Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crow312

İç güzellikte önemli ama ruhlar aleminde yaşamıyoruz :D Şaka bir yana dış görünüş ilk görüşte önemli fakat bir insanı tanıyıp vakit geçirdikten sonra güzelliğinin çekiciliğinin veya çirkinliğinin bir önemi kalmıyor bence.

Hersey tipdir

O tanıdıgın kişi cirkin olsa durum farklı olurdu emin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeka nasıl etkiler hocam karşı cinsi

• quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Kardeslerim ben de oyle yakisikli bir adam degilim ama is baskasinin guzelligine gelince biz insanlardan farkli bir tutum takiniyor muyuz? Hangimiz karsisindaki insanin ic guzelligine gercekten dikkat ediyor ki baskasinin bize bu sekilde yaklasmasi konusunda sikayet etme hakkini kendimizde buluyoruz? Eminim burada cogunuzun o kiz bana bakmiyor diye agladiginiz kizlar bakimli ve cekici kizlar. Is karsimizdaki kizin ic guzelligini gormeye gelince biz de diger insanlarin bize baktigi sekilde onlara bakmaya basliyoruz. Biz insanlari nasil gorunduguyle degil de kim olduklariyla yargilayamadikca ayni muameleyi gormek bize musatehak. Cuvaldizi biraz da kendimize batirmayi ogrenmeliyiz.

Doğanın kanunu bu kardeşim
    Bunu cok araştırdım yabancı makalekerde
    Altında cinsellik içgüdüsü yatıyormus

Ve bir konuya açıklık getiriyim
    Bakimli kiz filan hikaye öle olsa herkez bakım yapsın güzel olsun yuz hatlari goz , kas , butun ,cene yapısı filan orantılı oldugunda güzel geliyor insana ve güzel diyorsun bu kız

• Tip hersey olabilir ama agzi laf yapan adamlara bakin adamin tipi yok ama nasil konusulacagini bildiginden kizi goturuyor.Hem tipin kotu hem agzin laf yapmiyorsa he o zaman evren sanada bi tekme vurmustur o zaman haklisiniz eger siz yakisikli olsaydiniz her turlu size gelen olurdu.Ama burada kilit nokta" kizlarla konusmayi bilmektir"istersen kendini en yakisikli veya en guclu erkegi gibi gosterebilirsin kiza oyle olmasan bile.Diger secenek paradir oda cok şeydir ama para icin geken kizla anca gecelik eglenirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılKaplan81

quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Kardeslerim ben de oyle yakisikli bir adam degilim ama is baskasinin guzelligine gelince biz insanlardan farkli bir tutum takiniyor muyuz? Hangimiz karsisindaki insanin ic guzelligine gercekten dikkat ediyor ki baskasinin bize bu sekilde yaklasmasi konusunda sikayet etme hakkini kendimizde buluyoruz? Eminim burada cogunuzun o kiz bana bakmiyor diye agladiginiz kizlar bakimli ve cekici kizlar. Is karsimizdaki kizin ic guzelligini gormeye gelince biz de diger insanlarin bize baktigi sekilde onlara bakmaya basliyoruz. Biz insanlari nasil gorunduguyle degil de kim olduklariyla yargilayamadikca ayni muameleyi gormek bize musatehak. Cuvaldizi biraz da kendimize batirmayi ogrenmeliyiz.

Doğanın kanunu bu kardeşim
    Bunu cok araştırdım yabancı makalekerde
    Altında cinsellik içgüdüsü yatıyormus

Ve bir konuya açıklık getiriyim
    Bakimli kiz filan hikaye öle olsa herkez bakım yapsın güzel olsun yuz hatlari goz , kas , butun ,cene yapısı filan orantılı oldugunda güzel geliyor insana ve güzel diyorsun bu kız

Artik bilmiyorum nedir buna neden olan ama benim demek istedigim sey siz birisine baskasinin size davranmasini istemediginiz sekilde davranirsaniz basiniza gelecekler gayet normal.

• Konunun basligin hayatta sonradan kazanilamayacak seyler olarak degismesi lazim cunku tip ilk izlenim olarak buyuk getırisi var onun harici,zeka,konuskan olmak,karizma,guvende hissettirme,para,karakter, bunlardan bir veya birden fazlasi varsa tip durumu ortadan kalkar onemli olan karsidakine kendini anlatabilmektir ustune basa basa soyluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RobinHood35 kullanıcısına yanıt
    Altına imzamı atarım.

• Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Sensin.

• Televizyon da 2 şehit haberi olsun birisi yakışıklı bir genç diğeri de çirkin olsun.İnsanlar her zaman yakışı olana daha çok üzülür.Herkes bunu inkar edecektir ama gerçek bu.

"Ay ne güzel de çocukmuş gencecik gitti"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

Konunun basligin hayatta sonradan kazanilamayacak seyler olarak degismesi lazim cunku tip ilk izlenim olarak buyuk getırisi var onun harici,zeka,konuskan olmak,karizma,guvende hissettirme,para,karakter, bunlardan bir veya birden fazlasi varsa tip durumu ortadan kalkar onemli olan karsidakine kendini anlatabilmektir ustune basa basa soyluyorum.

çirkin olan adami disari bile cagirmazlar.

e bu adam kendini nasil anlatacak? sanş bile tanınmıyor ki

• Ben yazıyı abartılı buldum hiç kimse yanından geçen birine bu ne yaaa şu tipe bak yaa demez. İyi iletişim kurabilmek içinde güzel yüzlü olmaya gerek yok, normal bakımını yapan ve işi gücü olan herkesin düzgün iyi bir iletişimi olabiliyor insanlarla. Çok çirkin bir insanın çok iyi dostları olabiliyor herkes sanki bana dünya güzeli mi. İnsanlarla iyi iletişim kuramayacak kadar çirkin olmak için zombi olmak lazım bildiğin, suratının derisi soyuldu da iskeletin mi görünüyor abi anlamadım ki bu kadar ne var. Yakışıklı olmayan birinin çok çok sevgilisi olmaz geri her şey normal yürür yani, bütün bu veryansınların ardında yatan mevzuda budur kesin.

Bu kadar bu mevzuyu kafaya takan birine elbette kafaya takma kardeşim bir şeyin yok denecektir ne denecek başka? Kafaya tak kanka çok çirkinsin hemen git intihar et mi denecek? Yani ne olmasını bekliyorsunuz anlamadım.

• Zekan ile öne çıkmaya çalış.Kelimelerinle etkile insanları kısa vade de bir işe yaramaz ama uzun vade de faydasını görürsün.
  • Tip her şey değildir 1. Sırada para gelir
  • dışı çirkin karpuzu bile almıyoruz insanı mı alıcaz sevgili diye gerçek budur arkadaş.
  • Üzüldüm lan okurken
  • KızılKaplan81 kullanıcısına yanıt
    Boyum 1.67, hadi ayakkabı vs giydin dışarıda 1.70 oluyorsun. Ama ben yaşadığımı bilirim. Adamın bira göbeği var, kafası kel, ama boyu 1.85. Yanındaki hatunları göreceksin. Benim yüzüm ondan iyi, vücudum fit, 6 senedir fitness çalışıyorum, o adam kebap lahmacun künefe gömüyor devamlı. Ha bir de ben ondan fazla para kazanıyorum, okuldayken de ondan daha başarılıydım, yüksek lisans yaptım, yabancı dilim var mesela bunlar da yok onda. Ama yine tercih edilen o. Sence niye? Kadınlar kendilerini yanında korunmuş ve güvende hissedecekleri erkekleri tercih ediyor.
    Boşversene. Kimseye beğenilmek zorunda değilsin. Esasen hepimiz yalnızız bence. Yani tiplisi de tipsizi de yalnız. Çıkarlar hep bireysel

• tamamen içgüdüseldir. İç güzellik olayı falan hikaye.

Ha bi de para

tipin yok ama lambon varsa artık sende içi güzel bir bireysin
    Aynen kardeşim
    Neden kimse sakat birine aşık olmuyor hayret:)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.