Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim sana tavsiyem git vücut çalış bas steroidide milleti sustur maden bu kadar rahatsız oluyorsun en iyi çözüm yolu bu 2 yıla susturursun herkesi,yada çok başarılı biri olmaya çalış.
  • Okumadim. Sagdan soldan kopyalayip altina "alintidir" diye belirtip orijinal linkini vermediginiz surece okumayacagim. Cunku emege saygi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Televizyon da 2 şehit haberi olsun birisi yakışıklı bir genç diğeri de çirkin olsun.İnsanlar her zaman yakışı olana daha çok üzülür.Herkes bunu inkar edecektir ama gerçek bu.

"Ay ne güzel de çocukmuş gencecik gitti"

Daha çok örnek var böyle sen iyi yakalamışsın ben günlük hayatımda falanda çok dikkat ediyorum.

Bir örnek veriyim okuldayım kızın biri anlatıyor işte şu mekanda şu işe seçildim ümidinizi kaybetmeyin herkes herşeyi yapabilir vesayre.Kızın suratına bakıp dinlerken içimden diyorum ki ulan embesil gerizekalı kız güzel olmasan o işe seni seçerlermiydi.

Diğer örnek ise reklamlara bak genelde sarışın ya da mavi gözlü bebek, sarışın insanlar görürsün çoğunlukla.Bu bir satış stratejisi.Konuştuğum bir uzakdoğulu kız var telefonunda babası benim fotoğrafımı görmüş oyuncu falan zannetmiş o yüzden önemsememiş.Kısaca dış görünüş herşeyi etkiliyor.

• İç güzelliğini sadece organ mafyasi önemser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup3457

Şuan çirkin olabilirsin ama herşeyi değiştirmek senin elinde. Spora başla, saç bakımını yap, şık bir sakal bırak sonra gel bakalım. Güzellik dediğin şey kişiden kişiye değişir. Sana çok güzel bir şey söyliycem burdan yola çık. Kızların %90'ı doğuştan kıllıdır, bıyıklıdır sen hiç bıyıklı bir kıza bakar mısın ama kızlar günlerinin çoğunu ayna karşısında geçiriyor kendine bakıyor. Şu konuda haklısın doğuştan gelen problemlerinden dolayı aşkı doruklarda yaşayamıyacaksın belki ama yinede bir hayat yaşıycaksın. İmtihan da bu zaten zor olsun ki imtihan olsun.

Ya kardeşim spora baslasam nolucak kilom yok zaten zayıfda digilim normalim ve boyum 170 yani kısa millet güler

Nereye kıllı kardeşim kolunds çıkıyor en fazla oda tüy seklinde bizdeki gibi degil sakalda çıkıyor dersin simdi göğüs kili filan onlarida aliyolar dimi
    Yaratılışları farklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel bir yazı. güzel, göze hoş gelen insan ne anlatsa dinlenilir, ilgi görür, kendini toplumda değerli hisseder.

en basitinden televizyondaki başrol aktör-aktrislerine bakın. güzeller, çünkü millet bunu görmeyi istiyor. onu arzuluyor.

isterseniz iç dünyanız tertemiz. iq nuz 150 olsun alımlı ve çekici değilseniz kimse içinizdekini merak etmez, sizi tanıma ihtiyacı hissetmez.

bu sadece erkekler için geçerli bir şey de değil. hangimiz yolda yürüyen şişman 100 kilo bir kızın iç güzelliğini merak ederiz?
    hiç birimiz. iç güzelliği yalanı, sosyal eşitsizliğin görmezden gelinmesini amaçlayan bir afyon'dan başka bir şey değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 1 Ocak 2017; 17:5:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

Tip hersey olabilir ama agzi laf yapan adamlara bakin adamin tipi yok ama nasil konusulacagini bildiginden kizi goturuyor.Hem tipin kotu hem agzin laf yapmiyorsa he o zaman evren sanada bi tekme vurmustur o zaman haklisiniz eger siz yakisikli olsaydiniz her turlu size gelen olurdu.Ama burada kilit nokta" kizlarla konusmayi bilmektir"istersen kendini en yakisikli veya en guclu erkegi gibi gosterebilirsin kiza oyle olmasan bile.Diger secenek paradir oda cok şeydir ama para icin geken kizla anca gecelik eglenirsin.

Agzin spiker gibi laf yapsın yine bir cacık olmaz tip yoksa

Ama en azından biraz yakışıklı ol hic konusmana gerek yok hareket bile etmene hatta

• quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

Konunun basligin hayatta sonradan kazanilamayacak seyler olarak degismesi lazim cunku tip ilk izlenim olarak buyuk getırisi var onun harici,zeka,konuskan olmak,karizma,guvende hissettirme,para,karakter, bunlardan bir veya birden fazlasi varsa tip durumu ortadan kalkar onemli olan karsidakine kendini anlatabilmektir ustune basa basa soyluyorum.

Vu saydıkların yakışıklı birindede olabilecek seyler
    Karizma diyorsunda oda güzel veya yakışıklı adamda olur

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Televizyon da 2 şehit haberi olsun birisi yakışıklı bir genç diğeri de çirkin olsun.İnsanlar her zaman yakışı olana daha çok üzülür.Herkes bunu inkar edecektir ama gerçek bu.

"Ay ne güzel de çocukmuş gencecik gitti"

Okurken hüzünlendim gine

Kardes biz niye böyleyiz sen biliyor musun ?

Kimseye suana kadar en ufak kötülüğüm olmamıştır yardımım dokunmustur hatta
    Yani Neden Ben ?

• quote:

Orijinalden alıntı: B4ris

herkesin bir fiyatı vardır,çok çalışın,ya da çalın çırpın(bu ülkede böyle arkadaş,iyi hırsız olacaksın),iyi para yapın...
    bakın bakalım hangi biri sizin sex köleniz olmuyor...

bu dediğin konuyu yalanlamıyor ki. çirkin biri, karşı cins konusunda başarılı olmak için, zengin ve yüksek statülü olmak zorunda.

güzel biri ise vasıfsız bile olsa, cins'e karşı istediğini elde edebilir.
  • Çirkinsen ama boyun uzun ağzin laf yapiyorsa 1.0 yenik baslarsin,ama agzin laf yapmiyorsa hemde boyun kisaysa 10-0 yenik baslarsin
  • KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    Helal olsun sana kardeşim yani ne diyeyim ki ben de bilmiyorum.Dış görünüşü iyi olan biri her zaman öndedir bak bu doğru iç güzelliğiymiş şuymuş buymuş hepsi zırva bunların. Ben yabancı bir haber sitesinde seri katilin birine -Ted Bundy idi sanırım ismi- sırf yakışıklı diye övgüler dizildiğini gördüm. Bunlar var yani inkar eden yalancıdır ama sen bence biraz fazla kafaya takıyorsun bu meseleyi bu kadar düşünme ve kendine eziyet etme biliyorum burdan söylemesi kolay bir de benim yerimde olsan diyeceksin ama ben yine de söyleyeyim takma fazla kafana hayattan zevk almaya bak.

• Bende çirkinim. Maalesef herkes dış görünüşe bakıyor dostum. Kac kere intihar etmeyi düşündüm yapamadım ailem üzülür diye. O yüzden yaşıyorum. Allah inşallah iyi bir ölüm nasip eder bana.
  • %100 doğru konu tip büyük oranda hayatta avantaj sağlar özellikle sosyal konularda.Tipi kötü olan arkadaşların yapacağı şey çok çalışıp bir şekilde parayı kırmak başka şansları yok.aksini idda eden deneyimi yoktur.tinderda 1000 den fazla matchi olan biri olarak söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 1 Ocak 2017; 18:2:53 >
  • KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    40'lı yaşlarındasın galiba 18 yılda ne kaybettin de kazanamayacaksın ?

• Cirkin erkek yoktur rampa sac yapmayan erkek vardir orc gibi bir sey degilsen sende "YAKISIKLI" olabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anam babam oldukça güzel yakışıklı insanlar (annem babam olduğu için demiyorum gerçekten öyleler.) Ama ben tipsizin tekiyim valla bu nasıl bir şans arkadaş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Ben yazıyı abartılı buldum hiç kimse yanından geçen birine bu ne yaaa şu tipe bak yaa demez. İyi iletişim kurabilmek içinde güzel yüzlü olmaya gerek yok, normal bakımını yapan ve işi gücü olan herkesin düzgün iyi bir iletişimi olabiliyor insanlarla. Çok çirkin bir insanın çok iyi dostları olabiliyor herkes sanki bana dünya güzeli mi. İnsanlarla iyi iletişim kuramayacak kadar çirkin olmak için zombi olmak lazım bildiğin, suratının derisi soyuldu da iskeletin mi görünüyor abi anlamadım ki bu kadar ne var. Yakışıklı olmayan birinin çok çok sevgilisi olmaz geri her şey normal yürür yani, bütün bu veryansınların ardında yatan mevzuda budur kesin.

Bu kadar bu mevzuyu kafaya takan birine elbette kafaya takma kardeşim bir şeyin yok denecektir ne denecek başka? Kafaya tak kanka çok çirkinsin hemen git intihar et mi denecek? Yani ne olmasını bekliyorsunuz anlamadım.

Nereye demiyo kardeşim kac defa şahit oldum

Sen çirkin olmadigin icin iyimser yaklaşmis olabilirsin

Cirkinsen cirkinsindir nekadar bakim yaparsan yap

• quote:

Orijinalden alıntı: ASFALTAZ

Tip her şey değildir 1. Sırada para gelir

Tipin varsa paranda olur raat ol

• quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

Türkiye nin geneli ortalama altında zaten erkeği kadını büyütmeye gerek yok.

Fani dünya da derdin birtek tipin olsun

Ne ortalamanın alti
    Yaşlı sınıfıdır onlar belli bir yaşın üstündekiler

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.