Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O parasız, tipsiz diye tabir edilen insan, aslında sevdiği kıza veya karısına daha sadık oluyor.

Fakat bunun dezavantajları da var. Çoğumuz haberlerde görürüz, işte eski karısını barışmadığı için öldürdü, boşanma davası açtığı için öldürdü vs.

Erkek o yaştan sonra, tekrar onun gibi birini bulamayacağını düşünüp, "Ya benimsin ya toprağın" moduna girer.

Öyle ki, bu travmatik olay, liseli çocuklarda dahi görünmüştür. İşte aşkına karşılık bulamadı öldürdü, kendi de intihar etti vs.

Bu zaman zaman dış görüşünü iyi olanlarda da görünmüştür. İnsan evladı, bir bayandan azıcık ilgi görsün, sevgi görsün, hemen bağlanır. Hele ki, küçüklüğü iyi geçmemiş bir insan. Yani hayatı dışarıda, kendi ayakları üzerinde duranlar vs.

Tipsiz birisi, eğer kendi ile barışık, öz güveni yerinde ise, Güzel birisiyle evlenebilir. Bunun için bilgili, kültürlü olması kafi. Okumuş olacak yani.

Bu durum bayanlarda da var aslında. Hiç dikkat ettiniz mi, büyük marketlerde çalışan kızlar neden güzel değil? istisnalar kaideyi bozmaz. 10 tanesinden belki 1 tanesi güzeldir. Onlar güzel olsa idi, markette çalışır mıydı sanıyorsunuz? Veya falanca yerde işte..

İmzamda biraz bir şeyler anlatıyor aslında. Bu konu uzar gider :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 2 Ocak 2017; 3:38:5 >

• aynaya bak ve de ki herzaman ki gibi çirkinim. bu sana birşey kazandırmayacak. çık dışarı istediğini yap istediğin gibi yaşa bir kere geliyorsun ve her insan gibi sende tipini kendin seçmedin. yürüyün be amaaan başlıcam ulan tipinizede herkez bi kız için bu kadar derde düşüyor ulan küçücüğüz lan harbi diyorum küçücüğüz dert değil allah çarpsın diyorum bak. git istediğin kişiye istediğini de istediğini duy gerçekleri duy ölüoz lan 60 yıl 60 yılcık. reddedilin beğenilmeyin önemi mi var şuan küfür yazcaktım ama yasak okutun lan bu yazıyı artılayın falan çok hissederek yazdım öyle okumayın bi slow şarkı açın hissli okuyun çok sanatsal bişi oldu. cidden bak
  • stanco kullanıcısına yanıt
    Klavyenize sağlık
  • KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    Cok yanlis dusunuyorsunuz. En uzun ve en ciddi iliskimi asla cekici veya guzel bulmadigim birisiyle yasamistim. Ic guzellik vardir ve onemlidir. Siz once bu dusunceyi aklinizdan cikarmalisiniz. Siz dis guzellige onem veriyorsunuz ki her insanin ayni olacagini dusunuyorsunuz. Insanlarin once yuregini sevmeyi deneyin, inanin hersey cok daha guzel olacaktir. Dediginiz gibi insanlar mevcut, belki de buyuk cogunlugu olusturuyorlar fakat gercekten ic guzellige onem veren cok sayida insan var. Deneyimlerimden yola cikarak sunu soyleyebilirim, dis guzellige aldanarak basladigim hicbir iliskim duzgun gitmedi. Bir insanin yuregini sevince hersey bambaska oluyor. Bana gore dunyanin en guzel kadini benim sevgilim, en guzel arabasi benim arabamdir, cunku onlar benim. Herseyin ve herkesin daha guzeli vardir, beklentilerin sonu yok. Onemli olan her insanin kendi icin dogru olan kisiyi bulabilmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi 18 yasinda lise ogrencisi boyle dusuncelere kapilmasi normal bence cok abartilicak birsey yok. Para yok tip yok diyorda destur kardesim
  • Kardeş bak ben otuzuma merdiven dayadım. Etrafımda ne kadar güzel kız varsa ( akraba, mahalle, okul ve kardeşim dahil ) yakışıklı ile evlenen 1 tane bile yok. Bu sadece bana denk geldi zannetme.

Bak güzel kardeşim bu ülkede iş döner dolaşır yine paraya gelir. Olgunluk kriteri onu takip eder. Yakışıklılık mı? Bunların arkasına da o gelir.

Burası Türkiye. Burada işler geçim odaklıdır. Bir evlilikte kızın ailesinin verilecek olan kararda %50 etkisi vardır. (Tecrübeyle sabit) Uzun lafın kısası mı?

5000+ bir maaşın, evin olduktan sonra sen 30 yaşına gelince seçilen değil seçen tarafta olacaksın.

(Kendimden bahsetmedim tabi)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konu sahibi yazıyı alıntı yapmış. Siz görmediniz galiba
    Kendi yazmış zaten

Kendinden bahsetmiyor sanırım bu konuda.

• Tip sadece biyolojik dis gorunus degildir. Sana bakanin, ilk gordugu seydir.
    Tipsiz birisi ol ama BMW araban olsun; yine bazi insanlarin dikkatini cekersin.
    Tipsiz birisi ol ama universitede profesor ol, yine bazi insanlarin dikkatini cekersin.
    Tipsiz birisi ol ama cok iyi bir futbolcu ol, yine kiz arkadasin olur.
    Mesele, ilk bakildiginda dikkat cekecek bir ozelligin var mi; bu ozellik karsi cinsin hosuna gidecek bir sey mi. Budur.
    Ayrica iyi kalpli, sevecen erkekler de "kizlar p*c erkekleri tercih ediyor" diye aglamasinlar. Bu hareketler, kadinda guven ve heyecan yaratmiyor. Bunu kesin kandirirlar ya da bu erkekle ben hic heyecan yasayamam diye dusunurler. Biraz mistik ve sansayonel hareketler daha cok merak uyandirir.
    Sadece polis uniformasina tav olan insanlar var. Bu kadar buyutulecek mesele degil o yuzden cirkin olmak; bana gore tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipli veya tipsiz para herşeydir.

Tipin varsa kadın gelir çulsuz olduğunu görürse sabancının kızı bile olsa postalar.

Tipin varsa paran varsa hiç dini inanç filan kasıp kendini kandırma dünyada cennetini yaşa.

Tipin yoksa paran varsada paranı öne çıkaracak şeyler yaparak kadın düşer.özellikle günümüz çağında tipli ve paralı erkek kadar şansın artar.

Tipin yoksa ve parasızsan para kazanmaya bakacaksın.

Bu kadar basit önemli olan kriter para.

Ünlülerin ünlü olmadan önceki hallerine bile bakarsanız anlarsınız neyin ne olduğunu.
  • Çirkin insan diye bir şey yoktur. En çirkin insan bile bakım, saç, tarz, kıyafet, diksiyon konuşma, iletişim becerileri vb. Şeyleri değiştirirse iyileştirirse mutlaka bir alıcısı olacak seviyeye gelir. Neyi konuşuyoruz ki o zaman? Aşağılık kompleksi bu çirkinim tripleri. Bende çok yakışıklı değilim istediğim her kızla takıldım hayatım boyunca. Nedir yani. Az özgüvenli olun yahu bu karamsarlıkla hiç bir şey olmaz. Tek kriter tip olsaydı kimse sevişemezdi arkadaşlar sakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 2 Ocak 2017; 6:7:33 >
  • Hocam bu tarz sorunlar yasiyorsan sana onerim vucut gelisdirme yap ucgen kasli bir vucut ve uyumlu guzel giyin parfumsuz gezme yani bunlar ozguven konusunda sana fayda saglayacak su goturmez bir gercek calisiyor yada okuyorsan aksamlari spor salonunda 1 saatini harca beslenmeni duzenle ise yarar bir ilerleme elde edersin diye dusunuyorum
  • Çirkin erkek yoktur,az parası olan erkek vardır.
  • Beyler olay öyle değil.Tipin faydası şudur;

hiç tanımadığın çok beğendiğin bir kızla tanışmak istediğinde seni direk tipinle yargılayacak elbette,dur şunun karakterine bakayım demiyecek kız.Yani tip olmazsa şansın sıfır hiç tanımadığın bir kızla tanışmak için.Tip şart.

Ama eğer arkadaş ortamında mesela ünide,lisede veya ortak çıkarlarda buluşulmuş alanlarda paydalarda tanışıp hoşlandığın çok güzel bir kızı karakterlede tipsiz olsan dahi kendine aşık edersin.Kız tipe bakan biri olsa dahi bağlanır.Tipin duygularının önüne geçemez,deli gibi bağlanır,ben yakışıklımıyım diye sorsan olmadığın halde çokder,Çok gördüm bunu emin olun.

Bende bu arada tip olarak tam bir çöpüm.

• KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    Saç sakal kılık kıyafet?

• Şükür yakışıklıyım
  • Yazdığın kız sana yüz vermiyorsa sende kriterlerini düşür abi bu kadar basit
  • Tip her şey değildir, çok şeydir ama her şey olamaz. Her şeydir diyebileceğimiz tek şey paradır.

Ali ağaoğlunun parası olmasa kahvede takılan idris amcadan ne farkı var?
  • Yaratılışta herkes eşit değildir. O yüzden herkesin sınavı da aynı zorlukta olmayacak kardeşim. Kendimden örnek verecek olursam uzaktqn bilgisayar Mühendisliği okudum ben. Uzaktan okuduğum için çalışma imkanım vardı.O dönemde Lise Kpss den 84 aldım gardiyan olmak için başvurdum. Boyum 1.66 olfuğundan alınmadım. Sınır 1.70 idi şimdi daha yüksek sanırım. Zabıt katipliğinde de torpilim olmadığından elendim. O yüzden adalet arama bu dünya da. Asıl hayat öbür dünya da
  • Kardeşim çirkinsen türk kızından umudu kes, ama Rusya ve Kuzey Avrupa'daki her kızı tavlayabilirsin. Ben çok gördüm suratına katiyen bakılmayacak adamın yanında hayatımda göremeyeceğim kadar taş bir hatun.
  • ne kadar somun ; o kadar civata

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.