Şimdi Ara

Cisco WRT110 Wireless Ayarları Nasıl Olmalıdır Az-Çok Bilen Bir Allah Kulu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam sayende telefonu hallettim, bnmki listede b ve g imiş hiç aklıma gelmedi buna bakmak, ama modemde mixed seçiliydi onu "g" yaptım şimdi tel görüyor routeri nete giriyor, sen ayıktırmasaydın bunu bulmazdım, şuan telefon aktif nette, bakalım bu da laptop gibi düşecek mi hattan yine tek derdim bu kaldı şmdi :))) çok sağol, şmdi bi deneme yapayım, laptop 45sn snra düşüyordu bakalım bu tel napcak , İnşallah bu defa olmuştur :s

Teşkkürler çok çok, çok sağolasınız çok iyisiniz.
  • Estağfurullah, cihazınızı iyi günlerde kullanınız. Herhangi bir sorun çıktığında yazmaktan çekinmeyin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. İyi akşamlar.
  • teşekkürler usta çok çok , telefon hala nette ve düşmedi 45sn de laptop gibi , acaba laptop da düşmicek mi artık çok merak ediyorum bunu, masa üstüyle ve tlfnla beraber bağlandım ama hala net var ikisinde de, inş düzeldi laptop da düşmez artık inş...

tkrar herkese teşekkürler...
  • selam lar wrt110 ile ilgili benimde sorum var router ımı kablosuz adsl modemime kablosuz olarak bağlantı kurup ondan sonra routerımı internet için dağıtabilir miyim?.yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar wrt 110 la yeterince uğraşmış biri olarak önce yazılım güncellemesini yapınız
    yardım isteyen bana mailini pm atsın kendisine yazılımını yollıyayım
    sonra gerekeni yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: barabum
    arkadaşlar wrt 110 la yeterince uğraşmış biri olarak önce yazılım güncellemesini yapınız
    yardım isteyen bana mailini pm atsın kendisine yazılımını yollıyayım
    sonra gerekeni yardımcı olabilirim

Merhaba,
    Firmanın web sayfasındaki yazılımı haricinde WRT110 için elinizde başka bir yazılım mı var?
    Teşekkürler...
  • firmware/FW_WRT110_WRT100_1.0.05.003_EN_20080708.bin
    bu yazılım var gelen mail aşağıda

RE: wrt110n - yazilim guncellemesi‏
    Ugur.Demirci@sitel.com
    YAZILIM GUNCELLEMESI

Asagidaki linkden son guncelleme dosyasini indirebilirsiniz. Ayrica ethernet kablosu takiliyken asagidaki aciklama isiginda cihazinizi guncelleyebilirsiniz.

Firmware (guncelleme )=http://downloads.linksysbycisco.com/downloads/firmware/FW_WRT110_WRT100_1.0.05.003_EN_20080708.bin

Modeminizi ETHERNET KABLOSU ile bilgisayara baglayiniz.
    Link'den dosyayi indirin ve masaustune kayit edin
    Bilgisayarinizda bos bir internet sayfasi aciniz. Adres kismina 192.168.1.1 adresini yazin . ENTER'A basin.
    Cikan menude sifre ve kullanici bolumune admin admin yaziniz...
    Linksys modem ayarlar sayfasina giriniz.
    Oradaki menulerde sagdan ikinci olan "Administration" menusune tiklayin.
    Daha sonra administration u aldinda kucuk bir menu acilacak.
    "Firmware upgrad"e tiklayin..
    Orada Browse ( Gozat) a basin indirmis oldugunuz dosyanin acik halini ( zip lenmemis ) secin ve upgrade basin..
    Boylece modemi guncelleyin.

Sorulariniz icin bizi arayabilirsiniz.
    Calisma saatlerimiz= Hafta ici 10:30-19:00 arasidir
    Telefon Numaramiz= 0(212)4442726
    Elektronik Posta=support.tk@linksys.com
    Musteri Numaraniz=

Saygilar;
    Ugur Demirci

Ugur Demirci
    Agent
    +31 40 2917096 T

+31 40 2917001 F
    ugur.demirci@emea.sitel.net

• sana ne yapacağını anlatayım uzatmadan

öncelikle bir pc ile modemini ayarla
    ayarladıktan sonra modemi bir kenara koy

wrt110 u al
    arabirimine gir
    yanılmıyosam altında ağ geçidi yazıyordu

wireless router arabirimine gir
    --------o ağ geçidine ulaşmak için pc ye manuel ip ve alt ağ maskesi girmen gerekiyordu
    ****ağ geçidini girmiyosun unutma---------------

-arabirimden şifreleme yöntemini ve şifreyi giriyorsun kaydet tekrar başlat
    -tekrar arabirime gir. aynı ağ geçidini yaz kaydet.
    en son olarak dhcp server ı kapat.
    kaydet .tekrar başlat

modemden gelen kabloyu lan girişine bağla sakın wan a değil

yapacağın iş sadece bu

anlamadığın yer varsa pm at cep tel imi yazayım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: barabum
    firmware/FW_WRT110_WRT100_1.0.05.003_EN_20080708.bin
    bu yazılım var gelen mail aşağıda

Teşekkürler, lakin firmanın web sayfasında daha güncel yazılımı var.
    http://downloads.linksysbycisco.com/downloads/firmware/FW_WRT110_WRT100_1.0.07.002_EN_20091123.bin
  • arkadaşlar en son version güncellemesini yaptım bana bi arkadaş düzgün bi şekilde wierless adsl modemimi wrt110 ile wierless olarak bağlayıp daha sonra interneti wrt110 kullanarak nasıl dağıtabileceğimi açık bi şekilde yani anlayacağım bi şekilde anlatabilirse çok memnun olucam.şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • http:///www.youtube.com/watch?v=FxH5OcQBsvs

ingilizce olarak kapsamlı kurulum video'su var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcaner -- 19 Temmuz 2010; 0:07:31 >
  • Bak arkadaşım, ben de linksys modem kullanıyorum, dilinden anladığım kadarıyla anlatayım. Birçok anlatan arkadaşım olmuş ama sanırım pek çözüm olmamış.

İlk mesajında koyduğun fotoğrafı baz alarak konuşacak olursam:

Açılan kutudan "Automatic Configuration"'ı seçeceksin çünkü internete bağlanan sen değilsin, bağlanan modemin ayarlarına göre sendeki cihaz ayarlayacak.

Sonrasında internete bağlı olan modeme ulaşmak için gerekli ip adresini öğren. Mesela şayet bu adres 192.168.1.1 ise sen "Router IP" yazan kısımdaki ip'yi 192.168.1.2 şeklinde ayarla.

Şayet 192.168.2.1 şeklindeyse, sen "Router IP"'yi 192.168.2.2 olarak ayarla.

Son olarak "DHCP Server" ı "Disable" olarak işaretle. Tahmin ediyorum ki bunları yaptıktan sonra hiçbir problem olmadan internete bağlanabileceksin.

Sonucu paylaşırsan sevinirim,kolay gelsin...

• bende cisco wrt110' u netmaster cxc-150 kablo modem ile kullanıyorum
    benim sıkıntım internete giriyor ancak bazen 5 dakika banzen 5 saat sonra modem kendiliğinden
    hattan düşüyor(bağlantı var görünüyor çekim gücü full) acil yardım arkadaşlar

bağlantıyı repair yapınca veya wireless adaptörü çıkarıp takınca geçici olarak düzeliyor

yukarıdakilerin hepsini denedim ama nafile

firware update yapmayı deniyorum arayüzünden ama "Please designate the path of new firmware."

diyor
    acil yardım arkadaşlar
  • Tahmin ediyorum ki elinizdeki kablosuz adaptör, taktığınız bilgisayar ile uyumsuz, başka marka/model bir kablosuz adaptör ile bağlantınızı yeniden test ediniz.

Update yapabilmeniz için de bahsettiğiniz ingilizce yazı çıktığında firmware dosyasını nereye kaydettiyseniz, onun yolunu göstermeniz lasım, sonrasında upgrade yapacaktır...
  • kardeş işin içinden çıkamıyorum diyorsan ve cihazı değiştirme imkanın varsa airties Access Point al tak çalıştır. tek yapman gereken modemin ara yüzünden şifreni belirlemek. 4 portlusu var hem masaüstünden bağlan hemde laptoptan kablosus bağlan..........
  • linksys profesyonel cihazlar. olayı aşmış ama kullanımı ve arayüzü biraz karışık.
  • konuyu hortlatıcam ama bu wrt110'dan bende de var. mevcut kablosuz ağım malesef 3 oda ötede çekmiyor. server falanda kurulu. bendeki modem uydunetin verdiği kablosuz netmaster cbw-700 modeli. boşta duran wrt110 ile kablosuz ağımı kuvvetlendirebilir miyim? ama asıl istediğim 2. bir ağ kurmadan mevcut ağımın sinyalini kuvvetlendirmesi çünkü netmaster modeme bağlı olan server'ıma ulaşmam lazım. 2. ağ kurunca anlamı kalmıyor.
  • marka düşmanı değilim ancak linksys den nefret ettim emin olun sadece cisco olsa o ürün tamamen sıkıntısız olur cisco kullananlar bilir özellikle air serileri ancak linksys ler kadar ısındığında sapıtan ip kopartan veya wireless özelliği donup kalan kullanıcıların bağlanamadığı bir modem veya ap görmedim özellikle yeni serileri berbat ... inanın çoğu kişinin küçümsediği airties lar gayet sorunsuz ve dertsiz özellikle kullanıcı dostu arayüzlere sahip özellikle airties da rt210 efsane modemimdir özellikle soğutması ile halen i.a.o.s.b. de pek çok firma da bu modem kullanılmakta enteresandır .... binlerce dolarlık cisco kontollü switch ler bu modeme bağlı halen ve tamamen sıkıntısızmodemin altı 2mm metal saç tan ibaret ve annex texas inst. chip i thermal bir pad iletimi ile soğutmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 17 Şubat 2012; 21:46:08 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.