Bildirim
Cırtlı converse aldm nasıl sizce
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kışın bunlar su çeker ben o yüzden almıyorum bunlardan ama sonbahar ve yazın giyilir. -
Rengi gerçekden çok hoş ama önümüz kış çok dikkatli olman gerekicek . Birde aynı modelin yeşil renginden ben kullanıyordum Cırtcırtları birkaç ay/gün sonra salmaya başlıyor yada tam kapanmıyor ve ozmn görüntü gerçekden pekde hoş olmuyor . -
çoğu çakma bunların haberiniz olsunquote:
Orijinalden alıntı: sikendal
Rengi gerçekden çok hoş ama önümüz kış çok dikkatli olman gerekicek . Birde aynı modelin yeşil renginden ben kullanıyordum Cırtcırtları birkaç ay/gün sonra salmaya başlıyor yada tam kapanmıyor ve ozmn görüntü gerçekden pekde hoş olmuyor . -
quote:
Orijinalden alıntı: tyndare0s
Rengi gerçekden çok hoş ama önümüz kış çok dikkatli olman gerekicek . Birde aynı modelin yeşil renginden ben kullanıyordum Cırtcırtları birkaç ay/gün sonra salmaya başlıyor yada tam kapanmıyor ve ozmn görüntü gerçekden pekde hoş olmuyor .
evet orasıda war bu arada nerelisin ? -
Bende Converse sevmeyen birisi olarak geçenlerde ayakkabı bakarken denedim öylesine açıkcası hoşuma gitmedi değil almayıda düşünmüyor değilimquote:
Orijinalden alıntı: CaNY0uStopMequote:
Rengi gerçekden çok hoş ama önümüz kış çok dikkatli olman gerekicek . Birde aynı modelin yeşil renginden ben kullanıyordum Cırtcırtları birkaç ay/gün sonra salmaya başlıyor yada tam kapanmıyor ve ozmn görüntü gerçekden pekde hoş olmuyor .
evet orasıda war bu arada nerelisin ?
Alıntıları Göster
Beyazından
Cırtlı alacaktım ama cırtlı Nike Caprilerime çok benziyor sanırım bağcıklı alacağım ama onlarıda hiç sevmem:)
-
zevk meselesi, benim hoşuma gitmediquote:
Alıntıları Göster
ama böyle komik veya berbat da gelmiyor. sadece çok beğenmedim :)
kışın da dikkatli olman gerekecek gibi :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: droll
Bende Converse sevmeyen birisi olarak geçenlerde ayakkabı bakarken denedim öylesine açıkcası hoşuma gitmedi değil almayıda düşünmüyor değilim
Beyazından
Cırtlı alacaktım ama cırtlı Nike Caprilerime çok benziyor sanırım bağcıklı alacağım ama onlarıda hiç sevmem:)
bende bağcıklı converslere uyuz oluorum ya bakıom herkesde war kızılay dağıtmış gibi ama cırtlı pek yok warsada daha az hem bence bagcıklıdan daha hoş duruor tabi bu benim fikrim
-
quote:
Bende Converse sevmeyen birisi olarak geçenlerde ayakkabı bakarken denedim öylesine açıkcası hoşuma gitmedi değil almayıda düşünmüyor değilim
Beyazından
bende bağcıklı converslere uyuz oluorum ya bakıom herkesde war kızılay dağıtmış gibi ama cırtlı pek yok warsada daha az hem bence bagcıklıdan daha hoş duruor tabi bu benim fikrim
Alıntıları Göster
-
Güsel ne ya arızamısın arkadaşım igreniyorum böyle konuşanlardan GÜZEL denir onaquote:
Bu mesaj silindi. -
güle güle kullanquote:
Orijinalden alıntı: Dt_Mustafa
Güsel ne ya arızamısın arkadaşım igreniyorum böyle konuşanlardan GÜZEL denir ona
Alıntıları Göster
çok güseelll
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 23 Eylül 2009; 15:10:20 >
-
quote:
Güsel ne ya arızamısın arkadaşım igreniyorum böyle konuşanlardan GÜZEL denir ona
S Z nin çapraz üstünde olduğu için yanlış basmışız dövseydin bide adama bak iğrenirsen iğren çokta fifi -
quote:
Orijinalden alıntı: CaNY0uStopMe
quote:
S Z nin çapraz üstünde olduğu için yanlış basmışız dövseydin bide adama bak iğrenirsen iğren çokta fifi
-
bendede vardı bi ara fazla giymedim zevk meselesiquote:
Orijinalden alıntı: sinuhe.squote:
quote:
S Z nin çapraz üstünde olduğu için yanlış basmışız dövseydin bide adama bak iğrenirsen iğren çokta fifi
Alıntıları Göster
-
çokta s........ de yazamazdım herhaldequote:
Orijinalden alıntı: sinuhe.squote:
quote:
Alıntıları Göster
-
kızma yahu enteresan bi buluşquote:
çokta s........ de yazamazdım herhalde
Alıntıları Göster
lazım olursa kullanırım
tanıdık bi teyze vardı kanişinin ismi fifi idi
o hatrıma geldi koptum
-
nerden aldın orjinal miquote:
Orijinalden alıntı: sinuhe.s
kızma yahu enteresan bi buluş
lazım olursa kullanırım
o hatrıma geldi koptum
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: bingo crepuscule
kızma yahu enteresan bi buluş
lazım olursa kullanırım
o hatrıma geldi koptum
yok ya kızmadım sanada o diyene uyuz oldum illa böLe yazıda harf hataları arıyan tipler warya forumlarda onlara uyuz oluorm -
quote:
quote:
ISPARTA -
kısaca..quote:
Orijinalden alıntı: sikendalquote:
quote:
ISPARTA
Alıntıları Göster
it's gay...
Benzer içerikler
- havana club nasıl içilir
- ekür ne demek
- eşler ne kadar ayrı kalırsa resmi nikah düşer
- tetanoz aşısından sonra alkol alınır mı
- askerde kalmak
- walmart dolandırıcılığı
- telegram indirim kanalları
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- bim karavan
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X