Bildirim
Citroén Saxo Jant Kapağı Yardımı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu şurda bulursun diyeceğiniz bir yer arkadaşlar :) ? -
Selemlar, Citroen saxo 00 sahibiyim ve başınıza gelmiş olan talihsizlik benim de başıma gelmiş idi. Size tavsiyem kendim de yapmış olduğum üzere, jant kapak takımı almanızdır. Sizin de denemiş olduğunuz gibi her yerde aradım fakat hiçbir yerde mevcut değil. O yüzden hiç uğraşmayın derim. İyi şanslar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Torque75
Selemlar, Citroen saxo 00 sahibiyim ve başınıza gelmiş olan talihsizlik benim de başıma gelmiş idi. Size tavsiyem kendim de yapmış olduğum üzere, jant kapak takımı almanızdır. Sizin de denemiş olduğunuz gibi her yerde aradım fakat hiçbir yerde mevcut değil. O yüzden hiç uğraşmayın derim. İyi şanslar..
evet öyle görünüyor benim yolun sonuda çünkü yolda gördüğüm saxo ların bile jant kapağı farklı :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X