Şimdi Ara

Cisco Ağ Akademisi Eğitimleri için kayıtlarımız başlamıştır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cisco Yetkili Yerel Eğitim Merkezi olan okulumuz İstanbul Bahçelievler Erkan Avcı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde sertifikasyon eğitimlerimiz yaz boyunca devam edecektir.

Cisco eğitimlerine nereden başlayacağını bilemeyen, bilgisayar bilgisinin yeterli düzeyde olmadığını düşünen, öğrenmeye ve çalışmaya hevesli herkese açık olan kurslarımız 1 Haziran 2010 tarihinde başlayacaktır.

Eğitimlerimiz Cisco IT Essentials (Bilişim Teknolojisinin Temelleri ya da Bilgisayar Donanım Teknisyenliği diyebiliriz) düzeyinden başlayacak ve CCNA Discovery I - II - III - IV eğitimleri ile devam edecektir.

Ana branşı Bilgisayar veya Elektronik Öğretmenliği olan tecrübeli Cisco Eğitmenlerimizden, 15 kişilik sınıflarda, okuyarak ya da sadece dinleyerek değil birebir uygulamalı eğitim almak ve IT dünyasına sağlam bir giriş yapmak istiyorsanız sizleri okulumuza bekliyoruz.

Her bir kurs 80 saattir ve bir kur ücreti 200 TL'dir.

Kurs hakkında ayrıntılı bilgi, kayıt ve sorularınız için;www.bedavayakurs.com

Ümit ÇOBANOĞLU
    0505 4424525
    Erkan Avcı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
    Cisco Yetkili Eğitim Merkezi Yöneticisi

• egitimde kullanılacak cihazlar nelerdir acaba?...

egitim teorikte kalcaksa ve uygulamalar sadece packet tracer vb. similasyon yazılımlari ile sınırlı kalacaksa bence o egitime hic baslamayin...cunku piyasada CCNA olmus fakat console kablosunu ilk defa goren insanlar var ve hatta cisco egitimi alipta cisco router gormemis insanlari bizzat taniyorum ve bunlar egitimlerini gayet cicili bicili kurumlardan aldilar..

burdan cisco egitimi dusunun arkadaslara sesleniyorum cisco(herhangibir sertifika) mufredatinin basindan sonuna kadar cisco router,switch,acces pointler uzerinde fiziksel olarak uygulama yapmassaniz alidiginiz egitim ve sertifika HİC BİR İSİNİZE YARAMAYACAKTİR.bos yere zaman ve para kaybedeceksiniz...Ve bu cihazlari size uygulamali egitim vaad eden kurumunuz saglamakla yukumludur...

not:bu postumun silinmemesini ümüt ediyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMA -- 1 Nisan 2010; 23:17:43 >

• Çok yanlış düşünüyorsunuz cisco sertifikası her yerde size lazım olacaktır ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENIGMA

egitimde kullanılacak cihazlar nelerdir acaba?...

egitim teorikte kalcaksa ve uygulamalar sadece packet tracer vb. similasyon yazılımlari ile sınırlı kalacaksa bence o egitime hic baslamayin...cunku piyasada CCNA olmus fakat console kablosunu ilk defa goren insanlar var ve hatta cisco egitimi alipta cisco router gormemis insanlari bizzat taniyorum ve bunlar egitimlerini gayet cicili bicili kurumlardan aldilar..

burdan cisco egitimi dusunun arkadaslara sesleniyorum cisco(herhangibir sertifika) mufredatinin basindan sonuna kadar cisco router,switch,acces pointler uzerinde fiziksel olarak uygulama yapmassaniz alidiginiz egitim ve sertifika HİC BİR İSİNİZE YARAMAYACAKTİR.bos yere zaman ve para kaybedeceksiniz...Ve bu cihazlari size uygulamali egitim vaad eden kurumunuz saglamakla yukumludur...

not:bu postumun silinmemesini ümüt ediyorum....

Tebrik ederm çok yerinde bir tespit.

Ayrıca bu işi 200 tl gibi çok düşük bir rakama yaptıklarına göre sanırım uygulama tarafında büyük eksiklikler olacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: KonukUlas

Çok yanlış düşünüyorsunuz cisco sertifikası her yerde size lazım olacaktır ;)

piyasada bilendede var bilmeyendede.. sonuç ne ? hiçbirşey... Artık işverenler akıllı önemli olan bilgi...

• quote:

Orijinalden alıntı: KonukUlas

Çok yanlış düşünüyorsunuz cisco sertifikası her yerde size lazım olacaktır ;)

pardon ama ne hakkında yanlıs dusunuyorum??...

ben zaten cisco CCNA sertifikasi ve CCNP+voice egitimi sahibiyim su an ise ccnp sınavlarina hazirlaniyorum ...

demek istedigim fiziksel cihazlar uzerinde uygulama olmadigi surece aldiginiz teorik egitim hic bir isinize yaramayacaktir...
  • Uygulama çok önemli bir aşama, çevremde Cisco ve MS sertifikası alıpta basit bir ağ bile kuramayacak kişiler var. Şahsen bende bu tür sertifika programlarına katılmak istiyorum ama, bu kişileri görünce bana neler katabileceği konusunda şüphelerim var. Bana sertifika ile iş verecek işveren istemem. Arabayı ehliyet değil tecrübe sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Uygulama çok önemli bir aşama, çevremde Cisco ve MS sertifikası alıpta basit bir ağ bile kuramayacak kişiler var. Şahsen bende bu tür sertifika programlarına katılmak istiyorum ama, bu kişileri görünce bana neler katabileceği konusunda şüphelerim var. Bana sertifika ile iş verecek işveren istemem. Arabayı ehliyet değil tecrübe sürer.

bu tur egitimleri almayi dusunuyorsaniz kesinlikle saha tecrubesi olan egitmenlerden egitim almalisiniz..ve kesinlikle cihazlar uzerinde uygulama olmali zaten..isin teorik kısmını zaten egitime gerek kalmadan sizde halledebilirsiniz sonucta...uygulamaya dayali bir egitim olursa size cok sey katacagindan emin olabilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar;

Söz konusu kursu düzenleyen eğitmen olarak kendimizden bahsetmek istiyorum. İlk mesajda da görebileceğiniz gibi biz bir ortaöğretim kurumuyuz (Endüstri Meslek Lisesi). Dolayısıyla temel ihtiyaçlarımızı karşılamak dışında herhangi bir kar amacı gütmüyoruz.

Ancak uzun yıllardır ücretli/ücretsiz birçok sertifika programı düzenlemiş bir kurum olarak her zaman "Belge" vermeyi değil "Bilgi" vermeyi taahhüt etmişizdir.

Cisco eğitimlerine başlarken de hedefimiz, kursiyerlerimizi, adım adım bilgisayar donanımını tanıyan, onları birleştirebilen, işletim sistemini kuran, IP vermeyi bilen, alt ağ bölümlemesini yapabilen, router'ı tanıyan, IOS'u kullanabilen, Router'ı yapılandırabilen bilgisayar ağ uzmanları olarak yetiştirmektir. Bu yüzden biz eğitimlerimizde gerek Cisco dokümanlarını, gerek güncel dokümanları, gerek Packet Tracer'ı, gerek Cisco Routerlarını ya da Layer3 Switchlerini hatta GNS3'ü kullanacağız ve tüm bu bilgileri kendi tecrübelerimizle harmanlayarak iyi ağ uzmanları yetiştireceğiz.

Bilgisayar donanımıyla ilgilenen/ilgilenmek isteyen, bilgisayar ağları konusunda profesyonelleşmek isteyen ya da deneyimlerini Cisco sertifikaları ile taçlandırmak isteyen herkesi Cisco eğitimlerimize bekliyoruz.

Ümit ÇOBANOĞLU

• quote:

Orijinalden alıntı: ucobanoglu

Merhabalar;

Söz konusu kursu düzenleyen eğitmen olarak kendimizden bahsetmek istiyorum. İlk mesajda da görebileceğiniz gibi biz bir ortaöğretim kurumuyuz (Endüstri Meslek Lisesi). Dolayısıyla temel ihtiyaçlarımızı karşılamak dışında herhangi bir kar amacı gütmüyoruz.

Ancak uzun yıllardır ücretli/ücretsiz birçok sertifika programı düzenlemiş bir kurum olarak her zaman "Belge" vermeyi değil "Bilgi" vermeyi taahhüt etmişizdir.

Cisco eğitimlerine başlarken de hedefimiz, kursiyerlerimizi, adım adım bilgisayar donanımını tanıyan, onları birleştirebilen, işletim sistemini kuran, IP vermeyi bilen, alt ağ bölümlemesini yapabilen, router'ı tanıyan, IOS'u kullanabilen, Router'ı yapılandırabilen bilgisayar ağ uzmanları olarak yetiştirmektir. Bu yüzden biz eğitimlerimizde gerek Cisco dokümanlarını, gerek güncel dokümanları, gerek Packet Tracer'ı, gerek Cisco Routerlarını ya da Layer3 Switchlerini hatta GNS3'ü kullanacağız ve tüm bu bilgileri kendi tecrübelerimizle harmanlayarak iyi ağ uzmanları yetiştireceğiz.

Bilgisayar donanımıyla ilgilenen/ilgilenmek isteyen, bilgisayar ağları konusunda profesyonelleşmek isteyen ya da deneyimlerini Cisco sertifikaları ile taçlandırmak isteyen herkesi Cisco eğitimlerimize bekliyoruz.

Ümit ÇOBANOĞLU

L3 switch iniz bile varsa ve egitimleriniz vaad ettiginiz dogrultuda gerceklesecek ise tebrik ediyorum sizi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.