Şimdi Ara

Citroén Saxo Jant Kapağı Yardımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 99 model saxo arabamız var uzun bir süre önce jant kapağının biri düştü izmirde oturuyorum ve sanayide bu jant kapağını nereye sorsam bulamadım hep farklı modeller var elinde olan bilen yada bulabilirim diyen arkadaş varsa çok sevinirim kötü bir görüntü tek kapak olmaması kapak bu

Citroén Saxo Jant Kapağı Yardımı  Citroén Saxo Jant Kapağı Yardımı

• yok mu şurda bulursun diyeceğiniz bir yer arkadaşlar :) ?
  • Selemlar, Citroen saxo 00 sahibiyim ve başınıza gelmiş olan talihsizlik benim de başıma gelmiş idi. Size tavsiyem kendim de yapmış olduğum üzere, jant kapak takımı almanızdır. Sizin de denemiş olduğunuz gibi her yerde aradım fakat hiçbir yerde mevcut değil. O yüzden hiç uğraşmayın derim. İyi şanslar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torque75

Selemlar, Citroen saxo 00 sahibiyim ve başınıza gelmiş olan talihsizlik benim de başıma gelmiş idi. Size tavsiyem kendim de yapmış olduğum üzere, jant kapak takımı almanızdır. Sizin de denemiş olduğunuz gibi her yerde aradım fakat hiçbir yerde mevcut değil. O yüzden hiç uğraşmayın derim. İyi şanslar..

evet öyle görünüyor benim yolun sonuda çünkü yolda gördüğüm saxo ların bile jant kapağı farklı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Clio teyip yardım.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.