Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dış güzellik bu dünyada. İç güzellik sonraki dünyada fayda sağlar. Bu dünya ortalama 70 yıl, sonraki dünya ise mutlak sonsuz. Tabii ikisi bir arada iyi olur ama bence sade iç güzellik varsa o yeter. Her ikisi yoksa o zaman ağlayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Televizyon da 2 şehit haberi olsun birisi yakışıklı bir genç diğeri de çirkin olsun.İnsanlar her zaman yakışı olana daha çok üzülür.Herkes bunu inkar edecektir ama gerçek bu.

"Ay ne güzel de çocukmuş gencecik gitti"

güzel tespit şehit haberlerinde ön planda yakışıklı olanlar oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılKaplan81

quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

Hayatta problemi olmayan insan tanimadim. Herkes ne sinavlardan geciyor. Senin o ortamlara akiyor kizlarin aklini basindan aliyor dedigin insanlarin da ne dertleri var. "Ne dert" derken derdin buyuklugunden kucuklugunden bahsetmiyorum belki seninkiyle kiyaslayinca onunki kucucuk bir dert gorulur ama sen tipsizligine o da ufak derdine ayni olcude takiyorsa dertleriniz esittir ne sekle girdigi onemli degil.

Benim tipim iyidir diye tahmin ediyorum cevremden ve kizlarin bakislarindan. Sana sokakta yururken tipsize bak demisler, daha gecen hafta bugun tanimadigim cocuklar yanimdan gecerken tipime iltifat etti. Kimin umrunda? Bu konuyu okumasaydim 1 haftadir aklima bile gelmemisti. Gecenlerde bir arkadas bolumun en guzel kizi diye bir kizi gosterdi ben de aniden donup bakinca kiz onu konustugumuzu anladi o gunden beri kesiyor ve gecen tum amfi bosken yanima oturdu arkadasim ona asik kimin umrunda? Hani cok onemli saniyosunuz ya tipin iyi olmasini kizlarin size yazmasini, bi bok degil, bok gibi hayatim var. Daha dogrusu kendimi yapmam gereken islere verip aci duydugum seyleri hatirlamadigimda, dis etkenleri umurdamadigimda guzel, gerisinde ne yakisikliligin, ne kizlarin ilgisinin, ne zenginligin, ne hayalini kurdugunuz hicbir seyin bir boka yaradigi yok.

Dis etkenlerden etkilenmeyin, degistiremeyeceginiz seylere uzulmeyi aklinizdan bile gecirmeyin, erdemli bir insan olun, mutlu olursunuz. Bunu "cirkinlige ragmen mutlu olma yolu" olarak soylemiyorum Brad Pitt de olsaniz mutlulugun yolu budur. Biri onla sinanir biri bunla gerisi teferruattir. Hayatta en buyuk keyfi bir cocukla kavga ettigimde disipline giderken okulun en degerli hocasinin "o yaptiysa bi bildigi vardir" anlamina gelecek birsey soylemesinde, butun yaz her gun saatlerce ingilizce calisip dersde kendimi gosterdikten sonra gecen yil tartistigim kiz kelime bilgime hayran kaldigini soylediginde, onlarca kitap okuduktan sonra aylarca bekleyisin ardinda parami dovizde katlayip hakli ciktigimda, zar zor gecen hatta bir kere gecememis bir ogrenciyken milletin hayal dahi edemedigi notlari aldigimda ve bana karsiliginda hicbir sey veremeyecek birine sadece zarif bir insan oldugum icin icimden gelerek saygiyla hitap ettigimde onun yuzundeki degisimde. Bunlarin hicbiri dogustan gelen avantajlarimla ilgili degildi ne tiple ne baba parasiyla ilgili seylerdi. Tipim iyi param cok suyum var buyum var diye hayat amacini kizlara erkeklere hava atmak onlardan ustun olmak yaparsan da dunyanin en cirkin insanindan da mutsuz olman muhtemeldir. Mudahale edebildigin seyleri yeniden gözden gecir.

Kimi kandiriyosun sen ya çocuk yok karşında 18 yasinda adamım
    Yok onun derdi ile seninki esitmis falan filan sen yasamadigin icin hic bu duyguları asla ama asla anlayamassın yasasaydin cok iyi anlardin
    Okurken ağladım resmen yazdıklarını
    Yasayamadigim ve asla yasayamacagim bir dolu liste

Hocam o çok mu kötü durum bir fotograf atta olayın ehemmiyetini kavrayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Death comes for us all in the end
  • Muhabbet kuşu alırken bile güzelleri seçenler gelmiş burda iç güzellik bilmem ne diye bik bik ötüyor.Ben de çirkinim arkadaşlar kabullenin yani tip her şeydir.
  • Sabırla ve disiplinle kendine iyi bakmayan, iyi bir vücut sahibi olmayan, üstüne bir de "ühü ühü genler, çirkinim, kızlar bakmıyor ühü" diye ağlayanlar bakir ölüp çocuk yapmamalı. Hayat zor ve acımasız. Daha doğrusu, hayat neyse o. Hayvanlar aleminde de sürünün alfa erkeği olmayıp çocuk yapamadan ölüp giden tonla hayvan var. Bir Brad Pitt olamıyorsanız Vin Diesel olabilirsiniz, spor yapıp, maskülen, yağsız ve kaslı görünebilirsiniz. Ağlayıp sızlamak hiçbir boku değiştirmeyecek. Bu hayatta herkese farklı bir el dağıtıldı. Ağlayıp "ben oynamıyorum" diye oyundan çekilmek de bir seçenek, elindenkiyle en iyi oyununu oynamak da bir seçenek. Çünkü kartlar bunlar. Başka şansın yok.
  • Fiziksel güzellik insan ilişkilerinde, bir iş görüşmesindeki diploma gibi bir şey. Sizi kapıdan içeri almalarını sağlar; sonra diğer özelliklerinizden, tecrübelerinizden bahsederseniz. Diplomanız yoksa; 10 yıl iş tecrübeniz de olsa, 3 yabancı dil de bilseniz, piyano da çalsanız o iş görüşmesine sizi almazlar. Bu kadar basit.

Şu an yaşadığımız durum bu olsa da olması gerekeni Peygamber Efendimiz (SAV) çok güzel açıklamış:

quote:

"Kadınlarla dört hasletleri için evlenilir: Malı için, asaleti için, güzelliği için ve dini için. Sen dindar olanı tercih et, mesut olursun."- İbni Mâce, Nikâh: 6.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 2 Ocak 2017; 13:13:47 >
  • Bir güzellik var ondan hiç bahsedilmemiş, genellikle ikisininde dolgun olanı makbul,

Hemen fesat düşünmeyin pantolonunuzun sağ ve sol ceplerini söylüyorum

Onlar bütün güzelliklerin başıdır, hiçbir insan onlara hayır diyemez
  • Anlattıklarının hepsini deneyim ettim ve ediyorum. Ama keşke tek dert bu olsaydı...
  • Yaşını bilmiyorum ama muhtemelen benden küçük ve genç bir kardeşimizsin inan okadar saçma ve boş dusunceki bunlar ilerleyen yaşlarda anlicaksin gereksiz takıntı yaptığını...
  • İmtihan için geldiğimiz dünyada ''çirkin'',fakir,engelli,hastalıklı vs gibi insanlar isyan etmedikleri sürece ahirette mükafatını alacaklar.
  • Çok dert etmişsin bu tipsizlik olayını. Sana tavsiyem vucüt geliştirmeye başlaman. En azından iyi bir vucüt seni ön plana taşır ve özgüvenini arttırır. Senin resmen özgüvenin bitmiş internetten insanlara dert yanıyon. Başkalarının düşünceleri senin değil onların! Umursama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dışını beğenmeyen içini merak bile etmez bunlar safsata.
  • Dış görünüş ilk adım için gereklidir , ama iç görünüş ömrünün sonuna kadar. İlk adımda emin olabilirsinizki doğru insan karşınıza çıktığında onunda bi anlamı kalmayacaktır. Bu kadar karamsar olmayın 5 dakikalık zevk için dış görünüşü iyi olsa ne fayda yada senden daha yakışıklısı zengini 10 kızla takılmıs sen 1 kızla takılmıssın ne var bunda. Bence öncelik problem şükür etmeyi bilmekte benden veya sizden daha kötüleride var bu hayatta daima en dip veya en zirve değilsinizdir bunu unutmayın.
    Eski kız arkadaşımı dış görünüşü beni pek tatmin etmediği için ayrılmış biri olarak söylüyorum bunları , etrafımda ondan daha iyileri varken şuan her anlamda gel dese ışınlanmaya hazırım. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperhan52

İmtihan için geldiğimiz dünyada ''çirkin'',fakir,engelli,hastalıklı vs gibi insanlar isyan etmedikleri sürece ahirette mükafatını alacaklar.

1. Herseye kadir Tanri inanci=tum semavi dinlerin temel dayanagi.

2. İmtiha sonucunun yukaridaki dayanaga gore, Tanri tarafindan onceden biliniyor olmasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin olmayan kızlar için helak olmayan kardeşlerim, olabileceğine inandığınız biri olursa o zaman çirkin misin zengin misin pipin mi ufak düşünürsün.
    Hayattan zevk almaya bişiler başarmaya bakın
    Mesleğiniz olsun hobiniz olsun.
    Olabildiğince çok gezin
    Tatillere ortamlara girmekten çekinmeyin ayy ben utangacım ayy ben yapamam demeyin yapın
    Girişken olmak önemli
    Egosu olan insanlara bulaşmayın ne yapsanız bi bok olmaz onlardan
    Karşılıksız seveni bulursanız bırakmayın sarılın zincire vurun kaçmasın iyi bakın iyi sevin onu
  • Erotomaniac kullanıcısına yanıt
    Başkan efsane anlatmışsın herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli ve ona göre ne istediğine ve ne yapması gerektiğine karar vermeli , herkesin birbirine göre + ve - leri olucak mutlaka burda . + larını geliştirip gösterebilmek önemli olan :))
  • cocuksunuz daha biraz büyüyün bunların önemi olmadigini anlarsiniz
  • Çirkinlik de olacak. Hayatta ölümden ve sevdiklerini kaybetmekten daha acı bir şey yok. Varsın bi kaşım yukarda bir gözüm aşağıda olsun. Ömür 3-5 sahi dostla da gecer.
  • Dışını beğenmediğinin içini merak edipte konuşmaz insan..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.