Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaju waffle

Kalbi ve huyu guzel olsun. Tip ortalama olsa da olur guzel olmasına gerek yok. Kadın dunya guzeli ama her ortamda kocasına fırcayı basıp onu kucuk dusuruyo, fesat ya da cok para harcıyor, aldatıyor, erkek cok yakısıklı ama pisliğin teki haftada bir banyo yapıyor elini burnundan çıkarmıyor. O yuzdwn tipe cok takılmayın. Tamamen tipe bakanlar eğitimi nispeten dusuk olanlardır. Üniversite okuyanların, kadın olsun erkek olsun tipten once aradıgı baska ozellikler var bence. Ha onlarda da mantıksız olanlar var. Bosanmaların bu kadar artmasının nedeni de o. Tamam sevgi olacak ama mantık da olmalı.

İste ortalama değil sıkıntı o

Yoksa zaten konuyu acmazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seni anliyorum, ben kendimi cirkin gormeme ve disardan boyle birsey duymama ragmen arada bu dusunculere kapildigim oldu.

surekli ayni ortamda bulubmadigin biriyse ilk gorus cok onemli maalesef

bu durumu asmanin en kolay yolu, mevki yada para sahibi olmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

quote:

Orijinalden alıntı: kaju waffle

Kalbi ve huyu guzel olsun. Tip ortalama olsa da olur guzel olmasına gerek yok. Kadın dunya guzeli ama her ortamda kocasına fırcayı basıp onu kucuk dusuruyo, fesat ya da cok para harcıyor, aldatıyor, erkek cok yakısıklı ama pisliğin teki haftada bir banyo yapıyor elini burnundan çıkarmıyor. O yuzdwn tipe cok takılmayın. Tamamen tipe bakanlar eğitimi nispeten dusuk olanlardır. Üniversite okuyanların, kadın olsun erkek olsun tipten once aradıgı baska ozellikler var bence. Ha onlarda da mantıksız olanlar var. Bosanmaların bu kadar artmasının nedeni de o. Tamam sevgi olacak ama mantık da olmalı.

Konudaki en dogru cevap arkadaslar tipi guzel olunca diger seyler onemsiz saniyor ahlaksiz kahpe bi kadinla beraber olunda sonra anlarsiniz guzel olmasi birseyi degistirmeyecegini dedigin gibi ortalama olsun ama duzgun kiz olsun onemli olan o

Güzel olsun kalbi kötü olsun hiç onemli değil

Hepinizde evlenirken görüntüsü begendiginizi istersiniz kandirmayin kimseyi

• quote:

Orijinalden alıntı: lbyibo

Ben engelli bir insanım haliyle çirkinim :) seviyorum dediğim kızlarda oldu hayatımda ama kimisi sanamı kaldım dedi kimisi arkadaş görüyorum dedi ve bunlarla bu tip sohpetlerde iç güzellik iç güzellik zırvası gündemdi yalan öyle bi düşünce yok fiziki yapı vehatlar önemli illaki birgün beğenmesede benimde bir yol arkadaşım olacak olmayabilirde neyse tip şekil vs. Önemli arkadaş bizzat yaşadıklarım çok hazin neyse fiziki yapı önemli.

Engeliniz nedir ?

Ve nasıl bukadar umursamazsiniz ?

• KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    Boyle devam et bir dahada alintilama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuştan sağ kol kemik eksik sağ bacakta kalça çıkığı umursamazlık günlük 3000 kişiye hizmet vermekten olsa gerek hayatı sevdiğimden deil :) kızılkaplan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lbyibo -- 2 Ocak 2017; 0:49:1 >
  • lbyibo kullanıcısına yanıt
    cekmecede nerde oturuon hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Ben de çirkinim ama kesinlikle dert etmiyorum... İnsanlar bilgiye bakıyor. Senin tipin emin ol Stephen Hawking'den çirkin değildir ama dünya ona hayran...

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da]

Biraz gerçekçi olun, kendinizi geliştirin... Aklını kullanmayan yakışıklı diye gezenlerin sonu zaten genelde aynı...

İnsanların takdirini kazanmak istiyorsanız insanlığa bir şeyler katın, kendinize saygı duymak istiyorsanız öğrenin ve dış görünüşün önemli olmadığını anlayın bu sayede.

Onlar acıdıgı için sırf

• quote:

Orijinalden alıntı: KızılKaplan81

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Ben de çirkinim ama kesinlikle dert etmiyorum... İnsanlar bilgiye bakıyor. Senin tipin emin ol Stephen Hawking'den çirkin değildir ama dünya ona hayran...

Biraz gerçekçi olun, kendinizi geliştirin... Aklını kullanmayan yakışıklı diye gezenlerin sonu zaten genelde aynı...

İnsanların takdirini kazanmak istiyorsanız insanlığa bir şeyler katın, kendinize saygı duymak istiyorsanız öğrenin ve dış görünüşün önemli olmadığını anlayın bu sayede.

Onlar acıdıgı için sırf

Tabi canım, acınacak milyarlarca insan var dünyada...

Acıdığı için değil, aklını kullandığı ve insanlara çok şey kattığı için herkes ona saygı duyuyup hayranlık duyar.

• Geçmişte yaşamış yakışıklı biri değil, günümüzde yaşayan bir çirkinsin. Yani milyarlarca ölü insandan çok daha şanslısın.
  • Hem her fırsatta kendini ez yok ben daha asosyalim yok hiç arkadaşım yok (bi de arkadaşlarının tesellisini beğenmediğini yazmış yukarda çelişkiye bak) hem hayat acımasız. Başarısızlıklarının tek sebebi çirkin olman demi o kadar çirkinsin ki arkadaş bile olmuyo kimse senle yazıııık. Hadsiz insanların önyargılarını hayatının merkezine koymazsan, kendine uygun biriyle birlikte olmak yerine şikayet ettiğin insanlar gibi en güzeli benim olsun demezsen belki mutlu olabilirsin
  • Benim burnum uzun ama kafa yapım boyum tipim süper
    Gerçekten abartmıyorum her kıza kendime baktırtırım fakat kız yaklaşınca 1-2gün takılınca burnumun uzmluğunu farkedince benle birdaha muhattap olmazlar

Bundan çok çektim yan profilden çok çirkin durur önden
    Bradpitten bile daha yakışıklıyım ama gel sen bunu kıza anlat hertarafı böm böm inceleyen kız burnuda görüyor doğal olarak

• Millet olarak materyalistiz kadını da erkeği de.

Biraz kilolu kız olsun yüzüne bile bakmak istemiyorsunuz doğru değil mi?
  • ACI AMA GERÇEK ÇİRKİNLİK BAŞA BELA HAYATA EKSİ BAŞLIYORSUN, FAZLA DOSTUN OLMAZ ORTAMLARA ÇAĞIRILMAZSIN SECDİĞİN KIZA AÇILAMAZSIN HER AÇILDIĞIN KIZLARDAN RED YERSİN, TEKNO MARKETE GİDER MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ TİPİNE GÖRE MUAMELE EDER,PARA VARSA GERİSİ YALAN DİYEN AĞIR ZÜĞÜRT TESELLİSİDİRİ BKNZ:BURAK ÖZÇİVİT BU HALDEYKEN BİR ANDA EVRİMSEL OLARAK DEĞİŞTİ HERİF DÜNYAYI SALLIYOR, NEDEN:ÇÜNKÜ TİP VAR AĞA

• Herşey tip değil önemli olan... hede hödö bu yakın insanların birbirlerine söyledikleri kocaman bir yalan dışardan bakan biri için ya yakışıklısındır yada tipsiz.Siz güzel olmayan hatta çirkin bi kız gördüğünüz zaman iç güzelliğini merak ediyor musunuz? Kıza aşık oluyor musunuz? Peki size kim neden aşık olsun? İnsanlar acımasız ve çıkarcı malesef.
  • Bir de boyun kısaysa
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Eski fotoğraflarını gördüm de estetik ve cilt bakımı var kesinlikle özellikle çene ve elmacık kemiklerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

Eski fotoğraflarını gördüm de estetik ve cilt bakımı var kesinlikle özellikle çene ve elmacık kemiklerinde

yapma olduğu belli tabi eee paralanınca herşey oluyor baba

• Yıllardır yokum hala aynı dert tip

Allahtan karakterim bozuk tipim değil hade eyw
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.