Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kendini böyle yorumlamana bayıldım benim de tipim iyi değil ama sen,n gibi hiç düşünmemiştim.ben de daga çıkmayı severim burada doga klubu var onlarla takılıyorum bir baksan çoğu yaşlı benim gibi üniversiteli çok az geliyor ama doga da dolaşmak iyi geliyor kendimi sıfırlıyordum bu hafta finaller bitince gene dağlardayım yansın bu hafta mangal da varmış ohhhh
  • Dış görünüş bu kadar önemli bir şey değildir. Önemli olan öz güvendir. Bunu yazını okuduğum halde söylüyorum bu arada.

Öz güven denildiği zaman neden insanlar kendini rezil edercesine vurdum duymaz olmak algılar onu da hiç anlayabilmiş değilim.

şu bir öz güven değildir:http://www.aaanything.net/wp-content/uploads/2013/01/confidence_without_it_goals_wouldnt_be_achieived.jpg

şu ise tam bir öz güvendir:https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/03/db/0e/03db0e18c6ca66f569a02949dcea7217.jpg

Örneği iyi anlayın kimseye hakaret ettiğim v.s. yok.

Uzun lafın kısası, öz güven konusunu itin bi tarafına sokmayın, kendine güveni olmayan kişinin çok iyi görünümlü olması v.s. hiç bir şey ifade etmez, tam manasıyla hayatın hiçbir evresinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Televizyon da 2 şehit haberi olsun birisi yakışıklı bir genç diğeri de çirkin olsun.İnsanlar her zaman yakışı olana daha çok üzülür.Herkes bunu inkar edecektir ama gerçek bu.

"Ay ne güzel de çocukmuş gencecik gitti"

AMAN YARABBI BU NE CESARET YİĞİDİM MUTLAKA BENI ARA ...

Şaka bir yana %6000 katılıyorum sana.Gerçekten biri ölünce ailemde dahil gölemliyorum herkesin yorumu yakışıklı opan çocuğa oluyor.Çirkinin ölüsü bile değersiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • starcloth kullanıcısına yanıt
    Sen rüyanda görmüşsün uyandığını.
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    aynen katiliyorum paul walker olumude oyleydi adam yakisikliydi ne kadar cok ilgi aldi

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Valla hayatın tadını çıkarmak gerek, öyle çıkıyorsa öyle. Üç senedir iyiydi dağlarda, bu yıl taşındım; etrafta dağ yok. :) Ama orman var, atlıyorum bisiklete dalıyorum ormana. :) Çıkıyorum koşmaya vs. Bisiklet kulüpleri var, yavaş yavaş ufak turlara katılmaya bakacağım artık.
  • Hayvanlar bile tipe göre değerlendirilir.

Hafif topallayan sevimli paçalı güvercin iyileşene kadar evde tutulur, bakıma alınır.
    Uçamayan karizmatik karga hızlıca tedaviye götürülür.
    Sıçan yol ortasında ölür, cesedini bile kenara alan olmaz.
    Yağmur sonrası salyangozlar kaldırıma çıkar, millet zevk olsun diye ayağının altında ezer.
  • Önemli olan iç güzelliği lafı çirkinleri onurlandırmak veya güzellerden darbe yiyenleri teselli etmek için uydurulmuştur.
    Tabi ki herkes güzel olmak ister ama yine de çirkin olmak zannedildiği kadar kötü birşey değil.
  • starcloth kullanıcısına yanıt
    1-Arzularını ilah edinmişsen kulak ver varsa ve ölmemişse vicdanına... Sana doğruyu ve yanlışı ayırtettiren objeyi merak ediyorum. Çevrendeki etkileşimle ve gorecelikle baglantili dogru ve yanlis ne temelli olarak siniflandiridin? Yani sana göre hakikatin temelini ne olusturur?
    2- Attığın o kahkahalar nefsime dönüp geriye şöyle bir bakayım şeklinde korkularını örtbas yapmak için oluşturduğun trajikomik halin için olmasın?
    3-Sizofrenik gelebilir inanmayan bir ateist için. Zaten inanan la inanmayını Allah böyle ayırtediyor. Sana şöyle ifade edeyim biz şizofrenik yaşadık ibadetle ömrü geçirdik ve öldük senin dediğin doğruysa ne kaybımız var. Yok eğer bizim dediğimiz gibi bir hesap meydanı varsa ne yapmayı planliyorsun.? Uyuşturucu orada bulamazsın buradaki gibi uyuşmak için.. cevap ver kaçış yok... velev ki bu yolda gidenlerin hic birisi zarar gormemis. Senin bahsettigin arzuları ilah edinme yolu akli olan herkes bilirki yuzde yuz zararlidir...
    4-Bahsettiğin arzular tabiikide insanin dogasında var. Ancak bunları insan terbiye edebildiği ölçüde insandır. Bunu herkes kabul eder. Küfürbaz hak yiyen bir dallamadansa nezih sözlü hakkı koruyan biri herzaman sevilir ve tercih edilir. Bu terbiyeyide bize ve siz ateistlerin sarıldığı tabiattaki tüm varlığa Allah öğretmiştir.Bunu da Nuru Muhammedi Aleyisselatu vesselam aracılığıyla yapmıştır. Kaçma cevapla sana kim öğretti o terbiyeyi? Tabiata yaradan öğretti ise sana kim öğretti? Yada sana göre tabiata kim öğretti?
    5- Bana göre inanmayan bir insan her kötülüğü yapıyor değil. İnanmamakla öyle bir cinayet işliyor ki yaptığı diğer iyiliklerin bir kıymeti harbiyesi kalmıyor. Ne gibi üniversitede hoca olan birinin bulunduğu üniversitenin kimliğini inkar edip kabul etmeyip o üniversitede çalışma yapmaya devam etmesi gibi. Yaptığın çalışma ne kadar yeni bir buluş olursa olsun altında okkalı bir mühür olmazsa kıymet ifade edermi? Yada seni kim niye neye istinaden kaile alsın. Çünkü sen baganı tanimiyorsun.Çalışmayı ne niyetle yaparsan yap fos olmaz mı? Polemik yapma cevap ver
    6-Korkma ölümün o acı yüzüne bak. Bak ki acı cekmeyesin.Bak ölüm senden ne istiyor anlayabilesin. Şu müşkil suallere cevap ver bakalim Acaba ne için geldik bu aleme nereye gidiyoruz? Kendini başı bozuk bir hayvan yerine koymamalısın? Sen çünkü zevkani dünya lezzetlerinden dolayı bir serçe kusuna kavusamazsin. Bak senin korktugun olum akil cihetiyle senin butun lezzetlerini acilastiriyor. Halbuki hayvanlarda akil olmadigi icin dunyadan tam lezzet aliyor. Ya aklini basina al yada hayvan ol kurtul...
    7-Madde madde cevap ver polemik yok. Dedim ya uyku ise biz birşey kaybetmeyiz. Ya gercekse ne yapmayi dusunuyorsun uyurken kendini uyanık zanneden arkadaş..
    Hakikat ağır olduğu için bazı beyinler kendilerini imansizlikta rahat ettirmeye çalışır. Başında binlerce endişe nasıl yaşıyorsun... Ya ahiret varsa binde bir ihtimal bile olsa lezzetini acilastirmaya yetmez mi? Yok deyip kesip atmak ihtimalleri dusunmemeyle kendini sarhosluga vermek koskoca bir akılsızliktır
    Cevap ver polemiksiz devam edelim genelde tanıdığım ateistler kaçar...

• Kızların istediği şeyler basit aslında. Tipin varsa 1-0 önde başlarsın, hepsi bu. Ama şunu da hatırlatmak isterim; taş gibi hatunların yanında her zaman bir öküz bulursunuz. Sebebi mi? Bunun 2 sebebi var; birincisi para. paran varsa ağaoğlu gibi tiple 4. karıyı almak için zorlarsın.. İkincisi ise diğer tipsiz ama taş gibi hatunlara sahip insanların yaptığı.
    O da şöyle oluyor, öncelikle tipinizin bir şeye benzemediğini kabul edecek ve kendinizle barışık olacaksınız. Daha sonrasında karşınızdaki insana sadece kendinizi nefes alan bir varlık olarak sevdireceksiniz. Sonrasında görecek ki ne kadar iyi kalpli, yardımsever, dürüst, anlayışlı, her anında yanında olan bir erkeksiniz, 2 acıdan sonra kendini sizin kollarınızda bulacak. Başımdan geçti benzer olaylar. Hakkatten böyle. Eski sevgilimin evlendiği çocuk böyle yaptı, kızı kaptı.
    Farklı bir gözle daha tarif edeyim. Genel itibariyle zayıf kızlar sevilir ya, ama şişman kızların da bazen farklı bir çekiciliği olabilir. Böyle düşün. Hadi kal selametle.

• Güzel bir konu bulmusken ben de gorusumu yazayim. Kiz kardesime(21) burak ozcivitin eski halini gosterdim, yolda gorsem bakmazdim dedi😂. Kadinlar ve biz erkeklerin evlilikten beklentilerinden biri kendinden daha guzel, daha yakisikli, daha zengin, daha yetenekli, daha rahat yasam surecek insanlar dunyaya getirmektir. Bunun icin karsi cinsteki guzellik, yakisiklilik, para, sosyal statu, yetenek, cevre, yasam tarzi bizleri cezbeder.

Bu beklentilerim altinda kalanlarsa cokta istemeden biriyle evlenirler sonra durumu kabullenip mutlu olurlar.

• Tipsizim

23 senelik hayatımda 15 sevgilim oldu bunlar arasında ciddi ve ciddiyetsiz olanlar farklı şeyler yaşadıklarım vs.

Bugüne kadar hiç kimseden yakışıklısın lafı duymadım, duymak istediğimi yalandan söyleyen 1-2 sevgilim dışında çok sinirime dokunan bir konu idi

Şuan takmıyorum bu konuyu görünce aklıma geldi hafiften üzülmedim değil

ama bırakın saçma sapan felsefeleri okumayı, ben zekiyim kardeşim buradan kazanıyorum

Hem tipsiz, hem fakir, hem salak olsanız bile sosyal açıdan kendini geliştirebilen bir insan bile sırf konuşarak kız tavlayabilir, örneği var etrafımda

Sokakta hiç mi rast gelmediniz bu kızın yanında bu öküzün, bu tipsizin ne işi var diye halbuki çok yakınılan bir durumdur.

Güçlü, zeki, zengin, çalışkan, başarılı, sempatik, sosyal, tatlı, fazla iyi kalpli vs. hatta bazen fikirlerle bile arkadaşta olunur, sevgilide bulunur

• Evet kız arkadaşım var.

Belki o belki ben anlattığın kişi gibi değiliz ki pek şekilli olduğum da söylenemez ama.

Aşk yoktur demeyin

Ne bu içimdeki duygular içeride bando takımı mızıka eğitimi mi yapıyor?
  • En ciddi tip konusu bu olsa gerek.

Peki abi bir sey sorcam burnun falan mi yok , agzin kulaklarin falan mi yamuk ?

Misal 2 bacagindan birini kaybetmek Allah 2 verdi 1 kaldi peki ya da tipin Allah boyle yaratti napacaksin isyan etmenin faydasi ne ? Şukret daha beterleri var.

İc guzellik olayi karakterdir iyi insandir ornek insandir bana gore fesat kindar kotu olmayan insandir iler ki yaslarda bunlar devreye giriyor 35-45 yas araligina bakiyorum(belli bir yasa belli bir mesafeye gelmis kisilere) ilk defa evlencek veya birden fazla evlilik yapacak kisilere cok mu guzeller cok mu yakisiklilar hayir ama evleniyorlar beraber oluyor bu saatten sonra dis gorunusun onemi kalmiyor ha dikkat edip begenmek her yasta var ama bu boyle.

Bizim ulkemiz cok onem veriyor dis gorunuse anlamiyorum yabancilarda durum cok farkli hem arkadaslik kurmada hemde evlenmede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 2 Ocak 2017; 21:31:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence asıl sorunun asosyallik.
  • Öncelikle uzun bir yazı yazacağım, okumak istemezsen direk en aşağıda yazdığım tek cümlelik özeti okuyup geçebilirsin.

24 yaşındayım, 1.83 boyum var 75 kiloyum, düzenli olarak vücut geliştirme yaptığımdan dolayı orta derecede kaslı bir vücudum da var ve tipimin de oldukça iyi olduğunu söylerler, yolda yürürken kızların bakışlarını çekiyorum. Kendi tipimi her ne kadar beğenmesem de çoğu kadını etkilememi sağlıyor. Peki hayatında kaç kızla çıktın ya da birlikte oldun diye sorarsan, bir elin parmak sayısını geçer mi bilmiyorum. Nedeni belli: Para. O kadar berbat bir ekonomik durumum var ki. Üniversitede okuyorum ve kaldığım evde yiyecek bir şey yok. Mecburen okulun yemekhanesinde ucuz yemek yiyebilmek için akşama kadar bekliyorum. Gittiğim spor salonu devletin kursu dahilinde olduğu için ücretsiz. Akbile ve yemekhaneye verecek parayı bile zar zor buluyorum. Hani eve gelirken canın bir kola bir çekirdek falan çeker ya, işte ben bunlara harcayacak 1 lirayı bile bulamıyorum ve o 1 liranın hesabını yapıyorum.

Bu yüzden bir kızla konuşsam bile onu en fazla eve davet edebiliyorum. Düşünsene bir kafede oturup çaya 50 krş yada 1 lira bile veremiyorum. Kızla sinemaya falan gidilir ben sinemaya gidecek akbil parasını bile bulamıyorum :D Doğal olarak kızı evime davet ediyorum. (gelirse) Tabi evde de bir şey ikram edemiyorum. En fazla 1 hafta takıldıktan sonra şu soruyla karşılaşıyorum "Biz niye hiç bir kafeye bir sinemaya gitmiyoruz?" Bazen yalan söylüyorum bazen de gerçeği itiraf ediyorum ve sonuç hepsinde de hüsranla bitiyor. Saçma sapan sebeplerden terkedildiğimi bilirim :D Dolayısıyla kadınlara yaklaşmaya çekiniyorum. Çünkü sonuç zaten belli.

Okulda ya da dışarda güzel kızlara bakıyorum. Ama onlardan çok yanlarındaki insanlara göz gezdiriyorum acaba kimlerle takılıyorlar diye. İnanır mısın üstünde adam gibi kıyafet olmasa "yürü git lan pis suriyeli" diyip döverim. O derece tipsiz heriflerle takılıyolar. Neden? Çünkü paraları var. Kimisinin boyu kızdan kısa, kimisinin saçı sakalı birbirine karışmış mağara adamından farksız, kimisinin sivilcelerinden gözüne ağzına burnuna yer kalmamış, kimisinin burnu benim kafamdan büyük. Ya anlatamam sana. Ama öyle kızlarla takılıyorlar ki kızların instagram fotolarını masaüstüne arka plan yapıp 1 saat film niyetine izlersin. Ve o kızlar dışardan bakıldığında çok mutlu gözüküyolar. Valla bende zengin bir partner bulsam ben de mutlu olurum yalan yok!

Sana bir örnek: Karolina Debczynska bu kadının güzelliğine bitiyorum. Herhangi bir mankenden daha mükemmel bir fiziği var. Ve bu da sevgilisi: Ventsi Konsulov, herif gorilden hallice, kel ve göbekli.

Peki bu ne demek?

Bu şu demek kardeşim: Paranın halledemeyeceği şey yok. Parayla saadet de olur, afet de olur, ayşe fatma hayriye de olur. Olur da olur. Ama paran olmazsa işte benim gibi neyin olursa olsun sap kalırsın. O yüzden yok tipsizlikmiş. Yok benim arkamdan şöyle konuşuyorlarmış, bunların hepsi palavere palavere :D İnsanlar güzel veya yakışıklı olanların da arkasından konuşur ve bu çoğu zaman kötü yönde olur. Fakat cebinde parası olan sinek vızıltılarını duymaz.

Özet: İç güzellik de dış güzellik de beş para etmez önemsiz şeylerdir. Paran varsa kralsın, yoksa bir hiç.

• Şimdi öncelikle kendimden bahsedeyim ben , bu arkadaş kendini baya soyutlamış boşuna yazıyorum gibi belki ama yazayım yine de

17 yaşındayım , yakında 18'ime basacağım . Burnum doğuştan yamuk , bunu öğrenmem de yaklaşık 1-1,5 sene önce oldu dişçiye gittiğim zaman . Dişlerim testere gibiydi , kesici dişlerimden ikisi çok sivriydi ve gülerken ağzımı kapatmak zorunda kalıyordum rencide olacağım korkusuyla . Arkadaşlarım bana , ne salak salak gülüyosun olm , elini çeksene falan dese de ben kendimi gülerken dişlerimi göstermemeye şartlamıştım . Bir gün oturdum düşündüm , diş teli falan taktırsam dedim hallolur herhalde .

Dişçiye gittim , dişçiyle konuştuk bi röntgen çektir dedi , gittik işte röntgeni çektirdik , kadın burnumun yamuk olduğunu rahat nefes alamadığımı söyledi , ben de genelde ağzımdan nefes aldığımı söyledim . Öyle işte , diş teli taktırılmasını istedim , o bana diş telinin fayda etmeyeceğini söyledi , istersen şeklini değiştirelim dedi , ( bu dolgumsu şeyle UV ışığı tutup sertleştiriyorlar ya ondan ) tamam dedim ben de . 1 hafta falan dişçide yatıp dişçide kalkıyordum neredeyse . En sonunda dişlerim gerçekten güzel oldu . Dişlerimdeki sivrilik kaybolmuştu , kesici dişlerimin arasındaki boşluklar falan kaybolmuştu , gerçekten dişlerimi beğenmeye başlamıştım . Dişlerimin doğal rengi sarı fakat bir ara gidip beyazlatma yaptıracağım .

Giyimim kuşamım genelde güzeldir , insanlar kıyafetlerimi beğendiklerini söylerler . Lakin surat olarak kaşlarım kalındır ( çok fazla olmasa da kalın ) , burnum dediğim gibi yamuk , suratımda da sıktığım sivilcelerin izleri var işte . Fakat napacağız ?

Suratımdaki sivilce izlerini temizlemek için zeytinyağlı sabun , kayısılı sabun vs. aldım temizledim , şu an baya azaldı izler . Sivilceler yine çıkıyor ama ellemediğim sürece çıkıp kayboluyorlar .

Kilo olarak dışardan kilolu gözükmem fakat göbeğimin olduğunu farkederdim . Naptım ? Şekeri hayatımdan çıkardım . Her gün 2,5 litre su içmeye dikkat ettim . Tamamen doğal ( artık ne kadar doğalsa :D ) ve endüstriden uzak bir beslenme şekli benimsedim . 14 kilo verdim , şu an 62 kiloyum ve göbeğim yok . Vücut geliştirmeye YGS/LYS'den fırsat bulabilsem başlardım ama yaza sarktı o da .

Burnumdaki yamukluk için 18ime bastığımda estetik ameliyat olacağım . Benim burnum gibi burnu olanları görüyorum , gayet de düzeliyor .

Ağzım çok iyi laf yapar , genelde komik mizacım ve iyi bir insan olmamla tanınırım , herkese yardım ederim genelde.Sınıfımdaki tüm kızlarla muhabbetim var , tipim de çok berbat değil fakat yakışıklı da değilim . Hatta ara sıra çirkin olduğumu da düşünürüm , özellikle sabahları kalktığımda .

Yani kısaca özetleyeyim sana :

Tipsizim diye bir şey yok , yalan . Nerende kusur varsa kapatmak için çabala , bir yerdeki eksiğini kapatamıyorsan nötrlemeye çalış . Vücut geliştirme yap , ne bileyim kendini geliştir . Konuşmayı öğren , diksiyonunu geliştir , konuşurken eeeeeee , ııııııııııııı , ühhhhhhh , hmmmm gibi şeyleri kullanma , bilgili ol insanları etkile . Kendine bakım yaptığında değişecek şeyler . Sana bakım yaptığında Kıvanç olacaksın demiyorum tabii ki , lakin elindeki malzemeyle gelebileceğin en iyi yere gelirsin ve emin ol , seni sevecek birini de bulursun . Hala asosyal gibi bu yorumlara ne yazılmış bakıp , cevap yazıp kendini eziklemek yerine dambıl siparişi verip vücut geliştirebilirsin , çalışıp estetik için para biriktirebilirsin . Zor mu ?

İlla da tipsizim diyorsun da kesin yakışıklısın falan gibi bahaneler dersen tipimi de atarım buraya , sonra kendin karar verirsin yakışıklı olup olmadığıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Königsrasse36 -- 2 Ocak 2017; 21:57:54 >

• Ya arkadaşlar okuyorum okuyorum ama yok olmuyor

Bende tipsizim.

Eşim çok güzel

Yani ne buldu bende bende hep soruyorum.

Dediği tek şey

Dürüstsün , yalan konuşmazsın , sevdiklerini korursun, beni seversin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana kısaca hayatı anlatayım..
    1)Paran yok ve tipsizsen o yolda ilerlemen uzağa çıkmaktan daha zor.
    2)Tipim var param yok diyorsan doğru yerde bulunmadıkça ilerleyemezsin (Tecrubeyle sabit)
    Kısacası hayat ilerliyor burda 2 yazı okuduğun diye kendini kötü hisset ama ne olduğunu hatırla ve ilerlemeye devam etmelisin kendini geliştiremeyen insana yeni çağda hayat yok.
  • hayatım boyunca ilkokul ortaokul lise üniversite boyunca sınıfın mahallenin ortamın en yakışıklılarımdam biri oldum, hiç bir kıza ben arkadaşlık teklif etmedim, bir çoğunun ısrarıyla aglamarıyla arkadaş oldum, bir gün benden 8 yaş büyük biri bana aşık olduğunu söyledi, açıkçası güldüm çünkü herhalde 10 üzerinden not verilse 2 verirdi herkes ben de ilk anda güldüm, bir kaç kez ısrarıyla ayıp olmasın diye görüştüm, 6 yıldır birlikteyiz, adriana limaya tırnağını değiştirmem
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.