Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dünya yalan dostum. Asıl öbür dünyada hayat var. Bu dünya öbür dünyanın gölgesi, analdın mı? Öbür dünyada cennet kapısından girersen yapman gerekeni yazayım sana. allaha söylüyorsun, tipim Brad Pitt, boyum 230cm, sarışın mavi gözlü kaslı olmak istiyorum diyorsun, şıp diye öyle oluyorsun. Bak taktik basit, hadi yine iyisin.
  • VETERINARY kullanıcısına yanıt
    Nasıl zihniyet bu anlamadım sırf ambalaja bakarak birine aşık olunacağını düşünmek saçma değil mi yoksa ben mi böyle düşünüyorum sadece. çirkin kız hayatına bir şekilde girer mutlu oluyosan yanında birlikte olmak keyif veriyorsa aşık olabilirsin gayet güzel. Ayrıca güzel çirkin farketmez kimse sokakta gördüğü kişinin karakterini merak etmez sen güzel kadına bakıyosun çünkü tatmin olmak için bir obje olarak kullanıyon onj başka bişey değil yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da]

en sevdiğim sanatçılardan ayrıca konuşması peltek ve çirkinliğiyle alay edebilen sağlam karakterli bi insan
  • Ha bide şöyle birşey var, çirkinsen ve eğer zenginsen ozaman da şansın var yine. Ama o açlığın vermiş olduğu hissiyatla kendini kıza kaptırmamalısın, çünkü o sadece paran için seninle birlikte bunu sakın UNUTMA! Birşeye şahit olmuştum çok önceden, bir yerde bir tipsiz birde fevkalade yakışıklı ve ortamda 2 adet'de kız bulunuyordu, çirkin olan son derece güzel konuşuyor, yakışıklı olan ise, Kadına, garı, avrat diyor arada birde bozul bir aksan ile ufak çaplı küfürler ediyordu, bu kızlar güzel konuşan tipsiz kardeşimize "Ooo ses kalitesi görüntüden daha iyi" gibi şeyler söylerek dalga mı geçiyolardı tam bilmiyorum ama, bu bozuk aksanı ile arada birde ufak tefek küfredenin her söylediğine, vucuduna dokunarak kahkahalar atıyolardı. İşte bu çirkin olanın insanlardan nefret etmesine, hayattan kopmasına eğer inancı eksik ise intihar etmesine bile sebep olabilir. Ama gördüğüm kadarı ile çocuk pek problem etmiyordu öyle şeyleri, bu da güzel birşey. Ben aslında ortanın bir tık üzerindeyim, herkezde sever yani, en azından ben öyle düşünüyorum, hissettirmişler ve özellikle kızların bu yönünü bildiğim için hepsinden soğudum. Bu çirkin güzel ayırt ederek ayrım yapma olayı erkeklerde pek yok aslında, tabi dilenci kılığı kadar da değil

• Diyelim ki Ayşe ahmeti çoooook yakışıklı buldu ve evlendi, ahöet birgün onu aldatsa dahi, ahmet çoooookkm mükemmel yakışıklı olduğu için be ugacıcık bir çana ile ayşe ahmeti affeder. Ama ayşe diyelimki birşey olduda çirkin mehmetle evlendi bu mehmet neyaparsa yapsın ağzıyla kuş tutsa dahi ayşe mehmetin en ugak minnacık bi hatasında bile boşamakla tehdit eder, ağzına geleni sayar, aşşapılar hakaret eder, ayşe buyüzden mehmete ihanet bile eder çünkü haklı sebepleri var kendi içinden uydurdukları ama aslında doğrusu o sebeplerin, kocasının tipsiz olması! O*** ayşe
  • Yakışıklı minibüse binince her fırsatta kafa onun olduğu yöne çevrilir göz ucuyla bakılır içindeki o doğruyu belli etmemek için, niye belli etmiyorsun ki ? Çünki başkalarına "önemli olan iç güzellik diyecek" ;), Tipsiz sana minibüste yer verse bile, belki sıratına bakmadan ağız ucuyla bi "teşekkür edilir". arkadaşlar bunlar gerçekler fakat, herşey kadından kozdan ibaret değil, şükredin cenabı hak öyle uygun görmüş, şüphesiz var bir bildiği.
  • Rudiment'lerini aksatma, düzenli etüt yap. Çalmak ile çalışmak farklıdır. Her gün düzenli çalışmanı öneririm. Davul sadece zeki insanların altından kalkabileceği bir enstrümandır bunu unutma. Boş ver gerisini...
  • oncgrafik kullanıcısına yanıt
    Bu adamı ne zaman görsem, "La oğlum Konya yolundayım Konya yolunda!!"
  • Burasi adami tuketiyor bak hic abartmiyorum Almanyada aktiv yaptigim sporlar sunlar idi:
    Futbol/Basketbol/Masa Tenisi
    Skateboard/Snowboard nadirde olsa kosu

Her gun gitar caliyordum ugrasiyordum baya

Turkiyeye geldikten sonra Skateboard yapmak icin yer ara yok park yok sonuc 2 senedir binemiyorum yasim 31 haliyle cogu kisi suna bak diyordur ama ben aldirmiyorum tek sorunum kaldigim 15km civarda skateboard parki yok
    Snowboard desen ayni

Gitara gelince ortamdanmidir bilmiyorum hevesim kacti artik korle yatan sasi kalkar benimkide o misal ulkede enstruman calan cok az.
  • bu konuda 2 geyik yapılır durur...( 2. sinin doğrulup payı vardır. )

1.'si : " oğlum tip önemli değil ,fırlama olmak lazım,ağzın iyi laf yapacak o zaman karşı cinsi etkilersin."

2.'si : " ağbi ya! nerde kel,göbekli( top sakallı ) patetis herif var yanlarında sülün gibi kızlar.Ataistler bunuda açıklayın laynn! " :)

bunlar önceden de konuşulurdu.şimdi bakıyorum yine aynı geyik

[
  • Insanlar birbirini tanidikca ic guzellige bakar.

Birden bire kimse kimsenn icini okuyamaz.

Bi kere cirkin kimse yoktur.

Senin bakisinla alakali bisey o.
  • Okuyunca merak ettim bu tipi...

hayatlar pendik iken hayalleri paris de tutmanın mantığı yok...

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

ille de paris diyorsan da paran çok olacak aga, parayla kendine bi hayal dünyası oluşturacan... ta ki bitene kadar
  • Once kendinizle barisik olun mutlu olmasini bilin yeri geldiginde kendinizi elestirdiginiz zaman bir adim onde olursunuz. Tipi olmayana insanlarin (bana gore tipsiz insan yoktur yuregi bozuk yada temiz insan vardir) genelde ozguven eksikligi oldugundan mal gibidir. 2 kelime konusamazlar. Neden cunku ozguveni yok ! Aslinda icinde ne firtinalar kopar neler soylemek ister ama soyleyemez. Cikin artik su ic dunyanizin firtinasindan rahat olun unutmayin ki hic bir zaman keske demeyin ertelemeyin icinizde yureginizde hic bir sey kalmasin elinizden geldigince icinizden geceni yasamaya calisin ve soylemek istediginizi soyleyin. Kalin saglicalikla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamar01 -- 2 Ocak 2017; 2:43:58 >
  • Üzüldüm lan okuyunca 😔
  • Anladığım kadarıyla, tipini bilmem ama bu hoyrat delikanlının kalbi çirkin. Laf anlatmaya çalışmayın boşuna, kulağından girmiyor bile..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu tezin çürüdüğünü sana bir anımla anlatayım arkadaşım. Lisede bir arkadaşım vardı. Pazardan para duş alır, saçlarını eliyle bile taramaz, saçma sapan kıyafetler giyerdi, dişleri testere gibiydi ve tipine bakamazdın. Bu arkadaşımla üniversitede tekrar karşılaştım. Adam kas yapmış dışarıdan yapılı duruyor, o değişik yapılı kafatasını örtecek 10 numara bir saç bulmuş, giyinmesi 10 numara dışarıdan baktığında dikkatini çekecek kıyafetleri var, dişlerini yaptırmış hepsi inci gibi. Gittim oturdum konuştuk. 30 sn de bir kızlar selam veriyor. Biri oturdu, çocuk rica etsem kalkarmısın uzun süredir görüsmedigim bir dostum konusacaklarimiz var dedi. Agzi 10 numara laf yapiyor. Sordum anlattı. Bana verilmiş tüm kusurları yendim. Onlarca kitap okudum kendimi geliştirdim, spor yapmadığım gün yok, modaysa en kral pantolonum 50 lira ama giymesini bileceksin falan baya anlattı. Bu devirde çirkinlik diye bir şey kalmadı hocam. Gidin uğraşın. Yuzunuzde koca bir ben varsa 10 dk lik lazerle aldirin, disiniz bozuksa dolguyla yaptirin, her gun spor yapin kanatlariniza pazulariniza goz diksin kizlar, siyah lacivert giyinmeyi birakin artik azicik renginiz stiliniz belli olsun, kitap okuyun diksiyonunuzu kelime dagarciginizi gelistirin ki kizlar zekaniza hasta olsun. Cirkinlik mi kaldi?

• Şu klip geldi bir de aklıma

• çirkin kadın çohtur fotkanın suçu yohtur, diye o lafın devamı var.

müslüm gürses yakışıklı mı?

kayahan yakışıklı mı?

bülent ersoy nedir peki?

zeki müren nedir?

pavarotti yakışıklı mı?

maykıl ceksın yakışıklı mı?

tarkan kısa boylu?

kyle minogue kısa boylu?

dış görünüşün herkesin beğendiği gibi olmaması senin öyle kalmanı gerektirmez. değişebilirsin. kendini geliştirirsin insanlarda bir türlü seni beğenmeye başlar.

ben lisede sınıfın en leri listesinde en salağı seçilmiştim. yanımdakide sınıfın en yakışıklısı seçilmişti. okul hayatımda hepsınıfın en zayıf 3 kişisinden biriydim kemiklerim sayılırdı. bu en salak olayından sonra spor aletleri aldım evde saçma salak hareketler yaptım, sonra ünide spora gittim futbol oynadım vs. öyle bir noktaya geldimki etrafımda benden yakışıklılar benim yanımdakilerle tanışmak için sürekli beni arar oldular. her zaman kendimi geliştirmek için çalıştım halada gelişmeye çalışıyorum. o beni salak seçenlerle hala görüşüyoruz ve inan içimde onlara karşı hiçbir negatif birşey yok. olamazda. hatta severek görüşüyorum. yanımdaki en yakışılı seçilende hala en samimi arkadaşlarım arasında.

eğer kendinde bir dezavantaj bir eksiklik görüyorsan birşeylere kızacaksan önce kendine kız ben neden birşey yapmıyorum diye. eğer birşeye gerçekten ihtiyacın olursa emin ol o ihtiyacı giderecek gücü Allah hepimize vermiş. sende dış görünüşünün daha iyi olmasına ihtiyaç duyuyorsun. o halde nasıl olmasını istiyorsun ona karar ver net bir hedef belirle, bunu nasıl yapabileceğini araştır ve uyguluman gerekenleri yap, gerisi zaman meselesi bir bakmışsınki eski halinle kendin dalga geçer olmuşsun.

o spor salonlarından birinde soyunma odasındayız çıkıyoruz artık, gördüğüm en büyük göbekli bir 40-50 yaşlarında bir adam arkadaşımla bana "ne diyorsunuz gençler gider mi bu?" dedi göbeğini okşayarak, dedim "amca insanlar dağları delmiş bu nedir ki dedim." adam: " hah işte tam benlik bir cevap" dedi.

ne kadar gençleştiğin güçlendiğin zenginleştiğin veya daha yakışıklı daha güzel olduğun çok çok önemlidir. ama hayat ilerlerken etrafında ne kadar insanın olduğu daha önemlidir. sana hayatı etrafındakiler sevdirir ve etrafındakiler zehir eder. etrafındaki insanların sana nasıl davranacağıda sana bağlıdır ve elindekilerin sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek en önemlisidir. nefes alıp yürüyebilmemiz bile Allah ın bir lütfudur. ama bunu nedense hasatahaneye düşünce anlarız. ayağımız kırılmadan önce yürüyebilmenin ne kadar değerli olduğunu bilmeyiz. elimizdekiler için şükredebilir daha fazlası için birşeyler yapabiliriz.

• Çirkin olsan bile para var ise bu açığı kapatırsın ha para yok ise vay haline çirkinlik,özgüven eksikliği ve parasızlık.. Off ulan oyunu zaten kurmuşlar bizede kaybetmek düşer.
  • çirkin arkadaşlar, kaçınız şişman ve çirkin bir kadına aşık oldunuz? gidip ilik gibi kadınlara tutuluyorsunuz sonra "neden reddedildim" diyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.