Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hayatta önemli olan hayatın zorluklarına karşı isyan etmek değil çözüm yolları bulmak gerekli dış görünüşün çokmu kötü ilk önce nelerinden şikayetçi olduğunu belirle burnun mu, dudağın mı kötü? Operasyon geçir Yüzün sivilcemi dolu? Krem,ilaç kullan. Belki hastalıktan kazadan vb. Sebeplerden dış görünüşü kötü olanlar şikayet edebilir ama senede 1 diş fırçalayan ayda 1 banyo yapan parfümün ne oldugunu bilmeyen insanların bu durumdan şikayetçi olmaması gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş kaç bilmiyom da evlenilecek erkekte kadinlar cogu durumda tip'i 1. plana koymaz. Para guven karizma vs. gibi seylere bakilir.

Yani lisede siniftaki herkesin tipiyle dalga gectigi asosyal ergen durumundaysan su anda uzulme derslerine calis, ilerde dolgun maasli bir isin oldugunda o kizlarin hepsi pesinden kosacak.

Hatta sana bu konuda guzel de bir ornek vereyim,

Burcu Esmersoy mesela, TR'nin en guzel kadinlarindan biri olarak anilmasina ragmen ben yakisikli erkek sevmem dedi ve İbrahimovic hayrani oldugunu soyledi.

İbrahimovic de bildigin karga burunlu cirkin adamin tekidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

Boş konuşmuşsun

Recep sert yaz araştır

Yüz nakli oluyor güzel bir bayanla evleniyor çocuk sahibi oluyor.Kadin,adama deliler gibi aşık.

Bu arada bir programda eşinin "kocamı çok kıskanıyorum.Surekli birilerinden mesaj gelip duruyor" dedigi de arşivlerde.

Senin cevrendeki kızlar tipe bakıyor olabilir ancak herkes böyle değil.Kadin dediğin duygusaldır.Hicbirsey olmadı git vücut yap.veya gir Bir enstrüman çal.Kilik kıyafetine özen ver.

Bu hayatta tip sadece ön görüşmedir,İş'e alımı belirleyen kısım senin hiçe saydığın kısım.

İnsanları da yanlış yönlendirip umutsuzluğa kaptırmanin bir anlamı yok.

"Dünya da ikna edilmeyecek tek bir insan yok"

Git bunun üstüne kitaplar oku ihtisas yap hayatın düzene girsin.

Vardır o yüz nakli olan adamın başka bir şeyi de öyle evlenmiştir.

Kendimizi kandırmayalım. O kadın o güzellikle o adamla adamın o hâliyle evlenmez normalde.

Cep güzelliği falan vardır ya da başka bir çıkarı vardır işin içinde.

Hasta olmuşsun sen inan bana
    En azından 32 yaşında abin olarak söylediklerime kulak ver.
    İşin ehline emanet et kendini.İnsanları da yanlış yönlendiriyorsun.Umutsuzluğa sevk ediyorsun.
    Yüz nakli olan hherifin 5 kuruş parası yoktu.Velev ki zengin,Hangi kadın çocuk sahibi olmak ister?
    paranoyak olmuşsun iyice.Suçlamıyorum seni ancak %100 hatalısın.
    En basiti
    Tüm kız çocuklarının %75 i babalarına hayrandır.Git bak bakalım tiplere.Kilolu kıllı tipler çoğu.Bu gibi kızlar da babaları gibi kişileri ister.
    tip herşey değil

• Birkaç mesaj okudumda acaba asosyal olmanızın suçunu tipinize atıyor olabilirmisiniz bu yazdığımı bir düşünün toplumda belirli cinsiyet rolleri var ve günümüzdeki cinsiyet rollerine göre erkek aktif olmak zorunda teklif etmek konuşmak iletişim halinde olmak zorunda açıkçası bu durumu bende pek sevmiyorum yakışıklı olmak belki bir etken ama yakışıklı olup yalnız çirkin olup 2-3 kızı peşinde koşturanda var bu durumda iletişim önemli konuşun arkadaş edinin herşey ilk görünüm değil.

• Aynı yeterlilikte biri yakışıklı biri çirkin iki insan iş başvuru yapsa yakışıklı olanı alırlar.
    Tipin iyiyse hayatın her alanında avantajlısındır. Boşa estetik, bakım, parfüm vs. maval okumaya gerek yok.
  • Tipine bakmadan kişiye tek seven ALLAH!
  • Eğer iş barmenlik satış elemanlığı filan değilse bunlar pek önemli değil bir akrabam insan kaynakları bölümünde çalıştı tipe değil giyime önem veriliyor çek takımı kes sakalı bıyığı olay tamam zaten görünüşünde başka birşey aramazlar.

• İnsanlık, ahlak, karizma, hitabet sahibi olmayan, oturup kalmayı, nerede konuşup nerede susacağını bilmeyen insan sürüsüyse karşındaki tabii ki dış güzelliğine bakarsın. Kimse seninle çirkin olduğun için sevgili olmaz, gelip tanışmak da istemez gel gör ki tek meziyetin buysa da emin ol ne sevgili, ne de eş sahibi olabilirsin. Diyeceksin ki başkasında bunların hepsi var ve bir de daha yakışıklı!!! Güzel kardeşim elindeki parmaklar bile birbirine benzemiyor, doğadaki kuş çiçek bile birbirinin aynı değil. Elbette bazıları güzel, bazıları çirkin bazıları cazip bazıları istenmeyen olacak. Hayatının odak noktasını sen ne olarak belirlersen hem senin hem de çevren için kritik olan o olur. Burada suçun yarısı toplum-sosyal yapı-tanrı-genetik-doğal seçilim... desen de yarısı da senindir! Çirkinsen ve bu hiç aklından çıkmıyor, sana laf söyleyene daha beterini çakamıyor hatta hak veriyorsan tabii ki depresyona ve beterine gireceksin.

Diğer bir taraftan bakacak olursak, en çalışkan, en dürüst, en sevgi dolu, en ahlaklı, en iyi konuşan, en hoşgörülü, en güzel yol yordam bilen, özellikle ve özellikle işinde en başarılı olan kişi ol sonra bak bakalım dış güzellik ne kadar ehemmiyetliymiş..

Yada yada yukarıdakilerin hepsinden yoksun olup yakışıklı olanlara bak bakalım hayatları sandığın kadar toz pembe mi?

Özetle, insan olmanın sevilmenin sevmenin kriterleri çok çeşitlidir. Allah'ın verdiği bir yana kendine katabileceğin zilyon tane meziyet varken klasik tembel adam aklıyla yola çıkarsan elbette kendini hep cehennem diplerinde bulursun. Biraz daha kapsamlı ve geniş düşünüp görebildiğinde hayat birden değişivermiş olacak. Muhtemelen yaşın çok büyük değil, kanın da bizimkinden hızlı akıyor, ama tecrübeyle sabit ki geçecek, hepsi geçecek

• baba ne ayılar görüyoruz güzel kızların yanında tipinde meymenet olmayan insanlar fıstık gibi kızlarla takılıyor
    atasözü der ki : armutun iyisini ayılar yer
    kızlar onlarda ne buluyor ?
  • Gençler 1.60 boyunuz , yamuk yumuk yüz hatlarınız veya doğuştan fiziksel bir engeliniz yoksa(doğuştan engelleri tenzih ederim) , düzenli spor , doğru beslenme ve minumum saç sakal bakımı ile çoğu kızın gönlünü fethedebilirsiniz amacınız buysa. Bilgisayar başından kalkıp tembelliğinizden kurtulun gerisi gelecektir.
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    1.80 boy 100 kilo ve bebeklere benzeyen tipsiz yüz. Adam olur mu dersin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey tip değil

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da]
  • Tip her şeydir arkadaşlar özellikle kızlarla olan ikili ilişkilerde gerek tanışma olsun gerekse ileriki düzeyde her şeydir kıyafetin araban paran bunlar tamamlayıcısıdır biliyorum konu çok güzel bence benim diyeceğim tek şey var , Bana inanın bir kıza tanışmak için yazdıgınızda sizin iç güzelliğinize bakmıyacak ilk olarak profilinize bakıcak bu böyledir sizin onu tanıma fırsatı bile vermemesidir yani iç güzellik felan hikaye sen ne kadar iyi bir insan olursan ol ne biliyim muhabbetin iyi olsun iyi vakit geçirebilecek biri ol samimi dürüst sadık ol kişi olsan bile fayda etmez çünkü onun seni tanımasına izin bile vermeyecek tipin yoksa :) Gerçekler ..
  • Siceyy kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlış anlaşılmasın ben Tanımadıgınız bir kıza yazarken oluşabilecek tepkiyi yazdım
  • Para varsa biraz tipi düzeltebilirsin tek yolu bu,aşağıdan yukarıdan orjinal tamponu bozmadan hafif rütuşlarla halledilebilir,ya da kendini olduğun gibi kabul edeceksin.Ben ikisini de yapamadım :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlord -- 2 Ocak 2017; 19:6:19 >
  • La tip mip hikaye değil, buna kesinlikle katılıyorum ama bir parça da hikaye. Bazen tipimin kayık gibi olduğunu hissediyorum, ha bunu önemsiyorum değil Bazen de bu yakışıklı kim diyorum, tamamen baktığım göze göre bir şey. Umrumda da değil. Burnumu itfaiye merdiveni olarak kullanmak bile mümkün. Dişlerim desen 3. dünya savaşı enkazından kalma. Gören dişçinin gözleri kumar makinesi gibi tır tır tır dönmeye başlıyor yukarıdan aşağı, sende servet var diyor; biliyorum ama işine yaramayacak diyorum. Kafa yapım desen garip garip kemik yapısı özelliklerim var, Çernobil'den etkilenmiş gibiyim. :)

Yıllar önce bir bardak ambalaj atölyesinde çalışırdım. Gördüğüm bir kız vardı, benim gibi uzun burun. O benden de çirkin bir şeydi. Afedersiniz ama acımıştım kıza, kim alır yav bunu bu da benden falan demiştim. Sonraki gün kız düğün fotoğraflarını falan getirdi işyerine. Meğer alan almış zaten kızı. Demek ki dedim güzellik kişisel bir şeymiş, ya da her kişide o kadar önemli olmayan bir şeymiş. Çirkinsin diye evde kalacaksın diye bir şey yokmuş.

Peki biz çirkiniz de onlar hep güzel mi? Kişisel olarak tipimi kayıksı görsem de ben de güzel kadınları beğeniyorum hani. Çirkinler ya da çirkin olmasa da diğerleri kadar önplanda olmayanlar bir şekilde ilgi çekmiyor, ilgi çekmediği için yakınlaşmıyorum, sevmiyorum vs. Hani bana karşı yapılabilecek bir önyargıyı ben de başkalarına yapıyor olabilirim aslında!

Ha diğer bir boyuttan baktığımda tanıdığım çoğu kız ile aram gayet iyi. Konuşuyoruz ediyoruz, araşıyoruz, sıkıntı yok. Bir şey yapınca niye çağırmadın diyorlar ama sıkıntım da orada. Yaptığım şeyler ve ilgi alanlarım ortalama kızların çok ötesinde şeyler. Diyorum bugün şu dağa çıktım, bizi niye çağırmadın; şuraya gittim, bizi niye götürmedin. İyi de kızım, evden çıktığın yok, bayırı çıkmaya başladığın gibi orandan burandan nefes almaya başlıyorsun, mecburen bekliyorum, devam edemiyorum. Öyle nasıl çağırayım. Ha arada şuraya gidiyorum gelen var mı diyorum, varım diyen olursa kolay rotalara dönüyorum mecburen; çok zorlamadan geziniyoruz mesela, o zaman çok hoşlarına gidiyor. Bir ara düğün muhabbetine zayıflama ihtiyaçları çıktığına benimle akşamları koşmaya başladılar mesela. Ama kalıcı yapamıyorlar. Hiçbiri ömrünün yarısına geldiği halde zevk için bisiklet sürmüyor mesela. Boş fırsatını bulunca kendini dağa doğaya vurmuyor. Özetle cinsiyeti kız olan arkadaşlarım ile aram iyidir, beni severler, benim eşsiz biri olduğumu söylerler. İşte bundan dolayı da zaten eşsizim. :D Hani tipsizlik ne kadar bir eksi olsa da tek başına yeterli değildir. Muhtemelen özgüveninizi düşürerek sizi etkiliyordur. Özgüven meselesi çok önemli bir boyut aslında.

Kadınlara gelince ilk başlarda yakışıklı peşinde koşarlar ama diğer ya da daha güzel kadınlar erkeklerini kaptığında yaşla birlikte daha az yakışıklılara bakmaya eğilim gösterirler ki yoksa yalnız kalacaklardır.

Özetle böyle şeyleri fazla takmaya değmez. Çok istiyorsanız bir miktar daha az güzel kızlar vardır mutlaka çevrenizde. Belki onların size gösterdiği önyargıyı siz de onlara gösteriyorsunuzdur. Biraz da bunu kendi meşgul edecek meşgale bulamamaya bağlıyorum. Kendinize güzel, zevkli ve anlamlı uğraşlar bulun. Kendinizi daha iyi bir insan yapacak şeylerle uğraşın, yeni deneyimler elde edin.

Hani bu dünyadan bakir ve bekar gitseniz bile kaybeden siz değil, onların olacağı bir insan tipi olun. Genel olarak huzurlu ve mutlu yaşamaya bakın, yüzünüze bakamayan insanlar için üzülmeye değmez...

Ha çok da zorluyorsa hani orada burada eskortlar çok. Bu bacılardan nice medetler uman ne erkekler var. Ama onlar farklı bir ünitenin konuları tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 2 Ocak 2017; 19:8:53 >

• konu hakkında yorum yapmayacaktım, ama dayanamadım. :)
    özetle "kendine bakacaksın, özgüvenli olacaksın, vücudun gayet düzgün olsun vs." demiş bazı arkadaşlar. Hala iç güzelliği önemli diyen arkadaşlar da var maşallah. :) evet dış görünüşün davranışsal olarak yetersiz kaldığı yerlerde aynı seviye görünüşün, iç güzelliği aranır.

Öncelikle;

3 üniversite terkim, son üniversitemi son senesinde 7 dersim kala hayat şartlarından ötürü terk etmek zorunda kaldım. 37 yaşıma girdim, Memurum maaşım da var ve hala annemle oturuyorum. Ne demek istediğim anlaşılmıştır sanırım. Öteden beri sporcuyum, basketbol hakemiydim yani vücutta kilo falanda yoktu, gayet marjinal bir yapıdayım, bilgi birikimim fena değildir demek gerek, 1.80 boyum var. yaşım 37, tek bir tane kız arkadaşım olmadı, canlı doğası belli şekilde insanlar kaç kez yeptıklarını belli yaştan sonra unuturlar, ben unutmadım 3 (üç). Yani yemişim özgüvenli olmayı, kaslı vücudu, iç güzelliği, iş başarısını falan. Hepsi maşallah bende mevcuttu ama tip yok tip. Eşek yüküyle para varsa, yanında kadın ya da erkek var. Kendinizi kandırmayın.

• Ulan hepiniz yalan dolansiniz varya sahtekar hatta

18 yaşıma geldim halen surat sivilce izleri - lekeleri kirmiziliklar dolu sırtım omuzlarimda da sivilceler var

Ulan bekliyom bekliyom geçsin biraz azalsin diye yok anasini satiyim

Sağlığımi tehlikeye aticam roac kullancam seneye kadar gecmesse izler icin yeter artık be
  • Burak özçuvit in eski haline bakın sanki her an 50 kuruş isteyecek gibi tipi var

Kısacası paran varsa otomatikman bakımlı + yakışıklı olursun

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da]
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.