Şimdi Ara

Citibank diğer kredi kartı borcumuzu kapatıyormuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar citibank kendilerine gelip kredikartı çıkartırsak diğer kartımızın borcunu kapatıp bize 3-9 ay arası isteğe göre vade yapıyormuş ben böle bir şey duydum ama bilgisi olan ya da citibankta çalışan var mı?Ayrıca kredi faizi 2,80 mi ne öle birşeymiş

• kardeş hem doğru hem yalnış biliyon.bunlar bizim okulada geldi.bizide kandırdılar,bizde aldık.bir kere bu kart işi yapanlar bu işten zerre kadar anlamıyor bunu bilin.bu borç olayıda bir kereliğine mahsusmuş(2,80 burda geçerli).ayrıca faiz oranları olarak türkyedeki en kötü oranlar bunlarda.e geriye ne kalıyor,bir mağazadan alışveriş yaptığında nakite indirim yapıyorlarsa sen bu kartla nakit alıyorsun,bunlarda onu takside bölüyor.ama o mağazada bunların post makinesi olması lazım.kaç mağazada varki bunların post makinesi.yok kığılı yok beymen.e ben buralardan alış veriş yapmamki.almış biri olarak tavsiyem alma bi özlliği yok
  • salak herifler/kadınlar yaaa kaç kere göt ettim bunları ... gerçi yazık tabi bunlar da biliyolar insanları kandırmak için para aldıklarını ama daynamıyorum aptal yerine koymaya çalıştıklarında da ...
    citibank ta neymiş yaa ben elimdekilerden kurtulmaya çalışıyorum

ayak üstü kredi kartı mı satılırmış hayret bişey yaaa, sözde kanun çıkacaktı ne oldu anlamadım

son çırpınışları zaten ...
  • Geçen gün bana da geldiler. Hatta yanlarında 2 tane manken gibi kızlar vardı. Sonradan anladım: Eğer WorldCard Platinium u kapatıp onlarınkini alırsam bana 12 aylık eve servis vereceklerini söylediler. Ahlaksız teklif...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa_

Geçen gün bana da geldiler. Hatta yanlarında 2 tane manken gibi kızlar vardı. Sonradan anladım: Eğer WorldCard Platinium u kapatıp onlarınkini alırsam bana 12 aylık eve servis vereceklerini söylediler. Ahlaksız teklif...

Tuvnera seni evermek lazım abi okuduğum her topiğe yazmışsın hepsinde de lafı döndürüp dolaştırıp karı-kıza getirmişsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: dredd

quote:

Geçen gün bana da geldiler. Hatta yanlarında 2 tane manken gibi kızlar vardı. Sonradan anladım: Eğer WorldCard Platinium u kapatıp onlarınkini alırsam bana 12 aylık eve servis vereceklerini söylediler. Ahlaksız teklif...

Tuvnera seni evermek lazım abi okuduğum her topiğe yazmışsın hepsinde de lafı döndürüp dolaştırıp karı-kıza getirmişsin...

bahar geldi arkadasım aynı şekil bendede var

• bunlar dolandırıcının allahı...

zaten bu ülkedeki bütün amerikan şirketleri ülkenin zaafiyetlerinden yararlanarak türkleri soymayı utanmazca bir gelenek haline getirdiler ama ne solculardan nede islamcılardan hiiiiiççç ses seda çıkmıyor...

asla shell ve citibank ile iş yapmayın...
    adamlar zayıf ülke sahipsiz halk deyip habire kazık atıyorlar nasıl olsa yasal yoldan bir şey yapamayacağımızı çok iyi biliyorlar...

citibank mesut yılmazdan bile daha pervasız bir dolandırıcı...

sakın ha kredi kartı falan almayın aklınıza gelebilecek her tür dolandırıcılık ve üçkeğıtçılık var onlarda...
    mutlaka kazık atıyorlar hemde çeşit çeşit kazık...

ben de citibank kredi kartı aldım... çünkü en kolay onlar veriyordu ... neden öyle kolaymış sonra anladım...
    adamlar her ay beni de kandırıpda kart sokuşturdukları herkeside pervasızca ve utanmazca dolandırmak için ellerinden
    gelen-gelmeyen her bir boku yediler...

2 yıl boyunca tek bir kez bile o kartın faturası zamanında gelmedi ve üstelikde herkese ay sonuna yolluyorlarki parası olmayan zamana denk gelsinde cezaya sokalım diye...

asla ama asla citibank kredi kartı almayın ve shell den benzin çekmeyin..

hiç bir amerikan şirketindende hiç bir şey almayın... herifler inadına domuzluk olsun diye türkleri soymak için her boku yiyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsgan -- 28 Nisan 2005, 18:21:54 >

• Sakın citibank a bulaşmayın... elini veren kolunu kaptırıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: AratoElrondMinyatur

Arkadaşlar citibank kendilerine gelip kredikartı çıkartırsak diğer kartımızın borcunu kapatıp bize 3-9 ay arası isteğe göre vade yapıyormuş ben böle bir şey duydum ama bilgisi olan ya da citibankta çalışan var mı?Ayrıca kredi faizi 2,80 mi ne öle birşeymiş
    SAKIIIIIIIIIIN KESİNLİKLE BULAŞMA ELİNİ VEREN KOLUNU ALAMIYOR

• quote:

Orjinalden alıntı: dredd

quote:

Asker ocağında "boş duran asker ya .ikini ya dibini gevşetir" diye bir laf vardır. Bizimkisi o misal...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.