Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir insan bu durumun aksini iddia edemez, eden de zaten bu durumda değildir; bilmediğinden ediyordur. Ama hiçbir şekilde dünyanın sonu değil bu. Zor ama son değil!

Birkaç sene önce, neredeyse hiçbir kızla konuşmazken, sıkıldım ve "Boşver, hiçbir şey olacağı yoksa en azından kendimi kasmadan bu durumu kabulleneyim!" dedim kendime. Dershane ve okul derken kızlarla muhabbete (normal olarak, hiçbirine duygu hissetmeden) girdim sonrasında hep. Biraz çalışkanım diye kendilerine yardımcı olmam için birkaç kız durmadan yanıma oturmaya çalışırdı ve biri birkaç hafta sonra bana şunu dedi: "Aslında sen hiç de fena biri değilmişsin, çok iyi bir insanmışsın, Maşallah."

Şimdi diyeceksiniz "Oo sen bizden iyiymişsin (görünüş olarak) demek ki!"; benim cevabım ise "Hayır.". O an şunu anladım; gerçekten insanlar dış görünüşüm yüzünden beni tanıma girişiminde bile bulunmuyormuş ve her zaman benden uzak duruyormuş. Güzel bir cümle kurdu ama sonucunda ben nasıl çöktüm anlatamam.

Neyse, şu an durumum ise; kendime yeterli bakımı göstermeye çalışıyorum. Bu olaydan da çok geçmeden birine aşık oldum ve -ne kadar mutlu olduğumu anlatamam- ondan da karşılık buldum.

Dış görünüş elbette önemli ve bunu bir nebze düzeltmek sizin elinizde (bakımı kastediyorum). Takmayın bu durumu; KABULLENİN! Kabullenin ki önünüzdeki 'çirkinlik' engelini kaldırıp yaşamınızın kalitesini yükseltmeye uğraşın!

• quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

İyicene gözünü yüreğini karartmışlar senin. Kendine biraz güvensen o özgüvenin yüzüne bakıldığında kimse bir şey diyemez. Kendini bi tipsizsin lafını yemeye müsait haline getirmişsin. Toplarlan saç şekli yap bakışlarını drğiştir. Değiştirirken kaşlarını çat veya kaz ayaklarını çıkar demiyorum. Daha canlı bak özgüvenin yüzünde yazsın. Ve milleti takma. Sen başkasının ne dediğine bakacak hale geldiysen sevgili arıyorsundur yanlızlık çekiyorsundur bu kadar basit. Kendi işinin gücünde olan insan başkasının ne dediğini duyacak zamanı olmayan insandır.

Tipsizsen tipsizsin sacda değiştirsen
    Bakış dedin ona güldüm
    Bi yakisikli adamin bakışı ile cirkin adamin ayni olmaz

Evet hangimiz yalnız değiliz ki
    Cirkinsen zaten otomatikman yalnizsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Albdo

Kardesim cirkin ve asosyal vb oldugun icin takmiyorsun bunu takdigin icin boylesin rahat ol temizligine onem ver tipin duzelir. Ciddi soyluyorum boyle takintiliyken yuzum falan resmen yamuktu 1 2 yila geciyor kendine bir ugras bul. Birileri butur isleri yapiyosa sen de yaparsin. Beklentini normal tut en iyisi olacak diye bir sey. Altin kural rahat olmak pes etme. Takmamaya calis. Takinti yaptigin isleri vb hep kotulestirir. Temizligini de adam gibi yapamassin.

Yuzun yamukdumu ve 1-2 yıla gecti

Burdaki cirkinlerin dogustan yamuk ve gecmiyor senelerdir çözüm bulduysan bizede sole

• bu dünya sadece iki tip insan için güzel ve yaşanılasıdır:
    1) zengin olanlar
    2) güzel/yakışıklı olanlar

dediğim gibi hayat bu grup içinde olanlara güzel, diğerleri kendini kandırmasın hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

Abartıyosunuz. Dışınızı güzelleştirmek için hiç çaba sarfettiniz mi?

Ne gibi ?

Yüz seklimi degistirebilsem yakışıklı olurdum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: RoIF

kardeşim sana tavsiyem git vücut çalış bas steroidide milleti sustur maden bu kadar rahatsız oluyorsun en iyi çözüm yolu bu 2 yıla susturursun herkesi,yada çok başarılı biri olmaya çalış.

Boyum kisa 170
    Ve vücudum kaslı

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Okumadim. Sagdan soldan kopyalayip altina "alintidir" diye belirtip orijinal linkini vermediginiz surece okumayacagim. Cunku emege saygi.

Ben küçükken baska insanlar yaşamış bu durumlari yazmışlar bende tekrardan bayrağı devraldım

• hayatınızda başka bir insan olmadan yaşamayı öğrendiğiniz zaman sorunu çözüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Helal olsun sana kardeşim yani ne diyeyim ki ben de bilmiyorum.Dış görünüşü iyi olan biri her zaman öndedir bak bu doğru iç güzelliğiymiş şuymuş buymuş hepsi zırva bunların. Ben yabancı bir haber sitesinde seri katilin birine -Ted Bundy idi sanırım ismi- sırf yakışıklı diye övgüler dizildiğini gördüm. Bunlar var yani inkar eden yalancıdır ama sen bence biraz fazla kafaya takıyorsun bu meseleyi bu kadar düşünme ve kendine eziyet etme biliyorum burdan söylemesi kolay bir de benim yerimde olsan diyeceksin ama ben yine de söyleyeyim takma fazla kafana hayattan zevk almaya bak.

Adama baktım yakışıklı digil niye ovmusler anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mushi-Shi

40'lı yaşlarındasın galiba 18 yılda ne kaybettin de kazanamayacaksın ?

Arkadaşlık , Eglence , Hatiralar , Güzel Anılar , Lise Yılları daha cok sayardimda neyse

• Konu loserlarla dolmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: FahreKnight

Cirkin erkek yoktur rampa sac yapmayan erkek vardir orc gibi bir sey degilsen sende "YAKISIKLI" olabilirsin

Kardeşim önemli olan surat hatlari
    Ve sac yapim kötü
    Ve sacim kalkik benimde en iyi gorunumunde yani

• tipsizsen tipsizliğini kendi oluşturduğun tarzınla gizlersin. cool bile olursun.
  • Çirkin adam yoktur az para vardır.
    örnek ali ağaoğlu güzel mi? Bildiğin çirkin ama bok gibi para var.
    Çevrenizde bir sürü hanzo vardır son model BMW ye AUDI ye binen ama hatunu acayip güzel ve seksi.
    İsterse çirkinin daniskası gelsin çulsuz sa bir hatuna sadece uzaktan bakar o kadar

• Terch diye gelmiştim
  • Trolun teki gelmiş konu açmış burada bir çok arkadaş da atlamış. Bakın arkadaşlar tip falan önemli ama sen iyi bir mühendis olursan, iyi bir doktor olursan ya da iyi bir inşaat ustası olursan yani yaptığın iş ne olursa olsun iyi olursan tipin bir önemi kalıyor mu? Sürekli kitap okuyarak, gündemi takip ederek, algını genişleterek, iyi bir mizah anlayışın olursa etrafın güzel muhabbetinden dolayı sürekli aranan adamlardan ya da kadınlardan birisi olmaz mısın? Burada tip önemli mi peki? Evet kadınlar ilk tipe bakabilirler ama bunu da genelleyemezsin, gerçekten kendini yetiştirmiş kadın-erkek ilk intibayı önemser ama bilir ki sadece tipi iyi diye de bir ömür geçmeyeceğini de bilir. Alay eden olacaktır, dalga geçen olacaktır, uzaktan yanındakine gösterip "hehe" gülenler olacaktır bu sefer de ne yapacaksın biliyor musun? Vücut yapacaksın karşı koyabilmek için, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur demi. O zaman daha iyi bir hayatın olur demi.

Yukarıda yazdıklarımı boşverin, sonuçta hayat senin değil mi, yukarıda saydıklarımı da yapmayabilirsin yaşayacağın bir tane hayat var onu da bu şekilde takıntılı yaşamak mı istiyorsun yoksa kimseyi umursamadan kafana göre yaşamak mı istiyorsun? Karar sizin burada çoğu arkadaşın yaşı küçük zaman ilerledikçe bazı şeyleri daha net anlayacaklar umarım iş işten geçmeyeceği bir zamanda anlarsınız.

• Ergenlikte bunu çözmenin tek yolu bir sporu sağlam düzeyde başarılı yapma. Üniversitede iyi sevişebilme. 25 yaş üstünde sağlam meslek, dolgun maaş. Bu dönemlerde bu özellikler yoksa çirkin olmayacaksın arkadaş... Depresyona girer aile hekiminin yolunu tutarsın... ilaç bizim işimiz ama sen kabul et kim oldugunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorum60 -- 1 Ocak 2017; 21:27:37 >
  • doktorum60 kullanıcısına yanıt
    Hocam doktormusunuz birsey soracağım bu ozel tıp fakultelerinden devletlere yatay geçiş olur mu sizce doğuya

• Trol başlıkları açan çocuk yinede sana bir örnek vererek gerçek hayattan anlatayım....

Antalyada kro tipli tipsiz bir arkadaşım vardı bildiğin çene fırıncı küregi gibi önde koca kafa biriydi... Ama cocuk hayat doluydu Antalya'da turistlere sempatikliğiyle hediyeleriyle dans shovlarıyla kendine cekiyordu ve sıfır ingileceyle götürüyordu...Kızlarda Türkiye görebileceğin en taş kızlarla kapışırdı öyle söylim... Yani evrensel diyorsun ondan söylim dedim. yabancı kızlar pek takmaz yeter ki sıcak kanlı eglenceli biri ol yeter...MAlesef Türkiyede tipe cok önem veriliyor .. Ama şuda var azcık tipi olan insanlara bakın boş durmuyolar vucut yapıyolar gerek var mı yok ama onlar kendine birşey katarken sen tipsiz halinle isyan edersen kusura bakma hep oldugun yerde kalırsın.
  • Bilmem hocam ben deu tıp mezunuyum 6 yıl oldu biteli

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.