Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çirkinde var güzelde ama son yıllarda güzellik çok ön plana çıktı sosyal medya sayesinde

ben eczacıyım tipimde gayet iyi

ben güzelliğe bakıyorum ilk önce mesleği pek önemli değil daha sonra kişiyi tanımaya çalışıyorum baktım kişiliği beş para etmez çöpe atıyorum o kişiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysftnr333 -- 3 Ocak 2017; 2:46:51 >
  • Guncel
  • Nacizane tavsiyem ileriye bakın. Can sıkacak çok şey var, daha aynadakinden başlamayın. Gün gelir bu düşüncelerinize şaşarsınız.
  • Coastr kullanıcısına yanıt
    burun estetiği yaptırıp da estetik duranı pek görmedim ben. iyi düşün derim.
  • Konuya hem güldüm hem üzüldüm. Ama artık biraz bakımla her insanın gideri olacağını düşünüyorum. Kısacası takma fazla kafana. Saç, sakal yeni bir şeyler dene. Giyimine falan dikkat et tamamdır. He bir de fazla uçuk tercihler yapma kız konusunda. Sıkıntı yaşamazsın bu kadarını yapsan.
  • KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    Bu yazdıklarını hala kazanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah çirkinin belasını versin.
  • Çok insan tanıdım,anladıgım kadarı ıle kadınlar kendılerını üzecek, yakışıklı olsunda ne olursa olsun modundalar bu dedıgım 30 yaşına kadar geçerlı, 30 undan sonra kendımı nereye en ıyı atabılırım moduna gırıyorlar, o andan sonra kadın çok guzelse bıle ferrarı yerine clıo olsun ama geleceğım guvende olsun moduna gırıyorlar,Anlayacağınız gençlıklerınde elma şekerını başkası pörsüdüklerindede kamışını sıze yediriyorlar, çok az insan bu katagoriliğin dışında,

Bazıları hala ''iç güzellik'' saçmalığının peşine takılmış gidiyor, kimse imkan ve fırsat varken ferrari yerıne reno clıo ya binmek istemez, hele hele şahin'eÇirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da]

Bizler tarihin ''şahin'' çocuklarıyız eve kapanıp bılgısayar başında dırsek çürüten bir nesilliz
    Ne kıvanç olabıldık ne kenan nede birbaşkası.
    Gönül isterdi ki sarışın mavı gözlu olalım ilik gibi kadınlar etrafımızda fır dönsun
    Hadı kendını kandırma dön bılgısayar masasına

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da]

• Olayı bir tık ilerletiyorum. Irkçılığın temelinde de bu çirkinlik olayı yatar.
  • Bu kafadaki arkadaşlara tavsiyeyi veriyorum. Hemen egm'den pasaport başvurusunu yapıp 10 yıllık pasaportu bekliyorsunuz. Sonra geldiği gibi işlemlerin hızlı yapılması adına aracı firmalardan Polonya vizesi alıyorsunuz. Vize istemeyenler muadili Ukrayna'ya direk uçuşla gidebilir. Soluğu şehrin merkezinde bir gece kulübünde alıyorsunuz.

Garantisi: "Papaz hergün pilav yemez" sizi pilavdan tavuk soteye çevirecek ortam değişimi ile

Ay ben tipsizim ay bana kimse bakmıyor demeyin. Bu coğrafyada piyasanız yoksa mekanı değiştireceksiniz bu kadar basit.

Tak jest!

• çirkin diye bir şey yoktur. Bozuk haleti ruhiye vardır.

Yalnız bir insan olarak söylüyorum bunu.
  • starcloth kullanıcısına yanıt
    1-Omuzunun üstünde ne taşıyorsun?Biri sana bu yoldan gitme sonu uçurum derse ve sen o yolda inatla gitmenin sancı ve endişesini nasıl atlıyorsun merak ediyorum. Çünkü zararsız yol zararlı yola milyonda bir zarar ihtimaliyle dahi olsa tercih edilir. Bunu polemik yapmadan açıklarsan sevinirim. Akıl bu mantaliteyle çalisir. Yani şöyle düşün iki yol var birinin sonunda uçurum ve sıkıntılar biri ise emniyet ve sükun... Bu yolun sonu yok ucurum degil sarhosane bir sekilde gitmek ne buyuk akilsizliktir. En akilsiz adam dahi bunu anlar..
    2-Son dine bakıp diğer dinlerle mukayeseye girişirsen kafanı hallaç pamuğuna cevirirsin. Nefsinin esiri olmus onceki devirlerdeki insanlarda dinleri ozunden uzaklastirmis ve bozmustur. Son din islam Allah indinde en makbul ve kiyamete kadar bozulmayacak tek dindir. Mantıkla ve akılla uyuşmayan hiç bir mantaliteyi kabul etmez. Bu farklı ve cok detayli bir konu önce bir Allah 'a iman et İslama gir sonra bu felsefeyi sorgulayalim. Senin gibi ateistin anlayacagi mevzular degil. Çünkü bir Allah ı kavrayamayan baska felsefelerde bocalar sapitir. Tıpkı ihtisas yapmamis birinin ameliyata girmek istemesi gibi... Ne kadar ekmek o kadar köfte...
    3-Sen o onulmaz kibirini yıkıp Allah ın yasalarini yine insana olan rahmet ve merhametiyle bağdaştiramazsan kendine düşman ilan edersen ebediyyen cehennemde yanıp ebediyete kadar bunu cözemezsin. Bak şimdi bu mantaliteyi anlatıyorum aç kulağını dinle... Senin verdiğin örnekler üzerinden gidelim. Senin veya benim vücudumun yaratıcısı elbette bu vücudu en iyi tanır ve ona göre rızıklandırir. Hatta öyle ince ayarlar yapar ki kalbin dakika kaç defa atması gerektiği, göz kapaklarının kaç defa hareket yapması gerekliliği gibi tesadüfün karisamayacagi tip ilminin siyasetiyle sabit böyle binlerce vaka... Bir robotu veya makinayı en iyi yapan bilir dusturuyla içkinin ve domuz etinin bu vücut makinasına ne kadar zararlı olduğunu bilir haram eder bunu da bilim teyit eder... Önceden de böyleydi ancak nefsin esiri olmus serkeşler bunu değiştirdi absürd hale soktular.. Islam geldi tekrar tamir etti...
    4-Ya tutarsa ile yaşamıyorum. Biz tam iman ettik senin için diyorum. Bizim tam iman ettiğimiz şeyler senin için tez hükmünde su an... Diyorum ya bu tez ya tutarsa...
    Buda züğürt tesellisi şerefiyle iman etmeyip şerefiyle yanan seni gördüm. Bir kadının ırzına geçip yakalandığında şerefiyle hapise giren birini görürsen senin ki de olur. Veya vatana ihanet edip ceza yediginde şerefimle olurum diyen ne kadar ahmaksa senin tezde bu kadar ahmaklik... Allah ı inkar etmek öyle bir cinayettir ki kainatta belli bir düstur ve düzenle serfiraz kılinan butun mevcudatin hakkina tecavuz ediyorsun. Mesela bizim gibi bir Allah a iman etmiş milyonlarca insana aptal nazariyla bakiyorsun. Elbette ki o iman edilen bir Allah ta ona intisabı mükafatsız inkarida cezasız koymayacak. Çünkü hiç bir düzende düzeni bozucular cezasız bırakılmaz.. Arti 30 sn mum alevine tut elini bakalim dayaniklimisin😀😀
    5-Akıl nedir? Bir deli ile fark nedir? Bir hayvanla fark nedir? Cevap😀
    Akıl nedir cevabını verirsen terbiyeyi bir ateistin nerden aldigi da ortaya çıkacak... önce cevap..
    5-Yaniliyorsun. Bizim felsefemiz cennet dediğin nedir birkaç köşk birkaç huri... Bana seni gerek seni... İlahi aşk her muminin hedefidir.. Yok barışa hoş nuruda... yakarsa o yakar... Yaptığımız her amelde onun rıza sını gözetmek amaçtır.
    6-Aynen küçücuksun ama nede cesursun. Yaradani kabul etmemek gibi.. Etrafında tenvir ve düzeni görmeyip bir aklın varlığını kabul edememek ne acı.. Kozmografyanin itiraf iyla öyle ince hesaplarla isler donuyorki... Yagmurun yagmasindan denizlerdeki gel gittin dünyanın eğim açısına kadar hersey bir plan ve akil dairesinde hesaplandı sen bunu tesadüfe bağla veya akilsiz bir enerjiye... Kainattaki herseyin insana hizmet ettiginin o kadar ispatı varki yerde biten sebzeden sutunu içtiğin inekten etini yedigin koyundan tutta akil?, dil ve gözdeki dereceyi tat merkezleri... Ya kainattaki herşey insanı tanıyor ve itaat ediyor veya insanı tanıyan bilen bir rabbin herşeyin ipini elinde tutup insana itaat ettirmesidir. Sence hangi ihtimal daha akıllıca.. Bırak su kuru inadı..
    Bilmedigin şeye inanma o zaman... Teorilerle bizim işimiz olmaz.. Bizler sözü sabit hatta yaşadığı peygamberlik öncesi dönemde dahi hiç yalan soylememis emin vasfıyla nam yapmış Habibi zisanin getirdiklerine aynen iman ediyoruz.Gel inat etme... 😊😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Boş konuşmuşsun

Recep sert yaz araştır

Yüz nakli oluyor güzel bir bayanla evleniyor çocuk sahibi oluyor.Kadin,adama deliler gibi aşık.

Bu arada bir programda eşinin "kocamı çok kıskanıyorum.Surekli birilerinden mesaj gelip duruyor" dedigi de arşivlerde.

Senin cevrendeki kızlar tipe bakıyor olabilir ancak herkes böyle değil.Kadin dediğin duygusaldır.Hicbirsey olmadı git vücut yap.veya gir Bir enstrüman çal.Kilik kıyafetine özen ver.

Bu hayatta tip sadece ön görüşmedir,İş'e alımı belirleyen kısım senin hiçe saydığın kısım.

İnsanları da yanlış yönlendirip umutsuzluğa kaptırmanin bir anlamı yok.

"Dünya da ikna edilmeyecek tek bir insan yok"

Git bunun üstüne kitaplar oku ihtisas yap hayatın düzene girsin.

Vardır o yüz nakli olan adamın başka bir şeyi de öyle evlenmiştir.

Kendimizi kandırmayalım. O kadın o güzellikle o adamla adamın o hâliyle evlenmez normalde.

Cep güzelliği falan vardır ya da başka bir çıkarı vardır işin içinde.

Hasta olmuşsun sen inan bana
    En azından 32 yaşında abin olarak söylediklerime kulak ver.
    İşin ehline emanet et kendini.İnsanları da yanlış yönlendiriyorsun.Umutsuzluğa sevk ediyorsun.
    Yüz nakli olan hherifin 5 kuruş parası yoktu.Velev ki zengin,Hangi kadın çocuk sahibi olmak ister?
    paranoyak olmuşsun iyice.Suçlamıyorum seni ancak %100 hatalısın.
    En basiti
    Tüm kız çocuklarının %75 i babalarına hayrandır.Git bak bakalım tiplere.Kilolu kıllı tipler çoğu.Bu gibi kızlar da babaları gibi kişileri ister.
    tip herşey değil

Bir sakin ol hele. :)

Medyanın olaya dair her şeyi doğru yansıttığı ne malum? Yüz nakli olan "herifin" 5 kuruş parası olmadığını nereden biliyorsun?

Kız çocuklarının babalarına duydukları hayranlık bambaşka bir şey. Onunla bunu bir görmek saçma.

Tip her şey değil, evet; ama hiçbir şey de değil. Gayet de önemli bir unsur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Boş konuşmuşsun

Recep sert yaz araştır

Yüz nakli oluyor güzel bir bayanla evleniyor çocuk sahibi oluyor.Kadin,adama deliler gibi aşık.

Bu arada bir programda eşinin "kocamı çok kıskanıyorum.Surekli birilerinden mesaj gelip duruyor" dedigi de arşivlerde.

Senin cevrendeki kızlar tipe bakıyor olabilir ancak herkes böyle değil.Kadin dediğin duygusaldır.Hicbirsey olmadı git vücut yap.veya gir Bir enstrüman çal.Kilik kıyafetine özen ver.

Bu hayatta tip sadece ön görüşmedir,İş'e alımı belirleyen kısım senin hiçe saydığın kısım.

İnsanları da yanlış yönlendirip umutsuzluğa kaptırmanin bir anlamı yok.

"Dünya da ikna edilmeyecek tek bir insan yok"

Git bunun üstüne kitaplar oku ihtisas yap hayatın düzene girsin.

Vardır o yüz nakli olan adamın başka bir şeyi de öyle evlenmiştir.

Kendimizi kandırmayalım. O kadın o güzellikle o adamla adamın o hâliyle evlenmez normalde.

Cep güzelliği falan vardır ya da başka bir çıkarı vardır işin içinde.

Hasta olmuşsun sen inan bana
    En azından 32 yaşında abin olarak söylediklerime kulak ver.
    İşin ehline emanet et kendini.İnsanları da yanlış yönlendiriyorsun.Umutsuzluğa sevk ediyorsun.
    Yüz nakli olan hherifin 5 kuruş parası yoktu.Velev ki zengin,Hangi kadın çocuk sahibi olmak ister?
    paranoyak olmuşsun iyice.Suçlamıyorum seni ancak %100 hatalısın.
    En basiti
    Tüm kız çocuklarının %75 i babalarına hayrandır.Git bak bakalım tiplere.Kilolu kıllı tipler çoğu.Bu gibi kızlar da babaları gibi kişileri ister.
    tip herşey değil

Bir sakin ol hele. :)

Medyanın olaya dair her şeyi doğru yansıttığı ne malum? Yüz nakli olan "herifin" 5 kuruş parası olmadığını nereden biliyorsun?

Kız çocuklarının babalarına duydukları hayranlık bambaşka bir şey. Onunla bunu bir görmek saçma.

Tip her şey değil, evet; ama hiçbir şey de değil. Gayet de önemli bir unsur.

Sakin olmadığımı nereden çıkardın? :)
    Kız-Baba ilişkisi ile sonuca varılmış ne'si saçma geldi sana?Çevrem de sürü ile örnek var.Hangi tecrübe birikimi ile saçma olduğunu söyleyebiliyorsun ki?
    Önceki mesajımı okuduysan "tip önemli ancak herşey değil" dediğimi görürdün.

Medya her zaman gerçeği yansıtmaz "şayet birilerinin çıkarı varsa";)O da siyasi olaylar da cereyan eder.Magazinsel olaylar da kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz.Zamanında ilgimi çekmişti araştırmıştım oradan biliyorum.Hatta ameliyatı riskli idi ölüm tehlikesi vardı.
    Dünya da güzel şeyler oluyor.
    "Ulan kesin bir iş vardır" fikri her zaman kullanılmamalı

• Yakışıklı olduğunu düşün bu seferde sen çirkin kızlara yüz vermeyeceksin İş yakışıklı olmakla da bitmiyor özgüvenin sıfırsa bu konuda yine kaybedensin bide paranın önemide var çok fazla değilde yeterince olması lazım
  • 18 yaşında ergensin üstüne üstlük kimseyi dinlemiyorsun. sana her şey müstehak. kaybetmeye devam et
  • burdakilere yaşamış en harika adamın sözünü bırakıyorum richard feynman ın
    bir aktiviteye aşık ol ve onunla uğraş! yaşamın ne olduğunu hiç kimse bilmiyor ve bunun hiç önemi yok. dünyayı keşfet. yeterince derine inersen neredeyse her şey ilgi çekicidir. uğraşmayı en çok sevdiğin konu üzerinde dilediğin ve elinden geldiği kadar çok çalış. ne olmak istediğini değil, ne yapmak istediğini düşün. geri kalan konularla asgari seviyede ilgilen; yoksa toplum hiçbir şey yapmana izin vermez
  • Herşey tip değil beyler. Ağzı laf yapmayan yakışıklı bir erkek düşünün. Şimdi bu erkekle kimse muhattap olmaz demiyorum illaki olur ama bi göz önüne getirin. Sınıfa yeni bi çocuk geldi yakışıklı ama içine kapanık kimse ile merhabalaşmıyor gülümsemiyor kendisine güvenmiyor belki. Dışardan birisi olarak bizi beğenmedi muhattap olmak istemiyor heralde egolu lavuğa bak dersiniz değilmi. Birde o örneğin yerine yakışıklı olmayan normal birisini koyun. Çocuk geldi sınıfa sohbeti muhabbeti iyi sarıyor şakacı eğlenceli birisi hemen kaynaştı falan. Olay benim açımdan bundan ibaret.

Kız konusuna gelince kızları bu kadar kafanızda büyütürseniz sadece hayalinizde olur. Onlar da sıradan insan şimdi benim dediklerim boş gibi görünebilir ama olay böyle ilerde anlarsınız yaşı büyük olanlar hak verir.
  • Gel bende sana bir konudan bahsedeyim. Kilosu ortalamanın üstünde suratı bakmak istemeyeceğin güzellikte bir insandan bahsedeyim. Bu arkadaşımız ortaokul ve lise hayatında tabiri caizse şaklabanı oynadı hem kendi hem arkadaşı saydığı insanlar eğlendi başta ondan uzak duran o insanlar onunla oturup konuşmaya başladı -bir kaç süslü salak dışında (zaten onların uzak durmasıda güzel bir şey)- dersle hiç alakası olmayan bu arkadaşımız ygs de barajı ucu ucuna geçmişti ve arkadaşları hala onunlaydı. Neyse tekrar çalışma kararı aldıktan sonra bu arkadaşımız kaliteli bir üniversiteye yerleşti. Orada onun nerede okuduğunu bilmeyen bir grup insanla tanıştı bir klüpte -teknoloji tasarım klübü gibi bir klüp bar değil- orada bulduğu o güzel insanlar onun alay edilen tipinden ziyade ona neleri sevdiğini neler yaptığını sormaya başladı. 1 günün sonunda onlardan biriydi ve yine bir çevre kazanmıştı ve ilk defa ne şaklabanlık ne de bölümünden bahsetmişti sadece o olduğu için onla arkadaş olmuşlardı. Yurda döndüğünde yanında dayak yemiş başka bir arkadaşını da aralarına katılması için ikna etti ve şuan gayet büyük bir aileler.

Benim düşüncemi soracak olursan tipe takılan insanlar zaten uzak dursun. Bir insan bu kadar sığ görmemeli insana değer katan şeyler yüzü değildir yaş ilerledikçe insanlar belli bir olgunluğa ulaşır ve bazı şeyleri fark eder o zamana kadar sabır dilerim sana.

Olaylar gerçektir csb yazmak isteyenler kendini yorup günahımı almasın.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.