Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    burun falan hikaye. 3 yıl kick boks yaptığımdan burnum 2 defa kırıldı.

bu sabah kız arkadaşım "burnun kalemle çizilmiş gibi. Arkadaşlarla oturduk seni çekiştirirken bunu konuştuk." dedi.

ameliyat yok mu? var. Ama kız da bunu biliyor. Sevgi ayrı bişe; tipe çirkinliğe vesaire baktığını pek düşünmüyorum. Benim kanım bu hemen saldırmasınlar.
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    Farkındayım dostum da şu an YGS/LYS sürecinden kafamı kaldıramıyorum , nasipse yaza olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coastr

Benim burnum uzun ama kafa yapım boyum tipim süper
    Gerçekten abartmıyorum her kıza kendime baktırtırım fakat kız yaklaşınca 1-2gün takılınca burnumun uzmluğunu farkedince benle birdaha muhattap olmazlar

Bundan çok çektim yan profilden çok çirkin durur önden
    Bradpitten bile daha yakışıklıyım ama gel sen bunu kıza anlat hertarafı böm böm inceleyen kız burnuda görüyor doğal olarak

Tek sıkıntı burunsa

Gidip estetik yaptır (çok pahalı değil) ve hayatını yaşa dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hcbolulamda kullanıcısına yanıt
    saldırmam hocam neden saldırayım , fakat herkes senin kız arkadaşın gibi değil . 3 veya 4 sevgilim olmuştu aynı bu şekil gidiyordu muhabbet de , artık kız takmasa bile ben takmaya başladım burnumun şeklini . fotoğrafımı çekiyorum , ay bu bok gibi olmuş sil sil derken beğendiğim fotoğraf kalmıyor hiç . her şeyden önce kendim için yaptırmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

ACI AMA GERÇEK ÇİRKİNLİK BAŞA BELA HAYATA EKSİ BAŞLIYORSUN, FAZLA DOSTUN OLMAZ ORTAMLARA ÇAĞIRILMAZSIN SECDİĞİN KIZA AÇILAMAZSIN HER AÇILDIĞIN KIZLARDAN RED YERSİN, TEKNO MARKETE GİDER MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ TİPİNE GÖRE MUAMELE EDER,PARA VARSA GERİSİ YALAN DİYEN AĞIR ZÜĞÜRT TESELLİSİDİRİ BKNZ:BURAK ÖZÇİVİT BU HALDEYKEN BİR ANDA EVRİMSEL OLARAK DEĞİŞTİ HERİF DÜNYAYI SALLIYOR, NEDEN:ÇÜNKÜ TİP VAR AĞA

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da]

Bu evrimselmi değişti
    Estetilemi merak ettim

Evrimsel bnce çünkü yokda her para olan yakışıklı olmazmiydi ? Birsuru zengin var

• Königsrasse36 kullanıcısına yanıt
    Kimse %100 değildir bence. O kız arkadaşların bu muhabbete giriyolardı girmesine de her şeyiyle dört dörtlükler miydi? İşte sevgi denilen şey bu soruyu lügattan siliyor. :) Hee sen yine de ben fazla takıntılıyım diyorsan ameliyat çözümdür. İstersen boksa da başlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Bu dünya yalan dostum. Asıl öbür dünyada hayat var. Bu dünya öbür dünyanın gölgesi, analdın mı? Öbür dünyada cennet kapısından girersen yapman gerekeni yazayım sana. allaha söylüyorsun, tipim Brad Pitt, boyum 230cm, sarışın mavi gözlü kaslı olmak istiyorum diyorsun, şıp diye öyle oluyorsun. Bak taktik basit, hadi yine iyisin.

İnanmıyorum

Ayriyetten yakışıklı ypsa nolcak cennetde
    Diger adam dünyada yakışıklı cennet dede
    Ben sade cennet fuck system

• quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

Yakışıklı minibüse binince her fırsatta kafa onun olduğu yöne çevrilir göz ucuyla bakılır içindeki o doğruyu belli etmemek için, niye belli etmiyorsun ki ? Çünki başkalarına "önemli olan iç güzellik diyecek" ;), Tipsiz sana minibüste yer verse bile, belki sıratına bakmadan ağız ucuyla bi "teşekkür edilir". arkadaşlar bunlar gerçekler fakat, herşey kadından kozdan ibaret değil, şükredin cenabı hak öyle uygun görmüş, şüphesiz var bir bildiği.

Şüphesini .......

• bele vaziyyatin içine soxum!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 3 Ocak 2017; 0:34:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostopcu97

Ben bu tezin çürüdüğünü sana bir anımla anlatayım arkadaşım. Lisede bir arkadaşım vardı. Pazardan para duş alır, saçlarını eliyle bile taramaz, saçma sapan kıyafetler giyerdi, dişleri testere gibiydi ve tipine bakamazdın. Bu arkadaşımla üniversitede tekrar karşılaştım. Adam kas yapmış dışarıdan yapılı duruyor, o değişik yapılı kafatasını örtecek 10 numara bir saç bulmuş, giyinmesi 10 numara dışarıdan baktığında dikkatini çekecek kıyafetleri var, dişlerini yaptırmış hepsi inci gibi. Gittim oturdum konuştuk. 30 sn de bir kızlar selam veriyor. Biri oturdu, çocuk rica etsem kalkarmısın uzun süredir görüsmedigim bir dostum konusacaklarimiz var dedi. Agzi 10 numara laf yapiyor. Sordum anlattı. Bana verilmiş tüm kusurları yendim. Onlarca kitap okudum kendimi geliştirdim, spor yapmadığım gün yok, modaysa en kral pantolonum 50 lira ama giymesini bileceksin falan baya anlattı. Bu devirde çirkinlik diye bir şey kalmadı hocam. Gidin uğraşın. Yuzunuzde koca bir ben varsa 10 dk lik lazerle aldirin, disiniz bozuksa dolguyla yaptirin, her gun spor yapin kanatlariniza pazulariniza goz diksin kizlar, siyah lacivert giyinmeyi birakin artik azicik renginiz stiliniz belli olsun, kitap okuyun diksiyonunuzu kelime dagarciginizi gelistirin ki kizlar zekaniza hasta olsun. Cirkinlik mi kaldi?

Sivilce izleri var gecmiyor yaş 18

Doktora git dicen , gidiyorum zaten

Disler benimde inci doğuştan düzgün
    Vücud diyosan kaslı iri yapılı ama boy kısa 170

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

çirkin kadın çohtur fotkanın suçu yohtur, diye o lafın devamı var.

müslüm gürses yakışıklı mı?

kayahan yakışıklı mı?

bülent ersoy nedir peki?

zeki müren nedir?

pavarotti yakışıklı mı?

maykıl ceksın yakışıklı mı?

tarkan kısa boylu?

kyle minogue kısa boylu?

dış görünüşün herkesin beğendiği gibi olmaması senin öyle kalmanı gerektirmez. değişebilirsin. kendini geliştirirsin insanlarda bir türlü seni beğenmeye başlar.

ben lisede sınıfın en leri listesinde en salağı seçilmiştim. yanımdakide sınıfın en yakışıklısı seçilmişti. okul hayatımda hepsınıfın en zayıf 3 kişisinden biriydim kemiklerim sayılırdı. bu en salak olayından sonra spor aletleri aldım evde saçma salak hareketler yaptım, sonra ünide spora gittim futbol oynadım vs. öyle bir noktaya geldimki etrafımda benden yakışıklılar benim yanımdakilerle tanışmak için sürekli beni arar oldular. her zaman kendimi geliştirmek için çalıştım halada gelişmeye çalışıyorum. o beni salak seçenlerle hala görüşüyoruz ve inan içimde onlara karşı hiçbir negatif birşey yok. olamazda. hatta severek görüşüyorum. yanımdaki en yakışılı seçilende hala en samimi arkadaşlarım arasında.

eğer kendinde bir dezavantaj bir eksiklik görüyorsan birşeylere kızacaksan önce kendine kız ben neden birşey yapmıyorum diye. eğer birşeye gerçekten ihtiyacın olursa emin ol o ihtiyacı giderecek gücü Allah hepimize vermiş. sende dış görünüşünün daha iyi olmasına ihtiyaç duyuyorsun. o halde nasıl olmasını istiyorsun ona karar ver net bir hedef belirle, bunu nasıl yapabileceğini araştır ve uyguluman gerekenleri yap, gerisi zaman meselesi bir bakmışsınki eski halinle kendin dalga geçer olmuşsun.

o spor salonlarından birinde soyunma odasındayız çıkıyoruz artık, gördüğüm en büyük göbekli bir 40-50 yaşlarında bir adam arkadaşımla bana "ne diyorsunuz gençler gider mi bu?" dedi göbeğini okşayarak, dedim "amca insanlar dağları delmiş bu nedir ki dedim." adam: " hah işte tam benlik bir cevap" dedi.

ne kadar gençleştiğin güçlendiğin zenginleştiğin veya daha yakışıklı daha güzel olduğun çok çok önemlidir. ama hayat ilerlerken etrafında ne kadar insanın olduğu daha önemlidir. sana hayatı etrafındakiler sevdirir ve etrafındakiler zehir eder. etrafındaki insanların sana nasıl davranacağıda sana bağlıdır ve elindekilerin sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek en önemlisidir. nefes alıp yürüyebilmemiz bile Allah ın bir lütfudur. ama bunu nedense hasatahaneye düşünce anlarız. ayağımız kırılmadan önce yürüyebilmenin ne kadar değerli olduğunu bilmeyiz. elimizdekiler için şükredebilir daha fazlası için birşeyler yapabiliriz.

Sacma sapan bir yazı

Yok yakisiklilar bunu ariyorlarmista
    Kendini ovmussun koca yazida

O dedigin seylerden daha fazlasını yaptım

Gine cirkinsen cirkinsin doğal yaratilis önüne gecemiyon

Öle olsa dünyada cirkin olmazdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: KızılKaplan81

quote:

quote:

quote:

Ben de çirkinim ama kesinlikle dert etmiyorum... İnsanlar bilgiye bakıyor. Senin tipin emin ol Stephen Hawking'den çirkin değildir ama dünya ona hayran...

Biraz gerçekçi olun, kendinizi geliştirin... Aklını kullanmayan yakışıklı diye gezenlerin sonu zaten genelde aynı...

İnsanların takdirini kazanmak istiyorsanız insanlığa bir şeyler katın, kendinize saygı duymak istiyorsanız öğrenin ve dış görünüşün önemli olmadığını anlayın bu sayede.

Onlar acıdıgı için sırf

Tabi canım, acınacak milyarlarca insan var dünyada...

Acıdığı için değil, aklını kullandığı ve insanlara çok şey kattığı için herkes ona saygı duyuyup hayranlık duyar.

Olede olsa kimse onu gercekden sevmez

Saygi duymak baskadir sevmek baska

Ben de çirkinim ama seven çok oldu :) iddian çürüdü...

Kaldırmışlar seni ozaman
    Devam et

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de çirkinim ama kesinlikle dert etmiyorum... İnsanlar bilgiye bakıyor. Senin tipin emin ol Stephen Hawking'den çirkin değildir ama dünya ona hayran...

Biraz gerçekçi olun, kendinizi geliştirin... Aklını kullanmayan yakışıklı diye gezenlerin sonu zaten genelde aynı...

İnsanların takdirini kazanmak istiyorsanız insanlığa bir şeyler katın, kendinize saygı duymak istiyorsanız öğrenin ve dış görünüşün önemli olmadığını anlayın bu sayede.

Onlar acıdıgı için sırf

Tabi canım, acınacak milyarlarca insan var dünyada...

Acıdığı için değil, aklını kullandığı ve insanlara çok şey kattığı için herkes ona saygı duyuyup hayranlık duyar.

Olede olsa kimse onu gercekden sevmez

Saygi duymak baskadir sevmek baska

Ben de çirkinim ama seven çok oldu :) iddian çürüdü...

Kaldırmışlar seni ozaman
    Devam et

Yaş ufak sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam aklıma şu geldi:
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

ACI AMA GERÇEK ÇİRKİNLİK BAŞA BELA HAYATA EKSİ BAŞLIYORSUN, FAZLA DOSTUN OLMAZ ORTAMLARA ÇAĞIRILMAZSIN SECDİĞİN KIZA AÇILAMAZSIN HER AÇILDIĞIN KIZLARDAN RED YERSİN, TEKNO MARKETE GİDER MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ TİPİNE GÖRE MUAMELE EDER,PARA VARSA GERİSİ YALAN DİYEN AĞIR ZÜĞÜRT TESELLİSİDİRİ BKNZ:BURAK ÖZÇİVİT BU HALDEYKEN BİR ANDA EVRİMSEL OLARAK DEĞİŞTİ HERİF DÜNYAYI SALLIYOR, NEDEN:ÇÜNKÜ TİP VAR AĞA

Bu evrimselmi değişti
    Estetilemi merak ettim

Evrimsel bnce çünkü yokda her para olan yakışıklı olmazmiydi ? Birsuru zengin var

banada öyle geliyor

• KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    Ahhh hocam ahh
    Çoktan yaptırıcamda ameliyat korkum çok
    Birde yaşım 19 bu sene üniversiteye gideceğim o yüzden yaptırıp yeni bir hayata başlamak istiyorum.

Bazı arkadaşlarımda burnun uzun fakat estetik yaptırma ,okadar para verilmez,allahın verdiği uygun gördüğü şeye karışılmaz gibisinden şeyler söylüyorlar buda algımı değiştiriyor ama yaptırıcam artık yeter

Ailede hiç kimsenin burnu uzun değil aksine çok güzel
    Fakat ben küçükken burnuma bir darbe aldım neredeyse kırılacaktı bu yüzden büyüdüğünü düşünüyorum.

• Arkadaşlar bu genç kardeşimiz maalesef kurtarılacak gibi değil. Forum'un 4 te biri bu arkadaşa olayı anlatmaya çalıştı arkadaş anlamamakta ısrarcı.
    1 ay'a yakın bir süredir Forum'da sızlanıyor(Burada sızlanmasının tipine edeceği faydayı da çözemedim). Hani insanlar buraya ne yazsa bu konu amacına ulaşacak bu çocuk istediği dış görünüşe sahip olup mutlu olacak? Kim bilir kaç senedir benzeri psikolojiyle yaşıyordur. Haliyle küçük yaşta bir çocuğun çocukluk travması haline gelip algısını kapatabiliyor bu tarz düşünceler. Hani bu çocuk burada yazdığınız hiçbirşeyi dinlemiyor zaten boşuna nefesinizi yormayın. Sadece "Tip herşeydir" yazanları artılıyor. Kendisine özgüven aşılamaya çalışan abisi amcası babası yaşındaki insanlarla ise ileri geri konuşuyor ve onları da "Tip herşeydir" şeklindeki düşüncesine inandırmaya çalışıyor. Psikiyatri Uzmanı yada Cerrah olan varsa şu arkadaşa yardımcı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: moonson

Öncelikle uzun bir yazı yazacağım, okumak istemezsen direk en aşağıda yazdığım tek cümlelik özeti okuyup geçebilirsin.

24 yaşındayım, 1.83 boyum var 75 kiloyum, düzenli olarak vücut geliştirme yaptığımdan dolayı orta derecede kaslı bir vücudum da var ve tipimin de oldukça iyi olduğunu söylerler, yolda yürürken kızların bakışlarını çekiyorum. Kendi tipimi her ne kadar beğenmesem de çoğu kadını etkilememi sağlıyor. Peki hayatında kaç kızla çıktın ya da birlikte oldun diye sorarsan, bir elin parmak sayısını geçer mi bilmiyorum. Nedeni belli: Para. O kadar berbat bir ekonomik durumum var ki. Üniversitede okuyorum ve kaldığım evde yiyecek bir şey yok. Mecburen okulun yemekhanesinde ucuz yemek yiyebilmek için akşama kadar bekliyorum. Gittiğim spor salonu devletin kursu dahilinde olduğu için ücretsiz. Akbile ve yemekhaneye verecek parayı bile zar zor buluyorum. Hani eve gelirken canın bir kola bir çekirdek falan çeker ya, işte ben bunlara harcayacak 1 lirayı bile bulamıyorum ve o 1 liranın hesabını yapıyorum.

Bu yüzden bir kızla konuşsam bile onu en fazla eve davet edebiliyorum. Düşünsene bir kafede oturup çaya 50 krş yada 1 lira bile veremiyorum. Kızla sinemaya falan gidilir ben sinemaya gidecek akbil parasını bile bulamıyorum :D Doğal olarak kızı evime davet ediyorum. (gelirse) Tabi evde de bir şey ikram edemiyorum. En fazla 1 hafta takıldıktan sonra şu soruyla karşılaşıyorum "Biz niye hiç bir kafeye bir sinemaya gitmiyoruz?" Bazen yalan söylüyorum bazen de gerçeği itiraf ediyorum ve sonuç hepsinde de hüsranla bitiyor. Saçma sapan sebeplerden terkedildiğimi bilirim :D Dolayısıyla kadınlara yaklaşmaya çekiniyorum. Çünkü sonuç zaten belli.

Okulda ya da dışarda güzel kızlara bakıyorum. Ama onlardan çok yanlarındaki insanlara göz gezdiriyorum acaba kimlerle takılıyorlar diye. İnanır mısın üstünde adam gibi kıyafet olmasa "yürü git lan pis suriyeli" diyip döverim. O derece tipsiz heriflerle takılıyolar. Neden? Çünkü paraları var. Kimisinin boyu kızdan kısa, kimisinin saçı sakalı birbirine karışmış mağara adamından farksız, kimisinin sivilcelerinden gözüne ağzına burnuna yer kalmamış, kimisinin burnu benim kafamdan büyük. Ya anlatamam sana. Ama öyle kızlarla takılıyorlar ki kızların instagram fotolarını masaüstüne arka plan yapıp 1 saat film niyetine izlersin. Ve o kızlar dışardan bakıldığında çok mutlu gözüküyolar. Valla bende zengin bir partner bulsam ben de mutlu olurum yalan yok!

Sana bir örnek: Karolina Debczynska bu kadının güzelliğine bitiyorum. Herhangi bir mankenden daha mükemmel bir fiziği var. Ve bu da sevgilisi: Ventsi Konsulov, herif gorilden hallice, kel ve göbekli.

Peki bu ne demek?

Bu şu demek kardeşim: Paranın halledemeyeceği şey yok. Parayla saadet de olur, afet de olur, ayşe fatma hayriye de olur. Olur da olur. Ama paran olmazsa işte benim gibi neyin olursa olsun sap kalırsın. O yüzden yok tipsizlikmiş. Yok benim arkamdan şöyle konuşuyorlarmış, bunların hepsi palavere palavere :D İnsanlar güzel veya yakışıklı olanların da arkasından konuşur ve bu çoğu zaman kötü yönde olur. Fakat cebinde parası olan sinek vızıltılarını duymaz.

Özet: İç güzellik de dış güzellik de beş para etmez önemsiz şeylerdir. Paran varsa kralsın, yoksa bir hiç.

hocam sorması ayıp hangi ünidesiniz?

• Bak , cok sukur tipim
    Duzgun hatta bazi insanlar ajansa basvur diyorlar kimleri aliyorlae seni mi almiyacaklar falan.Yani gidip bi kizla konussam sana mi kaldim demez kibarca geri cevirir.

Insanlar tipime bakip guveniyorlar.

Asil konuya gelelim isim yok , okulum yok.Yani burda hersey bitiyor.
    Nerede okuyorsun ? Aof
    Neden calismiyorsun ?

Insanlar saygi duymuyor hatta baskasinin yaninda senden cekiniyorlar.

Guzel bir isin ve refersansin olduktan sonra insanlar sana saygi duyuyor.

Ne yazik ki boyle.

Kisaca paran varsa kralsin.

• KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    koca yazıdan alıp çektiğin bir kelime olmuş. senden iyi gazeteci olur. bu kadar negatif bir kafaya ne anlatsan boş.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.