Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Recep sert yaz araştır

Yüz nakli oluyor güzel bir bayanla evleniyor çocuk sahibi oluyor.Kadin,adama deliler gibi aşık.

Bu arada bir programda eşinin "kocamı çok kıskanıyorum.Surekli birilerinden mesaj gelip duruyor" dedigi de arşivlerde.

Senin cevrendeki kızlar tipe bakıyor olabilir ancak herkes böyle değil.Kadin dediğin duygusaldır.Hicbirsey olmadı git vücut yap.veya gir Bir enstrüman çal.Kilik kıyafetine özen ver.

Bu hayatta tip sadece ön görüşmedir,İş'e alımı belirleyen kısım senin hiçe saydığın kısım.

İnsanları da yanlış yönlendirip umutsuzluğa kaptırmanin bir anlamı yok.

"Dünya da ikna edilmeyecek tek bir insan yok"

Git bunun üstüne kitaplar oku ihtisas yap hayatın düzene girsin.
  • "İnsanlar birbirini görünüşleriyle selamlar, fikirleri ile uğurlar"
  • Adam hakli
  • Ben kesinlikle öğle düşünmüyorum. Bu kesinlikle insanın kendisine bakmasına kişisel bakımına dikkat etmesi ile alakalı. Yağlı bi vucüd mü tercih edersin sportmen bi vucüd mü insanların sadece herşeye bahanesi var yok vaktim yok yok param yok. Bunların hiçbiri değil abi mücadele yok mücadele. Bende kendimi çok yakışıklı bulmuyorum ortalamanın üstünde görüyorum sadece. Doğuştan herkes şanslı olacak değil malesef.
  • Bende yoruldum.
  • Çirkinlik falan bi yere kadar 5 bacağın 4 ayağın kafanın ortasında elma kadar beninde olsa sen paradan haber ver bu devirde aşk sevgi peşine düşme hepsi gelip geçici sadece bir kavgada yılların emeği çöp olur ama cebinde paran oldukça bütün güzellikler ne kadar çirkin olursan ol senin olur. Ayrıca şöyle bir şeyde yağabilirsin biraz vücudunu şekle sok ne biliyim body building yap fit görn giyim kuşam güzel saatler bileklikler karizma ol yani belki ordan kotarabilirsin kardeş.
  • kardesim geri kalan hayatında ruhunu çok yakışıklı bir bedene aktarma imkanın varmı? yok. o zaman elindekini değerlendireceksin. bakımlı olup spor yapacaksın. üstüne başına dikkat edeceksin. herkes süper yakışıklı değil, tıpkı herkesin çok zeki olmadığı gibi. bilmiyorum inanıyor musun İslama ama, herkesin kendi hayatında bir imtihanı var. Kiminin ekonomik, kiminin sağlık vs. parası olan, tipi olanda elindekiyle imtihanda, neyi nasıl kullandığımızın hesabı sorulacak elbet. Tabi inanıyorsan geçerli bu dediklerim

Allaha emanet
  • mesajım bulunsun. önemli olan insanlık.
  • Her ne kadar zor da olsa bu dünyadaki insanları her ne olursa olsun umursamamak gerekir. Değmiyorlar çünkü. İlla ki çıkar biri karşına sever,sevilirsin. Bence hiç bir insan kendinden önemli değil, olmayı hak etmiyorlar.
  • her ikisi de önemli . hem iç hem de dış güzellik öndemlidir. ikisi bir insanda bulunabilir de bulunmayabilir de :)
  • KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    Eğer akıllı olup senin dünya imtihanının böyle oldugunu kabullenip sukredersen ebedi alemde 5-0 önde baslayacaksin..

fiziki görünümü iyi fakat aklı yayan veya herseyi yerinde cok sevdigi iki buklum, veya her imkanı var fakat kullanamıyor sence hangisi...

bu dünya imtihan dünyası Allah a sukretmeli.. Allah beteri den saklasin..

Her zaman altındakine bakabilmeli insan.. Çünkü ne olursan ol her zaman senin üstünde birileri olacaktır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir iki kisi daha yazmis ama ben yinede bidaha yaziyim. Senin anlatiklarin sadece türk kizlar icin gecerli. Heryerde aynilar. Almanyada yasiyorum burdada öyleler. Sadece dis görünüse bakiyolar normal arkadas buluyoken bile. Ama diger irkdan gelenlerin hicbiri öyle degil. Cogu cok samimi davraniyo insana. Bizim türk kizlari niye öyle cidden bilmiyom. Yani insanin dis görünüsüyle alakasi yok diger insanlarin sana nasil baktigiyla alakasi var. Türkcem biraz kötü özürdilerim bu arada.
  • Beyler yorumları biraz okudum da bir konuya değinmek istiyorum ...

Başkasının eksikliğine bakıp şükretmek nedir ya? Başkasında olan bir kusura bakıp ben de yok oh be deyip mutlu olmak nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her insan dogal olarak dis goruntuye oncelik verir ama bu yine de yeterli degil. Herkes sadece guzel diye sevilmez, karakterde cok onemlidir. Bu kiz icinde erkek icinde aynidir, yoksa niye her yolda gordugumuz cirkin erkek/guzel kiz kombinine "ulan cocugun tipe bak kizin tipe bak bu dunyada adalet yok harbiden" diyelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerB -- 2 Ocak 2017; 12:2:7 >
  • İç güzellik de önemli; ama dış güzelliğin de önemli olduğu inkar edilemez.

Bir de "cep güzelliği" gibi başka şeyler de var. :) Ona hiç girmeyelim şu konuda.

Burada dış güzelliğin önemi sadece aşk ve cinsellik bazında düşünülmemeli.

Size iş hayatından bir örnek vereceğim.

İK danışmanları ve diğer İK çalışanları, iş analistleri, müşteri danışmanları gibi müşterilerle ve diğer şirket dışı kişilerle yakın bağlantılı olan pozisyonlara daha çok kadınlar alınıyor. Ben daha buralarda çalışan "çirkin" birini hiç görmedim.

Hatta meseleyi başka boyutlara çekmek istemiyorum pek ama, bu pozisyonlarda çalışan başörtülü çalışan da çok azdır mesela özel sektörde, başörtüsü serbestliği geldiğinden beri.

Kesinlikle bu pozisyonlarda çalışan her kadını damgalamıyorum; ama müşteri memnuniyeti ve dolayısıyla ikna edicilik açısından görsellik de önemli.

İş hayatının yazılı olmayan kuralları... Bir erkek olarak bu düzenden bazen tiksiniyorum; ama gerçekler bunlar. Neyse...

Arkadaşlık ilişkilerinde de var bu dış güzelliğe önem verme. Ben daha tipsiz bir erkeğin çevresinde güzel bir kadın arkadaş görmedim, cep güzelliği gibi başka çekiciliği yoksa. :) Ben de yakışıklı biri değilim ve güzel kızlarla olan arkadaşlık ilişkilerim tüm sıcakkanlılığıma, yardımseverliğime rağmen çok koyu ve samimi muhabbetler ihtiva edecek düzeye gelmedi.

Çok esprili ama tipsiz biri olursanız en fazla "sevimli, sempatik" olursunuz. Bunun getirisi de bir yakışıklılık kadar yüksek değildir.

Bir güzel/yakışıklı genç öldüğünde ve haber bülteninde fotoğrafı ile yer aldığında "Güzel de kızmış/Yakışıklı çocukmuş da, yazık olmuş" denilir. Aynı yakınmalar tipsiz biri için yapılmaz.

Ve saire ve saire... Tipsizseniz bazı gerçeklere katlanmak zorundasınız.

Ben katlanıyorum. 26 yaşındayım. Alıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

Boş konuşmuşsun

Recep sert yaz araştır

Yüz nakli oluyor güzel bir bayanla evleniyor çocuk sahibi oluyor.Kadin,adama deliler gibi aşık.

Bu arada bir programda eşinin "kocamı çok kıskanıyorum.Surekli birilerinden mesaj gelip duruyor" dedigi de arşivlerde.

Senin cevrendeki kızlar tipe bakıyor olabilir ancak herkes böyle değil.Kadin dediğin duygusaldır.Hicbirsey olmadı git vücut yap.veya gir Bir enstrüman çal.Kilik kıyafetine özen ver.

Bu hayatta tip sadece ön görüşmedir,İş'e alımı belirleyen kısım senin hiçe saydığın kısım.

İnsanları da yanlış yönlendirip umutsuzluğa kaptırmanin bir anlamı yok.

"Dünya da ikna edilmeyecek tek bir insan yok"

Git bunun üstüne kitaplar oku ihtisas yap hayatın düzene girsin.

Vardır o yüz nakli olan adamın başka bir şeyi de öyle evlenmiştir.

Kendimizi kandırmayalım. O kadın o güzellikle o adamla adamın o hâliyle evlenmez normalde.

Cep güzelliği falan vardır ya da başka bir çıkarı vardır işin içinde.

• Şu adamın yazdıklarının hepsi tamı tamına doğru.Sürekli birde şu konuya itiraz eden tipler var ayar oluyorum.Tip bu dünyada herşeydir.
  • Hem çirkinim toplumda hor görülüyorum de hem çirkin kız sevmem güzel severim de. Vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da]

Şu adam şu tipiyle Jane Birkin ve Brigitte Bardot gibi kadınları kendine aşık etmiş. Bakın birlikte olmuş demiyorum. Aşık etmiş. Çoğu insan kimse kendisine aşık olmadan yalanlarla yansımalarla yahut sadece sevgiyle yetinip ölür.

Yeter ki kararmasın sol memenizin altındaki cevahir.

Önce kim olduğunuza kim olmak istediğinize karar verin.

Ve kızlardan çok az bir kesim tipe bakar. Önemli olan mizaçtır.

Fotoğraf açılmıyorsa:http://images.complex.com/complex/image/upload/c_limit,w_680/f_auto,fl_lossy,pg_1,q_auto/ycfory2cmapyrdigai1s.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Man. -- 2 Ocak 2017; 12:16:12 >

• Sadık bir hanım için iman, manken gibi hanım için para gerekir bu hayatta.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.