Şimdi Ara

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.484
Cevap
58
Favori
275.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kozvir

quote:

Orijinalden alıntı: seroxim

siyah ekran veriyor dün indirmiştim hala açamadım oyunu resimlere bakıyorum anca forumda :/

çözdünüz mü bende siyah ekran hatası alıyorum

Visual Studio kurdum düzeldi 1.5gb kurulum yaptı O.o ama laptopda oynatmadı hocam
  • Merhaba seroxim ve kozvir;
    Çeşitli hatalar odağında birkaç araştırma gereği duydum ve şöyle bir çözüm önerisi buldum;
    Steamde çalıştırma seçenekleri kısmından aşağıdaki komut parametresi eklenmesi isteniyor.
    -screen-height 400 -screen-width 800

Eğer bu kısımdan sonra sorun çözülemediyse daimi olarak oyunun pencere modunda açılması öneriliyor.

Cities Skylines Black Screen Fix
    Black Screen with music in background usually means that there is a resolution problem. In order to fix it, you need to use the following line in the command parameters space via Steam:

Now the whole path will look something like this.

C:\PROGRAM FILES (X86)\STEAM\STEAMAPPS\COMMON\Cities Skylines\Cities.exe” -screen-height 400 -screen-width 800

If that doesn’t solve the problem, you should try fix #1. You can also try running the game in windowed mode.

@seroxim @kozvir

• Oyun bir süreden sonra kolaylaşıyor fakat dertler bitmiyor. Bi elektrik çıkıyor bi çöp bi ölü beden. Bu kadarda üzerimize gelmeseydi keşke .
  • teşekkürler işe yaradı ama bu seferde ekran kartım onboard olduğu için oyun donup durdu :)
  • ölü sorunundan ben de kurtulamadım bir anda heryer ölü kaynıyor her mahallede neredeyse mezarlık var ama yine kuru kafalar gitmiyor. ayrıca çöp sorunu oyunun en sorunlu olayı bence. çöplükleri yıkamıyoruz dolduğu zamanda kalıyor öyle şehrin belli bir bölümünü komple çöplüğe ayırmak zorunda kalıyorsun iğrenç bir durum bence çöpleri dışarıya göndermek istediğin zaman da omnicorp hiçbir işe yaramıyor çöpler gitmiyor. bence oyunda bug var bu konuda yada benim mi beceremediğim bir şey var anlamadım birisi aydınlatsın bu iki konuda lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 15 Mart 2015; 19:31:27 >
  • Creav kullanıcısına yanıt
    Ölüleri toplamaları uzun sürüyordur, trafik vardır veya bir kaç tane krematoryum yapın sorununuz çözülür. Çöp konusunda da geri dönüşüm merkezi yaptığınızda çöplüklerinizi oraya boşalttırabilirsiniz ardından silebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clementha

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

Kurtulamıyom

Kardeş sağlık sekmesinde en sağdaki binalardan yapacaksın ve yanındaki mezarlıklardan da yap.Millet ölmüş cenaze arabasının almasını bekliyorlar. :) ayrıyetten hastaneleri de çoğalt ölümler azalır.Politikalardan sigara yasağıda getirirsen ölümler daha da azalır(Yasak gelince nüfus azalır.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyundaki bi hatadan dolayı park yapmak commercial alanlara olan talebi sifirliyor. Bende niye hiç shop çıkmıyor diyordum

• bende oyunu aldım 5 dk ya oynicam mod önerilerinize açığım (uçuk kaçık modlar olmasın)
  • arkadaslar elektrık santrallerinin yakıtı bıtınce nasıl yakıt saglayabılırım sureklı yenı santral kurmam mı lazım ?
  • ben bur oyunu aldım ama içinden oyun çıkmadı steamden aldım günlerdir bekliyorum ödemem ellerine ulaşmış fakat ortada oyun yok steam esteğe mesaj attım oyunu indirin dediler zaten oyunu indireceksem niye orjinal alayım ve hiç bir kargo takip no hiçbirşey yok hiçbirşekilde takip edemiyorum aldiğim oyunu şerefsizler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmileGaillard

ben bur oyunu aldım ama içinden oyun çıkmadı steamden aldım günlerdir bekliyorum ödemem ellerine ulaşmış fakat ortada oyun yok steam esteğe mesaj attım oyunu indirin dediler zaten oyunu indireceksem niye orjinal alayım ve hiç bir kargo takip no hiçbirşey yok hiçbirşekilde takip edemiyorum aldiğim oyunu şerefsizler!

Sorun steam'de değil. Siz Steam'i çok yanlış anlamışsınız. Şu konunun(http://forum.donanimhaber.com/m_48981251/tm.htm ) başındaki "Steam Nedir ?" ve "Neden Steam Kullanmalı ?" başlıklarını okursanız, sorunlarınız çözüme ulaşacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: Tomris Hatun

arkadaslar elektrık santrallerinin yakıtı bıtınce nasıl yakıt saglayabılırım sureklı yenı santral kurmam mı lazım ?

Sürekli, solar panel, wind turbine vb. kullandığımdan denemedim ama örn Oil Power Plant'ı Oil olan alana kurun veya oil olan alanı districts den paint district ile boyayıp, oil industry olarak işaretleyin. Bu bölgede petrol şirketleri kurulunca yakıt problemide ortadan kalkar diye tahmin ediyorum. Coal Power Plant içinde aynı şey oil yerine ore ile yapılıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 16 Mart 2015; 5:22:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M4K1F

Merhaba seroxim ve kozvir;
    Çeşitli hatalar odağında birkaç araştırma gereği duydum ve şöyle bir çözüm önerisi buldum;
    Steamde çalıştırma seçenekleri kısmından aşağıdaki komut parametresi eklenmesi isteniyor.

Eğer bu kısımdan sonra sorun çözülemediyse daimi olarak oyunun pencere modunda açılması öneriliyor.

Cities Skylines Black Screen Fix
    Black Screen with music in background usually means that there is a resolution problem. In order to fix it, you need to use the following line in the command parameters space via Steam:

Now the whole path will look something like this.

C:\PROGRAM FILES (X86)\STEAM\STEAMAPPS\COMMON\Cities Skylines\Cities.exe” -screen-height 400 -screen-width 800

If that doesn’t solve the problem, you should try fix #1. You can also try running the game in windowed mode.

@seroxim @kozvir

Araştırma için teşekkürler uğraşmışsın ben visual studio kurdugumda hata siyah ekran gitti ama ben laptop kullanıyorum ve biraz eski kaldı oyunu pek kaldırmıyor 6bg ram yetiremedi oyuna. Artı olarak oyunu zaten zorrentden deneme amaçlı indirmiştim bana göre bi oyun diilmiş anladım zaten laptopda ekranda piskel ölüsü var catlakdan dolayı tam ekran oynayamadım ama oyun güzel ben beceremedim o ayrı :)

• Bi ilginçlik var oyunda sürekli nüfus artışı yok.Misal bi seviyede tamamen sıfırlanıyor bütün istekler sonra nüfüs düşmeye başlıyor.Ordaki senaiorlör ölmeye başlıyor.Ardından bi zaman sonra çoçuk sayısı artıp nüfus tekrar artıyor bu kısır döngü sürekli kendini tekrarlıyor.

Oyun herşeyiyle iyi fakat bazı sistemleri oldukça saçma yapılmış.Şu ölümler vs biraz can sıkıyor.Demand sistemi iyi kurulmamış oldukça düşük bir demand isteği gözüküyor.Belkide her hangi bir şehir kurma oynunda görülcek en düşük demand bu oyunda denilebilir.
  • Fakat modçular boş durmamışlar.

Ben bir takım modlar buldum şehir gelişimi için mutlak lazım listeyi hazırlayıp vereyim.Hedef populasyon 300bin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

En sonunda 200bini devirdim normalde bu büyüklükte simcityde çok rahat 1milyon cities xxl de 4-5 milyonu bulmuştu.

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

Para neden sonsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Oyundaki bi hatadan dolayı park yapmak commercial alanlara olan talebi sifirliyor. Bende niye hiç shop çıkmıyor diyordum

hocam benim de kafama takılıyordu neden hiç commercial talebi yok diye? cidden var mı böyle bir şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

abandon olayını çözemedim şehrim 1700 kişi ama commercial ve sanayi alanında acayip terkedilen bina var nasıl çözerim sorunu?

Çok fazla bina yapılmıştır, su gitmemiştir, elektrik gitmemiştir, çalışacak adam yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Oyundaki bi hatadan dolayı park yapmak commercial alanlara olan talebi sifirliyor. Bende niye hiç shop çıkmıyor diyordum

hocam benim de kafama takılıyordu neden hiç commercial talebi yok diye? cidden var mı böyle bir şey?

Var. Ben parkları yıktım ilk önce yapılmayan commercial alanlara bibalar kuruldu. Sonradan talep artmaya başladı. Commercial cikmayinca cok büyük gelir kaybı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Bi ilginçlik var oyunda sürekli nüfus artışı yok.Misal bi seviyede tamamen sıfırlanıyor bütün istekler sonra nüfüs düşmeye başlıyor.Ordaki senaiorlör ölmeye başlıyor.Ardından bi zaman sonra çoçuk sayısı artıp nüfus tekrar artıyor bu kısır döngü sürekli kendini tekrarlıyor.

Oyun herşeyiyle iyi fakat bazı sistemleri oldukça saçma yapılmış.Şu ölümler vs biraz can sıkıyor.Demand sistemi iyi kurulmamış oldukça düşük bir demand isteği gözüküyor.Belkide her hangi bir şehir kurma oynunda görülcek en düşük demand bu oyunda denilebilir.

Benim şehir 90bin oldu ama sürekli bir nüfus artışı mevcut. daha hiç düştüğü olmadı. Sizin politikalarla ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Çünkü oyun sadece iç nüfusa bağlı değil aynı zamanda influx'ler yani şehir dışından gelen göçler de etkili. O nedenle ortada bir kısır döngü oluşmuşsa sizden kaynaklanmıştır.

Ölümler konusunda bir sıkıntı yaşamayan benim sanırım. Ölüler öldüğü gibi tercihine göre ya krematortuma ya da mezarlığa gönderiliyor ve ölü işaretleri nrdeyse hiç çıkmıyor. tek tük olabilir tabide bunun trafikle ve ilgili servis binalarının şehire ne kadar uzak olduğu ile alakalı olduğu kesin.

Ayrıca demand mantığını eğer nüfusun artması olarak değerlendiriyorsanız saçma gelebilir ama bence çok mantıklı. Her hafta nüfusun 400-500 arasında artıyor ve bu artarak devam ediyor. nüfus 50binlerdeyken 300-400 arası bir artış söz konsuydu. Demand sisteminde gösterdiği şey o binalara olan ihtiyaçlar. eğer çok yapmışsanız demand oluşmaz ve sürekli düşüklerde kalır. uzunca bir süre bina yapmayın. O talepler artacaktır. Ayrıca ne kadar çok bina arazisi, o kadar düşük land value. O kadar düşük land value da, o kadar değersiz ve silik bir şehir.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.