Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snoppy

bu dünya sadece iki tip insan için güzel ve yaşanılasıdır:
    1) zengin olanlar
    2) güzel/yakışıklı olanlar

dediğim gibi hayat bu grup içinde olanlara güzel, diğerleri kendini kandırmasın hiç.

Ama birşey sorucam

Bilgex kadar zengin diyelim adam cirkin
    Ama biride yakisikli kivanc gibi

Simdi o milyarder sence nekadar mutludur
    Veya kivanca okadar para versen ams cirkin olcan deseler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleeper

Çirkin adam yoktur az para vardır.
    örnek ali ağaoğlu güzel mi? Bildiğin çirkin ama bok gibi para var.
    Çevrenizde bir sürü hanzo vardır son model BMW ye AUDI ye binen ama hatunu acayip güzel ve seksi.
    İsterse çirkinin daniskası gelsin çulsuz sa bir hatuna sadece uzaktan bakar o kadar

Kardesim bir cafeyle gittiklerinde yakisikli adami keser ama
    Veya aldatır en basitinden

• Yorumları okuyunca aglattiniz
  • kardeş aynı sıkıntıyı 23 yıldır yaşıyorum. Okulda işte her yerde yaşadım Ayrıca sadece kızlarla olan iliililerimde değil hemcinslerimlede aynı sıkıntıyı yaşıyorum artık kabullendim kız konusunda eskiden sıkılıyordum sevgilim niye yok diye artık hiç kafaya takmıyorum hiçbir kıza yürüdüğüm baktığım yok kaderede isyan etme birşey değiştiremezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 980Ti Satılır.

Aynen yav. Ama mesela arada görüyorum guzel kizlar yakışıklı erkekle çıkıyor. Adam cokta zengin değil. Bu nasıl oluyor bilen var mı? Ben kime teklif ettiysem tipsizsin olmaz dedi.

Kendin soyluyon yakisikli diy
    Bak kiz zengin olsun adam güzel ama
    fakir onu tercih eder yine

• Tıp zor mu? Hocam böyle soru olmaz. Kol gibi kol... ama değer çok zevkli ve tatminkar meslek...

• Tam düşüncelerimi anlatmissin hacı eline saglik
  • quote:

Orijinalden alıntı: mwwo3.3

Beyler tarz diye birşey vardır . Çok iyidir çok kötüdür tarz yapın . Kendiniz beğenin birazda götünüzu kaldırın . Guzellik yakışıklılık neye göre kriter ne ? Ben mesela yakışıklı değilim pek ama çok karizmatik ayrı bir duruşum olduğunu duymaktan yoruldum buda benim hoşuma gitmiyor . Yani göreceli çirkin olup çok daha çekici albenili görünenlerde var . Yaradana şükür elin ayağın gözün kulağın sağlamsa şükret 50 sinden sonra herkes aynı ;)

Cirkinsen hee yönden cirkin
    Yakisikliysa her yonden yakışıklı

50 den sonrasini ben Nabiyimki

Bu yaslarda gectikden sonra

• agalar bozmayın moralinizi.hayat güzel çiçek böcek açıyor bilgisayarlarımız çok hızlı oyunlar klasörü dopdolu ve youtubede izlenecek binlerce video varken kafanızı çok meşgul etmeyin
  • Ben lisede türkiyenin en iyi lisesinde okudum arkadaşlarım şuan amerika nın en iyi okullarında okulun ekonomik çıtasıda yüksekti şu gerçeği kabul etmek lazım hepimiz temel içgüdü olarak fiziksel açıdan en üstün insanlarla ilişkiye girmek istiyoruz benim okulumda tipsiz diyeceğiniz çok çocuk vardı ama hiçbiri sosyal hayatda geride kalmadı akademik olarak kendilerini geliştirdiler okulun en güzel kızlarıyla çıkmadılar ama kendilerine göre çok güzel ilişkileri oldu hatta bence fiziksel çekime dayalı samimiyetsiz ilişkilerden çok daha güzeldi bu çocukların çoğu şuan stanford ucla harvard da snap ten hergün görüyorum çok mutlular hayat adil değil ve bu çok üzücü ama savaşmak lazım
  • Yılbaşı Kutlamalarının Yasaklandığı 10 ÜLKE
    https://www.youtube.com/watch?v=2N-n1_cegFA
    Britanya, Abd, Küba..Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da]

• quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Bruce Wills'ın saçı döküldü fakat adam hâlâ KARİZMATİK. Brad Pitt'ün yüzü sivilce izi içinde fakat dünyanın em yskışıklı erkeği... Şimdi sana onlarca örnek çıkarıp ispat etmek istemiyorum. Sana tek diyeceğim bu aptal düşüncelerinden vazgeç. Sevgili arayışında olduğun için milletin laflarına taktığını düşünüyorum. Herkesin bi alıcısı vardır. Yanında sevgili bi kız/erkek olsa bu konuyu açma gereği duymazdın. Sen işine bak adam ol bekle, yeri gelince o da karşına çıkar.

O insanlar yakışıklı insanlar zaten

• Eğer bir çocuk cirkinse ama gerçekten iyi bir insansa kızlar sadece onunla kanka olmak ister çocuk kızdan hoslandiysa ve bunu ona soylediyse kızın vereceği cevabı söyleyeyim

-Senin kalbin çok iyi sen daha iyilerine layiksin. Ayrıca ben hayatımda kimseyi istemiyorum yalnızlıği seviyorum .

Der ve öteki gün yakışıklı biri bulduğunda onunla hemen iliskiye başlar seni gördüğünde ise artık ortamdan uzaklaşır göz göze gelmeyeye çalışır.
  • Yalnız bu aralar yeni üyeler hep böyle konular açıyor. Game of Ameriga ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılKaplan81

quote:

Orijinalden alıntı: İnsanivarlık

güzel yazı

Yazı alıntı Ama hepimizin yaşadıkları dusundukleri şeyler

Yazı güzelmiş,nereden alıntı yaptığınızı öğrenebilir miyim?

• KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    Umarım tüm mesajımı okumuşsundur. Birde tip diye yakınacağına aklını topla. Aciz durumdasım bu halde arkadaşların bile yüzüne bakmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Herakles_Kratos

Eğer bir çocuk cirkinse ama gerçekten iyi bir insansa kızlar sadece onunla kanka olmak ister çocuk kızdan hoslandiysa ve bunu ona soylediyse kızın vereceği cevabı söyleyeyim

-Senin kalbin çok iyi sen daha iyilerine layiksin. Ayrıca ben hayatımda kimseyi istemiyorum yalnızlıği seviyorum .

Der ve öteki gün yakışıklı biri bulduğunda onunla hemen iliskiye başlar seni gördüğünde ise artık ortamdan uzaklaşır göz göze gelmeyeye çalışır.

Aynisi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Metins1992

quote:

Orijinalden alıntı: KızılKaplan81

quote:

Orijinalden alıntı: İnsanivarlık

güzel yazı

Yazı alıntı Ama hepimizin yaşadıkları dusundukleri şeyler

Yazı güzelmiş,nereden alıntı yaptığınızı öğrenebilir miyim?

Orjinali İTÜ sozluk

• quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Umarım tüm mesajımı okumuşsundur. Birde tip diye yakınacağına aklını topla. Aciz durumdasım bu halde arkadaşların bile yüzüne bakmaz.

Arkadaslarim yokki yüzüme baksın :)

• KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    Cevap yazmak için yazmışsın şimdi saçmaladın işte...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.