Şimdi Ara

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.484
Cevap
58
Favori
275.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun inanilmaz derecede kasiyor nedenini anlayamadim yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu Türkçe yapmak kolay olmayacaktır ama inş biri elini taşın altına koyar da girişir.
    bu arada bi yolu yaptıktan sonra o yolu sonradan "tek yön" olarak upgrade edemiyoruz galiba?? :(
  • Beyler yolu yaparken herhangi bir tuşla döndürme istediğimiz gibi kıvrım verme işlemini nasıl yapıyoruz. Sadece mouse'la başlangıç ve bitiş noktasına tıklanarak mı yol yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byob

kurduğum şehire 3. köprüyü yaptım. köprünün çevresi benden habersiz imara açılmış. avm residence tarzı konutlar bilgim dışında oluşuyor. nasıl engelleyebilirim?

Darbe yapman lazım, başka çözümü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baristo

Oyun inanilmaz derecede kasiyor nedenini anlayamadim yardimci olursaniz sevinirim

Dahili ekran kartı ile açılıyor büyük ihtimalle bende de öyleydi. Nvidia control panelden düzelt.

• alsammı almasammı oyunu yaaaaaaa
  • arkadaşlar bu yolu üstten geçiremiyorum ok tuşlarıyla da olmuyor acaba ayarlarında mı bir sıkıntı var controlde
  • 100.000 Nüfüsa da ulaşdık hayırlı uğurlu olsun
     Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKNStrangeTR -- 17 Mart 2015; 12:00:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: epoukya

arkadaşlar bu yolu üstten geçiremiyorum ok tuşlarıyla da olmuyor acaba ayarlarında mı bir sıkıntı var controlde

page up-down tuşlarıyla oluyor-muş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerwrestling

Teker teker ağaçlandırma yapmak hakikaten bir eziyet bununla ilgili bir mod var mıdır acaba cities xl dakı gibi ornek olarak

mod var baya etkili. workshopda tree yazınca çıkıyor adı aklıma gelmedi.
  • Arkadaşlar oyun steam da 49 tl Sizce almaya değer mi? Alan arkadaşların düşüncelerini bekliyorum. Simcityi almıştım sonra pişman olmuştum. Bunda da olmak istemiyorum.

• evet arkadaşlar oyun gerçekten de satın alınmayı hakediyor, en azından simcity için 72₺ verip oyun -bundan sonra- çöpe gittikten sonra bu fazlasıyla hakediyor.
    yalnız şöyle bir durum var, oyunu almak istesem bile alamam evde internet yok şu an :) o yüzden torrentten indiren arkadaştan alıp yüklemiştim ve fazlasıyla da beğendim.
    şimdi şunu sormak istiyorum, bu steam workshoptaki modlar korsan oyunda da çalışıyor mu? steam hesabım var, abone ol desem indirme ekranı mı geliyor yoksa steam kütüphanemde oyunun olup olmadığını mı kontrol ediyor. bu mod sistemi nasıl? internet bağlansın sırf şu mod olayı için zaten orijinal alınır da ah telekom ah altı üstü bi kutu kurulumu yapacaksın şu bölgeye bi yapamadın gitti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanus08

Arkadaşlar oyun steam da 49 tl Sizce almaya değer mi? Alan arkadaşların düşüncelerini bekliyorum. Simcityi almıştım sonra pişman olmuştum. Bunda da olmak istemiyorum.

Bende satın alacağım, benim pc kaldırırmı diye torrente indirip deneyim dedim, çalıştı oyun, satın almaya cidden değecek bir oyun, bir hafta daha geçsin belki indirim felan gelirde kaparız bir tane. Sanal kartımda 19 tl var, keşke 19 tl olsada hemen alsam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza87

evet arkadaşlar oyun gerçekten de satın alınmayı hakediyor, en azından simcity için 72₺ verip oyun -bundan sonra- çöpe gittikten sonra bu fazlasıyla hakediyor.
    yalnız şöyle bir durum var, oyunu almak istesem bile alamam evde internet yok şu an :) o yüzden torrentten indiren arkadaştan alıp yüklemiştim ve fazlasıyla da beğendim.
    şimdi şunu sormak istiyorum, bu steam workshoptaki modlar korsan oyunda da çalışıyor mu? steam hesabım var, abone ol desem indirme ekranı mı geliyor yoksa steam kütüphanemde oyunun olup olmadığını mı kontrol ediyor. bu mod sistemi nasıl? internet bağlansın sırf şu mod olayı için zaten orijinal alınır da ah telekom ah altı üstü bi kutu kurulumu yapacaksın şu bölgeye bi yapamadın gitti :D

Bende de korsan ama modları çalıştıramadım, belki dışarıdan dosya olarak eklenir ama ona da uğraş ister, fiyatı biraz düşse hemen alacağım.

• bu arada TTnet aboneleri için oyun Playstore'da 46₺ faturanıza 3-6-9-12 ay taksitle ;)
    www.playstore.com
    Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu
    http://www.playstore.com/#!/urun/cities-skylines
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    "bazı" modlar torrente düşmüş var ama işte çok kısıtlı bir kaçı sadece.
  • oyun çok kasıyor girişte 2gb ram falan yiyor
    çözümü bilen varmmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: britony

quote:

Orijinalden alıntı: Dangerwrestling

Teker teker ağaçlandırma yapmak hakikaten bir eziyet bununla ilgili bir mod var mıdır acaba cities xl dakı gibi ornek olarak

mod var baya etkili. workshopda tree yazınca çıkıyor adı aklıma gelmedi.

tree brush var çok işe yarıyor yemyeşil oldu her yer
  • zaten bi "tree brush" modu torrente düşmüş :) oyunu steamden kullanıp mod indiren arkadaşlar bu modlar oyunun kurulu olduğu klasörün içinde bir yere mi yükleniyor bi bilgi verseniz? hatta paylaşsanız da bi denesek oluyor mu olmuyor mu acaba? :D
  • Arkadaşlar elektrik santrallerinde petrol bitince. Petrol olan yere yerleşim kurdum pompalar vs yapıldı ama bölgede birşey istiyor tam çözemedim. Resim atıyorum. Ayrıca şehirde 2 santral , 1 rüzgar gülü, 1 adette suda duran rüzgar gülü var ama elektrik %150 de anca yetiyor. %100 e alınca yetmiyor.

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]
     Cities: Skylines (2015) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.