Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    He birde iğrenç bi insansın, rezil pis çirkin.
  • Kalbi ve huyu guzel olsun. Tip ortalama olsa da olur guzel olmasına gerek yok. Kadın dunya guzeli ama her ortamda kocasına fırcayı basıp onu kucuk dusuruyo, fesat ya da cok para harcıyor, aldatıyor, erkek cok yakısıklı ama pisliğin teki haftada bir banyo yapıyor elini burnundan çıkarmıyor. O yuzdwn tipe cok takılmayın. Tamamen tipe bakanlar eğitimi nispeten dusuk olanlardır. Üniversite okuyanların, kadın olsun erkek olsun tipten once aradıgı baska ozellikler var bence. Ha onlarda da mantıksız olanlar var. Bosanmaların bu kadar artmasının nedeni de o. Tamam sevgi olacak ama mantık da olmalı.
  • KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten tipini çok merak ettim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaju waffle

Kalbi ve huyu guzel olsun. Tip ortalama olsa da olur guzel olmasına gerek yok. Kadın dunya guzeli ama her ortamda kocasına fırcayı basıp onu kucuk dusuruyo, fesat ya da cok para harcıyor, aldatıyor, erkek cok yakısıklı ama pisliğin teki haftada bir banyo yapıyor elini burnundan çıkarmıyor. O yuzdwn tipe cok takılmayın. Tamamen tipe bakanlar eğitimi nispeten dusuk olanlardır. Üniversite okuyanların, kadın olsun erkek olsun tipten once aradıgı baska ozellikler var bence. Ha onlarda da mantıksız olanlar var. Bosanmaların bu kadar artmasının nedeni de o. Tamam sevgi olacak ama mantık da olmalı.

Konudaki en dogru cevap arkadaslar tipi guzel olunca diger seyler onemsiz saniyor ahlaksiz kahpe bi kadinla beraber olunda sonra anlarsiniz guzel olmasi birseyi degistirmeyecegini dedigin gibi ortalama olsun ama duzgun kiz olsun onemli olan o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece zamana bırakın birazda kendinizi geliştirin en azından bi ortamda dinlenecek bi sohbetiniz olsun. Hiçbir şey yapmayıp ya ben çok çirkinim diyip hayattan soyutlamayin kendinizi yalnızlığınızı çirkinliğinize bağlayıp ajitasyon yapmayın.
  • Ben engelli bir insanım haliyle çirkinim :) seviyorum dediğim kızlarda oldu hayatımda ama kimisi sanamı kaldım dedi kimisi arkadaş görüyorum dedi ve bunlarla bu tip sohpetlerde iç güzellik iç güzellik zırvası gündemdi yalan öyle bi düşünce yok fiziki yapı vehatlar önemli illaki birgün beğenmesede benimde bir yol arkadaşım olacak olmayabilirde neyse tip şekil vs. Önemli arkadaş bizzat yaşadıklarım çok hazin neyse fiziki yapı önemli.
  • Tipsiz derken kime göre tipsiz mesela benim çok çirkin dediğim bi kıza arkadaşım çok güzel diyebiliyor şimdi o kız kime göre tipsiz yada kime göre güzel ?

32 yaşındayım çok kız arkadaşım oldu sosyal yönden,sevgililerimde oldu bir sürü insanla konuştum güzel,yakışıklı en tecrübeli çapkınlarla muhabbet ettim çıkan tek sonuç masada yaptıgın muhabbettir tipe kim gelir kaşar kızlar yada 2 günde senle yatan kızlar gelir senle ciddi manada sevgili olacak yada takılacak biri gelmez,biraz kendinize güvenin yahu,ben yakışıklı değilim ama çok güzel kız arkadaşlarım oldu çokda reddedildim bana ulan ne tipsiz adam diyen kızda oldu ya bu utku ne tatlı diyen kızda şimdi hangisine göre kendimi yorumlamam lazım.Bi günde eve gelip benle yatan kızda oldu buna göre değerlendirirsek demekki çok üst düzey bi erkeğim.

Hepimiz ölecez gidecez bi gün ya Reinada ne yakışıklı ne güzel adamlar vardı bi saniyede şerefsizin birisinin saldırısına uğradılar,kör değilsiniz,topal değilsiniz benim yüzünün yarısı 2.derece yanmış arkadaşım var çokda güzel sevgilisi var ve ciddiler,her erkekle bişeyler yaşamış aartık inanılmaz bi tecrübeye sahip onla bunla yatan bi kızın bana tipsiz demesinin ne önemi var ne kaybedecem hayatımda 1 saatlik bi zevkmi bumu yani olay.

Kim karşıma gelirse gelsin hep bunu derim en büyük güç paramı,tipmi asla en büyük güç muhabbetindir kendini ifade etmen şeklindir,tipsiz işi gücü olmayan bi adam güzel bi kızı ayartıp nikahı kıyıyorsa ben o adama yetenek derim,önemli olan konunun ne oldugu değil sen türk sanat müziğinden bahsedersin kızın uykusu gelir ama bu işi iyi blen birisi muhabbet eder kız adamın içine düşer bunada şeytan tüyü derler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skanzy

Sonsuzlukla 70 seneyi karşılaştırıyorsun ve 70 seneyi önemseyebiliyorsun ki bence bu tam olarak inanmadığını gösteriyor.

Inanmiyorum zaten ama orasi ayri konu sadece beni aydiqtmani bekliyorum acaba bilmedigim ya da kacirdigim baska bir sey mi var ?

Burak ozcivit de cennete gidicek ya da brad pitt ya da scarlet johansson da diyelim hepiniz cennete gidiceksiniz onlar 70+ sonsuz cennet yasiycaklar sen ise 70 yil cehennem + sonsuz cennet yasiycaksin peki aradaki 70 yil farkini kim karsiliycak? Bu onlarin yanina kar kalicak ya da. Cennetede allah sana o. 70 yilin farkini kendisi mi kapaticak napicak bi anlat sorgula sonra bana cevap ver. Kacirdigim bir nokta varsa soyleyebilirsin ama mantiksiz geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şunu bilirim şunu söylerim. Çirkin kız vardır, çirkin erkek yoktur.

Konu sahibi pm den ss atabilir mi? Cidden merk ettim nasıl bu kadar dolmuşsun.?

Edit: Bir iki tavsiye verebilirim belki. İnan kötü niyetim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaussure -- 2 Ocak 2017; 0:44:59 >
  • Aynı şeyleri Arthur Shopenaur abinin Aşkın Metafiziği kitabında okudun.

Katılıyorum

• Ah dostum ah bende senin gibiyim. Arkadaşım yok adam gibi dertlesmek için. Aileme söylüyorum aldırış etmiyorlar bile. Tipsizim ama onlar hep guzel diyorlar uzmemek için. Elden ne gelir artık bilmiyorum.
  • Valla ben kabullendim bazen bu gerçeği unutabiliyorum. Ama alisveris mağazalarında deneme kabinlerinde her duvarda ayna oluyor sanki başkasının gözünden bakıyorsunuz kendinize. O zaman anlıyorum ne kadar tipsiz olduğumu. İyi giyindigimi düşünüyorum ama tip olmayınca olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 980Ti Satılır.

Ah dostum ah bende senin gibiyim. Arkadaşım yok adam gibi dertlesmek için. Aileme söylüyorum aldırış etmiyorlar bile. Tipsizim ama onlar hep guzel diyorlar uzmemek için. Elden ne gelir artık bilmiyorum.

Dostum annene göre Brad Pittsin anneler öyledir

• Kardeşmim seni yüzde yüz anlıyorum.
    Bende süper çirkimin ,tipsizim.Yaşadıklarını yaşadım.Seni okurken kendimi okumuş gibi hissettim.
    İnsanlar 2 yüzlü .Herkes iç güzellik der kimse buna önem vermez , kimse umursamaz.
    Sevgiliyi geçtim normal kız arkadaşın bile olmuyor doğru düzgün benimde olmadı :( Hatta erkek arkadaşlarınla bile aranda hep bir mesafe oluyor.Ben 32 yaşında yanlız birisiyim maden müh terk, aof işletme mezunuyum bu senede uzaktan pc müh başladım.
    Dediklerini hepsini hatta fazlasını yaşadım.
    Çirkinsen ve torpilin yoksa kazansanda sınavları elenirsin banka mülakatlarından vs den ben elendim çünkü
    daha az puanı olan ama tipi iyi olanlar alındı.(Torpili olanları saymıyorum işte en önemli şey torpildir)
    Millet kendini geliştir der ama dostum sıkıntı görünüşte olduğunda istediğin kadar kendini geliştir sorun 20 metre öteden dışarıda hep gözükür halde olduğu için kendini geliştirmen istediğin gibi fayda etmez.

Ben sana gerçekten benim gibi çirkinsen o zaman akedemik olarak kendini geliştir,kedi bak,canım kendinle barış vs asla demeyeceğim.Durumun farkında olman çok önemli şimdi yapman gereken

Şayet kilolusan mutlaka kilo ver asla ama asla fazla kilon olmasın.Şayet kilosuzsan ne yap ne et sağlıklı kilo al!Ne olursa olsun Spor yap hatta direk body yap vücudunu şekillendir.Ciltdinde sivilce vs sorunun varsa mutlaka doktora çık ilaç kullan.Dişlerin sarı ise mutlaka 300,400 tl ver lazer ile dişlerini beyazlat diğer yöntemler işe yaramıyor!
    Gözlük kullanıyorsan mutlaka kendine en yakışanı güzel olanınını tak veya lens kullan.Olaki gözlük,lens işi çözüm değilse lazer ile göz tedavisi ol.
    Bizim gibi çirkin isnanlar giydiklerine çok dikkat etmeli asla kötü giyinme bu birazda para işi tabi ama renkli ,civcaklı bir şey tipi olanda yakışır ama bizde paylanço gibi görünmemizi sağlar.

BAK SANA KARAKTERMİŞ ,ZİHİNSEL GELİŞİM VS ŞAÇMALIMIYORUM DOSTUM.Bizim gibi olmayan insanlar asla bizi anlayamaz.Burada gelir herkes iyi kötü yorum yapar ama bak bizim görüntü olarak sorunumuz var bunu gidermek,mininize etmek zorundayız.

Ben 172 boyunda 110 kilodum 77,78 kiloya kadar inmiştim şimdi gene kiloluyum çok uğraşıyorum,dişlerimi beyazlattım ,yaptırdım.Saçlarımı uzattım ,kirli sakal bıraktım.Elimden gelen herşeyi yapıyorum.

Asla pes etme toparla kendini.Evet karikatürdeki gibi fazla kilolarında verince bradpit olmuyorsun ama çok şey değişiyor.Burnu yamuk ve boynunda yara izi olan arkadaşım burnundan ve yara izinden amilyat olduktan sonra hayatı değişti.

Yukarıda iyi niyetli bir arkadaş Heidi Klum, Seal fotosunu atmış ama onlar çok zengin ve nadir bir örnek
    istinalar kaydeyi bozmaz.O zaman Aliağa oğlu gibi zengin olalım bumudur çözüm?Görünüşünde sorun varsa bunun üzerine gitmelisin bunu sana sadece kız arkadaş,erkek arkadaş için yazmıyorum .Görünüşün bir işe girip girememmende bile önemli.
    http://arsiv.ntv.com.tr/news/154382.asp

Bildiğim bilgisayar bilgisini bilmeyen arkadaşlar tekno marketlere girdi çalışşıyor sırf tipi var diyede yükseldiler , ben fabrikada çevremde insan olmayan yerde makinelerle çalışıyorum.

Tipli,güzel görünmek çok ama çok önemlidir öyle milletin dediği gibi boşver canım barışık ol bak başka şeylerde var demesine asla ciddiye alma!!!

Her türlü reddedildim ağzım çok iyi laf yapar ama tip yoksa hep senle arkadaş kalalım vs derler oda bir müddet sonra yürümez.

Zafer istiyorsan savaşmalısın.

• Of hocam bu kadar kötü bir hayati hak edecek ne yaptim. Soranim bile yok

• Ben de çirkinim ama kesinlikle dert etmiyorum... İnsanlar bilgiye bakıyor. Senin tipin emin ol Stephen Hawking'den çirkin değildir ama dünya ona hayran...

Biraz gerçekçi olun, kendinizi geliştirin... Aklını kullanmayan yakışıklı diye gezenlerin sonu zaten genelde aynı...

İnsanların takdirini kazanmak istiyorsanız insanlığa bir şeyler katın, kendinize saygı duymak istiyorsanız öğrenin ve dış görünüşün önemli olmadığını anlayın bu sayede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 2 Ocak 2017; 0:26:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında tipsiz ve çirkinler olarak buluşma ayarlıyabiliriz hem şartlarımızda eşit kimse birbirini tip konusunda ezemez rehabilite oluruz😂
  • Nasıl konu la bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

He birde iğrenç bi insansın, rezil pis çirkin.

Sen bile dedin cirkinsin diye vay be
    Sende vur bi dal dostum

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.