Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sukretmeyi bilmiyoruz hocam bwn de biomiyorum kabul ediyorum sorun da iste bu istedikce istiyoruz tatmin olmuyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Cok sanslisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Ya arkadaşlar okuyorum okuyorum ama yok olmuyor

Bende tipsizim.

Eşim çok güzel

Yani ne buldu bende bende hep soruyorum.

Dediği tek şey

Dürüstsün , yalan konuşmazsın , sevdiklerini korursun, beni seversin

nasıl tanıştınız ki hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ne güzel işte adınıza sevindim, sıkıntı tipsizlikten ziyade çirkinlik. Bir insan tipsizdir, yakışıklı olmayabilir ama en azından bir bayan yanına yakıştırabilir, tipsizler çirkin değillerdir hatta bakım yapar, giyim kuşam derken, iç güzelliğiyle kendinde saklı cevherler bulunuverir. Ama çirkin bir insana ne yaparsan yap, her zaman çirkindir. Kimse Cüneyt Arkın'ın olduğu yerde İlyas Salman'a bakmaz.

Benim yazım vardı yukarıda, tekrar paylaşıyorum ki bazı şeyleri benim gözümden gör.

"konu hakkında yorum yapmayacaktım, ama dayanamadım. :)
    özetle "kendine bakacaksın, özgüvenli olacaksın, vücudun gayet düzgün olsun vs." demiş bazı arkadaşlar. Hala iç güzelliği önemli diyen arkadaşlar da var maşallah. :) evet dış görünüşün davranışsal olarak yetersiz kaldığı yerlerde aynı seviye görünüşün, iç güzelliği aranır.

Öncelikle;

3 üniversite terkim, son üniversitemi son senesinde 7 dersim kala hayat şartlarından ötürü terk etmek zorunda kaldım. 37 yaşıma girdim, Memurum maaşım da var ve hala annemle oturuyorum. Ne demek istediğim anlaşılmıştır sanırım. Öteden beri sporcuyum, basketbol hakemiydim yani vücutta kilo falanda yoktu, gayet marjinal bir yapıdayım, bilgi birikimim fena değildir demek gerek, 1.80 boyum var. yaşım 37, tek bir tane kız arkadaşım olmadı, canlı doğası belli şekilde insanlar kaç kez yeptıklarını belli yaştan sonra unuturlar, ben unutmadım 3 (üç). Yani yemişim özgüvenli olmayı, kaslı vücudu, iç güzelliği, iş başarısını falan. Hepsi maşallah bende mevcuttu ama tip yok tip. Eşek yüküyle para varsa, yanında kadın ya da erkek var. Kendinizi kandırmayın."

• Konu biraz sevgili bulma, aşk meselelerine yönelmiş ama arkadaşın söylemek istediği bu değil.

En basitinden 2 kişi iş görüşmesine gitsin biri yakışıklı diğeri çirkin olsun. Çirkin o işi alabilmek için ağrısıyla kuş bile tutmalı ama yakışıklı/güzel olunca insanların size saygısında artıyor maalesef...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unsur kullanıcısına yanıt
    Babamın durumu gayet iyi şuan bunu burada paylaşamam. Fakat kız arkadaşımla defalarca bu konuyu konuştuk. Hiçbir şekilde sizin dediğiniz gibi bir cevap almadım. Anlayacağınız bütün kadınları aynı kefeye koymanız tuhaf geldi bana.
  • Sarkıntılık

Beni güvenliğe şikayet etti.

Bi yolunu bulup kitabına numaramı yazdım.

3 ay sonra aradı

Sarkıntılık derken çok tatlı olduğunu söylemiştim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Vay anasını

Hiç demedi mi sana ilk başlarda senin gibi tipsizlerle işim olmaz filan?

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Sevgili bulma olayına gitmesi zaten yazıyla alakalı.

Aktivite konusunda hiçbir sıkıntım yoktu. Sportif olarak başarılıda sayılırım çevreme göre. Yani bakımlıda sayılırdım. Bir çok ortam içinde de yer aldım. Bir yere giderken grup içinde hiçbir bayan yanımda yürümeyi bile tercih etmez, eğer baş başa 5 dakika bir yerde kalacaksak, ne hikmetse mutlaka yapacak bir işleri çıkardı.

Hiç unutmam birgün yemek yiyoruz, yengemin kedi sever gibi "yaaa! çok çirkinsiiin" nidasını hiç unutmam. Dayıma evlenmek istiyorum çevreye bakınalım dediğimde, anneme dönüp "senin kızın olsa şu tipe kız verir misin?" diye şakayla karışık gömmesi hiç hoş olmadı. Birçok kez, atak davrandım nazikçe "ben seni kardeşim olarak görüyorum" oldu.

Bariz çok iyi olduğum herhangi günlük işlerde bile, konuya benden çok daha az vakıf adamlar seçildi.

• Bu işler biraz yetenek işi aslında bi oyun düşünün ne yaparsanız yapın başarılı olamıyorsunuz ama bu işte uzman biri çok rahat başarılı olabiliyor,şimdi bi kızla tanışınca birine onu bunu yaz öyle yap kızı etkile demekle olmuyor doğaçlama işidir bu biraz.

!.87 boyundayım ama şimdiye kadar sevgilim olmadı diyenleride tebrik etmek lazım gerçekten oda bi yetenek direk olsanız biri çarpar yaf ve tipi olmadığı için sadece boyu uzun diye kız ayarlayan arkadaşlarım oldu,herkes bi paraya sarmış bunun parayla marayla ilgisi yok inanın ben 1.67 boyundayım tip olarak kötü değilim çok şükür ama bi kızla tanıştım hatta yeni ben dedimki kıza işim yok,param yok kız dersanede öğretmen ve boyuda benden biraz uzun inanın iki gündür hiç yazmadım ama kız resmen roman yazmış biraz öncede nolur ara falan diyiyor,statü olarak benden iyi boy olarak benden iyi ve çirkin değil hı bebek gibide değil onuda söylüyeyim,bunu burda arkadaşların içini rahatlatmak için söylemiyorum önemli olan duruşunuz ağırlığınız ben kendime güveniyorum kızın yanında boyum kısa evlensek heralde parmak çocugumuz olur diyecek kadar kendimle barışığım

Sağlıklıyım,yürüyorum çok şükür bunlar önemli ama şu bi gerçek her konu hakkında bilgili olun kızı sahiplenmeyi iyi bilin,ilgili olun yeri geldimi yorgunum yatacam diyin her saniye mesaj atmayın.Bi arkadaş demişki iş mülakatlarında tipe bakıyorlar ben nerde bi hastane müdürü yada bi yönetici gördüysem hepsi göbekli ve çirkinlerdi kimse yakışıklı bi adamı müdür yapmaz kasiyer olursun ama müdür olamassın tipsiz insanların sert bi görüntüsü vardır amaç zaten tipsiz iri yarı adamı müdür yapıp personellerdeki disiplini sağlamak,Leonardo Dicapriyo gibi bi adamdan kim emir alır ?

Para,pul,tiple alakası yok 3 şey var güven ver,saygı duy,yalan söyleme belkide tipsiz ama yanında güzel sevgilileri olan adamlar o yüzden hep kazanıyordur.

Benim eşim benden zengin.

Örnek bende albea varken kendisinde Porche Jeep vardı son model işi gücü de maşallah

Beni parasıyla döver yani hertürlü

Ama bazen hersey farklı oluyor. Birinin o an orda olması gerekirken o talihli sen oluyorsun.

Allah kısmet ediyor, hayırlısıyla oluyor.

Bende hayre bıraktım

• quote:

Orijinalden alıntı: hcbolulamda

Babamın durumu gayet iyi şuan bunu burada paylaşamam. Fakat kız arkadaşımla defalarca bu konuyu konuştuk. Hiçbir şekilde sizin dediğiniz gibi bir cevap almadım. Anlayacağınız bütün kadınları aynı kefeye koymanız tuhaf geldi bana.

hcbolulamda

Birşey anlamadım. Yazdığım şeyle alakası nedir?
  • moonson kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm hocam akbili düşğnmek ne allah düşürmesin

• Tanıştan epey bi yıl geçti arkadaşdık sevgili bile olmadık hiç

Birgün evlenme teklif ettim direk kabul etti

• Königsrasse36 kullanıcısına yanıt
    Hocam burun çok ama çok önemli ben erkeğim kızlarda ilk burnuna bakarım karga gibiyse olmaz o iş o derece bence kızlar içinde bir o kadar önemlidir estetik ol giderin baya olur yakışır

yanlış mesajı alıntılayarak yine rezil olabilmişim.
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    Yarının kime garantisi var?

İyi valla biri gelip kafa atsa sana burnunu kırsa ertesi gün kız bırakacakmı yani.

Geçin abi bu işi

Kızda erkek de estetiği kendi için yapar

Bi kız kendini yer bitirir ben nie böyleyim o nie estetik yaptı bende yaptırsam mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: KızılKaplan81

quote:

Ben de çirkinim ama kesinlikle dert etmiyorum... İnsanlar bilgiye bakıyor. Senin tipin emin ol Stephen Hawking'den çirkin değildir ama dünya ona hayran...

Biraz gerçekçi olun, kendinizi geliştirin... Aklını kullanmayan yakışıklı diye gezenlerin sonu zaten genelde aynı...

İnsanların takdirini kazanmak istiyorsanız insanlığa bir şeyler katın, kendinize saygı duymak istiyorsanız öğrenin ve dış görünüşün önemli olmadığını anlayın bu sayede.

Onlar acıdıgı için sırf

Tabi canım, acınacak milyarlarca insan var dünyada...

Acıdığı için değil, aklını kullandığı ve insanlara çok şey kattığı için herkes ona saygı duyuyup hayranlık duyar.

Olede olsa kimse onu gercekden sevmez

Saygi duymak baskadir sevmek baska

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de çirkinim ama kesinlikle dert etmiyorum... İnsanlar bilgiye bakıyor. Senin tipin emin ol Stephen Hawking'den çirkin değildir ama dünya ona hayran...

Biraz gerçekçi olun, kendinizi geliştirin... Aklını kullanmayan yakışıklı diye gezenlerin sonu zaten genelde aynı...

İnsanların takdirini kazanmak istiyorsanız insanlığa bir şeyler katın, kendinize saygı duymak istiyorsanız öğrenin ve dış görünüşün önemli olmadığını anlayın bu sayede.

Onlar acıdıgı için sırf

Tabi canım, acınacak milyarlarca insan var dünyada...

Acıdığı için değil, aklını kullandığı ve insanlara çok şey kattığı için herkes ona saygı duyuyup hayranlık duyar.

Olede olsa kimse onu gercekden sevmez

Saygi duymak baskadir sevmek baska

Ben de çirkinim ama seven çok oldu :) iddian çürüdü...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Geçmişte yaşamış yakışıklı biri değil, günümüzde yaşayan bir çirkinsin. Yani milyarlarca ölü insandan çok daha şanslısın.

Vay be herşeyi unuttum kardeşim

Saol valla

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.