Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] (122. sayfa)
-
-
Bu oyunun PlayStation sürümü bozuk ergec trafik sorunu oluyor ne yaparsanız yapın araçlar yanlış seritlere giriyor ve pcde olan trafik mod olmadığı için oynamanın anlamı kalmıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Bu ne bela bir oyunmuş arkadaş nereden bulaştım sabah akşam başında kaldım meretin, birazda takıntılı bir adam olunca çok ugraştırıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 28 Temmuz 2020; 7:40:28 > -
-
mevcut oyundan menüye dönüp yeni oyun açarken bendede öyle oluyor mecburen kapatıp tekrar açmak gerekiyorquote:
Orijinalden alıntı: Lowprolegend
Bu mesaj silindi. -
bilemedim eğer mod falan yüklediysen kaldırıp öyle denequote:
Orijinalden alıntı: Lowprolegend
Bu mesaj silindi. -
Ben de oyunu steam üzerinden aldım oyun açılıyor ama görüntü masaüstünde kalıyor oyun sesi geliyor ama görüntü yok. -
binaların daire sayılarını gerçekçileştiren modlar mevcut. atölyeden bulup kurabilirsiniz. ancak şehri büyütürken nüfus planlamasına özellikle hassasiyet göstermen gerekir o durumda. yoksa biraz büyüyen bölgelerinde trafik kolayca kilitlenir.
-
Bu batağa bende düştüm dün Şuan kırık sürüm ile oynuyorum. Steam fiyatı indirime gider mi acaba yakın zamanda ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 14 Kasım 2020; 14:44:7 > -
Daha geçen haftalarda girdi sanırım bir süre girmez hocam. Allah kolaylık versin diyelim 5 senedir çıkamadım ben
İndirime girene kadar kırık sürümle devam edeceğim hocam. Uzun süre bırakamam sanırım bende çok fazla yapılacak şey var gibi geliyor.
-
800 k nüfustan sonra kurduğum her bina 0/0 yaşayan diye belirtiyor. Ricodan dahi yerleştirsem binada yaşayn kimse olmuyor. Yaşayan var mı bu sorunu?
-
Maşallah hocam tüm alanları açıp yüksek katlı bina mı kurdunuz o nüfus ne
Sorununuza gelince, oyunda veya modlarınızda herhangi bir popülasyon limiti olmadığından emin misiniz? Bu tarz problemler genellikle mod ve/veya assest kaynaklı oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ChiefOfficer
Maşallah hocam tüm alanları açıp yüksek katlı bina mı kurdunuz o nüfus ne
Sorununuza gelince, oyunda veya modlarınızda herhangi bir popülasyon limiti olmadığından emin misiniz? Bu tarz problemler genellikle mod ve/veya assest kaynaklı oluyor.Hocam atölye desteğiyle biraz daha göze güzel gelecek şehirler kurmaya çalışıyorum açıkçası, oyunu alalı bir 4-5 yıl olmuştur artık :)
Modlar çok fazla var modlardan olabilir haklısınız. Bundan önceki şehrimde de 800 bin nufusa ulaşınca kafayı yemişti şehir. Binalar boş inşaa ediliyor, otobüs ve metrolar ideal zamanında durağından ayrılmıyor vs. Ama hangi mod bozmuştur hiçbir bilgim yok :(
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: nicksizayı
Trafiği etkisine bakarsak 10 ile çarp sen onu
Alıntıları Göstergiriş katını saymazsak 12 katlı bina ve 8 daire var :) :) :) trafiğe etkisini 10 ile çarp olmaz o binanın nüfusa etkisi 28 kişi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adjustik -- 1 Aralık 2020; 21:28:34 > -
Demek istediğim oyunda simler evde oturmuyor sürekli geziyor etrafta.quote:
Orijinalden alıntı: adjustikgiriş katını saymazsak 12 katlı bina ve 8 daire var :) :) :) trafiğe etkisini 10 ile çarp olmaz o binanın nüfusa etkisi 28 kişi
Alıntıları Göster -
sen trafik kısmını söylüyorsun evet ama ben nüfus kısmındaki gerçekçi olmayan bir şeyi söylüyorum binaya bakıyorsun 12 katlı bir sürü balkonu var en az 24 daire olması gerekirken 8 daire var gözüküyor
-
Evet gerçekçi değil nufüs bakımından. 10 ile çarpmak lazım gerçek nufüsüquote:
Orijinalden alıntı: adjustiksen trafik kısmını söylüyorsun evet ama ben nüfus kısmındaki gerçekçi olmayan bir şeyi söylüyorum binaya bakıyorsun 12 katlı bir sürü balkonu var en az 24 daire olması gerekirken 8 daire var gözüküyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X