Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.652
Cevap
99
Favori
363.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koltuk kalitesi biraz zayıf... oturunca nasılsa görünmüyo diye özenmemişler sanırım :D

12" ekrana odaklanmışlar
  • msaltik kullanıcısına yanıt
    ilerleyen zamanlarda bu arka koltuklar tıkırtı seside yaparmı ki?
  • valla bilemedim, çok da alıcı gözle bakmadım ama, o haliyle bile üst seviye bi araç modunda değildi gibi... Yada ben yarı-deri koltuğa alıştığım için basit geldi, bilemiyorum
  • yakın zamanda grand pic 7k icin fiyat alan oldu mu?cam tavan dahil.
    ist ve cevre iller olablir?
    pm den paylasabilirsiniz
    tsk
  • Araç sahipleri araçlarının maliyetini paylaşabilirlermi?
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    Kapatmak yerine ışık tutsanız daha uygun olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Haa dönmüyormuydu onlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohoooo bugünkü fiyat listesine baktınız mı... araç zamlanmış hemen... vay arkadaş yaa

Önceden cam tavan, teknoloji paketi ve güvenlik paket alsan, beyaz renk ile 79050+2000+3300+2000=86350 TL oluyordu...

xenon'u çıkarmışar teknolojiden ayrı sunmuşlar... aynı paketi alsan şu an 79550+2000+3300+2000+1900= 88750TL oluyor... Yani durduk yerde 2400TL zam yedi

haaa bi de diğer paketleri de getirmişler, bagaj magaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msaltik -- 4 Aralık 2013; 22:46:36 >
    Teknoloji paketinde hala xenon var görünüyor, teknik ve donanım listesinde? Gerçi fiyat listesi değişmiş ama teknik ve donanım listesi hala Kasım ayının. Başka yerde mi yazıyor?
  • yaw ama böyle bir broşür hazırlama yok ki yaa..

ilgi olunca ne vurursam kardır dedin fiyatı artırma gayretine girdin anladık da... Hangi paketle neyi alacağım net değil, Xenon dahil mi değil mi belli değil... Xenon'u ayrı yazma nedenleri ayrı da satın alınabiliyor olması mıdır acaba? Teknoloji alanlarda zaten fiyata dahil ama sadece xenon isteyenler için bir paket midir...

Bir de yine yazmış mıydım burda acaba, mesela şerit ihlal opsiyonu hangi pakete dahildir? güvenlik paketine mi? donanım listesinde opsiyonel işareti koymuş ama hangi paket içeriğinde yazılmamış... Renault ve Opel'de böyle bişey olmaz, neyi nerde alacağın kesindir, fiyatını da şak diye bulursun.
  • buradaki bayi arkadaşımız sağolsun özelden de buradan da sorularımızı cevaplandırdı.

kendisinden rica etsek de hangi paketin içinde ne olduğunu tam olarak bize yazabilir mi acaba
  • Benim aractan örnek vereyim: opak beyaz + teknoloji + güvenlik paketi + cam tavan. Donanım listesinin en altında teknoloji paketine xenon dahil olduğu için xenon farım var,buna yönlendirilebilir aydınlatma dahil. Ama Teknoloji paketi almayıp sadece xenon paketi alsaydım bunların üzerine far yıkama da dahil olacaktı(bana göre gerek yok).

Gene aynı sayfaya göre Afil (şerit ihlal sistemi) güvenlik paketinde var.
  • teknoloji paketinde far yıkama yok mu yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

teknoloji paketinde far yıkama yok mu yani?

Hayır sadece xenon var
  • neyse adaptif far olsun da gerisi problem değil. far yıkaması eksik olsun da... niye çıkartırsın yani, firmalar ne yapacaklarını şaşırdılar.
  • quote:

neyse adaptif far olsun da gerisi problem değil. far yıkaması eksik olsun da... niye çıkartırsın yani, firmalar ne yapacaklarını şaşırdılar.

Far yıkama önemli mi, ben hiç kullanmadım da öyle bir araç?

Bir de hem teknoloji paketi alıp hem xenon paketi alan ne kadar ödeyecek , gene xenon paketi için 1900 lira mı ödeyecek sırf far yıkama için?
  • demenize göre far yıkama için 1900TL ödemek gerekiyor

yaw ölüm kalım meseleesi değil de niye eksik yani

özetlersek buluştuğumuz ortak noktada araca sadece 500TL zam gelmiş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msaltik -- 5 Aralık 2013; 9:39:14 >
  • bir de aklıma gelmişken, bu aracın yerden yüksekliği nedir acaba?
  • quote:

bir de aklıma gelmişken, bu aracın yerden yüksekliği nedir acaba?

Tabanın asfalttan yüksekliğini soruyorsanız o bir muamma Bazı markalar mesela Renault araçlarının zemin yüksekliğini yazıyor, örneğin megane 12cm. Ama Citroen'de bu bilgiye bir türlü ulaşamadım; showroomda mezurayla ölçmeye çalıştık 14 falan çıktı ama kesinlikle öyle değil. Çünkü meganı kendim gördüm picasso'dan bariz daha yüksekti
  • hocam Renault'daki 12cm aracın yüklü yüksekliğidir, yani aracın inebileceği minimum seviye. normalde 12'den yüksektir.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.