Şimdi Ara

Cities: Skylines (2015) [ANA KONU] (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.484
Cevap
58
Favori
274.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geforce now üzerinden oynarken modları kullanabiliyor muyuz? deneyen var mı?
    ona göre oyunu almayı planlıyorum
  • bu oyunun ben Türkçe yamasını bulamadım arkadaşlar.
    Nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

bu oyunun ben Türkçe yamasını bulamadım arkadaşlar.
    Nereden bulabilirim?
    Oyunun yaması paralı oldu artık, eski sürüm vardı onu mod ekleyip şu anlık oynuyorum ben, lakin güncel olanı ben satın alıp oynamayı düşünüyorum.
  • Nereden satın alabilirim? Birde oyun keyifli mi? Kafa dağıtmak için, stres atmak için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ytcaydin kullanıcısına yanıt
    ben denedim modlar çıktı ama seçili olarak çıkmadı 0/51 gözüküyordu mesela. ama kayıtlı oyunlarımı çıkmadı steam cloud açtım yükledim falan ama beceremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Oyunun yaması paralı oldu artık, eski sürüm vardı onu mod ekleyip şu anlık oynuyorum ben, lakin güncel olanı ben satın alıp oynamayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Nereden satın alabiliriz kaç para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

Nereden satın alabiliriz kaç para

Alıntıları Göster
    Burdan aldım, aldıktan sonra mesaj at, steam hesabından yamayı ekleyebilirsin
    Sonteklif
    Cities Skylines Türkçe Yama - 10,80 TL'ye Sonteklif.com'da
    https://www.sonteklif.com/cities-skylines-turkce-yama-15809533

• Klasik Türk esnafı çakallığını bu arkadaşta yapmış.

Emeğine saygı olarak yamayı satın alabilirim fakat her güncellemede ayrı para istemek bana çok saygısızca geliyor.
    Keriz yerine koyulmuş gibi hissediyorum

Not : Ürün Fiyatı Sonraki Çıkacak yamaları kapsamamaktadır.Sonraki yamalar içinde ayrı ücret ödemelisiniz
  • telikopukGitar kullanıcısına yanıt
    bu eleman kim eski EA çalışanı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: telikopukGitar

Klasik Türk esnafı çakallığını bu arkadaşta yapmış.

Emeğine saygı olarak yamayı satın alabilirim fakat her güncellemede ayrı para istemek bana çok saygısızca geliyor.
    Keriz yerine koyulmuş gibi hissediyorum

Not : Ürün Fiyatı Sonraki Çıkacak yamaları kapsamamaktadır.Sonraki yamalar içinde ayrı ücret ödemelisiniz
    Steam hesabında tepki olarak yorum yazabiliriz, 10 tl bana pek koymaz ama sonradan çıkan yama için ekstra ücret almak biraz abes kaçıyor cidden.
  • Bu arada uzun yıllar sonra, cities skyle bütün dlc dahil hepsini satın aldım biraz önce :)
    6 dlc pakete yüzde 55 e yakın indirim gelmiş, hemen aldım paketleri
    Alacak olan varsa kaçırmasın derim, toplam dlc indirimsiz fiyatı 160 tl geçiyor.
    58 tl aldım 6 dlc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 27 Mart 2020; 15:52:6 >
  • Merhabalar

Cities skylines için çıkan yeni, Sunset Harbor DLC'sini inceledim. almakta kararsız olan kişiler için bir fikir olabilir.

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    hahahahhaaa
  • Merhabalar , ben bu oyunu almak istiyorum. Steam de 49 TL var bir de deluxe edition var oda 59 TL. Farkları nedir steam de yazmıyor. Bir de daha ucuza başka yerden temin edebilir miyim?
  • mrhusnu kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

(Cities Skylines Deluxe Edition 5 adet tarihi eser binası, dijital müzik ve artbook içerir.)

En ucuz genelde Steam satıyor. Hemen almak istiyorsanız Durmaplay ve Playstore'a da bakmanızı tavsiye ederim.

Oyunla ilgili bilginiz yok ise sadece ana oyunu almanızı tavsiye ederim. Hoşunuza giderse Dlcleri almanız daha mantıklı olur.

Durmaplay
    Playstore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telikopukGitar -- 13 Nisan 2020; 10:45:14 >

• telikopukGitar kullanıcısına yanıt
    Merhaba , oyunla ilgili bilgim yok ilk defa oynayacağım.

Steam de düz oyun 49TL , ****de 40 TL . İkiside aynıdır değil mi bir fark yoktur.

Bu arada Steam e de yabancıyım. Durmaplay den de alsam steam den aktif edeceğim değil mi oyunu?

Birde 40 TL için değermi bu oyun? Teşekekürler..
  • mrhusnu kullanıcısına yanıt
    İsterseniz acele etmeyin, Steam henüz bahar indirimlerine başlamadı.

Sadece oyun en düşük 9,80 TL'ye düşmüş. Tekrar indirime girince Steam'den satın alırsınız.
    Diğer sitelerden satın alırsanız eğer size kod gönderiyorlar, o kodları Steam'e girip oyunu kütüphaneye ekliyorsunuz.
  • auto bulldoze ve fine road tool modları içerik yöneticisinden aktif etmeme rağmen oyun içinde çalışmıyor bu modlar?nasıl aktif ederiz bu modları?
  • Eskiden oynardım sorunsuz şekilde en azından şehir 100k olasıya kadar. Şimdi tekrar gireyim dedim eskisi gibi kullandığım aynı modlar ile girdim. Yeni oyun derken uzun bir loading ekranı bekledim sonra girdim lakin acayip kasma donma yaşadım. Bilgisayar eski biraz HDD üzerine kurulu ama eskiden belli modlar ile gene oynardım. Bu sorunu nasıl çözebilirim bilen dostlar yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derebeyi01

auto bulldoze ve fine road tool modları içerik yöneticisinden aktif etmeme rağmen oyun içinde çalışmıyor bu modlar?nasıl aktif ederiz bu modları?
    Auto bulldozer bendede çalışmıyor, ne ettiysem çalıştıramadım diğer mod çalışıyor.
    Tahminim bulldozer modu son güncelleme ile sorun çıkarmaya başlamış, modun yorumlarında kullanıcılar şikayet etmeye başlamış. En yakın zamanda düzeltirler diye umuyorum.

Bende 25bin nufuslü bir şehiri hilesiz hurdasız ve sadece 75bin para ile başlayarak yaptım :)
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.