Şimdi Ara

cisimden yansımalı 1000mm sensor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000mm yani 1metreden hareketli bir insanı algılayabilecek cisimden yansımalı sensore ihtiyacım var.Fiyatları nasıl?Hangi marka tavsiye edersiniz? Aslında lazer karşısına da LDR koyup ışıktan yalıttıktan sonra(bi boru içine ldr yi monte etttim) istediğim oluyor.Ama kararlı bişeye ihtiyacım var bu anlattığımı monte etmek biraz problemli ve lazerin sürekli karşıya ışını vermesi gerekiyor.Neyse fiyatı uygun olduğu sürece cisimden yansımalı sensorler ile yapmak istiyorum.Fiyat konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

• PIR dedektör al. 12V ile çalışır haraket olunca içindeki röle veya benzeri birşey aktif olur. Çin malı olanlar 18-20ytl civarı. Selanik pasajında hazır devre olarak da var onlar daha güzel, çin malından iyidir. o da 20 YTL civarı zannedersem.
  • eğer 1 metre içinde başka bir cisim yoksa ultrasonik sensörlerlede bu işi halledebilirsin. tabi sensörü koyacağın yere 1 metreden daha yakın cisim varsa olmaz, sinyal ondan yansır
  • Benim yapmak istediğim koşu pisti başlangıcında start verildiğinde sinyali algılayıp stop arasındaki süreyi göstermek.Bunun için başlangıçta koşucu önünden geçince yani 1m mesafede algılamayı yapıcak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.