha dogrusu kendimi yapmam gereken islere verip aci duydugum seyleri hatirlamadigimda, dis etkenleri umurdamadigimda guzel, gerisinde ne yakisikliligin, ne kizlarin ilgisinin, ne zenginligin, ne hayalini kurdugunuz hicbir seyin bir boka yaradigi yok.

Dis etkenlerden etkilenmeyin, degistiremeyeceginiz seylere uzulmeyi aklinizdan bile gecirmeyin, erdemli bir insan olun, mutlu olursunuz. Bunu "cirkinlige ragmen mutlu olma yolu" olarak soylemiyorum Brad Pitt de olsaniz mutlulugun yolu budur. Biri onla sinanir biri bunla gerisi teferruattir. Hayatta en buyuk keyfi bir cocukla kavga ettigimde disipline giderken okulun en degerli hocasinin "o yaptiysa bi bildigi vardir" anlamina gelecek birsey soylemesinde, butun yaz her gun saatlerce ingilizce calisip dersde kendimi gosterdikten sonra gecen yil tartistigim kiz kelime bilgime hayran kaldigini soylediginde, onlarca kitap okuduktan sonra aylarca bekleyisin ardinda parami dovizde katlayip hakli ciktigimda, zar zor gecen hatta bir kere gecememis bir ogrenciyken milletin hayal dahi edemedigi notlari aldigimda ve bana karsiliginda hicbir sey veremeyecek birine sadece zarif bir insan oldugum icin icimden gelerek saygiyla hitap ettigimde onun yuzundeki degisimde. Bunlarin hicbiri dogustan gelen avantajlarimla ilgili degildi ne tiple ne baba parasiyla ilgili seylerdi. Tipim iyi param cok suyum var buyum var diye hayat amacini kizlara erkeklere hava atmak onlardan ustun olmak yaparsan da dunyanin en cirkin insanindan da mutsuz olman muhtemeldir. Mudahale edebildigin seyleri yeniden gözden gecir.

Buram buram lise kokan bir yazı. 3 paragraf yazmış ilk paragrafta yolda geçn kendisne övüyorumuş, iknci paragrafta üniverstnin en güzel kızı, amfi boşken yanına oturmuş, sürekli onu kesiyormuş.Kıza sorsan aklının ucundan geçmez 3. pargraf braad pittle başlamış, kızların hepsi bu liselinin kelime bilgisine hayranmış, bi,r de sınavları çok yüksekmiş ona da ayrı hayranmış.
    Ln Ergenus bunları soran oldu mu sana. 14 satır yazmış 16 kere kendini övmüş. Ynai buram buram ergenlik gözkyor. Seri Tokatla geç.

Orda milletin yada kizlarin tipimden dolayi bana iltifat etmesinin hicbir boka yaramadigini, Diger yazdigim senin gibi insanlara onemsiz gelen ama basarmak icin biryerinden terler akitman gereken seylerin karsiligini alinca mutlu oldugumu yazmisim. Kafasi calisan adam burdan bir sonuca varir. Ama suc senin degil boyle bir gercekligi hayal bile edememeni saglayan dogdugun dandik toplum.

Al 4 sayfadan 2 yillik hayatim, her gun kendimi gelistirmek icin nasil kopek gibi calistigimi gorursunhttps://forum.donanimhaber.com/disiplin-kazanmak-icin-30-gun-boyunca-yapabilecegim-seyler--103740854-4

Al bu da dolar 2,97yken actigim konu, senin gibi ergenler bana ergen deyip dalga gecmisti sonra dolar 3,60 oldu, ben parami sayarken tek konustuklari dolar oldu.
    https://forum.donanimhaber.com/ulkenin-ekonomik-krize-girecegini-dusunuyorsak-en-cok-kari-nasil-saglariz--120697168#120697168

Kiz beni kesmis mi kesmemis mi tipim iyi mi degil mi bunlari kanıtlamakla ugrasmicam cunku umrumda degiller. Hayatin keyfi dogustan gelen seylerde degil ugrunda ter akittigin seylerde.

Kanitlayamassin çünkü yok öle birşey

Kardesim senin karakterin kotu bunu kabul et. Dunyanin en yakisikli insani da olsan insanlar anca senden faydalanmak icin yaninda olurdu hicbiri seni adam yerine koymazdi. Bak ben bunu iki cumlenden anladim. Sokakta yanindan gecerken tipe bak diyenler serefsizmis ama muhtemelen sen de hayatinda bu acilari yasamayi hak edecek birseyler yapmis birisin. Evrenin duzeni sasmaz.

Ne alaka kardeşim Bi yorumumdanmi cikardin

Bu forumda bir sürü boyle konusu olan insanlar var ayni şeyleri yasayan hepsimi hak etti bunlari
    Birakin allah aşkına

• KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    Hocam şanssızlık işte. Yapacak bir şey yok sanırsam . Hayatımızın sonuna kadar böyle sürüneceğiz ama beterin beteri de var tabi şükretmek lazım.
  • quote:

+ olarak kendini bilerek kucuk goren insan aslinda en kibirli insandir. Dis gorunuse bu kadar onem veren birinin dis gorunusu guzel olsaydi kim bilir cirkinlere nasil davranirdi. Birseyi elde etmenin en kolay yolu onu hak etmektir. Allah evren buddha neye inaniyorsaniz o da bunun farkinda o yuzden size degil onu kaldirabilecek olana veriyor.

Nedense sadece güldüm

Tabi sende sıkıntı olmayınca böyle dersin ordan

• O dediklerin müslümanlarda öyle.Yabancı dil öğren. Yabancı kızlarla takıl.Emin ol farkı göreceksin.Müslüman Türk kızları ile ve Türk kızları ile takılma.
  • İcin guzel olsun be kanka bosver
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.